Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Her zamanki gibi süpersin canım ♡ :KK66:
Teşekkür ederim canım

Inşallah canım, sabah babamla hastaneye gidiyoruz :KK43: öğleden sonra da orada olacağız. Sabah gitmeden süt içip ceviz yer çıkarım. Eve kaçta gelicem bilemiyorum :KK43: gelince duruma göre muhtemelen köfte salata yer günümü kapatırım

Hayırdır canım hastane ye neden gidiyorsun.

Hayırlı geceler pek giremedim bugün diyetisyen lazer ev okul tekrar kız için diyetisyene gidildi akşam zor yetiştim eve yemek telaşı bitti spor yapildi
Dizi izleme zamani

Bende şimdi dışarda interval yürüyüş yapıp geldim adam gelmişken çok iyi oldu
Menümü de bildireyim
4 günlüğün 1.günü başarıyla tamamlandı
Su 3 lt olacak
Spor
60 dk eliptik
45 dk egzersiz
3 x 1 dk plank
225 ip
50 dk interval yürüyüş
bu hafta müthiş bir ahu geliyor

Canım deneyeyim sağolasın. Elma tarçın karabiber zencefil tarçın mı vardı çayın içinde kuzum?
Evet abla
Bir Yeşil elma bir limon zencefil tane karabiber tarçın ama ben zerdeçal karanfil defne yaprağı falanda koyuyorum.bugün hatta maydonoz dereotu da koydum ecemavi ecemavi sanada söylemiş olayım metabolik çayı yemeklerden önce bir bardak içiyoruz 1,5 lt kaynar suyla demliyoruz

Eh işte vaktim az kaldı . Birde perşembe gün varmış önceki ayda gitmemiştim parasınıda veremedim mecbur gidicem yani .
2 ders var çalışmadıgım birde korkulu rüyam arapçayı tekrardan geçmem lazım :KK43:.
Eşim erken geldi ders çalışmama alerjisi var adamınn :KK45: birde okey kurdular evdeki çıkgın 4 lü tam oldu :KK70::KK70:
Ben senin yerine güne giderim:KK200:

Teşekkür ederim canım

Hayırdır canım hastane ye neden gidiyorsun.
Canım babamın bacaklarında damar tıkanıklığı vardı. 4 ay önce iki bacağından da anjio yapılmıştı sadece tek bacağına işlem yapılmış :KK43: biz iki bacak damarları da açıldı sanmıştık ama öyle olmamış :KK43: Yarın sabah doppler var öğleden sonra da sonucunu göstereceğiz canım

Evet abla
Bir Yeşil elma bir limon zencefil tane karabiber tarçın ama ben zerdeçal karanfil defne yaprağı falanda koyuyorum.bugün hatta maydonoz dereotu da koydum ecemavi ecemavi sanada söylemiş olayım metabolik çayı yemeklerden önce bir bardak içiyoruz 1,5 lt kaynar suyla demliyoruz
Sağol canımcım

Bakalım hayırlısı yinede beklentileri çok yükseltmeyimde :-):-)
ctesi kötü geçti geçen hafta sabit telafi etmek istiyorum

İnşallah istediği sonucu alırsın canım

Canım babamın bacaklarında damar tıkanıklığı vardı. 4 ay önce iki bacağından da anjio yapılmıştı sadece tek bacağına işlem yapılmış :KK43: biz iki bacak damarları da açıldı sanmıştık ama öyle olmamış :KK43: Yarın sabah doppler var öğleden sonra da sonucunu göstereceğiz canım
Çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin

:ruh::ruh::ruh::ruh:
Hareketlerim yavaşladı ağır çekirdeyim haha , ama sonuçlarını düşünecekten halsizlik ve açlığımı duble kahve eşliğinde yok etmeye çalışıyorum :KK70::KK70:

Bende şimdi dışarda interval yürüyüş yapıp geldim adam gelmişken çok iyi oldu
Menümü de bildireyim
4 günlüğün 1.günü başarıyla tamamlandı
Su 3 lt olacak
Spor
60 dk eliptik
45 dk egzersiz
3 x 1 dk plank
225 ip
50 dk interval yürüyüş

Ahu vur dedik sen sela okutuyorsun

Ben senin yerine güne giderim:KK200:
Darı ambarı meselesif

Ahu 15 dk bölgesel cnm 15 değil

Evdeyken 6 da bitirmek kolay olur aslında 7 bile geç geliyor bana gerçi sen bana bakma astım artık olayi
Masum ben geç yatıyorum ya yedi iyidir yoksa dayanamam gece
Sağol canımcım
:60:
İnşallah istediği sonucu alırsın canım
İnşallah canım
Ahu060812 Ahu060812 o nasıl spor
Bende ip aldım balkonda atliycam artık hergün :halay:
Atla kız atla başlarda çok zordu şimdi dakikada 100 atliyorum

Back
X