- 9 Mart 2012
- 22.666
- 74.714
- 598
ben başladım izlemeyeBizim ofiste müsait aslında da bu sefer kotayı çok doldurmayayım diyorum olmadı öğleden sonra bakarım ya evde çok işim var izleyemem![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben başladım izlemeyeBizim ofiste müsait aslında da bu sefer kotayı çok doldurmayayım diyorum olmadı öğleden sonra bakarım ya evde çok işim var izleyemem![]()
Aynen bende bakayım bariben başladım izlemeyeakşama bitmez bile ara ara bakabiliyorum çünkü
O dizi hakkında bir eleştiri gördüm sarpın komser olarak cıktigı sahne komser ünüforması degilmiş normal polis kiyafeti giydirmişler...Mert hapiste kalmış sanırım ama olsun ölmedi ya izleyeceğim bu akşam işlerimi halledersem hemencik![]()
Kolay gelsin canim , ben bu sene evde normal bi tatli yapacam zaten kimsemiz yok belki karsi komsu gelir .. esimin dairede görüştüğümüz 2 aile vardi onlarda memleketlerine gidiyorlarmış kimse yok bize gelecel.. bayramda babam esim ben kizimBugün tekrar bir dip köşe yapayım bayram için. Bu sefer tatlıyı hazır aldırıcam bayrama , bir çeşit de ben yaparım. Her sene kendimi paralıyorum. Bu sene rahat olucam inşallah.
O dizi hakkında bir eleştiri gördüm sarpın komser olarak cıktigı sahne komser ünüforması degilmiş normal polis kiyafeti giydirmişler...
Ayy ne guzel herkese mi oyle yoksa akrabalar arasinda mi alındı karar...Kolay gelsin. Biz iki bayramdir artık sadece çikolata kahve kolonya ikram ediyoruz. Öyle karar aldik:))
Anaa hiç görmedim o pointi iyimi80 ler kapıda olmasın diye didiniyoruz sedacım ... ve onlar gelmesin diye bu kadar emek ...
O yüzden zaman zaman kopma yaşandığında sizi dürtmem lazım ... emeksiz yemek olmaz derler ... bizde de emeksiz tartıda eksiler olmuyor ...
O yüzden hedefe kilitlen ... diyetten sonraki korumayı diyetten sonra düşüneceğiz ... bende sıkı diyet yaptım zamanında ... 3 ay geçti almıyorum .. oluyor yani .. normale dönünce kilomu alacağız derdini şimdiden dertlenmeden diyete devam
Fulya hoş geldin aramıza ...
Zamanla herbirimizi tanır , burada bir aile olduğumuzu sende görürsün ...
Ben aus:) 38 yaşında bir çocuk annesi ... idealist kaptan :)
Ve benim kadar tatlıya düşkün olmasın bir insan ... hepsi kafada bitiyor buna inan .
Börülcelere gömülmüşsün canım ... bağırsaklarına iyi gelecektir ... totalde 3 dlm ekmek senin kilon için çok değil ... tabii beyaz değilseeee .. aldın değil mi kepek ya da tb ekmek ?
Her yeni gelene yazdığım gibi sana da yazayım fulyacım , sonra farklı kişilerin menülerini farklı değerlendirdiğimde kafalar karışmasın .
Benim yorumlarım kişiye özeldir ... yani hem makarna ...hem sütlü tatlı yiyerek kilo verebilen birine afiyet olsun derim yorum olarak .... ama metasını bunu kaldırmayana ... sopa gösteriririm :))
Şu an bir süre metanı tanıyacağım ... sende bahsedersin az çok kendi metandan ... hızlı mıdır yavaş mı ? kh yemek , bakliyatlar şişirip çabuk artı yapar mı ? bunlar için biraz zaman ...
genel olarak biraz kafadan bir yorum olacak ... iftarda makarna ile kh aldığın günün akşamında sütlü tatlı tercih etmemeliydin ... ikisi de olabilir ama farklı günlerde .
2 avuç tandır ekmeğinin kh telafisini gün içinde başka ekmek tüketmeyerek yapmışsın efserim ... akşam davetide iyi atlatmışsın ...
Yarın bana tekrar tartından göz kırp canım
Ahhh stres ahhhh ...sen stres yaptıkça o parmaklar şişer irmaecım ... menün güzel ... ona söz yok ... ya strese alivederci ya stresle baş etmenin yolu spor ..seç birini tatlım .... salı çarşamba derken cuma geliyor çünkü .
Güne başladığın incir badem ardından güllaç .. aldığın o şeker ...gün içinde daha da acıkmana daha da tatlı istediğine sebep ... onun dışında menün ahuca gayet ideal ... sporda gelmiş şükür .
canım ramazanda bende tırtım ... nerdeeeee eski aus ... geldiğim an bir çok şeyi toparlamaya çalışıyorum ..
