Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ödem ben de stresle ve yeşil çay, su tüketiminde düşüşte çok artıyor. İlaçlar zaten tutuyor bir miktar üstüne bu etmenlerle de zirve yaptı bugün.afiyet olsun.
yok canım kurutmana gerek yok. kuru börülce satılıyor. ayrıca tarhana çorbasının içine de çok yakışıyor. tavsiye ederim.
afiyet olsun. bende de ödem sorunu çok oluyor.
hoşbulduk canım teşekkür ederim.merhaba hosgeldin aramiza
Ahu maşallah ya hiç bırakmadan devam ettin sporuna. Süper.Hayırlı akşamlar kızlar
Aus kaç gündür menü yazacaktım hep aklımda tuttum ama yoğunluk yakamı bırakmadı bugün ilk önce onu yazayım sanki regl daha olmamış gibi bi aşerme isteği var hayrolsun
Sabah spor yapınca anneme geciktim alelacele
Bir incir
Bi kaç badem
İkindi
Az şekerli cup cake kasesi kadar sütlaç
Akşam
Çorba
Yumurtalı ot kavurması
Bi kaç yemekteki patlıcan
Bi kaşık bulgur
Salata
Ara
3 hurma
Bi kaç badem
Az meyve
Su 1,5 olur annemlerde hiç içmedim malum babam vardı
Spor 60 dk eliptik
Artarsa eklerim
bende de stres, tuz tüketimi, su tüketimi ödem de çok etkili ama en başta hormonlar çok etkili. kilo alınca ödemim artıyor.Ödem ben de stresle ve yeşil çay, su tüketiminde düşüşte çok artıyor. İlaçlar zaten tutuyor bir miktar üstüne bu etmenlerle de zirve yaptı bugün.Sende de nelerin ödem yaptığını keşfedip onları azaltmayı dene istersen.
afiyet olsun canım. sabah çok az olmuş bence.akşamlar kızlar
Aus kaç gündür menü yazacaktım hep aklımda tuttum ama yoğunluk yakamı bırakmadı bugün ilk önce onu yazayım sanki regl daha olmamış gibi bi aşerme isteği var hayrolsun
Sabah spor yapınca anneme geciktim alelacele
Bir incir
Bi kaç badem
İkindi
Az şekerli cup cake kasesi kadar sütlaç
Akşam
Çorba
Yumurtalı ot kavurması
Bi kaç yemekteki patlıcan
Bi kaşık bulgur
Salata
Ara
3 hurma
Bi kaç badem
Az meyve
Su 1,5 olur annemlerde hiç içmedim malum babam vardı
Spor 60 dk eliptik
Artarsa eklerim
Tanıyamayanlar evrim geçirmişsin diyenlerrr çok oldu kozam banada baya bi moral oldu tabi aayyy bi öncesi sonrasındaysam dudakları uçuklatırAhu060812 Abla bu arada sana yazıcam unutuyorum.. Son fotoğrafını gördüm instagramdan vee ilk tanıyamadım morlu olanın sen olduğunu zor anladım
Değişim süper
@nehirnil111 Yaa benim de instagramım var sen de istersen takipleşsek miiBurda tanıştığım arkadaşlarımı instagramdan görmek güzel oluyor
![]()
Çoook geçmiş olsun delyyy.buralara gelmezsen öyle olur işte kesin lahmacun yedin Basamağı da Aus koydu orayaTatlımm işyeimde kaza geçirdim ben perşembe hastahnedeydim.Basamaga takılıp uçtum sağ kafam kolum bacağım heryer mosmor Allahtan çatlak kırıgım yok lakin agrılarım var.
Bi saati geçmişmidir sporun Hayriş.bu arada çorbada sorun yaşadınmı? Nasıl pişirdin?Herkese merhabaaa
Geçmişi parça parça okudum. Birşey kaçırmamışımdır umarım. 2 gündür bi koşturmaca bi koşturmaca totomun üstüne oturamadım. Güya işe gitmeyip ayaklarımı uzatıp dinlenecektim
Dün menü de bildiremedim.Ausencia Normalde her gün defterim var ne yiyip içtiğimi yazıyorum oraya. Akşam da ordan buraya geçiriyordum. Dün yazamadım hep dışarıdaydım.
