Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tanıyamayanlar evrim geçirmişsin diyenlerrr çok oldu kozam banada baya bi moral oldu tabi aayyy bi öncesi sonrasındaysam dudakları uçuklatır

Çoook geçmiş olsun delyyy.buralara gelmezsen öyle olur işte kesin lahmacun yedin Basamağı da Aus koydu oraya :deli:

Bi saati geçmişmidir sporun Hayriş.bu arada çorbada sorun yaşadınmı? Nasıl pişirdin?

Hadi gözün aydın abla.çook geçmiş olsun güle güle eskit.

Baya bi didişecez hemde sorma.
Bu arada senin oğlanın ilk tam orucumuydu.maşallah ona.çok heyecanlıdır ilk oruç.ana yüreği hemrahatsız hem mutlu olur.benim kızın ilk orucunun tarihi belli at sende bi kenara..

Ayyy ne güzel Allah razı olsun bizi temsil ettiniz.hayrınızı Rabbim kabul etsin inşallah

Ayy kaptaniçem bu ara sana güzel yardımcılık yapamadım demi hep bi koşuşturma hep bi iş.ama Ramazan sonrası spor listesi canlanacak söz.şimdi herkes oruç bişey diyemiyorum yazanı kaydediyorum az olunca da sarkıyo haliyle :-):-)
Dediğin gibi yaptım çorbayı ablacım. Çok teşekkürler. Dediğin gibi kesilme falan olmadı. Gayet güzeldi. Haftada 2 gün yaparım artık.:-):-):-) Sporum 2 saati geçmiştir. Tempolu yürüyüş kısmı o. Yoksa toplam yürüdüğümü sayarsak bu hafta birinciliği şimdiden ele alırım susuyorum :-):-):-):-):-):-):-)

Ahuuu senin yüzünden Game Of Thronese baslayacammm :KK53::KK53::KK53:
Onun başlangıcı ağır gelebilir ama çook ayrı bi yeri oluyo insanda.onu izleyince başka diziler tuhaf oluyo.biraz açık sahneleri var ama sürükleyicilik on numara.ben onu bitirdim yeni sezonu bekliyorum.şimdi Tavsiyeler üzerine prison break a başladım oda müthiş
Çok sağol Ahu'cum ♡ kabasını sildim ancak bitti :) 40 m2 alan ama zor silmesi :) daha 20 kez silerim en az :KK48::KK48::KK48:
Sildikçe geri gelir sildikçe geri gelir bilirim.kolaylıklar diliyorum:60:

Dediğin gibi yaptım çorbayı ablacım. Çok teşekkürler. Dediğin gibi kesilme falan olmadı. Gayet güzeldi. Haftada 2 gün yaparım artık.:-):-):-) Sporum 2 saati geçmiştir. Tempolu yürüyüş kısmı o. Yoksa toplam yürüdüğümü sayarsak bu hafta birinciliği şimdiden ele alırım susuyorum :-):-):-):-):-):-):-)
Ayy çok sevindim bende küçükken çook severdim annem çalıştığı için hiç yapmazdı malum kesilir önyargısıyla..bi gün tak etti 10 yaşındayım açtım tarif kitabını yaptım çorbayı.özel bi çorba benim için.Sonra bu yöntemi duydum herkese yaymaya çalıştım çok kolay oluyo çünkü.beş dakika karıştır bitti gitti.sende bol bol yaparsın dediğin gibi artık :60:

Onun başlangıcı ağır gelebilir ama çook ayrı bi yeri oluyo insanda.onu izleyince başka diziler tuhaf oluyo.biraz açık sahneleri var ama sürükleyicilik on numara.ben onu bitirdim yeni sezonu bekliyorum.şimdi Tavsiyeler üzerine prison break a başladım oda müthiş

Sildikçe geri gelir sildikçe geri gelir bilirim.kolaylıklar diliyorum:KK60:

Ayy çok sevindim bende küçükken çook severdim annem çalıştığı için hiç yapmazdı malum kesilir önyargısıyla..bi gün tak etti 10 yaşındayım açtım tarif kitabını yaptım çorbayı.özel bi çorba benim için.Sonra bu yöntemi duydum herkese yaymaya çalıştım çok kolay oluyo çünkü.beş dakika karıştır bitti gitti.sende bol bol yaparsın dediğin gibi artık :KK60:
Nesilden nesile aktaralım Ahudan püf noktalar diye :KK69:

Nego Nego içerde spoiler içeriyor sen okuma :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Ben geldimmmmmmmm ...yağmur fırtına kıyamet ..şimşekler , gök gürültüleri... hava buuz ... böyle Haziran sonu hiç hatırlamıyorum ..

