Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bugün bende 6 saatlik leptin yaptım ağzıma bişey sürmeden bekledim yanlışlıkla ağzıma bişey atsam orucumu bozmuş gibi çıkardım bide şunu anladım ben daha 4 günlüğü hiç doğru düzgün yapmamışım bu ptes tam yapabilirsem inşallah görücem kaç gidecek

İnş ahum yap bakalım bence iyi gider senden ,

Proların gl endekleri nötrdür yani etkilemezler kanlekerini . Sebzelerinkilerde düşüktür o yüzden cısların yanında sebze ve pro yenirse gl endeksi dengeler :KK66:
Misal cısın gl endeksi 70 diyelim sebzeninki 20 olsun beraber yendiğinde ortalaması 45 oluyor ve dengede oluyor .
50 gl endeksin üstü fazla insülin salgılar ve yagı depolar .
Matematik hesabı yani :-)

Glisemin endeksci geldi hanimmmmm

Evettt şimdi bilin bakalım ne yapmaya gidiyorum ?? Kek :lülülü:
Yarın dershanedeki kimya hocama ve arkadaşlarıma söz verdim şimdi gidip kek yapıcam onlar için :-)

Eki Görüntüle 1985540 Eki Görüntüle 1985541 Eki Görüntüle 1985543
Sabah maydanozlu kurunaneli omlet, 2 domates, 2 salatalık, 10 zeytin, 2 dl peynir, çay
Ara 1 brd ayran
Öğle dolu dolu bir tabak ıspanak ve ısırgan kavurması, yoğurt, 1 turp, 1 domates
Ara şekersiz türk kahvesi, maden suyu
Ara 5-6 çilek
Akşam yoğurtlu közlenmiş biber, semizotu ve tavuk salatası

_AYNURA_ _AYNURA_

Gayet güzel menü kuzu .. geldiysen kilo bildirimi alayım ... ne var ne yok görelim ...

Dünkü maç izleyen bebelerin hepsi koltuklarda uyudu anam gece otururlar mı ki
Menümü de yazayım
Sabah
2 dl ekmek
Peynir zeytin
Akşam
Ispanak
Salata
Yoğurt
2 çiğköfte
Su 2 olur spor henüz YOk in çık ev işi yaptım.

2 gün şöyle yiyeydin yaaaaa ...

Menum 21.04.2017 Cuma
Sabah
7 zeytin
1 kk peynir 2 yumurtalı omlet
1 dlm ekmek
2 bardak cay

Öğle
4 yk nohutlu pilav
1 ayran
Akşam
1 tabak çorba

3 lt su 2 kayisi cay 45 dk yürüyüş

Hayirli aksamlar kizlarr

Sendeeee ...bi üst mesaj ... tabii nohut pilav hariç :) o cuma ve öğle diye kabul.

Teşekkür ederim abla evet haklısın acaba ekmeği tamamen kessem mi?

Yani ablacım ...sabah tamam ama akşam ve öğle olmasa da olur ... özellikle senin menülerdeki pilav . bak sadece yarım kilo gitmiş ..çok mu kötü hayır ama daha iyi olabilir .

Ausencia Ausencia hedeflere bayıldım kaptanım

:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

Sabah: Açma :KK23:(staj için çok erken kalkınca bizim orda pek bi şey olmuyor bugün böyle oldu)
Öğle: Mercimek çorba+yoğurt+ 4 köfte
Akşam:2 tavuk but + salata
ama açımmm :KK43:

Öğle akşam güzel ... sabah tabii ki :KK12:

Şu saatten sonra açlığına iyi gelecek ... 1 meyve ..tarçınlı süt olabilir tatlım .

Tebrik ederim canım :KK60:
Ben de yazıyım : @Dersaadet_

Geçen Hafta: 67.5
Bu Hafta: 66.3
Fark: -1.200
Yüzde: 1.78

Canım saadetten geç gelince bildirim sizin yarış sonucu sona kaldı ...

Şöyle yazayım kocaman ... KAZANANNNNNN koza16 koza16 :sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon:

Emeğine sağlık ablam :KK200: Bu kiloda olsam çok iyi olur sonra zaten yaz tatili geliyor inşallah her gün yüzme yapabilicem hedefime daha iyi ulaşırım :KK49:

:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Şimdi 19 Mayıs Cuma'ya Kadar önümüzdeki 4 hafta için ve Ramazan başlangıcına kadar diye düşünüp hedefleri koyalım bakalım ...

