Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim burası cidden önemli .
Benim mesela kilo verebilme problemim yok aslında ... isteyince metam 40 ıma gelmişken bilekoza16 Ile yarışır
Ama burda olmasam yine alırım ...
O yüzden bi yere gitmiyoruzsen bu hafta 71 ler ... sonra 60 lar 50 ler derken ... koruma güzellerine adını yazdırıyorsun
ne güzel di mi ?
Bu bir düello teklifi mii yoksa
Canım benim burası cidden önemli .
Benim mesela kilo verebilme problemim yok aslında ... isteyince metam 40 ıma gelmişken bilekoza16 Ile yarışır
Ama burda olmasam yine alırım ...
O yüzden bi yere gitmiyoruzsen bu hafta 71 ler ... sonra 60 lar 50 ler derken ... koruma güzellerine adını yazdırıyorsun
ne güzel di mi ?
Oyyy ki ne oyyy AusYusuf hala oruçlu ...yemek istemiyor , bizle beraber açacakmış orucunu ... türlü türlü oyunlar oynuyoruz zaman geçsin diye şimdi nihayet uyudu biraz .
Bizde akşam iftara dışardayız .
Yarın akşam görümcemdeyiz .
Salı iftar yine dışarda bi davette ...
Oyyy aus oy ...
Aus kozalaklar ı tuttum bi güzel yıkadım o güzelim açık kozalklar sen tut hepsi bi güzel kapan...sonra kızım bissürü kızdı yapmıycam neye elimi atsam kuruyo falan diye isyanlara başladı bende tam cebelleşirken eşim aradı geçen hafta bizim gittiğimiz bi arkadaşını çağırayım mı dedi bende iade i davet olsun diye iyi hadi çağır dedim hiç canım istemese de.etkinliklerle etkileşmeyi tercih ederdimAhu060812 Kozalaklar nerde ?
Bugün 30 dk yürüyüş .... 10 dk cık pilates var plankla kapanış ...
Artık gönlünden ne koparsa
Ben buralarda gidip gelmek istiyorum canım maksimum 52 daha aşağısı istemiyorum açıkcası bir hedefim yok 53 rakamını geçmeyeyim yeterHarbi sen minnaksin çok iyi kilon ayyy bende görmek istiyorum o rakamları...
Sen ne kadar olmak istiyorsun ki daha
Kaptanım ben dikkat etmedim dedim açıkcası çok rahat yedim***7.TAKIM 522. ETAP***
Ahu060812(72.7/71.8/0.9/%1.24)
mimu88 (66.8///%)kilosu sabit.
masumm (63.6///%)kilosu sabit
saydın78 (59.3/60/+0.7/%-1,18)
ecemavi (67.7/67/0.7/%1.03)
ada81 (67.9/67.8/0.1/%0.15)
Efser (85.8/84.9/0.9/%1.05)
irmae (72.8/72.4/04/%0.55)
exmadon (110/107.6/2.4/%2.18)
eflalim (74/73/1/%1.35)
ErSeSi (72.6/70.8/1.8/%2.48)
7. Takım Ortalaması %0.805
@igdedali 77.6/76.6/1/%1,29
koza16 65.6/66.2/+0.6/-%0,91
@Betulina 77.5/77.1/0.4/%0.52
@Nefs 56.2/kilosu sabit
@kelebekolacam 69.2/
@daydream 74/
@DelyDoly 80.3/
@Dilekiyi 70.4/
@Sherrysherrylady 71.3/
@MorVampirella 63.5///%
@mirjam 69.5/
522.Etap Korumadaki Güzeller
nehirnil111 53/52.7/0.3/%0.57
begum75 56.6/56.5/0.1/%0.18
Ausencia 60.1/58.5/1.6/%2.66
@Bebetomm 59.3/
@Lunya 58.3/
@_AYNURA_ 63.2 /65.4 (1.hafta 2.2 kilo)
Kilo verenler arkadaşları tebrik ederek haftanın değerlendirmesine geçiyorummmm
Yukarıdaki sıradan gideyim ...