Bayram bir geçsin eser gürleriz yine ... sen spor sopanı ben menü sopamı ...
ama bir isim daha çıkmadı şöyle kallavi bi yardımcı daha
gayet doyurucu ve sağlıklı iftar ...
sahuru es geçmen seni yoruyor olabilir
canım siz ye derken . ben gayet iyi yediklerin diyince kendimi tuhaf hissettim açıklama o yüzden .. maşallah güzel yiyor çünkü :)))
Hmmmm değişik bir ada ara öğünü olmuş ... sahura kalkmadığın için isabetli de olmuş .. ekmekte bağırsak çalışmasında çok işlevsel :)
10 dk artmış yürüyüş ve menü gayet güzel canım
hadi bakalım yine yeniden vira bismillah diyelim mortim
Ben bekliyorum o 58 i ..biliyorsun .... burdayım .. inanıyorum ..ucuda olsa gelecek biliyoruum ...
kalan işlerinde kolay gele
1 point :)))))
Ah masum havalardan o havalardan gri kapalı soğuk haziran bitecek daha bi ısınamadık ayol.bende çocukları gönderdim uyumakla uyumamak arasında debeleniyorum.uyursam uyanamam.öyle melül melül yatıyorum ama şimdi kalkıp bi kahve içicemay kzıalr ben gazoz modundayım ya
sabah leisle yapayımd iyordum
5 te uyandım azcık daha yatayım dedim
rüyamda yaptım lesile sayılır mı
kafamı kaldıramıyorum yaa
akşam gidiyorum öyle , sabah öyleee
regli erken gelecek gibi bu ay
Bana soran bilmem bu komsermi bu polismi adama o yakışmış onu giydirmişler derdim herhaldeİnsanlar nelere dikkat ediyorlar gerçekten şaşırtıcı![]()
Bana soran bilmem bu komsermi bu polismi adama o yakışmış onu giydirmişler derdim herhaldeİnsanlar nelere dikkat ediyorlar gerçekten şaşırtıcı![]()
Böyle şeyleri bilir onlar bir tek ahahahaBana soran bilmem bu komsermi bu polismi adama o yakışmış onu giydirmişler derdim herhaldeEleştiri yapan eski bir polis ancak o bilir zaten
![]()
@saydin78 Rabbim hayırlısı ile girip çıkmayı nasip etsin babacığına .. ve evet 58.8 çok yakşır .f
Nare83 bi günde geleni bi günde gönderecek formülün vardır umarım beyaz ekmek helva dışında ...
nehirnil111 Evet kuzum keyifle izleyeceksinnn eminim . Enn bi mutlu son :)
@eflalim Sarma anlaşması pidesizdi ama artık midenin derin sularına gömülmüş bile ...
@_AYNURA_ Günaydınnnnn ... kapa gözlerini yat kuzum ....
ecemavi Iki tartının aynı ölçtüğünden eminsen ... tartıldıysan daha önce olur .
Yoksa sen götür yanında :)
Canim arada hepimize oluyor ...hepimizin birbirimize ihtiyaci var o yuzden buradayız....
auscumm , evet dün beyaz ekmek ve helva yedim
nefsime yenik düştüm kaçamak yaptım , bunuda buraya yazdımki destek görüp devamı gelmesin diye
bu hergün bunu yiyecegim anlamına gelmiyor, evet liste diyeceksin , listedesin diyeceksin ama
insan oglu yenik düşebiliyor, ben yemiyorum diyceksin ama bende senin gibi irade yok , iradem olsa kilo almazdım
nefsime yenik düşmezsem yemezdim degil mi ? tek başıma becerecek olsam burdada olmazdım
buarada neden varız destek olup toparlamak için varız
kartlarımı açık oynuyorum yedim yazdım
listeye zarar verecek olabilirim bunun içinde önlem alırım..
liste evet önemli ama başarısızlıklarda olabiliyor malesef ...
Ahhhh ahhh nerdeeee güzelim ancak masallardaAcaba varmıdır böyle bir sevgi![]()
Bu masallar bizi bulmaz zattenAhhhh ahhh nerdeeee güzelim ancak masallarda![]()
![]()
![]()
Hahahhahaa canımsınnn yaaa benim hitlerdee öylee güneş ve ay kadar zıttız 70 lerden kalmaa şarkılar dinlerr beni iyice delirtir dur hatta atayımdaa güzelim çektiğim içleyi düşünBu masallar bizi bulmaz zatten
Adama sus dinle dedim bak ne güzel şarkı sustu ama bir baktım uyumuşkütük
![]()