Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aaaa bende ip atlayacaktım amaaa...unutmuşum...yarın bulup almam lazım hemen...menüne yorum yok...ben bugün kendi menümden utandığım için kimseye lad etmem...:KK43:
İp atlamak müthiş birşey abla yaa ama regl oldum o yüzden ara verdim birkaç güün :spor: Menüm aslında eski günlerime göre iyiiii çünküü regl oldum ve hiç tatlı yemedim rekoor :KK45: Hem de arkadaşlarımın çikolata tekliflerine karşı :KK49:

@Mor Vampir koza16 koza16 kızlarrrr haftanın birincisi geldi : @Dersaadet_ :KK8:
Bu hafta 67 leri görecem inanıyorum :KK45: siz neler yapıyorsunuz :KK8:

:halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:

Bana bunlarla gelin :rolleyes::rolleyes:

Biri iki diğeri 3.5 tabi büyükleri saymiyorum
Bizde TV yok
Erkek kardeşim bize gelince diyorlardı
Abla sizin TV ye ihtiyacınız yok her daim şenlik var zaten:KK70:

ya ne güzel yaaaa ... Rabbim huzurunuzu da neşenizi de daim etsin .:KK200:

Canım bende acil durum diyetimi yapıyorum :KK66: umarım Ponponlar benim olacak :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

:dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua:

Abooo açma 4 kaşık pilav :eek: kuzucuk ben seni geçerim ya ohh relakss :KK48:

Tabii iddialıyım :rolleyes: benim menüm şu:
Sabah çay sadece

Öğlen
Köfte ızgara 4-5 tane
Ayran

Akşam
Patlıcan kebabı
Ayran
Salata

Su:2 lt yaklaşık
Spor yürüyüş (yarım saat anca vardır)
Sabah açlık hiç sevmem bilirsin .
Metanı çalıştırmak için vaktin yoksa da ... eline bir elma al ... ağzına bir iki parça peynir at .. ama mutlaka ye bir şey .

Onun dışında güzel .

Abooo açma 4 kaşık pilav :eek: kuzucuk ben seni geçerim ya ohh relakss :KK48:

Tabii iddialıyım :rolleyes: benim menüm şu:
Sabah çay sadece

Öğlen
Köfte ızgara 4-5 tane
Ayran

Akşam
Patlıcan kebabı
Ayran
Salata

Su:2 lt yaklaşık
Spor yürüyüş (yarım saat anca vardır)
Bakalım görücez cumaa ;)

Ay kızlar cenaze evinde kuran a gittim o tombik ablalar bol yağlı kavurma pilav lokum helva pide nasıl görmüyor lar ağzım açık kaldı ben 2 ayran içtim sanki öcü benim gibi oldu
:D:D:D insan kendiyle gurur duyuyor dimi...bugün arkadaşım bana diyor ki Aynura sende amma irade varmış inanmazdım asla bu fasfoodlara ıvırzıvırlara dayanacağına...onlar 2koca sandviçi gömdüler sonra ay patladık oy patladık diye sızlanırken...ohh ben kurtuldum bu duygulardan sizin yiyun şişin didim:D:D:D

Yahu bu hitler var yaaaa .... derdi ne kuzum ?
Aman sen yine de tıkanıver :) yiyeme de :confused:
Vallaaa kuzummm bir bilsemm çarşı herşeye karsiiii misaliii komedii gibii düz duvae tirmanma rekoru kesin bendedirr soran olursa buu kuruutttuu dicemm hahahahaha tamm hitler.yeminle n

:D:D:D insan kendiyle gurur duyuyor dimi...bugün arkadaşım bana diyor ki Aynura sende amma irade varmış inanmazdım asla bu fasfoodlara ıvırzıvırlara dayanacağına...onlar 2koca sandviçi gömdüler sonra ay patladık oy patladık diye sızlanırken...ohh ben kurtuldum bu duygulardan sizin yiyun şişin didim:D:D:D
Kesinlikle canım senide tebrik ederim iraden için

