Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Dünkü maç izleyen bebelerin hepsi koltuklarda uyudu anam gece otururlar mı ki
Menümü de yazayım
Sabah
2 dl ekmek
Peynir zeytin
Akşam
Ispanak
Salata
Yoğurt
2 çiğköfte
Su 2 olur spor henüz YOk in çık ev işi yaptım.

Bugün bende 6 saatlik leptin yaptım ağzıma bişey sürmeden bekledim yanlışlıkla ağzıma bişey atsam orucumu bozmuş gibi çıkardım bide şunu anladım ben daha 4 günlüğü hiç doğru düzgün yapmamışım bu ptes tam yapabilirsem inşallah görücem kaç gidecek

ada81 ada81 neden izne ayrıldın Can'ım?

@Sekercikiz gecmiş olsun şekercim..ameliyat oldun mu?
Canim sali aksami ablamlar gelecek onlar buradayken cook dikkat edemem saatlere ve spor yapamam piknik planlari yapildi...listeye zarar vermeyeyim diye cikma karari aldim butun olasiliklari dusunerek izine ayrildim ...

Buradayim yine hergun menu paylasacagim sizlerle olacagim artik liste ne zaman musait olursa eksi gorursem girerim listeye ;))

Sende durumlar nasil cook gecmis okuyamadim bahar temizligi yapiyorum bu hafta kilon ne durumda ???

masum bu k.hidratların yanında yediğin yoğurt yüksek glisemik indeksi ani hareketini yavaşlatıyormuş o yüzden yoğurt yediğin için sorun olcağını sanmıyorum aeben aeben e bi soralım ben böyle duymuştum ama emin olalım
Proların gl endekleri nötrdür yani etkilemezler kanlekerini . Sebzelerinkilerde düşüktür o yüzden cısların yanında sebze ve pro yenirse gl endeksi dengeler ;)
Misal cısın gl endeksi 70 diyelim sebzeninki 20 olsun beraber yendiğinde ortalaması 45 oluyor ve dengede oluyor .
50 gl endeksin üstü fazla insülin salgılar ve yagı depolar .
Matematik hesabı yani :-)

Menum 21.04.2017 Cuma
Sabah
7 zeytin
1 kk peynir 2 yumurtalı omlet
1 dlm ekmek
2 bardak cay

Öğle
4 yk nohutlu pilav
1 ayran
Akşam
1 tabak çorba

3 lt su 2 kayisi cay 45 dk yürüyüş

Hayirli aksamlar kizlarr

Tekrardan vira bismillah diyerek başlıyorsun hadi bakalım arselka ...

canım ben bugünkü konuşmalara göre yazdım onu ... ayarlarız tekrar bir şeyler .. bugün öyle yazıldı çünkü :KK66:

Burada ki son kararı bildirin bana ... aynura betül dinler mi dinlemez mi bilemem :) banu ile ikili olmak mı rakip olmak mı istiyorsun ?

Geçmiş olsun çok .

yarım kilo için de tebrikler. daha dikkat lütfen . pilavı karbonu kaldır aldır , kilon 80 değil .. daha az ekmek tüketmelisin eskiye göre saadet .

Tamamdır bu grupta sorun yok sanırım ... kapışmaya hazırsınız .

Bilmez miyim ada ? az havlu attırmadın rakiplere ...:)
Teşekkür ederim abla evet haklısın acaba ekmeği tamamen kessem mi?

Canim sali aksami ablamlar gelecek onlar buradayken cook dikkat edemem saatlere ve spor yapamam piknik planlari yapildi...listeye zarar vermeyeyim diye cikma karari aldim butun olasiliklari dusunerek izine ayrildim ...

Buradayim yine hergun menu paylasacagim sizlerle olacagim artik liste ne zaman musait olursa eksi gorursem girerim listeye :KK66:)

Sende durumlar nasil cook gecmis okuyamadim bahar temizligi yapiyorum bu hafta kilon ne durumda ???
Gozunaydin canim..bende sayoyorum oldugum yerde..bahar temizligi derdi bende de var 2 ay once dip kose yaptim ama yagmur falan tekrar yapacagim..dun 8 saat mutfagi temizledim gozumu orasi korkutuyordu hallettim sukur..

Kolay gelsin sanaa..

Tebrik eden herkese teşekkür ederim daha iyisi olsun isterdim ama 1 haftadır yürüyüşü bıraktım havalar çok kötü diye :)

Sabah: Açma :KK23:(staj için çok erken kalkınca bizim orda pek bi şey olmuyor bugün böyle oldu)
Öğle: Mercimek çorba+yoğurt+ 4 köfte
Akşam:2 tavuk but + salata
ama açımmm :(

Şimdi 19 Mayıs Cuma'ya Kadar önümüzdeki 4 hafta için ve Ramazan başlangıcına kadar diye düşünüp hedefleri koyalım bakalım ...

1 aylık hedef listesi

@Betulina 71.5 (mezuniyet)
DelyDoly DelyDoly 75 (mezuniyet)
Ahu060812 Ahu060812 72
@mimu88 65 (mezuniyet)
littlecoffeedoc littlecoffeedoc 63
@Sherrysherrylady 69
Nare83 Nare83 64.5
@Lunya 58.5 (mezuniyet)
@kelebekolacam 68
@saydın78 59 (mezuniyet)
@_AYNURA_ 62.5
ecemavi ecemavi 68
@Dilekiyi 69.5
@begum75 56
aeben aeben 65
@_SARAYCA_ 58
@Antepia27 99.5
@cydnz_1 70.5
@Neshve 96
@MuMu85 76.5
Mor Vampirella Mor Vampirella 60.5
koza16 koza16 62.5
@arselka 64
mirjam mirjam 69
Daydream- Daydream- 70
@Sekercikiz 55
ada81 ada81 66

513.Etap Korumadaki Güzeller
@Bebetomm 59
@vorones 60
Ausencia Ausencia 58.5
@pamukskr 59
@nehirnil111 52.5
Emeğine sağlık ablam :KK200: Bu kiloda olsam çok iyi olur sonra zaten yaz tatili geliyor inşallah her gün yüzme yapabilicem hedefime daha iyi ulaşırım :KK49:

Back
X