Akşam üstü 1 top limonlu dondurma haricinde değişik bişey yemedim. Fakat iyi yürüdüm güzel yürüdüm. Kaç km yol yaptım hiç bilmiyorum. Sınavım da iyi geçti gibi. Zaten pek çalışmamıştım. Şimdi evi temizleyip duj alıp mis gibi uyuyacam![]()
Hadi gözün aydın abla.çook geçmiş olsun güle güle eskit.Bitti şükür canım :) inşallah tatlım zevkli kısmı şimdi, sil temizle yerleştir![]()
Baya bi didişecez hemde sorma.@nehirnil111 babaanneye çok geçmiş olsun ... bu arada bende dikkat etmedin anlamıştım da dikkat ettin yazmışım
@begum75
Ahu060812 ben kozalak sormuştun değil mi bacım
senin kızla epey bir didişerek geçecek bu ergenlik belli oldu .
Evet bayrama bende bayram sonrasıda kalir sonra gider zaten Allah kismet ederse 14 yada 15 temmuzda biz memlekete gidecegiz...
Ayyy ne güzel Allah razı olsun bizi temsil ettiniz.hayrınızı Rabbim kabul etsin inşallahsorma kaptanim vallaha cok yogundum hem oruc hem kosusturma aksam sahur bile yapamadik bayilmisim artik yorgunluktanama degdi butun geliri yeni aldigimiz camimize bagisladik tam tamina 10,740 euro cuk
![]()
Ayy kaptaniçem bu ara sana güzel yardımcılık yapamadım demi hep bi koşuşturma hep bi iş.ama Ramazan sonrası spor listesi canlanacak söz.şimdi herkes oruç bişey diyemiyorum yazanı kaydediyorum az olunca da sarkıyo haliyle@DelyDoly bu arada sana sormadan elleşmedim oraları ... malum kaptan yrdm. idin ... şimdi o listeden alalım seni kuzum ...buralarda olmuyorsun sık artık
Şöyle ahunun yanına bir babayiğit yardm. aranıyor bilginize
iftar çok güzel olmuş afiyet olsun. Allah kabul etsin.bugunku menu
sahur yok(ezan okunurken uyandim su bile icemedim)
iftar
3 4 tane izgara kofte
2 parca izgara tavuk
2 3 yk kadar yagsiz denilecek kadar az yagli bulgur pilavi
bol salata
1 bardak ayran
suan 2 gun kurusu bir kuru incirle yesil cay icildi.
su sahurla birlikte iki lt yi gecer
ahuu bende gormek istiyorum seniTanıyamayanlar evrim geçirmişsin diyenlerrr çok oldu kozam banada baya bi moral oldu tabi aayyy bi öncesi sonrasındaysam dudakları uçuklatır
Çoook geçmiş olsun delyyy.buralara gelmezsen öyle olur işte kesin lahmacun yedin Basamağı da Aus koydu oraya
Bi saati geçmişmidir sporun Hayriş.bu arada çorbada sorun yaşadınmı? Nasıl pişirdin?
Hadi gözün aydın abla.çook geçmiş olsun güle güle eskit.
Baya bi didişecez hemde sorma.
Bu arada senin oğlanın ilk tam orucumuydu.maşallah ona.çok heyecanlıdır ilk oruç.ana yüreği hemrahatsız hem mutlu olur.benim kızın ilk orucunun tarihi belli at sende bi kenara..
Ayyy ne güzel Allah razı olsun bizi temsil ettiniz.hayrınızı Rabbim kabul etsin inşallah
Ayy kaptaniçem bu ara sana güzel yardımcılık yapamadım demi hep bi koşuşturma hep bi iş.ama Ramazan sonrası spor listesi canlanacak söz.şimdi herkes oruç bişey diyemiyorum yazanı kaydediyorum az olunca da sarkıyo haliyle![]()
Teşekkürler canımbende de stres, tuz tüketimi, su tüketimi ödem de çok etkili ama en başta hormonlar çok etkili. kilo alınca ödemim artıyor.
afiyet olsun canım. sabah çok az olmuş bence.
