Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aaaaaaa demek kuma ettin ablamı peki öyle olsun
kız ne çıkacan odadan çıkar adamı. ay bu adamlar neden hep odada kalıp rahat yatan taraf oluyor:kızgın::kızgın::kızgın:

yok yok olay mahali oturma odası ... gidip paşalar gibi yattım yatağıma .... o da sonra geldi ben o ara :uykucu::uykucu::uykucu: numarası :KK70::KK70::KK70::KK70:

Kiloda biraz engelliyo sosyalleşmeyi orasida gercek. Ozguven sifir oluyor.
Herkes ayni degil tabi.
Allah bagislasin seninkinide tek cocuk daha basedilebilir hele 2.leri edin görim sizi :KK53:
evet tek çocuk ama inan zorlanıyorum ;)) elbette sizlerin yükü daha fazladır ona dur yapma buna dur yapma derken zaman geçiyor .. Allah kolaylık versin canım ..

Kiloda biraz engelliyo sosyalleşmeyi orasida gercek. Ozguven sifir oluyor.
Herkes ayni degil tabi.
Allah bagislasin seninkinide tek cocuk daha basedilebilir hele 2.leri edin görim sizi :KK53:
kilo kesinlikle özgüveni alıyor yere atıyor.. özgüven bırakmıyoır insan da :cry::cry::cry:

aaaaaaa demek kuma ettin ablamı peki öyle olsun
kız ne çıkacan odadan çıkar adamı. ay bu adamlar neden hep odada kalıp rahat yatan taraf oluyor:kızgın::kızgın::kızgın:
biz 8 yıllık evliliğimizde 1 gün olsun küste olsak yatak ayırmadıkkk... bir kere 7 gün hiçç konuşmadık daha evliliğimizin ilk yılları idi.. onda bile yatak ayırmadık ....ayy rahatımı bozaman :KK66:)a ma onun fosur uyması beni geriyordu ara ara ;))

Şifa olsun inşallah ...

Canım mimu jetlag yaşıyor şu an ... uçaktan indi ..ödem kovuyor .. hafta sonu iş seyahatindeydi ..
gelir bugün

dely mii yemiyooor?
bence iyi yiyor deli ... sen onu az buluyorsannnn:KK57:

:KK70::KK70::KK70::KK70:

yok be mutfak topladım yatak topladım çamaşır katladım o kadarcıkkk daha silme süpürme yok .... 73.8 el sıkıştıkkkk

Pardon kaptan senin amacin ne :KK57:
Dely cokmu yiyo allasen yaaa napak ölekmi :63:

Bi cok aksam bisey yemiyo mesela.

100 kiloluk bunyeler bir dalla doyarmi acaba? Kendimizle kiyaslayinca tabiki dely az yiyo :olamaz: :confused:

babam beni çook sıkardııı o sıktıkça ben kitap okudum gelirdi odama kapı arasından bakıyordu ben de gençlik gıcık oluyordum ona... o yaptıkça ben deli kitap okumuştum türk klasikleri dünya klasikleri normal gençlik kitapları be varsa okudum :KK66:)))) türkçe sorusu ozamanlar 45 soru idi 44 doğru bir yanlış yapmıştım hahahahah :KK66:)))) zaten benim sözelim çook iyidi sayısal kafası yok bende ....
beni kimse sıkmadı tv karşısında geometri çözerdim.bulmaca niyetine.:KK48::KK48::KK48:
hatta annem istersen okuma dedi:KK48::KK48::KK48:

sen erken evlenmişsin ya seninle oyun hamuru gibi oynamıştır.:KK53:
şimdikiler kendinden programlı geliyorlar koca evine :KK45:

hemde ne oynamış elti gelmese hala farkında olmayacam sağolsun açtı gözümü:KK70:
ayy ne programlı hemde ne bazen kendimi elimde çekirdek çitlerken onları film gibi izleyen modda buluyorum, kv sert kayaya çarptı diyorum,bidahaki bölümde neler olcak kim ne hamle yapcak acaba diyorum,zevkli oluuyo hee:ıslık::KK70:

beni kimse sıkmadı tv karşısında geometri çözerdim.bulmaca niyetine.:KK48::KK48::KK48:
hatta annem istersen okuma dedi:KK48::KK48::KK48:
bana da ödev dahi yaptırmazlardı, gel bulaşık yıka derdi annem :KK70:Babamda okumakla adam olunmaaaaz derdi. Okula yollamayacakmış ya, onun temelini hazırlıyormuş arkadaş :KK66:

benim kv nasıl biri biliyormusun görsen pamukkk şeker tatlı dilli. kafa dengi .... yani şöyle bir film izlersin ama filimin sonuna kadar katilin kim olduğunu bilmezsin ama iyi birinede konduramazsın yaaa sonunda dersinn aaaaa katil bu muuuu dersin inanmazsınnn:KK57::KK57::KK57: işte benim kv öyle biri.... hahahah :KK70::KK70:
:KK70::KK70::KK70:

Amin hepsini inş. Calismiyorum evdeyim.
Ev hanimliginda da aktif degilim.
Bir gun bilmem ki bir kadin gunune gitmisim ya da bir kahveye :işsiz:
Hah işte suçlu bulundu :D:D
Şaka bir yana bonusum bende öyleyim kızlar bilir ama bi şekilde kendimi adepte ediyorum .
Bence senin sorunun gezmelerden çok kafada bitirmemiş olman . Tam manasıyla karar verip kilo vermeyi istemiyorsun .
Önce onu çözmemiz lazım ;).
Takıma gelmen bence bu kararda sana yardımcı olacaktır diyet konusunda artık arafta kalmaktan vaz geç .
Seni çok iyi anlıyorum çünki senin gibi yıllardır burdayım ve diyet içindeyim bıkkınlık çok ama inan kararını kesin verirsen bu iş biter ;)

Back
X