- 2 Eylül 2012
- 41.590
- 141.627
- 598
Bu arada tahlil sonuçlarım çıkmış. D3 5 çıktı. T4 biraz yüksek. Henüz gitmedim doktorun yanına.

daktırlarımızı etiketleyeyim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada tahlil sonuçlarım çıkmış. D3 5 çıktı. T4 biraz yüksek. Henüz gitmedim doktorun yanına.
Kimm bu manyakk diyee demii demii hahahhaa bilselerkiii kelebekk kadar masumummmOrda adının varlığı yetti be kuzummmm gören yanaşamıyordu takıma korkudan![]()
Hadi yaaa spor yaparken bende izleyeyim mi yuruyus bandinda canim sıkıliyor bi dizi izlersem çabuk geçiyorVe bayıldım diziye
Vallahii benimm varr kuzumm hedefime dee 1 yıl oldu yarımın yarısı verdimm şükürlerr olsunn böylee adapte olamadımm bir türlü takımıma zarar vermemek aına mezun oldum.Çünkü araa ara zıpıtıyorumBence senile verecek kilolarımız var buralarda olsan hep![]()
Kimm bu manyakk diyee demii demii hahahhaa bilselerkiii kelebekk kadar masumummm![]()
![]()
Hiçç upusluu bir caduyummmm
Kelebekk gibi uçarım arı gibi sokarım olayı mı hahahahKelebek kadar diyince bizim daktır kelebek geldi aklıma dao da peeeek uslu sayılmaz yani kelebek var
kelebeeeeeeek
var
Kesin izle canım seversinHadi yaaa spor yaparken bende izleyeyim mi yuruyus bandinda canim sıkıliyor bi dizi izlersem çabuk geçiyor)
Kelebekk gibi uçarım arı gibi sokarım olayı mı hahahah![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sahiii daktırımz nerde hiçç gözükmüyorrrrr
Hahahahaa vallahiii o sedyedee tam huzurlukk benim bilee düşündükçe uyuyasımm geliorrr huzurrr resmennn huzurrRamazanda tadilat dolayısıyla kapalısedye de uyuyor
![]()
Bence ona bir 66 çok yakışır gibiDi miiiii yaaaaa ..... ahhhh bu dely .... ne güzel ikili olurdunuz aslında ..
Lahmacun gibi lezzet gördüklerimi var tabii:))
Ausencia kp akşama şerefime mangal yapacak
zeytinyağlı meşhur sarmamdan kaç tanecik yiyebilirim, salata +et+sarma olarak düşün
![]()
Bence ona bir 66 çok yakışır gibibak nasıl sallartık buraları
![]()
Buna da şükür- 3 - yazı ile üç![]()
Anlıyorum seni böyle aralar verilmeli tabi kilo almadan diyet sıkarsa kısır döngü yapıp sitres yaratıyorVallahii benimm varr kuzumm hedefime dee 1 yıl oldu yarımın yarısı verdimm şükürlerr olsunn böylee adapte olamadımm bir türlü takımıma zarar vermemek aına mezun oldum.Çünkü araa ara zıpıtıyorum![]()
![]()
![]()
Hahhahhaaa vallahiii ecelim olursunuzz kızlarrr heriff beni porsugun derinn sularına gömerrr
Manken olur heeee boyda var dely deaaaaaaaaayyyyyyy enişte vuracak valla kaç efser kaç
![]()
Aleykümselam canım