Akşam davetten geç geldik .... gelir gelmez kayıttan açtım içerde'yi...
Oyyy bir heyecan bir heyecan .... nihayet mutlu sooon ....

Kızlarrrr begum75 begum75 ... nehirnil111 nehirnil111 ... ecemavi ecemavi ... saydin78 saydin78 .... . kelebekolacam kelebekolacam .. exmadon exmadon .... kim varsa içerde bizden Celali öyle gördük ya :halay::halay::halay::halay:

Eveeeeeeeeeeeeeet .... şimdi geçmiş zamanı :KK55:

canim onceki yeme duzenime gore az ve cogu zaman bir ogunle gunu gecirdigim icin beni zorladi.yoksa ben memnunum halimden. saglikli dedigin gibi yiyorum sen olmazsan burasi olmasa seksenlere gitmistim coktan. o yzden sakin kendini suclama. yemisken az yiyim sadece iftarla gunu bitiriyim derken oruc vurdu:KK66:)
cok sagol destegin icin

80 ler kapıda olmasın diye didiniyoruz sedacım ... ve onlar gelmesin diye bu kadar emek ...
O yüzden zaman zaman kopma yaşandığında sizi dürtmem lazım ... emeksiz yemek olmaz derler ... bizde de emeksiz tartıda eksiler olmuyor ...
O yüzden hedefe kilitlen ... diyetten sonraki korumayı diyetten sonra düşüneceğiz ... bende sıkı diyet yaptım zamanında ... 3 ay geçti almıyorum .. oluyor yani .. normale dönünce kilomu alacağız derdini şimdiden dertlenmeden diyete devam

Yeni üyelerin katılım formu

ADINIZ: Fulya

YAŞINIZ: 43

BOYUNUZ: 1.65

KİLONUZ: 81.2

HEDEF KİLONUZ: 65

KİLO ALMA NEDENİNİZ: Pasif stres, aşırı tatlı ve hamurişi yemek, hareketsiz yaşam

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: İnce- zarif görünmek ve sağlıklı olmak. kendimi daha mutlu hissedeceğim

BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: Çalışıyorum. kitap okumayı ve müzik dinlemeyi severim. ayrıca gezmeyi çok severim ama çalıştığım için çok gezemiyorum. makarna ve çikolata favori yiyeceklerim.

Fulya hoş geldin aramıza ...

Zamanla herbirimizi tanır , burada bir aile olduğumuzu sende görürsün ...

Ben aus:) 38 yaşında bir çocuk annesi ... idealist kaptan :)

Ve benim kadar tatlıya düşkün olmasın bir insan ... hepsi kafada bitiyor buna inan .

Menüm

Sabah + Öğle

1 sahanda yumurta
1 dilim civarı süzme beyaz peynir
1 yeşil biber
1 dilim ekmek
Biraz börülce salatası

Akşam
Börülce salatası (bol bol)
1 bardak çay
2 dilim ekmek
1 kase yoğurt

Suyu içmeye devam edeceğim. Az şu an.

