Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bu gün aus kaptanımın mezuniyyet karnesini bilgilerini ararken @HIRSIZI ve @asfarovski güzellerimin mezun olduğunu gördüm.o kadar mutlu oldum ki. İkisiyle de baya zorlanmıştık kilo verirken..çok şükür bin şükür...ayyy bide ikisi de hamileymiş ya...hülyayı şimdi gördüm...7.takım mezunları annelik adayları desenize;)
evet mezun olun hamiş kalıyo :-).

ada81 ada81 canım sana geçen de yazdım görmedin galiba bence sen araları kaldır dolaba koy.bi de leptini dene...bak bi de ramazanda iyi kilo veriyomuşsun...düşün derim;)
Ada demişken , adacım 4 günlük sana agır gelse ise demekki sen baya yiyorsun . Ara dediğin o lahana yogurt toplamı 1 tb. Oluyormu ? Oluyorsa o ara değil öğün oluyor sana .
Kilo veriminden memnün değilsen belkide biraz kısmalısın . Tabi Yok memnunum böyle iyi diyorsan no problem ;)

Bilemiyorumki banum misal ben sahura kalkmadan oruç tutmuşlugum çoktur ama akşam istediğimi yediğim tek öğün kilo vermeyi bırak kilo aldırır bana .
Burda önemli olan erken vakitte yemek sanırım . Yada o topiktekiler farlımı yapıyor bilemedim .
Ben yapamam şahsen oruç dışında uzun soluklu aç kalmak bana göre değil hipom var malum .
Şu an dılardan yeni geldim kurt gibi açım 2 kase ayran aşı yememe ragmen .

bende 1 -2 hafta deniycem abla
zaten ben ara yapmıyorumm biliyorsunn
akşamda evde yemiyorumm

sadece dün migdem çok bulandı
salatalık peynir yedimm..

Afiyet olsunnnn ... Cumaya pon ponlarınnnn bol olsunnnn ...tartılmadın da bu hafta ..kalbim güm gümmmm :KK49::KK49:

:KK19::KK19::KK19::KK19: elimde büyüdün evlat :KK70:

:halay::halay::halay::halay: gelirse yarına ilk gün karın ağrısı şiddeti ve siniri ... gelmezse gelmedi stresi ve siniri :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: yarına benden herhalükarda pon ponların bolluğu hariç tatliş bişey çıkmaz :confused::confused::confused:

Çok teşekkürlerrrr :KK68: habersizce motive etmişiz ne mutlu ... bu mesajda bizi motive etti .

O tatliş kısmına ben pek girmiyorumdur ama :) yine de çok teşekkürler

Sen siftah yap sabah ...seeen coştur şekerim :KK69::KK69:

Yoğurt , rende elma ..tarçın .. biraz kuru yaban mersini .. 1 kaşık buğday ruşeymi ... nefis kahvaltı ... belki 2-3 çiğ bademde

hiç tartılmadım bu haftaaa
bakalım yarın sabaha belli olur
yürüyüş öncesi tartılırımm gitmedenn

Evet canım bilmezmiyim?!hadi bakalım hayırlısıyla ulaş artık hedefine:KK66:
Sabah
3 yumrta olnutr kasrlı tavada
2 domates
Süzme peynir 4 dilim
1 labne sürülmüş sunta
Yarım dilim tambugday ekmeği

Aksam
4 kaşık eriste
1 tabak yesil fasulye patatesli
Salata 2 turşu
Çay saatim cızlı olucak yazmiyim

Çok uykusuz vücudu kırgın ve dökük hissetmekteyim. O KADAR Heves ETTİM Bisiklet I yaptirdim AMA binecek GÜÇ yoK BEN de :(

canım izine mi ayrılıyorsun, sana diyeyim ben her izin döneminde kilo alıp döndüm maalesef:KK51:
Evet canim ama yine takimda olacam misafirlerim olacak haftaya ablamlar ve babam gelecek cok kalabalik olacağız bu donemde yemege saatlerim farkli olabilir...eee plan yapildu piknige gideriz falan diye benim metami biliyorsunuz deli gibi dikkat ediyorum ona ragmen 300 -400 gidiyor..simdi misafir oluncada ben spor yapacam hayatta diyemem ...bu durumda arti bile gelebilirim ..sartlamiyorum kendimi yanlis anlaşılmasın kendimi taniyorum ondan dolayi....

Listeyi dusununce ne kendimi ne de kaptanımızı strese sokmayayim diye boyle karar aldim....

1 mayista onlar gidecek ben tekrar sıkı bi sekilde araniza donerim liste ne zaman uygun olursa girerim olmasada sorun yok burada sizlerle devam ederim :KK66:))

Ada demişken , adacım 4 günlük sana agır gelse ise demekki sen baya yiyorsun . Ara dediğin o lahana yogurt toplamı 1 tb. Oluyormu ? Oluyorsa o ara değil öğün oluyor sana .
Kilo veriminden memnün değilsen belkide biraz kısmalısın . Tabi Yok memnunum böyle iyi diyorsan no problem :KK66:
Ara dedigim 3 yk yogurt ve 2 yaprak haslanmis lahana...1 hafta sonra degisik şeylerle gelecem ;))

