Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Merhabalar .... 7.takım olarak kadromuz dolu :)) dilersen katılım alanından diğer takımlara başvuru yapabilirsin ..
Sağlıklı kilo vermeler dilerimmm.

canım yakaladığın motive güzel ..yakasından paçasından tut ve bırakma :))
Menünde güzeldi ... bir akşam çorbasının nasıl bir çorba olduğunu anlamadım ...iyi bir şeydir herhalde:)

Yarın için aynura yazılı pon ponlar mı hazırlasam ne :halay: bende pek beğendim ... azmine ve bu işi önemsiyor olmana bir daha alkış :KK200:

:halay::süslü::halay::süslü::halay:

42 olurmuşşş peeeeeh .... ablan star bebeğimm deseydin

Canım kişisel gözlemim :) ada da banu da az yiyerek günü kapatıyor evet .. onlar için 4 gün diyeti açlık anlamında zorlamamalı ... ama ikisinde de kahvaltı önemli .. sanırım kahvaltının klasik peynili vs li olmadığı her diyet onlar için işkence:)

şu ana kadar gayet iyi gitmiş ...
Cızları yazma ama paketten çok kendin yap , tatlını kekini her ne ise .

görüyorum altta canım ama yazmıyor ..geçmişi okuyor sanırım ... ya da müthiş hazırlık yapıyor yarına :KK49:

Perşembe için ve şeri için güzel gayet .
Umarım ovu movu bozmaz keyfimizi bu hafta ...
Canım kendim için kilo vermek istiyorum o ayrı.ama direk perşenbeler bu yarıştayken çokkk önemli...listede olup da perşenbe menüsü kötü olanlara dikkat etmeyenlere çokkk kızıyorum...sanırım kaptanlıktan kalma bi hiss bu;)

Menüm kızlar
Sabah
Eki Görüntüle 1985061
Öğlen
Annemlerin kahvaltısından çatalladım domates biber peynir zeytin vs
Akşam
Bamya
2 yk pilav
Et sote
3 yk yoğurt
Su 1,5 spor yok
İşte kızılası bi menü daha...akşam bamya ve pilav...ya şu et soteden yoğurttan yeseydin ya bol bol...suyu bari 2.5yapaydın ya ahum...

Evet canim ama yine takimda olacam misafirlerim olacak haftaya ablamlar ve babam gelecek cok kalabalik olacağız bu donemde yemege saatlerim farkli olabilir...eee plan yapildu piknige gideriz falan diye benim metami biliyorsunuz deli gibi dikkat ediyorum ona ragmen 300 -400 gidiyor..simdi misafir oluncada ben spor yapacam hayatta diyemem ...bu durumda arti bile gelebilirim ..sartlamiyorum kendimi yanlis anlaşılmasın kendimi taniyorum ondan dolayi....

Listeyi dusununce ne kendimi ne de kaptanımızı strese sokmayayim diye boyle karar aldim....

1 mayista onlar gidecek ben tekrar sıkı bi sekilde araniza donerim liste ne zaman uygun olursa girerim olmasada sorun yok burada sizlerle devam ederim :KK66:))
Haklısın canım benimde misafir olsa pek diyete konsantre olamıyorum

Merhaba şekerler menüm
Sabah
1 muz 200 ml süt
Yeşil çay
Öğlen
Tavuk ızgaralı salata
Akşam
3-4 ızgara köfte
1 çatal ton balığı
Çeyrek sandviç ekmeği
Ara
1 avuç kuruyemiş (leblebi birkaç fındık)
Yeşil çay
Su: 2,250 ml.
Spor: yok
Ausencia Ausencia mimu88 mimu88 _AYNURA_ _AYNURA_
Yarın olaaa hayr olaaa...bakalım hangimiz olala yapacak;)

Merhabalar .... 7.takım olarak kadromuz dolu :)) dilersen katılım alanından diğer takımlara başvuru yapabilirsin ..

Menünde güzeldi ... bir akşam çorbasının nasıl bir çorba olduğunu anlamadım ...iyi bir şeydir herhalde:)

Yarın için aynura yazılı pon ponlar mı hazırlasam ne :halay: bende pek beğendim ... azmine ve bu işi önemsiyor olmana bir daha alkış :KK200:

Canım kişisel gözlemim :) ada da banu da az yiyerek günü kapatıyor evet .. onlar için 4 gün diyeti açlık anlamında zorlamamalı ... ama ikisinde de kahvaltı önemli .. sanırım kahvaltının klasik peynili vs li olmadığı her diyet onlar için işkence:)

görüyorum altta canım ama yazmıyor ..geçmişi okuyor sanırım ... ya da müthiş hazırlık yapıyor yarına :KK49:

Valla kaptanim tarifin benim icin cuk diye oturdu..peynirsiz bi gun benim icin aclik gibi bisey ;)))

Dün gelemedim ders çalışmam gerekiyordu :) Bugün de çıkıcam hemen o yüzden ama manümü vereyim :)) Sabaha 63leri görmek istiyorum artık :)

