Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Afiyet olsunnnn ... Cumaya pon ponlarınnnn bol olsunnnn ...tartılmadın da bu hafta ..kalbim güm gümmmm :KK49::KK49:

:KK19::KK19::KK19::KK19: elimde büyüdün evlat :KK70:

:halay::halay::halay::halay: gelirse yarına ilk gün karın ağrısı şiddeti ve siniri ... gelmezse gelmedi stresi ve siniri :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: yarına benden herhalükarda pon ponların bolluğu hariç tatliş bişey çıkmaz :confused::confused::confused:

Çok teşekkürlerrrr :KK68: habersizce motive etmişiz ne mutlu ... bu mesajda bizi motive etti .

O tatliş kısmına ben pek girmiyorumdur ama :) yine de çok teşekkürler

Sen siftah yap sabah ...seeen coştur şekerim :KK69::KK69:

Yoğurt , rende elma ..tarçın .. biraz kuru yaban mersini .. 1 kaşık buğday ruşeymi ... nefis kahvaltı ... belki 2-3 çiğ bademde
Erken uyanabilsem siftahı yaparım tabi
Siftah benden bereketi Allah tan

selam canlaaarr... :KK25::KK25::KK25::KK25: nasilsiniz? kaptanim yogunlugumdan dolayi gelemiyorum ama diyete tam gaz devam:KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:
esimde baslayinca benim icin cok daha kolay oldu yemek yerine hergun koca bir legen salata yapiyorum hergun haslama et yapiyorum birde ciftlige gidip sut aldim kendi yogurdumu kendim yaptim:cool: hatta annemin tavsiyesiyle sutu kaynatip bir gece beklettim ve sutun butun kaymagi yuzune cikti bende onu alip oyle mayaladim:cool:
sadece spora zamanim olmuyor oda yarin tatile giriyorum :KK6:iki hafta boyuca insallah su ebru sallinin Skinny jeans dvdsini yapayim diyorum benim kilomun %85i bacaklarimdada :(
ay bugun tartida eksileri gorunce cok mutlu oldum :KK73:

Bende menümü yazayım gün bitti...
10.00 maydanoz+limon+su+keten tohumu
10.30 2umurta
2kaşık lor
Yeşil çay

15.30 haşlanmış et
2kaşık lor
Yeşil çay

3litre su
3yeşil çay içtim bir tanesini de içicem

Eee bugün böyle inşallah...yarından accccayip umutluyum...:KK73::KK73:

selam canlaaarr... :KK25::KK25::KK25::KK25: nasilsiniz? kaptanim yogunlugumdan dolayi gelemiyorum ama diyete tam gaz devam:KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:
esimde baslayinca benim icin cok daha kolay oldu yemek yerine hergun koca bir legen salata yapiyorum hergun haslama et yapiyorum birde ciftlige gidip sut aldim kendi yogurdumu kendim yaptim:cool: hatta annemin tavsiyesiyle sutu kaynatip bir gece beklettim ve sutun butun kaymagi yuzune cikti bende onu alip oyle mayaladim:cool:
sadece spora zamanim olmuyor oda yarin tatile giriyorum :KK6:iki hafta boyuca insallah su ebru sallinin Skinny jeans dvdsini yapayim diyorum benim kilomun %85i bacaklarimdada :(
ay bugun tartida eksileri gorunce cok mutlu oldum :KK73:
Selam canım selam...ne güzel gelişmeler olmuş bak.iyi deyerlendir bunu;)

Bu gün aus kaptanımın mezuniyyet karnesini bilgilerini ararken HIRSIZI HIRSIZI ve asfarovski asfarovski güzellerimin mezun olduğunu gördüm.o kadar mutlu oldum ki. İkisiyle de baya zorlanmıştık kilo verirken..çok şükür bin şükür...ayyy bide ikisi de hamileymiş ya...hülyayı şimdi gördüm...7.takım mezunları annelik adayları desenize;)

bugunku menumu yazayimda biraz stres toplarimla stres atayim:anne:

sabah,
3 kasik yulaf
3 kasik yogurt
2 ceviz
1 kasik uzum kurusu karistirip yedim
ara sekersiz kahve

ogle 2 yumurta
1 dilim kepek ekmegi
bol salata

aksam
1 kase pisa corbasi
bol salata
haslanmis tavuk
ve 1 kase yogurt

acikirsam belki ceviz, badem turu biseyler yerim
su simdiye kadar 2 lt 3 olur

spor ise bisikletle gidip gelmem ve kosusturmam disinda henuz bisey yapamadim

Aynura her yemek soguk yenilmiyor mesela çorbalar, sebze yemkleri filan
bizde masada yemek yemek yasak yani heleki ben çok göz önündeyim hiç olmaz
yogun satlere denk gelebilir saat 4
yani şyle yemek saati 12-1 arası yemekhaneye herkes iner yemegini yer
onun dışında yeme şansım yok
hani yemek hanede yemedim kendim yemek getşridm onuda aşagıda yemek zorundayım
yanii malesef ki saatt 1 den sonra yeme şansım yokk

aben abla yapılabilir diyorsun yani bu diyete degil mi
oruç diyetide deniliyor kk da topigide var ama onlar 2 gün istedikleirni yiyip 3 gün 500 kal. alıyorlar degişik bir sistem
ben oldum olası ara ögün sevmedim
ana bunu yapayım diyorum bilemedimmm aeben aeben
Bilemiyorumki banum misal ben sahura kalkmadan oruç tutmuşlugum çoktur ama akşam istediğimi yediğim tek öğün kilo vermeyi bırak kilo aldırır bana .
Burda önemli olan erken vakitte yemek sanırım . Yada o topiktekiler farlımı yapıyor bilemedim .
Ben yapamam şahsen oruç dışında uzun soluklu aç kalmak bana göre değil hipom var malum .
Şu an dılardan yeni geldim kurt gibi açım 2 kase ayran aşı yememe ragmen .

Back
X