Ahu060812 canım süpersin ... sporsuz bile yakaladığın istikrar süper ..Hem de regl haftası
Haftaya en az 70 leri ucundan görürüz bence ... regl ödemi de gider , spor da gelir ... eeee bireysel kraliçesi @ErSeSi yi yenmekte var
ben bir 70.5 iliştireyim de şuracığa
@mimu88 canım bu hafta yoğundun gelemedin , ama artık bekleniyorsun ...aralara bir yerlere sıkıştır bizi lütfen ... Diyete full dikkat edeceğin bir hafta ödevin var ... lamı cimi yok ablacım , bu hafta arayı kapama zamana ... 65 li bir rakam bekliyorum senden , belki de mezun ederiz seni ne dersin
Nare83 bu hafta büyük atak gelecek senden ... kararlı banu ,kilo veren banu demektir ... hem sporda gelecek ... hem bu haftanın sabitini telafi etme zamanı ...
hedefin yolu 62.5 a kadar açık
bence yaparsın ...
@saydin78 bu haftaki bildirimin hakkında telden uzun uzun yazıştık . Buraya da kısaca özet geçeyim ... Mezuniyet için %80 hedefin tuttuğu halde , hedef kilonla %100 mezun olmak istiyorsun biliyorum . Ama ...
Geçen haftada hem regl hem tadilat derken buna benzer bir sonuç geleceği ortada idi ve sen artı çıkmam demiştin ... Mezun olsaydın geçen hafta , bu hafta takımın içinde doğru bir karar vermiş olurdun .
Geçen haftayı neden yazıyorum canım , bu haftaya emsal olsun diye .
Geri kalan şablonu telden uzun uzun yazdım . Lütfen elinden geleni ardına koyma .lütfen .
@ecemavi cancağızım kocaman tebrikler , istikrarlı kilo verişin var ... bu süper .. bu gidenlerin geri gelmeyeceğine işarethedefe de çok çok az kaldı .. o zaman o mezuniyet hedefine ulaşmamızı sağlayacak haftalık hedefine gelelim ... 66.3 nasıl ? bence güzel ...
hazır istikrar dedik ... 700 gr istikrarını da koruyalım değil mi
ada81 orti .... 100 gr ne
bu hafta hedefin 500 gr
bak hedefler içinde en düşük hedef senin ki .. o da metandan mütevellit ... 500 gr. mı ne yap ne et , kes parçala ver bacım ...
Efser harikasın canım ....
2 ayda 12 kilo başarını da okudum ... cidden sana verecek tavsiyem yok ... her şey yolunda .. sana ancak hedef verebilirim ... hani belki haftaya gaza gelip yenildiğiniz bizi yenmek istersiniz diye
83.5 nasıl ? bence çook şık
irmae canım şükür şu hastalık dönemi kazasız belasız geçti ...geçen hafta sabit , bu hafta 400 derken ... şöyle bir haftayı bile artısız geçirdin
artık canlanalım biraz değil mi71.6 görür müyüz dersin ? bence görürüz be ....
@exmadon cancağızım sana da kocaman tebrikler ...bu hafta da iyi olacak ... giderek 99 lara yaklaşmışken bence tam da coşma zamanı ... bayram öncesi verebilecek ne varsa versin gitsin
106 ....bol spor ... düzenli uyku ... 3 lt den az olmayacak su .... kaçamaksız menü ... bu 4 lü ile fazlası bile olur .... motivasyon tam gaz devam ..
Nego 1 kilo süper ... hatta senin umutsuzluğunda fazla bile
Listedeki ufak oynamalar cevap verdi bence ... o zaman bu şekilde devam ... bu şekilde devam edersekte haftaya 72.2 görürüz mesela ..bence görürüz
@ErSeSi canım önce bu hafta için kocaman tebrik ediyorum senitakıma katkın çok büyük oldu ... tabii kendine de
çok kritik bir hafta bence .... bir 10 lu kilo hanesinden diğerini görme ihtimali var ... bence bu hazzı yaşamalıyız bu hafta
yani 69.9 da olsa o 60 ları görmek için elimizden geleni yapalım .
