Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ayy ben hiç yemek yemeyim razıyım ama kahvaltısız mümkün degil
en bi sevdigim ögünüm benim:KK51::KK51::KK51:
Masumum ben yerimde olsam denerim iki öyünü...yemeyi alıp yanında götür.saat 4de yesen olmaz mı ki?bide işteki yemekleri yyiyosun o da olmuyo tabi istediyin gibi...ama neyse yinede sen bulursun en iyi yolunu;)

Leptinin ismi geçmesede ana konu o yani...açlık sürecinde yağ yakmak.
Eski yöntem yeni isim :-)
Biliyorum bu diyetide :-)

Açlık oruçlarını biliyorum aynuram yeni degil hatta geçen yıl bi arkadaş yaptı 7. Takımda , bayramda ortadan kaybolmuştu sonra ne yaptı bilmiyorum .
Ayrıca monti karatay tarzı beslenmelerinde ana prensibi olan sindirim arasındaki zaman hep vurgulanır .
Birde kangurubunA göre olan diyetlerde can bogazdan çıkar kitabının yazarum mehmet ali bulutda bundan çok bahseder , aidin salihte .
Aç kalmak aslında saglıktır birazda ama bunu az yemeyle karıştırmayın . Az yemekte sağlıktır ama sık sık yemek benim görüşümce bir çok saglık sorunları yaratır . Sinditim vucud için çok önemlidir mehmet öz' ün kitabındada bunu vurgusu vardır .

Açlık oruçlarını biliyorum aynuram yeni degil hatta geçen yıl bi arkadaş yaptı 7. Takımda , bayramda ortadan kaybolmuştu sonra ne yaptı bilmiyorum .
Ayrıca monti karatay tarzı beslenmelerinde ana prensibi olan sindirim arasındaki zaman hep vurgulanır .
Birde kangurubunA göre olan diyetlerde can bogazdan çıkar kitabının yazarum mehmet ali bulutda bundan çok bahseder , aidin salihte .
Aç kalmak aslında saglıktır birazda ama bunu az yemeyle karıştırmayın . Az yemekte sağlıktır ama sık sık yemek benim görüşümce bir çok saglık sorunları yaratır . Sinditim vucud için çok önemlidir mehmet öz' ün kitabındada bunu vurgusu vardır .
sana katılıyorum Hoppa

Masumum ben yerimde olsam denerim iki öyünü...yemeyi alıp yanında götür.saat 4de yesen olmaz mı ki?bide işteki yemekleri yyiyosun o da olmuyo tabi istediyin gibi...ama neyse yinede sen bulursun en iyi yolunu:KK66:

Aynura her yemek soguk yenilmiyor mesela çorbalar, sebze yemkleri filan
bizde masada yemek yemek yasak yani heleki ben çok göz önündeyim hiç olmaz
yogun satlere denk gelebilir saat 4
yani şyle yemek saati 12-1 arası yemekhaneye herkes iner yemegini yer
onun dışında yeme şansım yok
hani yemek hanede yemedim kendim yemek getşridm onuda aşagıda yemek zorundayım
yanii malesef ki saatt 1 den sonra yeme şansım yokk

aben abla yapılabilir diyorsun yani bu diyete degil mi
oruç diyetide deniliyor kk da topigide var ama onlar 2 gün istedikleirni yiyip 3 gün 500 kal. alıyorlar degişik bir sistem
ben oldum olası ara ögün sevmedim
ana bunu yapayım diyorum bilemedimmm aeben aeben

Bak işte aklın yolu bir...herkes aynı şeyi diyormuş...aslında korumada buna dikkat edersek kilo almaylz belkide.2öyün istediyini ye...

Aynura her yemek soguk yenilmiyor mesela çorbalar, sebze yemkleri filan
bizde masada yemek yemek yasak yani heleki ben çok göz önündeyim hiç olmaz
yogun satlere denk gelebilir saat 4
yani şyle yemek saati 12-1 arası yemekhaneye herkes iner yemegini yer
onun dışında yeme şansım yok
hani yemek hanede yemedim kendim yemek getşridm onuda aşagıda yemek zorundayım
yanii malesef ki saatt 1 den sonra yeme şansım yokk

aben abla yapılabilir diyorsun yani bu diyete degil mi
oruç diyetide deniliyor kk da topigide var ama onlar 2 gün istedikleirni yiyip 3 gün 500 kal. alıyorlar degişik bir sistem
ben oldum olası ara ögün sevmedim
ana bunu yapayım diyorum bilemedimmm aeben aeben
Tamam masum anladım...dedim ya uydurursun sen bu diyeti kendi düzenine göre;)

Akşama yemek yaptım...kendime de et haşladım...tostere koyucam azcık kurusun diye...haşlama et sevmem hiç...saat 4gibi bitiririm...hiç acıkmadım ama.. çok tokum...

Tamam masum anladım...dedim ya uydurursun sen bu diyeti kendi düzenine göre:KK66:

okadar aç kalıncada sabah bir şey yemedeb yürüsem bayılırım vallah
o sebepten sabah birşeyler yerim meyve+uryemiş sonra yürüme gel kahvaltı
öglen yemegi sonra finitoo

öglen 1 de yiyip
sabah 6 ya kadar nasıl çokmu
böyle okuyunca çok gibi geldi

Back
X