Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın

Ausencia Ausencia cnm hadi altattin geçmiş olsun, bugünde evdekiler kalanları yesinler bitti gitti işte ;)

Efser Efser Kh karbonhidrat kısaltması cnm

Bende kalkıp bı ev temizleyin
Kahvaltımı yaptım, akşam okadar açılan ben sabah tıkanıyor un iyimi

Bı AVM yapayım yarin kb için hediye bakacağım , kahv altıya cagirmsysydi iyiydi , evi temizleyip gideyim

Dün dışarıda epey işim vardı. Abonelikleri falan üstüme aldım ordan oraya koşturdum durdum. Yorgunluktan 2-3 sayfa okuyup uyumuşum.
16.06-2017 Menü bildirimi:
Kahvaltı(08:00)
Yulaf kepeğiyle krep
2 yk lor
4 çeri
5 zeytin
1 kupa yeşil çay

Öğlen(12:30)
Fırında kabak mücver
yoğurt

Akşam(18:00)
tavuk köfte
salata
ayran

Sonrasında 1 kupa melisa çayı
Su: 3 litre
Spor: 1,5 saat yürüyüş

Bugünden sonra işe arada uğrayacağım zaten 3-4 güne memlekete gidiyorum. Bayramdan sonra geleceğim nasipse.
Anacımla bayramda yarışacaz diyet konusunda. Eve gitmekten korkmuyorm. Annem de babam da diyetteler. Şaka maka benden iyi kilo veriyorlar. Dün bi fotoğraf attılar inanamadım. 2 ay önce kocaman göbeği vardı adamın yahu. Dümdüz olmuş. 60 yaşında ama haftada 3 gün spor yapıyor. Akşam 6 dan sonra yemek yemiyor ve 2 ayda 10 kg vermiş. Bi de alay ettiler sen hala 70 lerde misin deyu :-)

Günaydınlaaar keyifli hafta sonları :KK200:

Kp ve damat :) ikilisi demirhaneye gitti (eşimin malum hobisi vardı ya ) :confused:

Yusuf uyuyor :uykucu:

Ve ben tam konsantre geldimmmmmm :KK19:

Şimdi efenim ;

Önce paylaşım alanında bazı sorunlar onlarla ilgileneyim ... Bizim takımımızla ilgili değil :KK66:

Sonra gayya kuyusu geçmişimizi okuyayım :kahve:

Sonracığıma .... etap dışı kilo verenleri de toparlayayım .... :halay:

Bireysel Yarışma sonuçlarımızı ilan edeyimmmm :sampiyon::sampiyon:

Yeni hafta hedef ve planlarını toparlayayım :cool:

Eeeee nasipse ve burada canlı kanlı kimseler varsa sonrada muhabbet edelim be yaa :KK6::KK6::KK6::KK6:

Kızlar bisey soracagım yarınki misafirim icin bahceden üzüm yaprağı istetim bir kısmını haşladım bugün saracagım bir kısmını bayrama sarayım dedim ama haşlayarak degil ciğ dolaba koysam bir sey olur mu en geç perşembe haşlarım?

Ausencia Ausencia kaptanım dün kayınvalidemlere iftara gittik tartılamadım bu sabah tartılabildim maalesef :işsiz: İlk 52.6 geldim ama sonra foto çekilmek için çıktım 52.7 geldim:KK53:hep bana böyle minik sürprizler yapar kerata :KK70:

Geçen hafta 53.00
Bu hafta 52.7
Aradaki fark - 300
Yüzde 0,57 doğru hesapladıysam :21:

dikkat etmememe rağmen bu rakam şaşırttı beni değişik bir meta var bir de dün tatlı yedim yemesem kesin daha fazlaydı bu rakam :KK48:

Harbi sen minnaksin çok iyi kilon ayyy bende görmek istiyorum o rakamları...
Sen ne kadar olmak istiyorsun ki daha

Günaydınlaaar keyifli hafta sonları :KK200:

Kp ve damat :) ikilisi demirhaneye gitti (eşimin malum hobisi vardı ya ) :confused:

Yusuf uyuyor :uykucu:

Ve ben tam konsantre geldimmmmmm :KK19:

Şimdi efenim ;

Önce paylaşım alanında bazı sorunlar onlarla ilgileneyim ... Bizim takımımızla ilgili değil :KK66:

Sonra gayya kuyusu geçmişimizi okuyayım :kahve:

Sonracığıma .... etap dışı kilo verenleri de toparlayayım .... :halay:

Bireysel Yarışma sonuçlarımızı ilan edeyimmmm :sampiyon::sampiyon:

Yeni hafta hedef ve planlarını toparlayayım :cool:

Eeeee nasipse ve burada canlı kanlı kimseler varsa sonrada muhabbet edelim be yaa :KK6::KK6::KK6::KK6:

Kaptanim geçmiş olsun ohh atlatmissin ne güzel.

Iyi geceler kizlar...

Listenin son haline bakamadim..derece var mi??

Sahuru yaptim sabah erken kalkacagim kuzum 2 gun kampa gidiyor onu götüreceğim sabah otobuse...cok evhamliyim..Rabbim saglicakla gidip gelmesini nasip etsin..2 gun gecmez bana...su korkularimi yenmem gerek..gondermem bile iyi birsey aslinda degil mi??
Sağlıkla gidip gelsin inşallah.
Evettt çok zor bir karar bende bu konuda kendimle hep kritik yapıyorum...
Hangisi daha hayırlı bilemiyoruz kii..
Kalması mi gitmesi mi!!!
Allaha emanet edip gondermissin sonuçta bundan güzel ne olur ki.

Back
X