@_SARAYCA_ mortimmm , yağ mağdurum benim ... yarışıyor muyuz bu haftaçok iddialı değilim ... hedefimin civarındayım çünkü ... ama fazladan bir 400-500 gr. hele de bayram öncesi hayır demem ... o yüzden mortime hedef kilom da 500 gr. olsun
adil olsun .
koza16 tatlım artılar gelmiş ablacım .Bayrama kadar iddialı hafta meydan okumanı da okudum
O zaman meta hızını ve bu haftaki artını hesap edip bende sana iddialı bir hedef koyayım mııııı ? 64.8 ... gözüme çok hoş geldi bu rakam niçinse
@White Lily canım ,bu haftaya listeye girebilirdin aslında , kendi adıma özür dilerim . son dk lara kaldı maalesef bir de geçen hafta içi bir mesajın vardı , benim kilo bir eksi bir artı , listeye giriş kalsın tarzında .
Ama görülen o ki o veya bu şekilde kiloların gidiyor tatlım . tebrik ederim çok ... aynı hız , motive ve yüzde ilehaftaya inşallah diyelim .83.5 güzel hedef mesela .... fazlası olursa başım gözüm üzerine
@igdedali tatlımmmmmmmmmm ... yahu geçmişi okuyorum , herkese tebrik ediyor kilonu ... eeee ben bildirimini görmüyorum ... geri döndüm yok ..profiline girdim ..mesajların yok ... benim bu parmaklar cepten girdiğim bir vakit seni göz ardı etmişmesajlarını görmez olmuşum
kaç zamandır var acaba ? yazıpta cevap vermediğim mesajlar varsa işte hep bu yüzden
![]()
tebrikler canım ... gerçekten istikrarlı ve süper gidiyorsun
75.8 ler gelebilir bence en az haftaya ..gelsinler değil mi ? gelsinler gelsinler
@Nefs canımhalan gelmiş hoş gelmiş ... senin kiloda sabit iyidir :) belki kas yapmaya da başlamıştır vücut sporla ... Bayram öncesi her türlü önlem adına 55.9 görsek bu hafta ama ne çok olur değil mi ?
@Betulina bana cepten bildirdi dün kilosunu .. maalesef onu takımda çok görmek istememe , enerjisini de çook sevmeme rağmen gelmiyor/gelemiyor . dur ben ona güzzeeeeel bir hedef koyayım .... 76 gibi mesela
Koruma güzelleri huuuuuuuuuuuuubegum75 ve
nehirnil111 bakıyorum her şey yolunda evlatlar
hele nehir dikkat ettiğim hafta demiş .. begüm de etmemiştir kesin
hedef tabii ki de korumaya devam
@kelebekolacam 69.2/
@daydream 74/
@DelyDoly 80.3/
@Dilekiyi 70.4/
@Sherrysherrylady 71.3/
@MorVampirella 63.5///%
@mirjam 69.5/
@Bebetomm 59.3/
@Lunya 58.3/
İiznde ve korumada bildirimsiz arkadaşlar ... cuma kilolarınızı bildirin ki , önlem alabilelim .. buraya yazacaksın diye azıcık kaçaamak yapmayın vs ... ben bekliyorum ..siz de yazın yahu![]()
Haftanın Kapışmalarından İlki Bing Bang Kapışması
ada81 ve
Ausencia ikilisine karşı / @_SARAYCA_ ve
Efser ikilisi .....
Kazanannnnnnnnnnnnnnnnnada81 ve
Ausencia ortigiller
Kelebekolacam ın kilo bildiriminde bulunmadığı yarışta ....
