Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menü
Kahvalti 9.30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
4 yesil zeytin
3 ceviz
Yesillik

Ara
2 haslanmis lahana 3 yk yoğurt

Aksam 16.20
Tonbalik ve salata
2 yk bulgur pilavi

2 lt su ve yesil cay icildi. Ausencia Ausencia

İyi akşamlar

Sabah: 9 gibi
1,5 dl ekmek
Peynir ,hş yumurta
Domates, salatalık
2 zeytin

Öğlen saat 15te ( komşuda )
Yeşil fasulye kavurması
Yogurt ,yeşil salata
7 zeytin ,2-3 çt peynir

Saat 17 gibi
Hş horoz eti 2 köfte kadar

Finiş ..

Açımmm ama yemiycem :(.

Spor yok
Su 2 yi geçti

Kuzum ben eylülde 59.7 kg ile izine ayrıldım ilk aylar fazla kilo almadım son aylarda çok kilo aldım ama istisnasız her gün diyete başlıyorum ve akşam olunca aman yiyeyim yarın başlarım diyordum ve aksamları 70 rakamını gördüğüm oldu. Şunu anladım ki kaçamakla bu iş olmuyor hatta artılar la devam ediyorsun ve buda sinir bozucu oluyor.

Yarın senin için çok güzel olacak biliyorum ve inanıyorum ki cuma eksi bir rakamla burada olacaksın. Seviliyorsun kuzum. :KK36:
Herşey beyinde bitiyor tatlım. Bu günlerde hükmedemedim sanırım. Inşallah canım yarın güzel bir gün olacak inşallah :KK74:sen de seviliyorsun kuzum :KK37:

Afiyet olsun canım. Aslında yemek yeseydin daha doyurucu olurdu. Yarın bol proteinli bir menü bekliyorum senden:KK66:
Inşallah canım, sabah babamla hastaneye gidiyoruz :KK43: öğleden sonra da orada olacağız. Sabah gitmeden süt içip ceviz yer çıkarım. Eve kaçta gelicem bilemiyorum :KK43: gelince duruma göre muhtemelen köfte salata yer günümü kapatırım

Ayyy o bende de var kuzummm yaaa benimde yaklaştı regl amaa yemiyorumm zor tutuyom kendimi :KK70: :KK70: :KK70:
Tutma bırak rahat:KK48:
İyisiniz değil mi ? nasıl geçiyor ? kilolar ne alemde ?

O gün detoks için çok şey aldık aktardan blueberry fiyatını bilmiyorum daktırım ...

Şöyle ki , eğer ilerde ablaların annemle yaşarken bu evi aldı , annemin desteği ile diye dava açarsa ... elleri boş döner . ama açan çıkıyor , eşimin amcasından biliyorum .
Ablanlarda öyle bir şey yapmaz zaten .
sen kendi payına düşen parayı peşinat yapmışsın , çektiğin üzerine ihtiyaç kredisini de sen ödüyorsun .
Yani hukuken zaten bir sonuç alamazlar da ... vicdanen de rahat olmalısın kuzum

Aç canım , hatta spordan 1 saat sonra olsa tadından yenmez .

güle güle kullan ... aman bağırsaklara dikkat :)

Yoğun da olsan , buradan kopma ...her gün menü yazmasan da kilo bildirimini cumaları mutlaka yap pamuğum ...ne zaman ki artı artmış görürüz ki görmeyiz inşallah ... o zaman hemen önleme geçebiliriz her cuma kilonu bilirsek ..

O mutluluktan kaynaklı özgüveni kimse kimseye babasının hayrına hibe etmiyor betülüm , emek istiyor . sende istiyorsan 3 hafta gırtlağını tutup hedefe varacak bu kadar basit ..

Oooooo iddialı bir rakip cevabı ...

Yooook 4 ünüz dişe diş rakipsiniz ... dely den destek almak yooook . 4.lüğü kabullenmemek için bence sıva kolları ...bu 3 ü de çok fena geliyor .... senin tek avantajın artıların :)

Valla sana aynı zamanda yılın fairplay ödülünü vereceğim :) rakip takım üyesine de 4 gün için tam destek veriyoruz ... böyle de gönlü geniş bir takımız :)))))

Şubat sonu kilon yoktur o zaman elimde .. herhalde o yüzden yoksun ... bakmadım geçmişe .. ya da 31 martta kilo bildirmemişsindir . neyse nisan listesinde bakarız sana da ...

Antepia27 Antepia27 bir süre diyet konusunda izinli :KK12::KK12:

D Dilekiyi bu hafta eşleşmiştiniz ama istersen rakip bulalım , istersen bu hafta bu şekilde devam et canım ..
Hahaahay sen yazana kadar rakip takım Aklıma gelmedi benim için kk burası
Valla yapacaktım unuttum sen aklıma düşürdün kahramanım sensin :-):-)

Ablacım bende aynen senin gibi oluyorum findık fıstık elimin altında ne olsa yemek istiyorum ben ona şöyle bi çözüm buldum.reglye 10 gün kala metabolik çay içmeye başlıyorum bi dene hiç farketmeden olacak reglin.ben bu ay geciktirdim ufak yollu kriz yaşadım haftasonu ama içince çok rahat ettim.bu hafta da diyet için içiyorum rahatım
Hele Ahu metabolik çayda ne olaki

Sabah haşlanmış yumurta yeşil zeytin peynir yarım çay kasigi tereyağ 1 parca cavdar
Öğle 11 badem 11 yaban mersini tarçın yoğurt
Akşam mercimek çorba 1 tabak kapuska az yoğurt tadımlık haşlama tavuk

Hayırlı aksamlar kizlar
Menum 24.04.2017 Pazartesi
Sabah
7 zeytin
1 kk peynir 2 yumurtali omlet
2 bardak cay

Öğle
1 por.kofte
Ayran

Akşam
1 tabak taze fasulye
1 kase yoğurt

3 lt su 1 kayisi çayı 70 dakika yürüyüş

Hizliii bir gonzalesss geliyorr mamaaamiiiaaaaa :KK66:

Rakibelerim bunlar nasıl menü yaa yeyin biraz datlı neyim hayat geçermi sebzeyle

aeben aeben dersler nasıl gidiyor.
Eh işte vaktim az kaldı . Birde perşembe gün varmış önceki ayda gitmemiştim parasınıda veremedim mecbur gidicem yani .
2 ders var çalışmadıgım birde korkulu rüyam arapçayı tekrardan geçmem lazım :(.
Eşim erken geldi ders çalışmama alerjisi var adamınn :45: birde okey kurdular evdeki çıkgın 4 lü tam oldu :D:D

Valla yapacaktım unuttum sen aklıma düşürdün kahramanım sensin :-):-)

Ablacım bende aynen senin gibi oluyorum findık fıstık elimin altında ne olsa yemek istiyorum ben ona şöyle bi çözüm buldum.reglye 10 gün kala metabolik çay içmeye başlıyorum bi dene hiç farketmeden olacak reglin.ben bu ay geciktirdim ufak yollu kriz yaşadım haftasonu ama içince çok rahat ettim.bu hafta da diyet için içiyorum rahatım
Canım deneyeyim sağolasın. Elma tarçın karabiber zencefil tarçın mı vardı çayın içinde kuzum?

Back
X