Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ton balıklı salata yogurt yeirm sanırım
çünkü beni acıktıryor pirinç
bol karbonhidrat ve glsemin endksi çok yüksek bir yemekk
iki üç gün var daha hafta sonu bişiyler düşünürüz artık

asıl tebrik sana cnmmm süpersinnnn
sende iyi verdin canım, ben daha diyete yeni başladığım için daha çabuk gidiyor, ilerleyen zamanlarda 500 gr öpüp başıma korum

ton balıklı salata yogurt yeirm sanırım
çünkü beni acıktıryor pirinç
bol karbonhidrat ve glsemin endksi çok yüksek bir yemekk
iki üç gün var daha hafta sonu bişiyler düşünürüz artık

asıl tebrik sana cnmmm süpersinnnn
masum bu k.hidratların yanında yediğin yoğurt yüksek glisemik indeksi ani hareketini yavaşlatıyormuş o yüzden yoğurt yediğin için sorun olcağını sanmıyorum aeben aeben e bi soralım ben böyle duymuştum ama emin olalım

masum bu k.hidratların yanında yediğin yoğurt yüksek glisemik indeksi ani hareketini yavaşlatıyormuş o yüzden yoğurt yediğin için sorun olcağını sanmıyorum aeben aeben e bi soralım ben böyle duymuştum ama emin olalım

ya bilmiyrum da meselaa çorba ve dolma yediigmde ben 2 saat sonra açım

ama bi salata yogurt daha tok tutuyor , glisemin endksinden kaynaklı işte oda

aklımdada kalmamış...
masummm masummm canım sen uzun süre aç kalacağın içi proteininiyi yemelisin biliyorsun
o yüzden pazartesi menüsü uygun deyil.evden proteinli bi salata yap ama bolca olsun.onu ye üzerine de yoğurt...karbon yersen çabuk acıkırsın

Bizim Müdür de kaç seneki verdiğim temizlik malzemesini kaça vermiştik diye soruyor aynısını yapmak istiyorum sayfaları araştır sistemde araştır başka işim yok :lülülü::KK70:
Hahhahaha yeminlennn delirtceklerr azcukk aklımızııı kaldııı :D :D :D :D Ben buldumm ama bulasıyaaaa wuhuuuuuuuuuuu

Back
X