Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 522.ETAPEn Büyük TÜRKİYE
(09-16 Haziran)

TAKIM DERECELERİ

1..............1,187........ 12. TAKIM:sampiyon::sampiyon::sampiyon:

2..............0.892........ 2. TAKIM :sampiyon::sampiyon:

3................0,846...... 14. TAKIM:sampiyon:

BİREYSEL DERECELER

1..........%3.66...... @Sily (12. Takım):sampiyon::sampiyon::sampiyon:

2..........%2,52..... @inciakis (12. Takım) :sampiyon::sampiyon:

3..........%2,48..... ErSeSi ErSeSi (7. Takım) :sampiyon:

Beeeeeen geldimmmmm ... aylar sonra ilk kez denk gelecek ya , tüm takımların sonuç listelerini hazırlama görevi bizim takımdaydı bugüne geldi ... yine aksi gibi , genelde sorun yaşanmaz paylaşaım alanında ...bu hafta bana denk gelecek ya :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

neyse ...hallettim girer girmez ...size bile selam vermeden :oops::oops:

@ErSeSi tekrar tebrik ederim , pek yakıştın sen tüm takımlar arasında bireysel listesinde derece girmeye ....

Bizde kıl payı derece kaçırdık maalesef ...

Listemizdeki tek artı , birden 2,3 derece alta aldı bizi ...

@saydin78 bacım ona göre ... bak bu hafta artık lamı cimi yok , bu yükü verdim sırtına :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Tabiii sevgili sabitlerde , @masumm @mimu88 ... bi de orda minnak bir 100 gr. cık gördüm ortim :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Liste verilen kilolarla ilgili vs ... yarın detaylı yazacağım canlar , geçmişi okuyup ... şu an değil .

tekrar tüm gün üzerimdeki büyük yükü alanlara çok teşekkürler :KK36::KK36::KK36:

Benim gün sabahki karınca baskınından sonra tam gaz işe koyulacakken , saat 11:30 gibi (iftaara yarım saat kala gelinir genelde bizde) kv , kp ve görümcemin gelmesi ile başladı :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:kv biraz rahatsızlamış ... babamda antalyadan oruçlu oruçlu sıfır uyku gelmiş ... kalabalığı görünce ben rahatsız etmeyeyim diyip valizi bırakıp eşimin iş yerine gitti :KK61:

Benmde pis bir huyum var ... kimse ile iş yapamam ... neyse bir şekilde halledildi ...

gece çok güzel geçti ... her şey çok beğenildi ... ben ?

Ben yorgunum be dostlar ... :KK19:
Tebrikler ErSeSi ErSeSi

Tebrikler 7. Takim

Kaptanim olur oyle aksilikler. Bu gun dinlen kendine gel. Iyi geceler.

Tebrikler ErSeSi ErSeSi

Tebrikler 7. Takim

Kaptanim olur oyle aksilikler. Bu gun dinlen kendine gel. Iyi geceler.
Dinlenecem inşallah tatlımmmm...

Asıl maceram şimdi başlıyor :confused: 72 yaşındaki babam ve benim maceralarım dillere destandır :-) bi konuşuyor şu an ... Allahımmmmmm çenem hiç ona çekmemiş ... ben ne gadan da sus pusumdur :rolleyes:

Mesela bu sahur konumuz .... dur sen söyleme ben bunun içinde (uydueduğum yoğurtlu bi salata) neler var bulacağımmm :rolleyes: şu an kokluyor .... dere otuuuuuu bildim di miiii diyor :KK70:

3-4 gün size ne maceralar anlatacağım bakalım :KK70:

Dinlenecem inşallah tatlımmmm...

Asıl maceram şimdi başlıyor :confused: 72 yaşındaki babam ve benim maceralarım dillere destandır :-) bi konuşuyor şu an ... Allahımmmmmm çenem hiç ona çekmemiş ... ben ne gadan da sus pusumdur :rolleyes:

Mesela bu sahur konumuz .... dur sen söyleme ben bunun içinde (uydueduğum yoğurtlu bi salata) neler var bulacağımmm :rolleyes: şu an kokluyor .... dere otuuuuuu bildim di miiii diyor :KK70:

3-4 gün size ne maceralar anlatacağım bakalım :KK70:
Matrak baban var desene
Canın sıkılmaz hiç işte ne güzel

En vazgeçilmez huyu ... evin sahibi sizde olsanız size sofradaki herşeyden ikram eder ... şu an eşime dadandı ...