Sabah: 1 hş yumurta,peynir,domates
Ara:1 elma
Öğle: sebze çorbası ve 1 yumurta (neden yumurta bilmiyorum :-))
Akşam: 2 tavuk but bol bol salata :KK6:

Resmen pertim cikti bu kadar yorgunluğun ustune 2 saat gezdik once park sonra avm simdi koltuguma kavustum ;))) menu yazayim hemen

Pek de iyi değildi aslında kaptanim ama.iste erken die bide artık hamisim canım isterse die yedim erişte pattis ;) ablam işte paketli nin avantajı bitiyor olması kendim yaparsam git gel yerim tatlıları vs. Bugün ilk lere imza attım. Diyet serüvenim de böylece sonà erdi galiba. Listedeyken ağzıma surmem dediğim şeyleri yedim !!!

Pek de iyi değildi aslında kaptanim ama.iste erken die bide artık hamisim canım isterse die yedim erişte pattis ;) ablam işte paketli nin avantajı bitiyor olması kendim yaparsam git gel yerim tatlıları vs. Bugün ilk lere imza attım. Diyet serüvenim de böylece sonà erdi galiba. Listedeyken ağzıma surmem dediğim şeyleri yedim !!!
Olsun bitanem...sıkma sen canını hamişsin sen...ohh doğur ikinciyide sonra olursun ne güzel 57.sporda yaparsın şekillenir vücut...sonuçta sen güzel bi kiloyla hamile kaldın..miktarlara ve sağlıklı olmasına dikkat.gerisi hall olur...sıkma canını lütfen...listede deyilsin bi kerem...menünün başına hamile menüsü yazki insanlara yalnış örnek olmayasın ...bitti gitti...gerilme sakınnnn.

Menüm kızlar
Sabah
Eki Görüntüle 1985061
Öğlen
Annemlerin kahvaltısından çatalladım domates biber peynir zeytin vs
Akşam
Bamya
2 yk pilav
Et sote
3 yk yoğurt
Su 1,5 spor yok

pilav :(
yarın da regl gelecek şişim dersin :(
amaaaaa yok 1 kg dedin not aldım ben :)

Canım kendim için kilo vermek istiyorum o ayrı.ama direk perşenbeler bu yarıştayken çokkk önemli...listede olup da perşenbe menüsü kötü olanlara dikkat etmeyenlere çokkk kızıyorum...sanırım kaptanlıktan kalma bi hiss bu:KK66:

Benim de genel kızma prensibim :) kaçamaklar . yani metası yavaş verir ayrı .. ama herkesi tanıyorum güzel veren metasına kaçamaklarla artı getiren arkadaş ..üzer beni . liste de bu yüzden önemli derim hep ...kendin için frenleyemediğin zamanlarda takım için arkadaşların için frenleyeceksin kendini .

Merhaba şekerler menüm
Sabah
1 muz 200 ml süt
Yeşil çay
Öğlen
Tavuk ızgaralı salata
Akşam
3-4 ızgara köfte
1 çatal ton balığı
Çeyrek sandviç ekmeği
Ara
1 avuç kuruyemiş (leblebi birkaç fındık)
Yeşil çay
Su: 2,250 ml.
Spor: yok
Ausencia Ausencia mimu88 mimu88 _AYNURA_ _AYNURA_
ekmek olacaksa öğle olup sabah olmasaydı iyiydi saydın .
sandviç ekmek beyaz ekmek bir de değil mi ?

Dün gelemedim ders çalışmam gerekiyordu :) Bugün de çıkıcam hemen o yüzden ama manümü vereyim :)) Sabaha 63leri görmek istiyorum artık :)

Sabah: 1 hş yumurta,peynir,domates
Ara:1 elma
Öğle: sebze çorbası ve 1 yumurta (neden yumurta bilmiyorum :-))
Akşam: 2 tavuk but bol bol salata :KK6:

63 lere davetiye yollamışsın menünle ..artık gelmezse onun ayıbı :))

Pek de iyi değildi aslında kaptanim ama.iste erken die bide artık hamisim canım isterse die yedim erişte pattis :KK66: ablam işte paketli nin avantajı bitiyor olması kendim yaparsam git gel yerim tatlıları vs. Bugün ilk lere imza attım. Diyet serüvenim de böylece sonà erdi galiba. Listedeyken ağzıma surmem dediğim şeyleri yedim !!!

Sağlıkla hayırlısı ile bebeğini al kucağına .. başlarsın yavaş yavaş .. 70 kilo ile doğuma gitsen ... 65 lohusalık demek ... gayet iyi bence .

Kahvalti 10.00
1 yk lor peynir
1 haşlanmış yumurta
4 yeşil zeytin
Yesillik
1 adet yulafli poğaça

Ara
Yogurt chiali
8 findik ve 8 kuru üzüm

Aksam 16.30
1 tabak patlican yemegi
1 kase yogurt

2lt su icildi 1 bardak yesil cay icildi

Ausencia Ausencia ve Ahu060812 Ahu060812 temizlik yapıldı...

:super: poğaça iki de kalmış bugün iyi :)

Back
X