Akşamki fazladan ikinci ekmeği yememeliydim. :p

Börülcelere gömülmüşsün canım ... bağırsaklarına iyi gelecektir ... totalde 3 dlm ekmek senin kilon için çok değil ... tabii beyaz değilseeee .. aldın değil mi kepek ya da tb ekmek ?

ben de 7. takımda ilk menümü yazayım:KK200::nazar:

sahur 03.30
kabak pizza (kabak, yumurta, biraz kinoa unu, peynir, hindi füme, az sucuk, domates)
salatalık

iftar 20.45
1 kase terbiyeli sulu köfte
1 servis kaşığı parmesanlı makarna
salata

ara 21.15
3 yk keşkül (süt, badem unu, hindistancevizi şekeri ve az nişasta)
1 dilim ananas

sahurla beraber su 1,5 lt yi geçer

Her yeni gelene yazdığım gibi sana da yazayım fulyacım , sonra farklı kişilerin menülerini farklı değerlendirdiğimde kafalar karışmasın .
Benim yorumlarım kişiye özeldir ... yani hem makarna ...hem sütlü tatlı yiyerek kilo verebilen birine afiyet olsun derim yorum olarak .... ama metasını bunu kaldırmayana ... sopa gösteriririm :))

Şu an bir süre metanı tanıyacağım ... sende bahsedersin az çok kendi metandan ... hızlı mıdır yavaş mı ? kh yemek , bakliyatlar şişirip çabuk artı yapar mı ? bunlar için biraz zaman ...

genel olarak biraz kafadan bir yorum olacak ... iftarda makarna ile kh aldığın günün akşamında sütlü tatlı tercih etmemeliydin ... ikisi de olabilir ama farklı günlerde .

Bugün menüm
Sabah
1 haşlamış yumurta
1 kk peynir
2 avuç içi kadar tandır ekmeği
Ara 1 kahve
Öglen
4 kaşık zeytinyağlı taze fasülye
4 kaşık yoğurt
Ara 1 soda
Akşam
1 kase çorba
1 kase semiz otlu caçık
4 parca kavurma et
Köz patlıcan köz kırmızı biber
Bol salata
Ara kiraz sapı ćayı
Eve gecince civam percemi

2 avuç tandır ekmeğinin kh telafisini gün içinde başka ekmek tüketmeyerek yapmışsın efserim ... akşam davetide iyi atlatmışsın ...
Yarın bana tekrar tartından göz kırp canım

19 haziran 2017

Sahur:
Dere otlu ve lor peynirli baharatlı omlet
Bir dilim tb ekmeği
100 gr yoğurt

İftar:
Yarım kepçe domates çorbası
Bol kıymalı yumurta
1 dilim tb ekmeği
2 yk yoğurt

Şimdilik 1 lt su. Birazdan da 2 kupa yeşilçay. Çünkü yine ödem başladı. Kilom +100 oynadı düne göre ama parmaklar şiş, yüzüğüm oturmaya başladı ki en son oturduğunda 80 kiloydum. Öyle bir şişme başladı. Bıl yeşil çay içeceğim o yüzden.

Ahhh stres ahhhh ...sen stres yaptıkça o parmaklar şişer irmaecım ... menün güzel ... ona söz yok ... ya strese alivederci ya stresle baş etmenin yolu spor ..seç birini tatlım .... salı çarşamba derken cuma geliyor çünkü .

Hayırlı akşamlar kızlar
Aus kaç gündür menü yazacaktım hep aklımda tuttum ama yoğunluk yakamı bırakmadı bugün ilk önce onu yazayım sanki regl daha olmamış gibi bi aşerme isteği var hayrolsun
Sabah spor yapınca anneme geciktim alelacele
Bir incir
Bi kaç badem
İkindi
Az şekerli cup cake kasesi kadar sütlaç
Akşam
Çorba
Yumurtalı ot kavurması
Bi kaç yemekteki patlıcan
Bi kaşık bulgur
Salata
Ara
3 hurma
Bi kaç badem
Az meyve
Su 1,5 olur annemlerde hiç içmedim malum babam vardı
Spor 60 dk eliptik
Artarsa eklerim

Güne başladığın incir badem ardından güllaç .. aldığın o şeker ...gün içinde daha da acıkmana daha da tatlı istediğine sebep ... onun dışında menün ahuca gayet ideal ... sporda gelmiş şükür .