KazanaaannnnnnnnnnnnnnnnNego
Bu hafta yarışları açıklanamayan ikili ... güzel sataşıyorlardı birbirlerine ...kaldıkları yerden devam ...
@White Lily @exmadon a karşı .... ortisiz
Kazanaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnn @exmadon
@ecemavi ve @igdedali ... bu ikili ortalığı yakar
Kazanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnn @igdedali
begum75 /
nehirnil111 / @Nefs her biri 50 li kilolarda ... her biri narin
hedefiniz yok ... bol sporla ...kilo almamak ve yanına 200 300 koyabilmek
Kazanannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnehirnil111
Canım geçmiş olsun hastasın bence metabolizmanda hızlı eminim fazla yansımayacak bugün toparlarsın bile sen onu moralini bozma hemen biz psikolojik olarak daha çok alıyoruz fazla kafaya takmaya aman kilo aldım alacağım demeye gelmiyorGünaydın pek iyi habelerle gelmedim günahı tartıyada yansıdı
Dün öğleden sonra kanamam çok artı kızlar biliyosunuz misafir için hazırlıkta vardı ben bu arda biraz kötü oldum halsızleştim demir eksiliğimde var galiba beni biraz etkiledi misafirler gelme yakın ayagı kalktım Allahtan cumartesinden hazırlıklarım tamamdı bir corba kalmış birde salata mezem yapılacaltı eşimle halletik...
Bu arada eşim diyetimide sabote etti yanı zorlar meyve filan yedirdi şekerli ne varsakansız kaldıgımı düşünerek ben ne kadar yok desemde dinletemedim
gerci ondan sonrada akşam ayagı kaltım ne hikmet anlamadım galiba biraz eneji aldım sanırım
Akşamda et menüsüydü yemek gücsüzleştin sen yiyeceksin diye zorladı oldumu sana cifte kavrulmuş çok sinirim bozuk sabah sabah söyledim kendisine yemeseydin diye bilirsiniz misafirin yanında cok israr edince bende nede nazlısın denilen gözleri görünce meçbur kaldım yedim...
kızlar günaydın herkese hayırlı haftalar dilerim
hayırlısıyla ramazanında son haftasına geldik,bu hafta son ramazan bildirisi,hayırlısıyla bu haftayıda tamamlayıp bayrama ereriz inşallah
inşallah ağırlayabilmişizdir nillCanım geçmiş olsun hastasın bence metabolizmanda hızlı eminim fazla yansımayacak bugün toparlarsın bile sen onu moralini bozma hemen biz psikolojik olarak daha çok alıyoruz fazla kafaya takmaya aman kilo aldım alacağım demeye gelmiyor
Hayırlı haftalar Begüş inşallah layığıyla ağırlamışızdır son haftaya girdik burada yağmur yine Rabbim ferahlığını verdi![]()
Amin canım inşallahinşallah ağırlayabilmişizdir nill
burdada hava kapalı serin,çok şükür rabbim kolaylığını veriyor gerçekten
HahaBalkona çıktım ... bi sakin sakin yağmuru dinleyeyim diye ..
Yatıyorum demişti babam ...
Birden çıktı :) sesini duydum geleyim dedim diye ...uyusana uykusuz kalıyorsun diyorummm , oooo bana 2 saat yeter diyor .
Yine anlatıyooor ... konuda yok ...
Sis bastı..
Bulutlar aşağı indi...
Ne çok araba geliyor siteye ..
Bu köpeği olan kadın kaçıncı katta oturuyor ...![]()
Seninde gözün aydın adacımHahaayyy ne tatli ... benim bsbamda bu hafta geliyor benim motoru takip ev isi yemek islerim basliyor.......
![]()
Amin canım inşallahBayrama hava güzel olsun ama
Sen nasılsın benim yine midem ağırıyor ama geçer herhalde
![]()
Dimi amaAnne Çöreği yenir yahuu....
Afiyet olsun...
Sahur yok zaten dengelemis.