Börek yedin mi ? Yesene ...
Peynir aldın mı sen ? Alsana ..
Kavun ? Kavunu hep ben yedim al al ... :KK70::KK70::KK70:

Kaptanım korumada başarılı devam ediyorum demek
Eksi yüz gram ama ben ona çok takilmiyorum zira su dengesidir
Yanlız pazartesi süper bi rakam görmüştüm onu kaybettim:KK43:

Hadi yaaaa nereye gitti ki ?
Gelir belki ... araya bi kenara saklanmıştır belki :KK73:

En vazgeçilmez huyu ... evin sahibi sizde olsanız size sofradaki herşeyden ikram eder ... şu an eşime dadandı ...

Eşine Allah kolaylık versin:KK48:baban yakalamış bırakmaz:KK4:

Hadi yaaaa nereye gitti ki ?
Gelir belki ... araya bi kenara saklanmıştır belki :KK73:

Yanlislikla yidim sanırım:bicak:neyse tekrar goreriz elbet:KK76:

Iyi geceler kizlar...

Listenin son haline bakamadim..derece var mi??

Sahuru yaptim sabah erken kalkacagim kuzum 2 gun kampa gidiyor onu götüreceğim sabah otobuse...cok evhamliyim..Rabbim saglicakla gidip gelmesini nasip etsin..2 gun gecmez bana...su korkularimi yenmem gerek..gondermem bile iyi birsey aslinda degil mi??

tebrikler cnm çok iyi gitmiş
Sağol canım
tebrikler canımmmm :KK66:)))
Sağol canım
Tebrikler :rolleyes:ne yapıyosan aynen devam et :KK19:
Aynen aynen :) sağol canım
Tebrikler canım bak kilo veremem diyordun, ne güzel vermişsin. Aynen devam:KK54:
Bende şaşırdım sağol canım. İlacın birini bıraktım belki ondandır
canim tebrik ederim
Sağol canım
Canım nisan ayının 18 diyetisyene gitiş tarihim 97.8 ile başladım sabah 2 ayı gectim zannetim ama daha iki gün varmış
Şimdide 84.9 sabah hesapladım 12 kiloyu geçmiş...
Hey maşallah :)
Bu arada size fotoğraflarımı paylaşıcam demiştim.. Not edeyım 1 ay sonra tekrar paylaşırımm :anne: Bu arada bilmeyenler için kilom 66.2 ydi bugün, boyum 168 - 170 civarı ... Yorumlarınızı bekliyorum :KK19::-)
Ausencia Ausencia Bak kaptanım ben :KK70:
@Nefs Basen mi demiştin abla baak bendekiler :confused:

Eki Görüntüle 2009771
Eki Görüntüle 2009772
Bölgesel sporla gider senim ki canım ;)
Canım uzun süre adet olmayinca rahim kalınlaşıp polipler oluşuyor böyle olunca rahim kendini temizlemek için sürekli kanama yapıyor yanı normalin dışında bir kanama ben kanamanın durmayacagıni anlayınca tabiki doktorluk oluyorum onlarda rahimin icini temizlemek ve polipleri almak için kürtajala alıyolar ...başima 4 kez geldi hepside narkozlu birinde al kurtulayım dedim doktora normal kürtaj gibi degil canın çok yanar dedi doktor
Ayy inşallah gerek kalmaz canım zormuş
En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 522.ETAPEn Büyük TÜRKİYE
(09-16 Haziran)

TAKIM DERECELERİ

1..............1,187........ 12. TAKIM:sampiyon::sampiyon::sampiyon:

2..............0.892........ 2. TAKIM :sampiyon::sampiyon:

3................0,846...... 14. TAKIM:sampiyon:

BİREYSEL DERECELER

1..........%3.66...... @Sily (12. Takım):sampiyon::sampiyon::sampiyon:

2..........%2,52..... @inciakis (12. Takım) :sampiyon::sampiyon:

3..........%2,48..... ErSeSi ErSeSi (7. Takım) :sampiyon:

Beeeeeen geldimmmmm ... aylar sonra ilk kez denk gelecek ya , tüm takımların sonuç listelerini hazırlama görevi bizim takımdaydı bugüne geldi ... yine aksi gibi , genelde sorun yaşanmaz paylaşaım alanında ...bu hafta bana denk gelecek ya :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

neyse ...hallettim girer girmez ...size bile selam vermeden :oops::oops:

@ErSeSi tekrar tebrik ederim , pek yakıştın sen tüm takımlar arasında bireysel listesinde derece girmeye ....

