- 10 Eylül 2009
- 12.395
- 40.707
- 598
Benim de 42 ler bol geliyor artık bitanemSagolasin papatyamm kotta giriyordum şükür de kumasta farkli oluyor yaa şükür onda sa giydim![]()
Ausencia insallahhh kuzummm hedefimee az kaldii azz insallahhh

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de 42 ler bol geliyor artık bitanemSagolasin papatyamm kotta giriyordum şükür de kumasta farkli oluyor yaa şükür onda sa giydim![]()
Ayyy darisii basimaa insallahhhh canimmm benimm ust l ye düştü kot be kumas 42 şükürler olsunnBenim de 42 ler bol geliyor artık bitanemcuma hastaneye gidicem sonra alışveriş e gitmeyi planlıyorum yeni ciciler alıcam kendime, alt 40, üst M yada 40 beden
![]()
![]()
42 bedenden 40 a hadi bakalım dely'im ... 40 ta kalabilirsin izin var benden
yulaflı poğaçaaa geldiiiiii hanımmmm ...cumaya kadar bekleseydin ada
anlat bakem arabanın özelllklerini , kaç km de , kaç yaşında
![]()
Ohhhhh misss yaza çıtır giricez desene zeytin gözlümAyyy darisii basimaa insallahhhh canimmm benimm ust l ye düştü kot be kumas 42 şükürler olsunn![]()
Ben de makarnaya dayanamıyorum yapmıyorum artık evdeYemem yemem dün yemedim bak vardı köfte aldımMecbur kalınca yiyorum ne yapayım
Yalnız bu akşam annemler gelirse onlara kremalı tavukla pesto soslu makarna ve mercimek çorba yapacağım yemeyeyim mi yani
![]()
Sheryim kaça vermeyi düşünüyorsun tatlım? Bir de otomatik miydi?108 binde ciddi bir hasarı yok sadece farı değişti ilk aldığımda küçük bi kaza yapmıştım,
ama sana uymaz ki çok küçük ve 2006 model, sen 2010 üstü istiyordun..
ama arabam diye demiyorum sorunsuz dertsiz bi arabaydı beni hiç üzmedi hiç.
umarım yeni sahibi de benim kadar sever onu.
Bizimkine de Cuma serbest ... kantinden ya mantı yiyor ...kadın öğretmenlere yapıyor cumaları .. ya kumru alıyormuş..
Ya ben geçen sene sabah hamburger yapıp koymuştum , yazık yememiş soğumuş tabii :))
DelyDoly ne müthiş bi duygu dimi
Bende bugün 1.5 yıldır giymediğim lacivert pantolonum içine girdim superdiii
Evettt guzelimmm süper olacakk bu yazz ruzgarimizzz esssinnnOhhhhh misss yaza çıtır giricez desene zeytin gözlüm![]()
Kuzummm dişin ne alemdee sıkıntı yok dimiiiHamburgere çok zahmet verdin heralde hala aklından çıkmamış
![]()
Kolay gelsin ada zor işler benimde başlamam lazım da tatil bekliyor umsıra kitap dolabını temizleye geldiii tek tek kitapların tozu alınıp yerleştirilecek offf pofff zorla yapıyorum bi pazar olsada bitse şu temizlikk sonra yan gel yat spor yap olsun benim için))
108 binde ciddi bir hasarı yok sadece farı değişti ilk aldığımda küçük bi kaza yapmıştım,
ama sana uymaz ki çok küçük ve 2006 model, sen 2010 üstü istiyordun..
ama arabam diye demiyorum sorunsuz dertsiz bi arabaydı beni hiç üzmedi hiç.
umarım yeni sahibi de benim kadar sever onu.
dolicim çok sevindim bebişim.Sagolasin papatyamm kotta giriyordum şükür de kumasta farkli oluyor yaa şükür onda sa giydim![]()
sarı papatyam hayır otomatik değil manuel, biz ailecek manuelciyizSheryim kaça vermeyi düşünüyorsun tatlım? Bir de otomatik
miydi?
Hamburgere çok zahmet verdin heralde hala aklından çıkmamış
![]()
Bu arada aminnnnnnnnnnn canım ... size de kupalar kaldıralım inşallah ...
Ya insan arabasına alışınca ayrılması da zor oluyor .... bende benim kara kızı severdim çok :)
senesine göre km de azmış :)
İnşallah iyi bir alıcı bulursun güzelim .
Aminn insallahh sari sekerimm ama kuzumm senn zayifsinn kizz zatenn masallahh kac beden giyiyon Kizzdolicim çok sevindim bebişim.
darısı başımıza inşallah
sarı papatyam hayır otomatik değil manuel, biz ailecek manuelciyiz
valla internette 22,500 tl den kapı açtık ama 21.000 tl civarına gider diyoruz en son fiyat olarak.
kız doli benim senin gibi boyum yok ki sen uzunsun.Aminn insallahh sari sekerimm ama kuzumm senn zayifsinn kizz zatenn masallahh kac beden giyiyon Kizz