Menülerin bu ara pek güzelSelam hanımlar:
18Haziran 2017
Sahur:
İki dilim ekmek
1 tk Kekikli taze peynir
1 Yumurta
İftar:
Hindi fümeli salata
Su 1 litre. İkiye tamamlamaya çalışıyorum.
Ay maşallah yusufaHu huuu ... ben geldim .
Iftarımızı açtık .. bugün oğlumun ilk orucu oldu , iftarda anneee ben var ya hiç yemeden yarın da tutabilirdim dedi
Gel oğlum takıma seni listeye alayım diyesim geldi
Şimdi kalan sayfalara bakayım hele ... bugün ilk kez sessizlik çökmüş buralara ... uyumayanları göreyim de hadiiii![]()
Sahir yapmıycam canım artık, su içip niyetlenicem. Sahursuz daha iyi geçtiğini fark ettim. Tartı gayet iyi merak etme. Akşama 72 leri görürüm
Teşekkürler ablasıbenden iyi dayandı valla , 1.5 saat akşam üzeri bi uyudu o kadar.
Sabah coşmuşsun canım .
Simit eşliğinde pattis ...
Tamam minnaksın dedim ama diyettesin de ...unutmaa
Sahur nerde eflal ?
Tek öğün olduğu için iftarda cızlara ses etmeyeyim diyorum ama ...sen yarın tartını bi fısılda bakem bana
Ben o kadar emindim ki yemediğinden hiiiiç sormadım ortim
Şu wc gelsin yarına -500 garanti iftara yakın .
Kahve telvesi ye canım ...
Sağol canım benim
Sen gel bir de beni gör .
Spor ne önemli imiş .
Iç bacaklar facia şu an .
Yarasın
Afiyet olsun irmae cım ... iftar kuş misali olmuş ... sahurda çok acıkıp acısı çıkmaz umarım .
Canım sende vereceksin hiç strese girme, çok istikrarlı ve azimlisin canını hiiiç sıkma sakınBende biraz gerginlik de başladı sanırım ondan yemelerden kesildim. Benim sevgili kayınvalidem benden fit, baya bayaa fit yani hergün iki saat yüzer, en bayıldığı şeyi bile günlük istihkakını doldurduysa yemez. 175 boyunda 50li kilolarda. 10 gün birlikteyiz, 7 günü yazlıkta. Denize havuza birlikte gireceğiz, kayınvalidenin vücut gelinden güzel. Ekstra bir motivasyon ile birlikte biraz da gerginlik başladı. Spor da yapamıyorum bu ara hazırlıklar hala tam geçmeyen hastalık derken. O yüzden az yemeye meyillendim ben de. Ama çok minimalleştirmemeye de çalışıyorum meta kriz noduna geçmesin diye. Çok dertliyim ausum.![]()
Ayy imdaat diyesim geldi :)Oyyy ki ne oyyy Aus
Geçen cumadan sayayım iftarları,
Geçen hafta
cuma annemdeydim
Cumartesi arkadaşta
Pazar görümcede
Ptesi eski komşumda
Salı annemlerle bizde
Çarşamba eşimin kuzeninde
Perşembe evde kendi kendimize
Cuma arkadaşlar bizde
Ctesi görümcelerle dışarda
Pazar yani bugün başka arkadaşlarla bizde
Artık tükenmişlik sendromu geldi ya çok yoruldum.