Bizde kıl payı derece kaçırdık maalesef ...

Listemizdeki tek artı , birden 2,3 derece alta aldı bizi ...

@saydin78 bacım ona göre ... bak bu hafta artık lamı cimi yok , bu yükü verdim sırtına :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Tabiii sevgili sabitlerde , @masumm @mimu88 ... bi de orda minnak bir 100 gr. cık gördüm ortim :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Liste verilen kilolarla ilgili vs ... yarın detaylı yazacağım canlar , geçmişi okuyup ... şu an değil .

tekrar tüm gün üzerimdeki büyük yükü alanlara çok teşekkürler :KK36::KK36::KK36:

Benim gün sabahki karınca baskınından sonra tam gaz işe koyulacakken , saat 11:30 gibi (iftaara yarım saat kala gelinir genelde bizde) kv , kp ve görümcemin gelmesi ile başladı :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:kv biraz rahatsızlamış ... babamda antalyadan oruçlu oruçlu sıfır uyku gelmiş ... kalabalığı görünce ben rahatsız etmeyeyim diyip valizi bırakıp eşimin iş yerine gitti :KK61:

Benmde pis bir huyum var ... kimse ile iş yapamam ... neyse bir şekilde halledildi ...

gece çok güzel geçti ... her şey çok beğenildi ... ben ?

Ben yorgunum be dostlar ... :KK19:
Gelmiş geçmiş olsun kapteniçem
@ErSeSi tebrikler canım

Ay çok şeker baban

Çokkkk geçmiş olsun canım benim.
Rabbim şifa versin insAllah.
Sağol canım benim :KK19:
Çok geçmiş olsun cnm anneminde öyle oluyordu , civan percemi umarım iyi gelir cnm alranetif tipı mutlaka araştır cnm
Olsan bir dert olmasan bir dert inşallah kuzu işe yarar :işsiz:
Cook gecmis olsun canim zor bi surecmis...sen 21 gun sogan kuru yapsana yada yaptin mi bilmiyorum kistleri yok ediyor...
Kist değil kuzum benim ki polip:KK51:
Çok geçmiş olsun canım, inşallah bu sefer öyle olmaz da gelir vakitlice.:KK68:
İnşallah kuzum olmaz kilo verdiğide düzene giriyor bu sefer öyle olur :KK51:
Ben çok inat değilimdir bak ama arada da çok pis tutabiliyor. Azıcık kova inadı olabilir.:KK48:

Canım üzme kendini, hepimizin artıları oluyor dönem dönem. İnşallah haftaya istediğin gibi gelir tartı ama stres yapma. Ben de geçen hafta çok stres yaptım ve vüxut daha çok tutuyor o zaman.
Valla benim kız keçi burcu kesin :KK70:
Geçmiş olsun canim
Sağol canım benim :KK60:
Efser Efser

bende seninle birlikte kh sayabilirim
baktım şimdi listeye salata vs yerim bu kez bazı günler 5_6 ile kapatır yine
Kh ben anlamadım desem:KK23:

:KK70::KK70::KK70:Çok tatlı ama:KK70:
Kaptanım kazan mubarek olsun atlatmışsın mecaralar eksik olmadı ama sonu güzel bittmiş çok şükür :KK5:ellerine sağlık :KK36:pazara benimde misafirim var kalabalık,bu eve sığamayacak eski eve alcagım misafiri :KK45:

Sağol canım

Sağol canım

Aynen aynen :) sağol canı

Sağol canım

Bölgesel sporla gider senim ki canım :KK66:

@ErSeSi tebrikler canım

Ay çok şeker baban
Sağol canım inşallah...

Sağol canım

Sağol canım

Aynen aynen :) sağol canı

Sağol canım

Bölgesel sporla gider senim ki canım :KK66:

@ErSeSi tebrikler canım

Ay çok şeker baban
Sağol canım inşallah...

Ausencia Ausencia kaptanım dün kayınvalidemlere iftara gittik tartılamadım bu sabah tartılabildim maalesef :işsiz: İlk 52.6 geldim ama sonra foto çekilmek için çıktım 52.7 geldim:KK53:hep bana böyle minik sürprizler yapar kerata :KK70:

Geçen hafta 53.00
Bu hafta 52.7
Aradaki fark - 300
Yüzde 0,57 doğru hesapladıysam :21:

dikkat etmememe rağmen bu rakam şaşırttı beni değişik bir meta var bir de dün tatlı yedim yemesem kesin daha fazlaydı bu rakam :KK48:

Son düzenleme:
Back
X