Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydınlar. Sabah eşim geç gidince dedim yürü aile hekimine gidelim kan veriyim. 4 tüp kan verdim sağolsun eşimin arkadaşı hekimimiz, her şeyi istedi :) 4 de çıkacak sonuç bakalım ne durumdayım.

Ağır bir şey yemiyorum aslında dün güzel de su içtim iftardan sonra sahurda falan bilemiyorum herhalde son hafta zorluyor açlığın etkileri bende mideye vuruyor :KK51:Dün evi süpürdüm çamaşırları yıkadım mutfağı yarım yamalak toparladım:uykucu:Bugün evi sileceğim tozları alacağım banyoyu temizleyeceğim ve çorbayla tatlımı yapacağım yarına kv leri iftara alıyorum büyük ihtimal gelecekler:KK53:

hay allah sonlara doğru zorluyo demek,onla geçmiş olsun kuzucum :KK60:ilerleyen saatlerde bişeyin kalmaz inşallah

aa yarın mı geliyolar,babannenin ameliyat işi vardı ama?
dün eltinler aldımı acaba iftara?

Günaydınlar. Sabah eşim geç gidince dedim yürü aile hekimine gidelim kan veriyim. 4 tüp kan verdim sağolsun eşimin arkadaşı hekimimiz, her şeyi istedi :) 4 de çıkacak sonuç bakalım ne durumdayım.

oo çok iyi yapmışsın,bişeciğinde yoktur da yinede arada tahlil verip sonuçları görmek iyi bişey

hay allah sonlara doğru zorluyo demek,onla geçmiş olsun kuzucum :KK60:ilerleyen saatlerde bişeyin kalmaz inşallah

aa yarın mı geliyolar,babannenin ameliyat işi vardı ama?
dün eltinler aldımı acaba iftara?

Sağol kuzum olsun az kaldı :KK200:

Babanne bugün gözünden olacak basit bir operasyon çok zorlanmayacağını söylediler zaten konuştuğumuzda da sıkıntı olmazsa gelirsiniz demiştik bugün haberleşiriz ona göre akşam hazırlığımı yaparım en kötü biz yeriz :KK53:

Eltim aldı gördüm kızını çekmiş bu akşam kim geliyor iftara diye sormuş snap atmış :KK48:

Babanne bugün gözünden olacak basit bir operasyon çok zorlanmayacağını söylediler zaten konuştuğumuzda da sıkıntı olmazsa gelirsiniz demiştik bugün haberleşiriz ona göre akşam hazırlığımı yaparım en kötü biz yeriz :KK53:

Eltim aldı gördüm kızını çekmiş bu akşam kim geliyor iftara diye sormuş snap atmış :KK48:

ameliyatı salı olcak sanıyodum,bugün olması daha iyi yarına daha iyi hisseder kendini,sende iftarını vermiş olursun
aynen gelemezlerse siz yersiniz ama hepsini biteremezsiniz belki bizde geliriz :kk77:yardıma çekinme söyle yani:KK48:
bizde bu akşam kuzende iftardayız:KK51:

demek iftarını vermiş sizide çağırmadı :işsiz:
taklit olmayan snapinide atmış, gerçekten yaratıcı tebrik ettim:KK70:

Günaydın.
ecemavi ecemavi ben gelince de yemekleri sen yapıcan dimi abla dimi:KK45:

Heee yaparım kaptan cevabini vermiş :p
Şaka Sen gel yaparim
@Ausencia Sen oruca başladın mı
Ben bu Ramazan acayip meyve yedim sanırım ondan veremiyorum.meyveye doydum:ıslık:
Bayramdan sonra atak yapıcam.insallah kurban da eşimin memleketine gideceğiz en ince ben olmaliyim:süslü:

Yeye incel varmı öyle varsa bende alayım

Dün erkek arkadaşımın ailesi zayıflamışsın ne gerek var falan dediler. Uçtum uçtum daha da yere basmadı ayaklarım:KK71::KK71::KK71: En son mayısta görüşmüştük. Ben o zamandan beri 7 kg falan vermişim. Hemen farkediliyor demek ki. Çok güzel bir his:KK73::KK73::KK73:

İste bu tepkiler motivasyonu tavan yapıyor

Hu huuu ... ben geldim .