Ok sana özelden atayım sonra sil olurmuahuu bende gormek istiyorum seni(
amin canim senin orucunda Allah kabul etsin.tesekkur ederimiftar çok güzel olmuş afiyet olsun. Allah kabul etsin.
evet canım Ausencia ile özelden görüştük. haberi var.Teşekkürler canım
Bu sabah ilk oruçsu tek kahvaltımdı hazırlıksız yakalandım esmer ekmeğim olsaydı bi sandviç yapardım en kötü ama yoktu.bu arada kaptanla görüştümüzmü bize yeni üye davet edeceğinden bahsetmemişti
aminamin canim senin orucunda Allah kabul etsin.tesekkur ederim
Geçen dene Kasım ayından beri sporumu hiç bu kadar aksatmadım her zaman fırsat kolluyorum Ergenlen sigara içmek için fırsat kollar gibi şimdi spor için zaman yaratmaya çalışıyorum.hele bide şimdi prison break a başladım ki bugün sırf diğer bölüm için bebeler yatınca bidaha yapasım varAhu maşallah ya hiç bırakmadan devam ettin sporuna. Süper.Ben hastalıktan sonra da devam edemedim gitti ramazanın çoğunda bayramda kayınvalidemlerin yanında yazlıkta olacağız inşallah orada tekrar başlarım yürümeye, yüzmeye.
![]()
Bende gormek istiyom yuzunu kapat oyle yayinlasan olmaz miiiOk sana özelden atayım sonra sil olurmu
Hosgeldin canim aramizaevet canım Ausencia ile özelden görüştük. haberi var.
amin![]()
Kaptanim senlik bi durum yok ki sen sağlıklı yenilsin cisa coza yer vermeyin diyordun.. kendini boyle hissetmene gerek yok..
Tekrar geçmiş olsun ersesi ...
arkadaşlar yazmışlar , sende öyle ama ben senin az yediğini düşünmüyorum canım ...
Yani hem @Daydream- hem @aeben yazmış ...ada81 da uyarmış seni az yememek konusunda ama ada senden daha az yer :)
Böyle olunca kendinmi sizi aç kalmaya zorlayan biri gibi hissediyorum .. çünkü menülerinizi kalem kalem bir tek ben aklımda tutuyorum ...
sen az yemiyorsun ersesi ... genel olrak oruçluyuz ve 17-18 saat açlık sussuzluk hemen hepimizde halsizlik baş dönmesi tansiyon düşüklüğü yapabiliyor . Yani iftarda çorba yemek salata yesekte .... börekleri tatlıları götürsekte ... 17-18 saat açlık ve susuzlık bazı bünyeleri etkiliyor ...
O yüzden aç kaldığını düşünmüyorum . İstersen son 2-3 gün menülerine bakalım ... Özellikle iftara ki .. zaten burada çoğu kişi diyette oldukları için değil , genel olarak sahurda yemiyor ...
Pazar
sahur dunku menu
bir parca pide ile peynir domates kirmizi biber ve ayran icildi
iftar
yarim kepce mercimek corbasi
1 tabe icli kofte
3 tane firinda mantar
bir parca borek
bol su
bi tane sade kahve
Cumartesi
sahur yarim kase kadar makarna uzerinde domates koyup cok az yedim
iftar
1 hurma
bir yumrta buyuklugunde karni yarik firinda
1 yumurta kadar izgara tavuk
iki kofte firinda yine
bol salata
yemekten sonra
8 10 tane kiraz
iki tane kayisi
7 li cay
2 litre kadar su
Cuma
sahur
3 tane etiform
1 parca peynir
kozlenmis kirmizi biber
maydonoz ve 1 bardak ayran
iftar
2 tane hurma
1 tane kuru dolma
3 kasik kadar firinda tavuk mantar
2 kasik kadar etli kuru fasulye
patlican kozleme
bol salata
yarim tane ekler
3 litre su
1 tane besli cay
Daha da eskiye gidebilirim ama bu menüler aç kalınacak menüler asla değil ....
Gayet sağlıklı besleniyorsun hatta arada kaçamaklarında oluyor ... bu şekilde de güzel kilo verebiliyorsun ...
Arkadaşlar menülerini bilmedikleri için ... açlıktan yaşadığını düşünmüşler ama bu az yeme açlığı değil , klasik oruçtan etkilenen bünye durumu ..
Açıklama gereği duydum .
Hoşgeldin canım ozaman.hani hep ilk konuşmalar burdan oluyodu görüyorduk oyüzden şaşırdım birden kusura bakma canımevet canım Ausencia ile özelden görüştük. haberi var.
amin![]()
Zaten yüz fotosuna şaşıyorlar kuzuBende gormek istiyom yuzunu kapat oyle yayinlasan olmaz miii