Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Cidden merak ediyorum niye hala deniliyor da teyze denilmiyor regliye :KK53::KK22:

hiç aklımada gelmedi bilmem ki ama aus un tahmini mantığa yatkın

gelen hala şişirmez ... gelmek üzere hala şişirir
gelmek üzereyken eksiydim hep gelince dahadamı eksilirim ki

Halalar teyzelere göre genelde sevilmez diye bence :confused::confused::confused:

anlamlı :confused:yanlız aramızda hala olan varsa onları hariç tutalım

hiç aklımada gelmedi bilmem ki ama aus un tahmini mantığa yatkın

gelmek üzereyken eksiydim hep gelince dahadamı eksilirim ki

anlamlı :confused:yanlız aramızda hala olan varsa onları hariç tutalım

Ben ne halayım ne teyze :)) halamı da severim teyzemi de :) ikisine de bayılmam o ayrı :KK70:

Yani asıl mantığı tam olarak oruç çünkü ... o yüzden oradan anlaşılır ...
Ben sahurda hep kahvaltı .. iftarda Allah ne verdiyse :KK71: girdiğim gibi çıkarım genelde ...

sende yarıyor demek , 3 kilo hele senin içinnn :KK66:
Evet benim metam buna cevap veriyor ;)) sahur yapmam iftarda ne yediysem bide yesil cay icerim...esim sahur yapar bana buyuk bardak su getirir icerim oruc baslar zaten...bu ramazanda ekmek yemiyecem normak yemek yiyecem sarellede yemiyecem arada dondurma yerim belki daha fazla gider bu yil ;))

Valla banu yaparım diyorsan ..bilemedim ... 17 saat açlık ... lokma koymadan .. kalan 7 saatte de git gel ye yok ... 2 öğün ..

sen Ramazanda oruç tutuyorsan , oradan bilirsin kilo alıyor musun veriyor musun ?
Oruc degilsen zor bence cunku oructa bozamiyorsun psikolik olarak ben orucum mantigi var kendini iyi hissediyorsun ama oruc degilken sahsen ben bu diyeti yapamam...

Oruc degilsen zor bence cunku oructa bozamiyorsun psikolik olarak ben orucum mantigi var kendini iyi hissediyorsun ama oruc degilken sahsen ben bu diyeti yapamam...

Bende böyle düşünüyorum ... çok acıkınca bir iki lokma zararsız diyete uygun bir şeyler atarsın ağzına ... o zamanda if olur puuuf :confused:

Benimde olur hafif bi agri olur esim ilk iki gun kusacak kadar fenalasir sonra gecer oda cok kilo verir sahur yapmasina ragmen 7 kilo verir ...
Ben kilo pek vermem ama almam da sanki sabitimdir :KK76:bende aynı eşin gibiyim işte fenalaşırım:KK51:
bende 2-3 gün ruh gibi dolanıyorum,migrenim tavan yapıyo ama alışıyorum sonra
bu sefer orucun ilk güneri ilaç alcam belki daha iyi olurum

Bende sahurda keskin ağrı kesici düşünüyorum kuzum ilk günler :KK53:

Ben kilo pek vermem ama almam da sanki sabitimdir :KK76:bende aynı eşin gibiyim işte fenalaşırım:KK51:

Bende sahurda keskin ağrı kesici düşünüyorum kuzum ilk günler :KK53:
Oruca bir hafta kala yavas yavas hazirlasan kendini canim belki siddeti azalir...bu yil esime oyle yapacagiz bir hafta boyunca ogle yemeklerine gelmeyecek alistiracagiz bunyeyi birden soka girmesin diye...

Valla banu yaparım diyorsan ..bilemedim ... 17 saat açlık ... lokma koymadan .. kalan 7 saatte de git gel ye yok ... 2 öğün ..

sen Ramazanda oruç tutuyorsan , oradan bilirsin kilo alıyor musun veriyor musun ?

yok hayır oruç tutmuyorum...

ben ara ögün yapmıyorumki zaten
git gel ye olayım olmaz benim o saatlerde .. o yzüden bana uygunoldugunu düşündüm ama etkleri neler olur bilemiyorum bu hafta bi bakıcam bakalımm , ama etkili olacagını düşünüyorum..:ıslık::ıslık:

Oruca bir hafta kala yavas yavas hazirlasan kendini canim belki siddeti azalir...bu yil esime oyle yapacagiz bir hafta boyunca ogle yemeklerine gelmeyecek alistiracagiz bunyeyi birden soka girmesin diye...

Benim eşime de mi uygulasam bu taktiği ... ama yusuf var onu alıyor okuldan :KK64:
Offf bana açlık vurmuyor da .... :KK14::KK14::KK14: Ramazan da bence benden uzak durun :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Back
X