MENÜ 20.04.2017
kahvaltı
omlet
zeytin
maydonoz
peynir
ara
az kuruyemiş,1 hurma
ögle
zeytinyaglı kabak yemeği
yogurt
akşam
marul
peynir
4 tuzlu kraker
15 fındık
su : 2000 ml

Merhaba herkese bende size katılabilir miyim kızlar

Merhabalar .... 7.takım olarak kadromuz dolu :)) dilersen katılım alanından diğer takımlara başvuru yapabilirsin ..
Sağlıklı kilo vermeler dilerimmm.

selam canlaaarr... :KK25::KK25::KK25::KK25: nasilsiniz? kaptanim yogunlugumdan dolayi gelemiyorum ama diyete tam gaz devam:KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:
esimde baslayinca benim icin cok daha kolay oldu yemek yerine hergun koca bir legen salata yapiyorum hergun haslama et yapiyorum birde ciftlige gidip sut aldim kendi yogurdumu kendim yaptim:cool: hatta annemin tavsiyesiyle sutu kaynatip bir gece beklettim ve sutun butun kaymagi yuzune cikti bende onu alip oyle mayaladim:cool:
sadece spora zamanim olmuyor oda yarin tatile giriyorum :KK6:iki hafta boyuca insallah su ebru sallinin Skinny jeans dvdsini yapayim diyorum benim kilomun %85i bacaklarimdada :KK43:
ay bugun tartida eksileri gorunce cok mutlu oldum :KK73:

canım yakaladığın motive güzel ..yakasından paçasından tut ve bırakma :))
Menünde güzeldi ... bir akşam çorbasının nasıl bir çorba olduğunu anlamadım ...iyi bir şeydir herhalde:)

Bende menümü yazayım gün bitti...
10.00 maydanoz+limon+su+keten tohumu
10.30 2umurta
2kaşık lor
Yeşil çay

15.30 haşlanmış et
2kaşık lor
Yeşil çay

3litre su
3yeşil çay içtim bir tanesini de içicem

Eee bugün böyle inşallah...yarından accccayip umutluyum...:KK73::KK73:

Yarın için aynura yazılı pon ponlar mı hazırlasam ne :halay: bende pek beğendim ... azmine ve bu işi önemsiyor olmana bir daha alkış :KK200:

Kızzzlarrrrrr 40 beden spor modeli geniş olmayan pardüsü aldım :-)
Hatun abla sana 42 olur heralde dedi ama 42 yokmuş 40 verdi cuk diye oldu öyle geniş kalıpta değil :halay:
5 kilo sonra 38 beden bekle geliyorum 65 :KK70::KK70:

:halay::süslü::halay::süslü::halay:

42 olurmuşşş peeeeeh .... ablan star bebeğimm deseydin

Kilo veriminden memnün değilsen belkide biraz kısmalısın . Tabi Yok memnunum böyle iyi diyorsan no problem :KK66:

Canım kişisel gözlemim :) ada da banu da az yiyerek günü kapatıyor evet .. onlar için 4 gün diyeti açlık anlamında zorlamamalı ... ama ikisinde de kahvaltı önemli .. sanırım kahvaltının klasik peynili vs li olmadığı her diyet onlar için işkence:)

Sabah
3 yumrta olnutr kasrlı tavada
2 domates
Süzme peynir 4 dilim
1 labne sürülmüş sunta
Yarım dilim tambugday ekmeği

Aksam
4 kaşık eriste
1 tabak yesil fasulye patatesli
Salata 2 turşu
Çay saatim cızlı olucak yazmiyim

şu ana kadar gayet iyi gitmiş ...
Cızları yazma ama paketten çok kendin yap , tatlını kekini her ne ise .

görüyorum altta canım ama yazmıyor ..geçmişi okuyor sanırım ... ya da müthiş hazırlık yapıyor yarına :KK49:

MENÜ 20.04.2017
kahvaltı
omlet
zeytin
maydonoz
peynir
ara
az kuruyemiş,1 hurma
ögle
zeytinyaglı kabak yemeği
yogurt
akşam
marul
peynir
4 tuzlu kraker
15 fındık
su : 2000 ml

Perşembe için ve şeri için güzel gayet .
Umarım ovu movu bozmaz keyfimizi bu hafta ...

Bugün klasik perşembe konuşmamı yapayım :)
öhömmm öhööömmmm ...
saatime bakıyorum 19:41 ...
Artık boğaz geçitleri kapandı .
Su dahil çok içmemekte fayda var şu saatten sonra.
Uykunuzu da en az 6 saat aldınız mı ? tamamdır .
Bugün cidden uyku önemli .çoğunuz bunu önemsemiyor ama sabah tartıda 100 200 gr daha oynatabilecek gücü sahip 12-04 arası uykuda geçen leptinli zaman .

Hadi bakalım ... yarın ola hayrola .... 3 hafta üst üstte 1.lik gelir mi ? bilemem ....isteriz o ayrı ... ama en azından bu kadar güzel devam bir sinerjiden dereceye girelim .

Bende menümü yazayım öhöm öhöm

Sabah: yulaf süt kuru üzüm
Ara: detox içeceği
Öğlen: somonlu salata
Ara: gojiberry yoğurt badem
Akşam: 3 kaşık kabaklı havuç çorbamı içebildim gerisi kaldı valla içemedim

Back
X