Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

okadar aç kalıncada sabah bir şey yemedeb yürüsem bayılırım vallah
o sebepten sabah birşeyler yerim meyve+uryemiş sonra yürüme gel kahvaltı
öglen yemegi sonra finitoo

öglen 1 de yiyip
sabah 6 ya kadar nasıl çokmu
böyle okuyunca çok gibi geldi
Aslında 11den 6ya kadar 17saatlik bi açlık oluyor...normal yani...tabi zorlanmazsın inşallah...dene bakalım...

uzun süre aç kal...
sabah 1 saat yürü
bak nasıl yersin:KK70::KK70::KK70:
Olabilir canım benim ki psikolojik zaten heyecan yapıyorum:KK70:
Akşama yemek yaptım...kendime de et haşladım...tostere koyucam azcık kurusun diye...haşlama et sevmem hiç...saat 4gibi bitiririm...hiç acıkmadım ama.. çok tokum...

Afiyet olsun canım sen ikindi yiyeceksin o akşam mı:KK70:Bende belki çorba içerim akşama tavuk soslu makarna var ama yiyesim yok milleti doyurup gözümü doyurmayı düşünüyorum:rolleyes:

Afiyet olsun canım sen ikindi yiyeceksin o akşam mı:KK70:Bende belki çorba içerim akşama tavuk soslu makarna var ama yiyesim yok milleti doyurup gözümü doyurmayı düşünüyorum:rolleyes:
Of ya perşenbe makarna yapılırmə canım ya...çin işgencesi resmen...ben perşenbeleri hep sevmediyim yemeklerden yapmışımdır:D
Kızımı kreşten alıp yiyorum normalde.saat 5:30da bitiyor ama bu defa geç yememe yarın daha iyi bi sonuç için 4de yiycem...akşamda baktım açım erkenden uyurum...sabah 8de kalkıyorum öylen uyumazsam akşam 10gibi dayanamıyorum artık;)

Of ya perşenbe makarna yapılırmə canım ya...çin işgencesi resmen...ben perşenbeleri hep sevmediyim yemeklerden yapmışımdır:KK70:
Kızımı kreşten alıp yiyorum normalde.saat 5:30da bitiyor ama bu defa geç yememe yarın daha iyi bi sonuç için 4de yiycem...akşamda baktım açım erkenden uyurum...sabah 8de kalkıyorum öylen uyumazsam akşam 10gibi dayanamıyorum artık:KK66:
Benim annemler gelecek akşama onlara özel yemekler yapacağım canım birilerini ağırlarken çok açlık hissetmiyorum koy kaldır derken o yüzden yemem :KK70:Makarna hastasıyım normalde:silah:Ne güzel benim erken uyuma ihtimalim yok büyük ihtimal 12yi bulacak yine duş falanda alacağım:işsiz:

bende pırasa yiycem bide yoğurt bide salata bide bide bide :ukala::ukala::ukala: o kadar

Benim annemler gelecek akşama onlara özel yemekler yapacağım canım birilerini ağırlarken çok açlık hissetmiyorum koy kaldır derken o yüzden yemem :KK70:Makarna hastasıyım normalde:silah:Ne güzel benim erken uyuma ihtimalim yok büyük ihtimal 12yi bulacak yine duş falanda alacağım:işsiz:
Haa tamam anladım...hadi bakalım iyi sınavlar sana o zaman;)

Back
X