Hiç anlaşılmadı kaptanim
Ya aslında çok kilolular vardı üzüldüm onlara ya

Canım sen şimdi hiç o kilolara çıkmadın .
İnan artık kilo denen şeyi görmüyorsun . 100 kilo iken 90 kilo iken , işi deliliğe mi vurmak dersin , battı balık yan gider mi dersin yoksa umutsuzluk mu ? Yiyorsun ..bildiğin yiyorsun yani .
Ta kiii ... gözlerin açılıp ne oluyor ya , ben ne yapıyorum diyene kadar .
Alalım o ablalaır da takıma :))

Büyüğün sınavı oğlanın okulu kızın 3 yaş sendromu faaliyetleri küçüğün dişi çişi hastalığı derken ömür geçiyor bir kosturmacayla Rabbim yokluklarını göstermesin

Aminnnn .... ve seni de başlarından eksik etmesin . Sen o evde müthiş bir denge sağlayıcısın bence ... öyle seziyorum ..

Abla akşam yemeğini dershanede yiyiyorum ve yiyebileceğim en sağlıklı şey bunlardı :KK43: Öğlende yemekhanedeyim o yüzden.. Akşam ekmek vs. de yemezsem eve gelene kadar acıkıyorum ne yazık kii tüm gün dışarıdayım :KK16:

O zaman günü en az zararla atlattığına sevinelim .

Vallaaa kuzummm bir bilsemm çarşı herşeye karsiiii misaliii komedii gibii düz duvae tirmanma rekoru kesin bendedirr soran olursa buu kuruutttuu dicemm hahahahaha tamm hitler.yeminle n
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Dely haftanın birincileri sırlarını paylaşıyor ya ...
sen de olunca ..sırlarına ... hitler diyeti dersin :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

:halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:

Bana bunlarla gelin :rolleyes::rolleyes:

ya ne güzel yaaaa ... Rabbim huzurunuzu da neşenizi de daim etsin .:KK200:

:dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua:

Sabah açlık hiç sevmem bilirsin .
Metanı çalıştırmak için vaktin yoksa da ... eline bir elma al ... ağzına bir iki parça peynir at .. ama mutlaka ye bir şey .

Onun dışında güzel .

Oy maşallah...Rabbim huzurunuzu ve neşenizi bozmasın kuzum..

Amin neşe varda huzur sonra gelecek inşallah daima bir hareket bir hareket

Ben susuyorum cuma tartım konuşsuuuun :p:p Bugün arkadaşlarımın tüüm tatlı tekliflerini reddettim regl olmama rağmen bakalım cuma ne olucaaaak :confused:
Ooo bitanesin kozam kuzum...ben eski kaptanın olarak seni tutuyom bak.. yürüüüü koza...koşşş...al kaptanın ponponlarınıııı...

Canım sen şimdi hiç o kilolara çıkmadın .
İnan artık kilo denen şeyi görmüyorsun . 100 kilo iken 90 kilo iken , işi deliliğe mi vurmak dersin , battı balık yan gider mi dersin yoksa umutsuzluk mu ? Yiyorsun ..bildiğin yiyorsun yani .
Ta kiii ... gözlerin açılıp ne oluyor ya , ben ne yapıyorum diyene kadar .
Alalım o ablalaır da takıma :))

Aminnnn .... ve seni de başlarından eksik etmesin . Sen o evde müthiş bir denge sağlayıcısın bence ... öyle seziyorum ..

O zaman günü en az zararla atlattığına sevinelim .
Haklısın ben 70 kg olduğum da 2 kez başıma geldi doğum hariç hiç bir yere gitmezdim işe giderken bile orami burami nasıl kapatacam diye üzülüyor dum
İnşallah onlarda fark eder de kurtulur lar

Back
X