Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menüme 1 çorba kaşıgı irmik helvası eklendi . Cenaze evine gittikte , allah rahmet eylesin ağzında bulunsun diye yedim yoksa artık tatlı istemiyor canım , şeker dengem düzeldi sanırım :KK66:.
Başınız sagolsun canimm atlamisim görmemişim Allah geride kalanlara sabir ve omur nasip etsin

Tatlım otomatik olsaydı gelirdim almaya :KK51:ilk arabam sarı şekerimden olurdu ne güzel de olurdu :KK200: inşallah gönlünce bir satış olur, güzel yeni bir araba alırsın Shery'im :KK15:
hayırlısı olsun şekerim, kısmet :KK200:
ayrıca teşekkürler canım, yeni koyduk ilana, epey bir mesaj var, çok durmayacak galiba.
aralık gibi de az daha satıyorduk son anda ertelemiştik :deli:
senin için de hayırlısı olsun, ben otomatike alışmak istemedim manuele alıştım sanırım iyi de oldu.:spor:

ay daha cıkarmadım dolişm ne zamandır bazanın altındalar.
bi ara çıkarıp denerim belki olur evet.
yeni bişi deneyemiyorum bile, ece dışarı çıkınca hep kucak istiyor
rahat rahat bişi denetmiyor ki.

ben çok maydonoz yyorum, roka da öyle ama tere yemiyorum
çok acı geliyor
nasıl yiyorsun, sade mi ?
Yanii guzelim firsatin olunca dene bencee minnakk Eceyi yerimm yaaa annesii helee büyüsün sana tam ortakci oalacakk Rabbim saglikli sihhatli musmutlu omur nasip etsin.Ben annemin herseyii giydimmm aklinia gelen herseyii

Ohooo herkes toplanmış...bende geldim ama çok uykum var...iyi geceler diyip uyuycam...cuma ya da cuma akşamı bir arkadaşımız daha pizzaya çağırıyo.2 kez gidicem onlara.yememek olmaz yesem hiç olmazzz...oy anam oy...sanki bu defa dietimde biri bana "sürün"diye beddua etti...kız vero senin ahına düştüm kuşum... @vorones her gün işgence hergün eziyet:D:D:D
Yok yok geçen gün bana dediklerin yüzünden oldu :D:D:D
Akıllım demek sen yemiyorsun o günlerde haa :D dediğin şuydu :D:D
"Bak ben yiyormuyum abla sende yeme":D:D

Yanii guzelim firsatin olunca dene bencee minnakk Eceyi yerimm yaaa annesii helee büyüsün sana tam ortakci oalacakk Rabbim saglikli sihhatli musmutlu omur nasip etsin.Ben annemin herseyii giydimmm aklinia gelen herseyii

inşallah en yakın arkadaşım olur dolişim.
annenle yaş farkı çok yok galiba benim kızımla aramda 38 yaş olacak sanırım pek ortak gardrop edinemeyiz
ya da manyak yaşlı kadınalr var ya yaşını önemsemeyen , belki onlardan olurum ben de :D

ay daha cıkarmadım dolişm ne zamandır bazanın altındalar.
bi ara çıkarıp denerim belki olur evet.
yeni bişi deneyemiyorum bile, ece dışarı çıkınca hep kucak istiyor
rahat rahat bişi denetmiyor ki.

ben çok maydonoz yyorum, roka da öyle ama tere yemiyorum
çok acı geliyor
nasıl yiyorsun, sade mi ?
Limon sık Sheryim iyi oluyor acısını alıyor bir nebze ;)

inşallah en yakın arkadaşım olur dolişim.
annenle yaş farkı çok yok galiba benim kızımla aramda 38 yaş olacak sanırım pek ortak gardrop edinemeyiz
ya da manyak yaşlı kadınalr var ya yaşını önemsemeyen , belki onlardan olurum ben de :KK70:
Annemle kuzum aramda 24 yas var amaa ben azcukk fenaa oluncaa hahaha aaa bu güzel aaa su güzel deyip yatiyorumm ustunee

Menüme 1 çorba kaşıgı irmik helvası eklendi . Cenaze evine gittikte , allah rahmet eylesin ağzında bulunsun diye yedim yoksa artık tatlı istemiyor canım , şeker dengem düzeldi sanırım :KK66:.
Allah rahmet eylesin Aebenim. Benim de insülin direncim 5 lere düşmüş kontrol e bile çağırmadı doktor :-)troid değerlerim bozulmuş çarpıntım oluyor arada sanırım ondan

Ayyyy bir daha içmem açken yeşil çayda aynısını yapıyor bende 1 salatalık 3 çatal peynir yedim ama kesmedi :KK43:

aç karna çay kahve benim de midemi bulandırıyor masumcum.
ama bugün vanilya aromalı filtre kahve buldum, french press ile demledim. ohh ne güzel geldi :KK200:

Ayyyy bir daha içmem açken yeşil çayda aynısını yapıyor bende 1 salatalık 3 çatal peynir yedim ama kesmedi :KK43:
Canım yeşil çayı 2 dk.demleyip birazda limon sıkınca güzel oluyor. Geçer inşallah kuzum da salatalık ta ağrıtır sanki :( peynir de asidik. Umarım geçer

AA geçen bende alayım dedim ama şekerliydir diye almadım , kahve açlığımı bastırıyor ama çay fena yaptı
metroda buldum masumum tchiboda bile bulamadım oradan aldığım çok sert geldi.
beni türk kahvesi çok acıktırıyor resmen midemi kazındırıyor ama sütlü kahve mesela mescafe ya da filtre kahve tok tutuyor.
diyet boyunca her halde en büyük dostum kahve olacak.
hele yazın bol bol buzlu kahve yaparım mmm çok seviyorum yaa

Back
X