Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aklımda kalanlara geri döneyim ...

ecemavi ecemavi nin daveti vardı yarına ..kim geliyor bacım? sen annenden ne zaman döndün ?

Bacım dedim aklıma düştü ... bacın nerde :)) @kelebekolacam :KK3:

@igdedali nın menüsü vardı ...yazılmamış menü :) sınav için tebrikler canım .... yürüyüş içinde :KK9::KK9::KK9:

Eşimin amcaoĝlu eşi kv giller pazar döndüm tekrar gidecegim acaba cuma bildirimini annemin tartisiyla yapsam olurmu ki

Hosgeldin canim aramiza :KK66:

Hoşgeldin canım ozaman.hani hep ilk konuşmalar burdan oluyodu görüyorduk oyüzden şaşırdım birden kusura bakma canım :KK66:

Zaten yüz fotosuna şaşıyorlar kuzu

Teşekkür ederim sizde hoşgeldiniz:)
Çok teşekkür ederim arkadaşlar

Zaten genelde benzer sebepleri var ödemin. Benim de kullandığım d.kontrol ilacı zaten belli bir ödemi tutuyor. O yüzden devamlı atma mücadelesindeyiz vücutla. Bu arada hoşgeldin demeyi atlamışım bir önceki mesajda dalgınlıktan. İnşallah hedef kilona ulaşırsın kaçamaklara falan kapılmadan. Burada olmak çok iyi geliyor, benim moralim çabuk bozulur diyetten kaçardım. Burada arkadaşlarla hep birbirimize dedtek olup yolumuzda tutuyoruz. Sen de çok seveceksin, faydasını göreceksin eminim.

Fulya hanım hoşgeldiniz :KK68:

Ausla gerekenleri görüşüp okey aldıysanız hoşgelmişsiniz aramıza , burda gereken motiveyi alacagınıza şüpheniz olmasın 7. Takımın samimiyetini ve farkını sizde hissedeceksiniz :KK66:.:KK68:

Hala karataymı yapıyorsunuz ?

Bizleride zamanla tanırsınız ...
Ben yaklaşık 9 yıldır buralardayım.. Denk gelmişinizdir belki bu seneler boyu birkaç takımda bulundum 41 yaşındayım ..
6 yıl evvel 22 kilo verip mezun olmuştum . 5-10 kilosunu alıp veriyorum işte hem burdan kopmamış oluyorum :-).

Hoşbulduk:)) 7. Takımın sıcak ve samimi ortamını bir süre önce gozlemlemistim zaten. İnşallah hep beraber kolaylıkla sağlıkla ideal kilolarimiza ineriz.

Karatay i oturtmaya çalışıyordum . O aşamada ramazan girdi. Yine güzel gidiyordu ama 5-6 gündür biraz keyfim yoktu bu da tabi menüye kötü yansıdı.

Karatay usulü beslenmeye çalışacağım mümkün olduğunca.
Fulya hoş geldin aramıza ...

Zamanla herbirimizi tanır , burada bir aile olduğumuzu sende görürsün ...

Ben aus:) 38 yaşında bir çocuk annesi ... idealist kaptan :)

Ve benim kadar tatlıya düşkün olmasın bir insan ... hepsi

Her yeni gelene yazdığım gibi sana da yazayım fulyacım , sonra farklı kişilerin menülerini farklı değerlendirdiğimde kafalar karışmasın .
Benim yorumlarım kişiye özeldir ... yani hem makarna ...hem sütlü tatlı yiyerek kilo verebilen birine afiyet olsun derim yorum olarak .... ama metasını bunu kaldırmayana ... sopa gösteriririm :))

Şu an bir süre metanı tanıyacağım ... sende bahsedersin az çok kendi metandan ... hızlı mıdır yavaş mı ? kh yemek , bakliyatlar şişirip çabuk artı yapar mı ? bunlar için biraz zaman ...

genel olarak biraz kafadan bir yorum olacak ... iftarda makarna ile kh aldığın günün akşamında sütlü tatlı tercih etmemeliydin ...

