Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yok abla burdayım, menülerimi filan yazıcam yine
ben burayı seviyorum arkadaşlarımı burdaki sinerjiyi
sadece liste dışı olucam :KK200::KK200:
Tabi karar sizin banum ama listenin seni frenlediğini zannediyorum . Bi mecburiyetin oldugu için .. Yoksa 2 gün sonra mesajlarını görmezsem o vakit sıkıntı olacak senin adına :(.

Ben dedigimde daha yüksek söylüyor artık korkuyorum :olamaz:
Dertler ortak olunca ikimiz kaldık:cool: bize düşmüş bu küdükler :KK70:
Heyooo hanımlar kütükleriniz... halinize şükredin , hamdolsun şimdi radyo ve cd yi elimize aldık yolculuklarda ama bi dönem davullu zurnalı apdal havasından baygınlık gelidiii :skandal:

Tabi karar sizin banum ama listenin seni frenlediğini zannediyorum . Bi mecburiyetin oldugu için .. Yoksa 2 gün sonra mesajlarını görmezsem o vakit sıkıntı olacak senin adına :KK43:.

yok abla ben buradayım her daim , günü birlik giremedigim zmanlar oluyor tabi olmuyor degil
misal geçen ctesi- pazar giremedim evde çocukalrla
pazartesi öglene kadar giremedimm ama bu elde omayan sebepler yoksa seviyorum ben buaradaki
sohmeti muhabetti , diyet arkadaşlıgını

yok abla ben buradayım her daim , günü birlik giremedigim zmanlar oluyor tabi olmuyor degil
misal geçen ctesi- pazar giremedim evde çocukalrla
pazartesi öglene kadar giremedimm ama bu elde omayan sebepler yoksa seviyorum ben buaradaki
sohmeti muhabetti , diyet arkadaşlıgını
Olsun yinede ausla bi konuşup bu kararı ondan sonra verin ;).

Ben dedigimde daha yüksek söylüyor artık korkuyorum :olamaz:
Dertler ortak olunca ikimiz kaldık:cool: bize düşmüş bu küdükler :KK70:
Hahahahhaa yaaa çok şekersin senn yaa hahahhahaha kütük sağdan solaa soldan saga kütük desenee bahtsızzızz kuzumm:rapci::rapci::rapci:

Ancak geldim .. o da kısa süreli geliş :)

Yusufu bıraktım .. salı pazarı vardı ucundan girdim ... 1 saat yürüyüşümü yaptım yağmur sonrası güneş açan havada ... Ahu060812 Ahu060812 haberin ola gülüm ...

Eve geldim de , babamı yolcu edeceğim .. İstanbula abime geçecek ...

Biraz geçmişe bakıp çıkayım .

Back
X