Iftarımızı açtık .. bugün oğlumun ilk orucu oldu , iftarda anneee ben var ya hiç yemeden yarın da tutabilirdim dedi :deli:
Gel oğlum takıma seni listeye alayım diyesim geldi :KK70:

Şimdi kalan sayfalara bakayım hele ... bugün ilk kez sessizlik çökmüş buralara ... uyumayanları göreyim de hadiiii :halay:
Maaşallah hep sağlıklı olsun hep tutsun ileriki hayatında
kızlar günaydın herkese hayırlı haftalar dilerim
hayırlısıyla ramazanında son haftasına geldik,bu hafta son ramazan bildirisi,hayırlısıyla bu haftayıda tamamlayıp bayrama ereriz inşallah
Amin

Dimi ama :KK66:

Menülerin bu ara pek güzel :KK66:

Ay maşallah yusufa

Sahir yapmıycam canım artık, su içip niyetlenicem. Sahursuz daha iyi geçtiğini fark ettim. Tartı gayet iyi merak etme. Akşama 72 leri görürüm :KK66: akşam yazarım

Canım sende vereceksin hiç strese girme, çok istikrarlı ve azimlisin canını hiiiç sıkma sakın :KK66:

Ayy imdaat diyesim geldi :)

Geçmiş olsun canım. Liste dışı olunca çok yemissin gibi gelmiş ama yediklerin de bir şey yok ki

Canım camiye mi gidecek. Oğlum da 6 yaşında Kuranı Kerim öğrenmişti tabi daha küçük hece hece okuyor. Eşim camiye gitsin diyor da ben kararsızım, büyük çocuklar ezer mi diye. Bana kalsa yaz kursuna vericem değerler eğitimi olan ama babası yok diyor.
İkinci secenek daha iyi ikisinide bolca deneyen biri olarak diyorum
Camiler su ara baya kalabalık
Güzel sonuçlar al

Amin

Güzel sonuçlar al
Ay eşim kabul etmiyor kursu. İlla itiraz eder kabul ettirene kadar göbegim çatlar :( en iyisi hiç gitmesin

Günaydın pek iyi habelerle gelmedim günahı tartıyada yansıdı
Dün öğleden sonra kanamam çok artı kızlar biliyosunuz misafir için hazırlıkta vardı ben bu arda biraz kötü oldum halsızleştim demir eksiliğimde var galiba beni biraz etkiledi misafirler gelme yakın ayagı kalktım Allahtan cumartesinden hazırlıklarım tamamdı bir corba kalmış birde salata mezem yapılacaltı eşimle halletik...
Bu arada eşim diyetimide sabote etti yanı zorlar meyve filan yedirdi şekerli ne varsa :olamaz: kansız kaldıgımı düşünerek ben ne kadar yok desemde dinletemedim:KK43:gerci ondan sonrada akşam ayagı kaltım ne hikmet anlamadım galiba biraz eneji aldım sanırım
Akşamda et menüsüydü yemek gücsüzleştin sen yiyeceksin diye zorladı oldumu sana cifte kavrulmuş çok sinirim bozuk sabah sabah söyledim kendisine yemeseydin diye bilirsiniz misafirin yanında cok israr edince bende nede nazlısın denilen gözleri görünce meçbur kaldım yedim...
Geçmiş olsun abla :KK200:

ameliyatı salı olcak sanıyodum,bugün olması daha iyi yarına daha iyi hisseder kendini,sende iftarını vermiş olursun
aynen gelemezlerse siz yersiniz ama hepsini biteremezsiniz belki bizde geliriz :kk77:yardıma çekinme söyle yani:KK48:
bizde bu akşam kuzende iftardayız:KK51:

demek iftarını vermiş sizide çağırmadı :işsiz:
taklit olmayan snapinide atmış, gerçekten yaratıcı tebrik ettim:KK70:

Aynen iyi olacağını sıkıntı olmayacağını söylediler gelmezlerse siz gelirsiniz ne de güzel olur :KK53:Annemleri de çağırdım anneme bulgur pilavını yaptıracağım başka türlü yetişemem hafta içi :KK70:

Ohh afiyet olsun sizinde iyiymiş bu hafta içi bizde Perşembe nasipse annemler de iftardayız iyi oluyor evde hazırlamayınca :KK31:

Evet çağırmadı iyi oldu görmüş olduk içim rahatladı ben ilk alsaydım çağırayım mı ayıp mıdır diye düşünüyordum :confused:belki kafalarında bayramda kv lerde karşılaşmak var ama üzgünüm :p

Günaydın yoldaşlarım :68:
Bugün anneme gidip bayram için köfte mantı yapacağım bayrama ablacım gelecek İstanbul'dan

Regl 2 günde anca kendine geldi karnım küp gibi nasıl şişiyo bu kadar hayret.inincede açken karnımı içeri doğru çekince baya bi içeri giriyo ya ozamanda içerde o kadar yer varken ne diye dışarda durur ona anlam veremiyorum.neyse hala karınlı basenliyim onları eridiğinde kaç kilo olacağımı bilmiyorum o yüzden hedefimde belirsiz :cry:
Ay sabah sabah hedef medef ne alaka oldu yaneyse

Günaydın , hayırlı haftalar olsun :KK68:
Gelemedim kaç gündür kuzucugun sınavları vardı hafta sonu ...
Birde yegenim geldi memleketten teyzesinin gülü , bayrama kadar bizde inş ..
Bayram öncesi temizlikte var biraz , fazla gelemiyorum ...

Son sayfalara baktım ...

Ramazan durgunlugu var sanırım herkeste aus enerjisiyle fitilleyip gidiyor arada :-):KK60:
Ausun paşanın orucunu rabbım kabul eylesin yaşı kaçtı tam ? Benim bebeler o yaşlarda başlamışlardı...
Bu arada baban gelmiş gözün aydın olsun :KK66:

Ahunur sende ekşından çok ne var kız :KK70::KK70: ay yavrunun şaç maskesine yazık olmuş bende üzüldüm şimdi ...
Sorma abla ya bende nasıl üzüldüm kızımın üzüldüğüne.keşke misafir çağırmasaydım dedim.oişman oldum.bıktı çocuklarda misafirden valla.
Dimi ama :KK66:

Menülerin bu ara pek güzel :KK66:

Ay maşallah yusufa

Sahir yapmıycam canım artık, su içip niyetlenicem. Sahursuz daha iyi geçtiğini fark ettim. Tartı gayet iyi merak etme. Akşama 72 leri görürüm :KK66: akşam yazarım

Canım sende vereceksin hiç strese girme, çok istikrarlı ve azimlisin canını hiiiç sıkma sakın :KK66:

Ayy imdaat diyesim geldi :)

Geçmiş olsun canım. Liste dışı olunca çok yemissin gibi gelmiş ama yediklerin de bir şey yok ki

Canım camiye mi gidecek. Oğlum da 6 yaşında Kuranı Kerim öğrenmişti tabi daha küçük hece hece okuyor. Eşim camiye gitsin diyor da ben kararsızım, büyük çocuklar ezer mi diye. Bana kalsa yaz kursuna vericem değerler eğitimi olan ama babası yok diyor.
Eflal geçen sene bende kuran kursuna gönderdim bizimkiler hep isteksiz gittiler ozaman kuran da iyilerdi baştan başlatmayı hazmedememişlerdi.2 gün sonra gönderemedim kursa.bu sene yazokuluna gönderdim pek bi hevesliler sabahları değerler kuran öğlen etkinlik spor.sabah 9 akşam 5.seviyolar çocuklar

Kız nehir begodan bak da bana istek gönder.bulamazsanda buradaki ismimin nurlusu ahunur060812 instagram ekleşelim

Aynen iyi olacağını sıkıntı olmayacağını söylediler gelmezlerse siz gelirsiniz ne de güzel olur :KK53:Annemleri de çağırdım anneme bulgur pilavını yaptıracağım başka türlü yetişemem hafta içi :KK70:

Ohh afiyet olsun sizinde iyiymiş bu hafta içi bizde Perşembe nasipse annemler de iftardayız iyi oluyor evde hazırlamayınca :KK31:

Evet çağırmadı iyi oldu görmüş olduk içim rahatladı ben ilk alsaydım çağırayım mı ayıp mıdır diye düşünüyordum :confused:belki kafalarında bayramda kv lerde karşılaşmak var ama üzgünüm :p

hafta içi yardım almadan iftar hazırlamak gerçekten çok zor,hafta sonuda alınca bütün hafta sonun gidiyo,yinede h.içi misafir daha iyi,annen yardım ediyor ne güzel,elleri dert görmesin:KK9:

aynen evde yemek hazırlamayınca rahat oluyor:ıslık:

ayy evet yaa içini kurt gibi kemirirdi alsam mı almasam mı:confused:,almasam acaba benden ötürü mü bişey oldu diye için içini yerdi böylesi çok daha iyi oldu:KK51:

Günaydın yoldaşlarım :KK68:
Bugün anneme gidip bayram için köfte mantı yapacağım bayrama ablacım gelecek İstanbul'dan

Regl 2 günde anca kendine geldi karnım küp gibi nasıl şişiyo bu kadar hayret.inincede açken karnımı içeri doğru çekince baya bi içeri giriyo ya ozamanda içerde o kadar yer varken ne diye dışarda durur ona anlam veremiyorum.neyse hala karınlı basenliyim onları eridiğinde kaç kilo olacağımı bilmiyorum o yüzden hedefimde belirsiz :cry:

Sorma abla ya bende nasıl üzüldüm kızımın üzüldüğüne.keşke misafir çağırmasaydım dedim.oişman oldum.bıktı çocuklarda misafirden valla.

Eflal geçen sene bende kuran kursuna gönderdim bizimkiler hep isteksiz gittiler ozaman kuran da iyilerdi baştan başlatmayı hazmedememişlerdi.2 gün sonra gönderemedim kursa.bu sene yazokuluna gönderdim pek bi hevesliler sabahları değerler kuran öğlen etkinlik spor.sabah 9 akşam 5.seviyolar çocuklar

Kız nehir begodan bak da bana istek gönder.bulamazsanda buradaki ismimin nurlusu ahunur060812 instagram ekleşelim
Gönderdim bile :KK54:

Amin

Güzel sonuçlar al
Napıyon abla
Bacılara kavuşuyoz Perşembe ye :KK5:

Günaydın yoldaşlarım :KK68:

Gecen yıl sübyan okuluna gitti. Oranın yaz kursu var eve de yakın. Bugün arayıp ücretini sorayım. Ben çok istiyorum. Yüzme ata binme falan var.

hafta içi yardım almadan iftar hazırlamak gerçekten çok zor,hafta sonuda alınca bütün hafta sonun gidiyo,yinede h.içi misafir daha iyi,annen yardım ediyor ne güzel,elleri dert görmesin:KK9:

aynen evde yemek hazırlamayınca rahat oluyor:ıslık:

ayy evet yaa içini kurt gibi kemirirdi alsam mı almasam mı:confused:,almasam acaba benden ötürü mü bişey oldu diye için içini yerdi böylesi çok daha iyi oldu:KK51:

Evet hafta içi seviyorum aslında bir şekilde yetiştiriyorum da zaten saatte geç yemek pişmeme ihtimali de olmuyor :KK53:

Evet böylesi çok iyi oldu almadı demek ki almayacakmış boşuna dert etmiş oldum :KK70:Bayramda görüp bayramlaşma ihtimalini düşünüyorlarsa da Rabbim nasip ederse avuçlarını yalarlar artık :rolleyes:

Gecen yıl sübyan okuluna gitti. Oranın yaz kursu var eve de yakın. Bugün arayıp ücretini sorayım. Ben çok istiyorum. Yüzme ata binme falan var.
Aynen canım bizdede var ve bayılarak gidiyolar yüzme basket gezi hevesine kuran derslerini de almış oluyorlar.hem bilinç altına kuran öğrendikleri zaman be güzel işlenmiş oluyo ben hersene göndermek istiyorum artık

Back
X