1 aylık hedef listesi

@Betulina 71.5 (mezuniyet)
DelyDoly DelyDoly 75 (mezuniyet)
Ahu060812 Ahu060812 72
@mimu88 65 (mezuniyet)
@Dersaadet_ 63
@Sherrysherrylady 69
Nare83 Nare83 64.5
@Lunya 58.5 (mezuniyet)
@kelebekolacam 68
@saydın78 59 (mezuniyet)
_AYNURA_ _AYNURA_ 62.5
ecemavi ecemavi 68
D Dilekiyi 69.5
@begum75 56
@aeben 65
Sarayca Sarayca 58
Antepia27 Antepia27 99.5
@cydnz_1 70.5
@Neshve 96
@MuMu85 76.5
@Mor Vampir 60.5
koza16 koza16 62.5
@arselka 64
@mirjam 69
Daydream- Daydream- 70
@Sekercikiz 55
ada81 ada81 66

513.Etap Korumadaki Güzeller
@Bebetomm 59
@vorones 60
Ausencia Ausencia 58.5
@pamukskr 59
nehirnil111 nehirnil111 52.5

Sen öyle diyorsan öyledir kaptanım. O 58 19 mayısta görülecek.

Demek benden korkuyosun haaa:KK70::KK70::KK70:

Korkmak ve ben :D

Gozunaydin canim..bende sayoyorum oldugum yerde..bahar temizligi derdi bende de var 2 ay once dip kose yaptim ama yagmur falan tekrar yapacagim..dun 8 saat mutfagi temizledim gozumu orasi korkutuyordu hallettim sukur..

Kolay gelsin sanaa..
Sağol canim bende bu hafta dolap iclerini hallettim pazar kadinlar gelecek onlarda cam kapi olayina girecekler bitecek insallah..

Daydream- Daydream- nasılsın gelmiyorsun çok fazla , beyaz çok rahat oluyor tavsiye ederim bende beyaz yaptırdım geçen yıl
İşi ne yaptın ayrıldın mı?
Ben kendim boyayacagim masumum araştırıyorum internette..oglan gelmek istemedi sabaha kaldi..

Ayrildim sali gunu..mayis basi teog mararonu basliyor bizde..okula gidip gelirim..

Ausencia Ausencia güzelim nasipse eve gidince sporsal aktiviteler yapacağım simdi anacugumu konya gezisi icin tur hazirlayan yengosa götürüyorum ;). Kararliyimm bu hafta benim haftamm olacakk inanıyorum ve başaracağım bu sefer daha coookk ponponn isterimm ;)

Bugun menu
Kahvalti 10.00
1 yk lor peynir
1 haşlanmış yumurta
4 yeşil zeytin
Yesillik
1 adet kizarmis form ekmek

Ara
8 badem ve 8 findik

Aksam 17.00
Adana kebap
Salata
Kucuk dilim lavas (lavasin köşesi )

2 lt su ve yesil cay icildi .. Ausencia Ausencia ve Ahu060812 Ahu060812 spor yok temizlik var...

Ancak vakit bulabildim şekerler kusura bakmayın ;)
Ausencia Ausencia canım benim, canım kaptanım senin otoriten sayesinde ve desteklemenle çok kısa zamanda hedefime ulaşacağıma inanıyorum. Iyi ki varsın, iyi ki bize destekçisin, bizlere güç veriyorsun tatlım çok sağol herşey için ♡♡♡♡ seviliyorsun♡♡♡

nehirnil111 nehirnil111 ada81 ada81 Antepia27 Antepia27 çok teşekkür ederim canlarım ♡ inşallah 50 lere ve mezuniyete az kaldı umuyorum, çok sağolun. Ben de sizleri kutlarım ♡♡♡
Sarayca Sarayca tatlım ben de seni çok tebrik ediyorum ♡♡♡ ben hazırım yarışa :) bu hafta rakibiz canımcım :) regl haftam ama olsun ;)
_AYNURA_ _AYNURA_ sevgili rakibem tebrik ederim sen kazandın kutlarım ;)
Ahu060812 Ahu060812 çok sağol kuzucum ♡ Haftaya senden süper kilo gidecek öyle hissediyorum ;)
D Dilekiyi canım teşekkür ediyorum. Ben de seni tebrik ediyorum :) ♡

Menümü de yazayım
bugün diyetisyenimin izniyle ödül verdim kendime :)
Sabah
Hastaneye gittim birşey yemedim
Öğlen
1 tam buğdaylı roll ekmek
Ev yapımı hamburger köfte marul domatesle
1/2 az yağda kızarmış patates
1 duble bardak zero
Akşam
Cıs 1 parça fıstıklı burma tatlı
Su: 2 litre
1 yeşil çay
Spor: yok
Ausencia Ausencia bugün menü epey kalorili idi ama yarından itibaren hemen toparlıyorum kuzum :KK23:

Eki Görüntüle 1985540 Eki Görüntüle 1985541 Eki Görüntüle 1985543
Sabah maydanozlu kurunaneli omlet, 2 domates, 2 salatalık, 10 zeytin, 2 dl peynir, çay
Ara 1 brd ayran
Öğle dolu dolu bir tabak ıspanak ve ısırgan kavurması, yoğurt, 1 turp, 1 domates
Ara şekersiz türk kahvesi, maden suyu
Ara 5-6 çilek
Akşam yoğurtlu közlenmiş biber, semizotu ve tavuk salatası

_AYNURA_ _AYNURA_
Muhteşemmm...super bir menü olmuş elifim...hadi dayan 3gün...sonrası çorap söküyü...

Back
X