canım ramazanda bende tırtım ... nerdeeeee eski aus ... geldiğim an bir çok şeyi toparlamaya çalışıyorum ..
Bayram bir geçsin eser gürleriz yine ... sen spor sopanı ben menü sopamı ...

ama bir isim daha çıkmadı şöyle kallavi bi yardımcı daha

gayet doyurucu ve sağlıklı iftar ...
sahuru es geçmen seni yoruyor olabilir

canım siz ye derken . ben gayet iyi yediklerin diyince kendimi tuhaf hissettim açıklama o yüzden .. maşallah güzel yiyor çünkü :)))

Hmmmm değişik bir ada ara öğünü olmuş ... sahura kalkmadığın için isabetli de olmuş .. ekmekte bağırsak çalışmasında çok işlevsel :)

10 dk artmış yürüyüş ve menü gayet güzel canım

hadi bakalım yine yeniden vira bismillah diyelim mortim

Ben bekliyorum o 58 i ..biliyorsun .... burdayım .. inanıyorum ..ucuda olsa gelecek biliyoruum ...

kalan işlerinde kolay gele

1 point :)))))
Hoşbulduk aus:))
Menümü güzel ayarliyordum 5 haftadır falan. Biraz ramazan biraz da 5-6 gündür biraz keyfim yoktu o yüzden menüler çok kaçamaklı oldu. Keskulu normal şekerle yapmadım glisemik indeksi düşük diye hindistancevizi şekeri kullandım. Gerisi süt ve badem unu. Ama tabi bu tatlı da sürekli olmayacak.
Metom normal bana göre.

Bugün tekrar bir dip köşe yapayım bayram için. Bu sefer tatlıyı hazır aldırıcam bayrama , bir çeşit de ben yaparım. Her sene kendimi paralıyorum. Bu sene rahat olucam inşallah.
Kolay gelsin. Biz iki bayramdir artık sadece çikolata kahve kolonya ikram ediyoruz. Öyle karar aldik:))

Çok teşekkür ederim arkadaşlar

Hoşbulduk:)) 7. Takımın sıcak ve samimi ortamını bir süre önce gozlemlemistim zaten. İnşallah hep beraber kolaylıkla sağlıkla ideal kilolarimiza ineriz.

Karatay i oturtmaya çalışıyordum . O aşamada ramazan girdi. Yine güzel gidiyordu ama 5-6 gündür biraz keyfim yoktu bu da tabi menüye kötü yansıdı.

Karatay usulü beslenmeye çalışacağım mümkün olduğunca.

Hoşbulduk aus:))
Menümü güzel ayarliyordum 5 haftadır falan. Biraz ramazan biraz da 5-6 gündür biraz keyfim yoktu o yüzden menüler çok kaçamaklı oldu. Keskulu normal şekerle yapmadım glisemik indeksi düşük diye hindistancevizi şekeri kullandım. Gerisi süt ve badem unu. Ama tabi bu tatlı da sürekli olmayacak.
Metom normal bana göre.
Tekrar hoşgeldin 36 yaşındayım ama 35 hiç ayrılasım yok:KK53:3 tazmanya canavarının annesiyim bu takımla 95 ile başladım 84 kiloyu ucundan yakaladım inşallah hepimiz istedigimiz saglıklı kiloya ulaşırız :KK19:

Oyyy oyyyyy canimmm gececek bir kac ay sonra bitecek ....:KK200:

ay inşaallah çabuk geçer bulantıların.

Ayy canım geçmiş olsun bir an evvel atlatırsın bu durumu :110:tele neden bakamıyorsun acaba hareket ettigi için mi o_O
sagolun kızlar...inşallah pik noktaya ulaşmaz böyle kalsa çok mutlu oluruum.kızımda çok çok kötüydüm.tel.a bilmiyirumki efserim her halde ondandır...çok fena bi şey gerçekten

sagolun kızlar...inşallah pik noktaya ulaşmaz böyle kalsa çok mutlu oluruum.kızımda çok çok kötüydüm.tel.a bilmiyirumki efserim her halde ondandır...çok fena bi şey gerçekten
Yat dinlen kuzum büyük ihtimalle ondandır demek sen hamile kalınca denge sorunu yaşıyor hareketli şeylere bakamıyorsun....

Back
X