Aus kozalaklar ı tuttum bi güzel yıkadım o güzelim açık kozalklar sen tut hepsi bi güzel kapan...sonra kızım bissürü kızdı yapmıycam neye elimi atsam kuruyo falan diye isyanlara başladı bende tam cebelleşirken eşim aradı geçen hafta bizim gittiğimiz bi arkadaşını çağırayım mı dedi bende iade i davet olsun diye iyi hadi çağır dedim hiç canım istemese de.etkinliklerle etkileşmeyi tercih ederdim
Neyse kalktım sütlaç yoğurt çorbası bulgur pilavı yaptım.'eşim de güveç yaptı.ama güveci yukarda odun ateşinde yaptı.ee hadi burda yiyelim dendi.sonra yemekleri 3 kat yukarı taşı yemek bitince geri aşağı taşı yukarda makine YOk bulaşıkları elde yıka.isten kapkara olan güveci yıka derken iyice yoruldum heralde bide çorbayı koyarken tencereyi buzdolabına dökmeyimmi.sonra bide onu temizle derken gece yapmayı planladığım sporu da yapamadım.çaydı oydu buydu offf.
bide benim ergen adayı netten saç bakımı cilt bakımı vs izler oda kaç dakika uğraşarak kendine yok yok luk bi saç bakımı hazırlamıştı papatya demledi argan yağı limon tarçın bal falan koydu bide limonu falan komşudan alarak yaptı.sen misafirin beş yaşındaki oğlu al sen şişeyi bi güzel dök lavaboya.kızım yaparken görmüş.dökerken de abla bidaha böyle şeylerle oynarsan seni döverim demiş bizimki boş şişeyi görünce bi şok yaşamış sormayın.girdi kitledi kendini odasına ağladı da ağladı...onu teselli etmeyle geçti diğer vakitlerde.hiç oturmadım denebilir.
Kozalaklarımı sormuştun![]()
![]()
Bitince koyarım foto...
Geçmiş olsun canım. Liste dışı olunca çok yemissin gibi gelmiş ama yediklerin de bir şey yok kiGünaydın pek iyi habelerle gelmedim günahı tartıyada yansıdı
Dün öğleden sonra kanamam çok artı kızlar biliyosunuz misafir için hazırlıkta vardı ben bu arda biraz kötü oldum halsızleştim demir eksiliğimde var galiba beni biraz etkiledi misafirler gelme yakın ayagı kalktım Allahtan cumartesinden hazırlıklarım tamamdı bir corba kalmış birde salata mezem yapılacaltı eşimle halletik...
Bu arada eşim diyetimide sabote etti yanı zorlar meyve filan yedirdi şekerli ne varsakansız kaldıgımı düşünerek ben ne kadar yok desemde dinletemedim
gerci ondan sonrada akşam ayagı kaltım ne hikmet anlamadım galiba biraz eneji aldım sanırım
Akşamda et menüsüydü yemek gücsüzleştin sen yiyeceksin diye zorladı oldumu sana cifte kavrulmuş çok sinirim bozuk sabah sabah söyledim kendisine yemeseydin diye bilirsiniz misafirin yanında cok israr edince bende nede nazlısın denilen gözleri görünce meçbur kaldım yedim...
Canım camiye mi gidecek. Oğlum da 6 yaşında Kuranı Kerim öğrenmişti tabi daha küçük hece hece okuyor. Eşim camiye gitsin diyor da ben kararsızım, büyük çocuklar ezer mi diye. Bana kalsa yaz kursuna vericem değerler eğitimi olan ama babası yok diyor.Günaydınlaaaaar
Kim var kim yok bakmadan çıkıyorum şimdilik ... biaeben imi gördüm ... onu öpeyim
Kuran kursuna başlıyor bugün yusuf , onu camiye bırakacağım ... çarşıya inmişken bi iki iş var halledip geleyim .
Yağmurlu burada hava ... üstelik yaz yağmuru gibi de değil soğuk
Neyse şimdilik çıktım ben ...
Gelince görüşürüz ... gelince say baştan içtimaya ... bu aralar kaçaklar var takımda![]()
Ağır bir şey yemiyorum aslında dün güzel de su içtim iftardan sonra sahurda falan bilemiyorum herhalde son hafta zorluyor açlığın etkileri bende mideye vuruyorayy evet bayramda güzel olsun hava
hay allah neden öyle oldu acabadün iftarda yada sahurda ağır bişey mi yedin ki dokundu acaba
![]()