Tanıyamayanlar evrim geçirmişsin diyenlerrr çok oldu kozam banada baya bi moral oldu tabi aayyy bi öncesi sonrasındaysam dudakları uçuklatır

Çoook geçmiş olsun delyyy.buralara gelmezsen öyle olur işte kesin lahmacun yedin Basamağı da Aus koydu oraya :deli:

Bi saati geçmişmidir sporun Hayriş.bu arada çorbada sorun yaşadınmı? Nasıl pişirdin?

Hadi gözün aydın abla.çook geçmiş olsun güle güle eskit.

Baya bi didişecez hemde sorma.
Bu arada senin oğlanın ilk tam orucumuydu.maşallah ona.çok heyecanlıdır ilk oruç.ana yüreği hemrahatsız hem mutlu olur.benim kızın ilk orucunun tarihi belli at sende bi kenara..

Ayyy ne güzel Allah razı olsun bizi temsil ettiniz.hayrınızı Rabbim kabul etsin inşallah

Ayy kaptaniçem bu ara sana güzel yardımcılık yapamadım demi hep bi koşuşturma hep bi iş.ama Ramazan sonrası spor listesi canlanacak söz.şimdi herkes oruç bişey diyemiyorum yazanı kaydediyorum az olunca da sarkıyo haliyle :-):-)

canım ramazanda bende tırtım ... nerdeeeee eski aus ... geldiğim an bir çok şeyi toparlamaya çalışıyorum ..
Bayram bir geçsin eser gürleriz yine ... sen spor sopanı ben menü sopamı ...

ama bir isim daha çıkmadı şöyle kallavi bi yardımcı daha

bugunku menu

sahur yok(ezan okunurken uyandim su bile icemedim)
iftar
3 4 tane izgara kofte
2 parca izgara tavuk
2 3 yk kadar yagsiz denilecek kadar az yagli bulgur pilavi
bol salata
1 bardak ayran

suan 2 gun kurusu bir kuru incirle yesil cay icildi.

su sahurla birlikte iki lt yi gecer

gayet doyurucu ve sağlıklı iftar ...
sahuru es geçmen seni yoruyor olabilir

Kaptanim senlik bi durum yok ki sen sağlıklı yenilsin cisa coza yer vermeyin diyordun.. kendini boyle hissetmene gerek yok..

Ayrica arkadasin tansiyonu dusunce az yeme biraz artır saglikli seylerle demek istedim...

canım siz ye derken . ben gayet iyi yediklerin diyince kendimi tuhaf hissettim açıklama o yüzden .. maşallah güzel yiyor çünkü :)))

Bugun menu
Iftar
1 tabak patlican yemegi
2 yk bulgur pilavi
1 kase yogurt

Ara
1 dilim ekmek ve peynir

Aksam
2 lt su icilir... Ausencia Ausencia ve Ahu060812 Ahu060812 spor yok...

Hmmmm değişik bir ada ara öğünü olmuş ... sahura kalkmadığın için isabetli de olmuş .. ekmekte bağırsak çalışmasında çok işlevsel :)

Menüm
Sabah 08:00
Beyaz peynir
Domates salatalık
Ceviz
2 etiform

Öğlen 12 : 30
Beyaz peynir
Kozlenmis kırmızı biber
Bir lokma ekmek

Akşam 17:30
Tavuk
Salata
Az makarna
Ayrann
Sütlü Nescafe

Yeşil çay
Su 2 olur
70 dk yürüyüş :KK76::KK76:
Ausencia Ausencia ~~~ Ahu060812 Ahu060812

10 dk artmış yürüyüş ve menü gayet güzel canım

Yedim ictim kurkcu dukkanina dondum. Bu gun is yeri yemegi vardi acik bufe. Onunla jubile yaptim. Bitti gitti cuma ya arti olacagim kesinde bakalim ne kadar kurtaracagim. Simdilik nur topu gibi 2.5 kg artim var. En aza indirmeye calisacagim. Ayrica bu cuma diyetisyen analizimde var. Sanirim ramazani bu son haftadan dolayi pek verimli geçirememiş olacagim. Ne yapalim. Bir yerde dur demesinide biliyorum deyip; önümüze bakacağım:KK66:

hadi bakalım yine yeniden vira bismillah diyelim mortim

Şimdi duş vakti yarın oruç tutucam inşallah :) ay regl çok azaldı iki gün grip ilacı kullandım o mu etkiledi bilmiyorum ama bu ay çok azalmıştı :KK64:menepoz mu başlıyor yavaştan olabilir mi :110:

Ausencia Ausencia tatlım menü paylaşamiyorum çok yoğun geçiyor inan. Ama asayiş berkemal Hoppaev için güzel dileklerine teşekkür ederim kuzum:KK36:58 kilo duana da çok çok Amiiiin:dua::KK200:

Ben bekliyorum o 58 i ..biliyorsun .... burdayım .. inanıyorum ..ucuda olsa gelecek biliyoruum ...

kalan işlerinde kolay gele

1 point :)))))

Yatma vaktim yaklaşıyoor ...08:30 alarmı şimdiden kulaklarımda çınlıyor :)

Benden hem iyi geceler:KK200:

Hem sabah dükkanı açanlara günaydınlar olsunnnn :KK54:

19 haziran

Sahur : Su

İftar : 1 kase mercimek çorbası, tavuk ve sucuk mangal, salata, 3 sarma, avuç içi kadar pide

Ara: 1 avuç kiraz

Su : 2 litre

Sildikçe geri gelir sildikçe geri gelir bilirim.kolaylıklar diliyorum:KK60:

Ayy çok sevindim bende küçükken çook severdim annem çalıştığı için hiç yapmazdı malum kesilir önyargısıyla..bi gün tak etti 10 yaşındayım açtım tarif kitabını yaptım çorbayı.özel bi çorba benim için.Sonra bu yöntemi duydum herkese yaymaya çalıştım çok kolay oluyo çünkü.beş dakika karıştır bitti gitti.sende bol bol yaparsın dediğin gibi artık :KK60:
Aynen canım tuhaf bir döngü olur bu aralar :KK45:olsun zamanla sildikçe geçer. Sağol canım :KK68:

Son düzenleme:
Nego Nego içerde spoiler içeriyor sen okuma :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Ben geldimmmmmmmm ...yağmur fırtına kıyamet ..şimşekler , gök gürültüleri... hava buuz ... böyle Haziran sonu hiç hatırlamıyorum ..

Akşam davetten geç geldik .... gelir gelmez kayıttan açtım içerde'yi...
Oyyy bir heyecan bir heyecan .... nihayet mutlu sooon ....

Kızlarrrr begum75 begum75 ... nehirnil111 nehirnil111 ... ecemavi ecemavi ... saydin78 saydin78 .... . kelebekolacam kelebekolacam .. exmadon exmadon .... kim varsa içerde bizden Celali öyle gördük ya :halay::halay::halay::halay:

Eveeeeeeeeeeeeeet .... şimdi geçmiş zamanı :KK55:
Izleyemedim ki fayans siliyordum tam konsantre :KK34::KK34::KK34:Celali gördüm en son, bir de anneleri çemen yapan Sarp ve Umut u :KK52::KK51:mutlu son en bi sevdiğim :super:

80 ler kapıda olmasın diye didiniyoruz sedacım ... ve onlar gelmesin diye bu kadar emek ...
O yüzden zaman zaman kopma yaşandığında sizi dürtmem lazım ... emeksiz yemek olmaz derler ... bizde de emeksiz tartıda eksiler olmuyor ...
O yüzden hedefe kilitlen ... diyetten sonraki korumayı diyetten sonra düşüneceğiz ... bende sıkı diyet yaptım zamanında ... 3 ay geçti almıyorum .. oluyor yani .. normale dönünce kilomu alacağız derdini şimdiden dertlenmeden diyete devam

Fulya hoş geldin aramıza ...

Zamanla herbirimizi tanır , burada bir aile olduğumuzu sende görürsün ...

Ben aus:) 38 yaşında bir çocuk annesi ... idealist kaptan :)

Ve benim kadar tatlıya düşkün olmasın bir insan ... hepsi kafada bitiyor buna inan .

Börülcelere gömülmüşsün canım ... bağırsaklarına iyi gelecektir ... totalde 3 dlm ekmek senin kilon için çok değil ... tabii beyaz değilseeee .. aldın değil mi kepek ya da tb ekmek ?

Her yeni gelene yazdığım gibi sana da yazayım fulyacım , sonra farklı kişilerin menülerini farklı değerlendirdiğimde kafalar karışmasın .
Benim yorumlarım kişiye özeldir ... yani hem makarna ...hem sütlü tatlı yiyerek kilo verebilen birine afiyet olsun derim yorum olarak .... ama metasını bunu kaldırmayana ... sopa gösteriririm :))

Şu an bir süre metanı tanıyacağım ... sende bahsedersin az çok kendi metandan ... hızlı mıdır yavaş mı ? kh yemek , bakliyatlar şişirip çabuk artı yapar mı ? bunlar için biraz zaman ...

genel olarak biraz kafadan bir yorum olacak ... iftarda makarna ile kh aldığın günün akşamında sütlü tatlı tercih etmemeliydin ... ikisi de olabilir ama farklı günlerde .

2 avuç tandır ekmeğinin kh telafisini gün içinde başka ekmek tüketmeyerek yapmışsın efserim ... akşam davetide iyi atlatmışsın ...
Yarın bana tekrar tartından göz kırp canım

Ahhh stres ahhhh ...sen stres yaptıkça o parmaklar şişer irmaecım ... menün güzel ... ona söz yok ... ya strese alivederci ya stresle baş etmenin yolu spor ..seç birini tatlım .... salı çarşamba derken cuma geliyor çünkü .

Güne başladığın incir badem ardından güllaç .. aldığın o şeker ...gün içinde daha da acıkmana daha da tatlı istediğine sebep ... onun dışında menün ahuca gayet ideal ... sporda gelmiş şükür .

canım ramazanda bende tırtım ... nerdeeeee eski aus ... geldiğim an bir çok şeyi toparlamaya çalışıyorum ..
Bayram bir geçsin eser gürleriz yine ... sen spor sopanı ben menü sopamı ...

ama bir isim daha çıkmadı şöyle kallavi bi yardımcı daha

gayet doyurucu ve sağlıklı iftar ...
sahuru es geçmen seni yoruyor olabilir

canım siz ye derken . ben gayet iyi yediklerin diyince kendimi tuhaf hissettim açıklama o yüzden .. maşallah güzel yiyor çünkü :)))

Hmmmm değişik bir ada ara öğünü olmuş ... sahura kalkmadığın için isabetli de olmuş .. ekmekte bağırsak çalışmasında çok işlevsel :)

10 dk artmış yürüyüş ve menü gayet güzel canım

hadi bakalım yine yeniden vira bismillah diyelim mortim

Ben bekliyorum o 58 i ..biliyorsun .... burdayım .. inanıyorum ..ucuda olsa gelecek biliyoruum ...

kalan işlerinde kolay gele

1 point :)))))
Evet tatlım ucundan da olsa görücem inşallah şöyle bi 58,8 falan, ne güzel yakışacak dimi :KK51::KK51: :KK54:

Yedim ictim kurkcu dukkanina dondum. Bu gun is yeri yemegi vardi acik bufe. Onunla jubile yaptim. Bitti gitti cuma ya arti olacagim kesinde bakalim ne kadar kurtaracagim. Simdilik nur topu gibi 2.5 kg artim var. En aza indirmeye calisacagim. Ayrica bu cuma diyetisyen analizimde var. Sanirim ramazani bu son haftadan dolayi pek verimli geçirememiş olacagim. Ne yapalim. Bir yerde dur demesinide biliyorum deyip; önümüze bakacağım:KK66:
Olsun sağlık olsun ortim benimde temizlenecek kötü bir yeme sicilim var el elle verir temizleriz inşallah kuzum :KK19:

Son düzenleme:
Ausencia Ausencia kuzum bizim tandır ekmegimiz incecik yufka gibi olur az mayalı kuru bir ekmek bunun 1 avucun ici kadarı ancak 1 dilim eder ondan yedim
9k=.webp

Son düzenleme:
Back
X