Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Şurada koltukta kestireyim diyorum ama malzeme geldi kesin patron bakmaya gelir keşke sabahtan beri boş duruyorum az yatsaydım:deli:Yarın millet dışarı çıkarsa yatacağım çünkü bu gece çok az uyurum kesin işlerim var halletmem gerek:işsiz:
hep böyle olur zaten sabah boş dururken enerjik zamanda iş gelmez,çıkışa doğru işler yoğunlaşır :kızgın:
işyerinde öyle yatacak yer mi var o_O
allah kolaylık versin kuzum,ramazanda en basit iş bile dağ gibi büyüyo insanın gözünde inşallah işlerin ras gelsin çabuk çabuk halledersin

hqdefault.jpg

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::-):-):-):-):-):-)

İşler bitti :temizlik:

Üzerine yusufla isim şehir ve uno oynandı ...:KK68:

Üzerine ütü patlatıldı :KK71:

2-3 tel görüşmesi halledildi ....

Ve gelindi efenim :KK19:

Özelden yazan (bir çoğu başarı hikayemi okuyor , o yüzden katılım topiğinden birilerini çağırma fırsatı olmuyor bana ) 2-3 arkadaş var ... takıma gelebilir haberiniz olsun ..
Listemiz ilk kez 11 kişi ..
İzin ve mezuniyet var bu hafta ..
Exma nın durumu belirsiz :( dua edin hakkında hayırlı olsun ... Biraz karışık bir dönemde .
Yeni üyemiz bir @White Lily vardı , o da nerde acep ??

O yüzden 1-2 yeni üye alımı iyi olacak canlar :KK200:

Oyy hayrolsun kaptaniçem tam da mübarek gecede. Hayırlısıyla @kelebekolacam ile hedefimize hızla ulaşacak mıyız acaba:halay: Hayır haftalık kiloya ulaşmama gıdım kaldı o mu malum oldu acaba kaptanıma:KK59:

Amin amin ....

Ya rakam bile aklımda ikinizde bir 400 gr daha hesabı yapıyordunuz :KK71::KK71: ama sanki mezuniyete idi :KK71:

Uyanmaz miiiii uyandi firdevs :KK70::KK70: çıktı disari 3 gibi gelirim dedi msj verdi yemek hazirla yaniii :KK66:))

Ya sizin diyaloglarda bizim baba ile olanları aratmıyor . bu arada sen dik suyunu kapa o gelen iştahııı annem mübarek perş. 100 gr . a ihtiyacımız var . bu hafta maalesef güzel sonuçları parmakla sayacağız

Tünaydın herkese ♡♡
Yoğun tempo ile temizliğe toparlamaya devam :) sanırım bayramdan sonraya kalacak bir çok iş, zira eşimin yapacağı bazı detaylar var. Çalışıyor işten gelince de yorgunluktan ne yapabilirse yapıyor :) Bayrama şehir dışına gideceğiz, böylesi içime sinmiyor ya hayırlısı :KK51:

kolay gelsin saydıncım ... olduğu kadar ..hiç sıkma kendini ... dünya işi dünyada kalıyor .. hızlandırıp yapsan da sırf yapmak için olacak ve o da içine sinmeyecek .

Bak yaaaaa al birini vur diğerine :KK71::KK71::KK71::KK71:

Ausencia Ausencia kaptanım sabah sabittim düşün akşama ne olur:KK71:, birde bunun yarını var, bu hızla verirsem 58 bile olabilme ihtimalim var :KK70:

Amanınnnnnnnnnnnnnnnnnnn son dk golü ... ama bende boş değilimmmmm mortimmmmmmmmmmm :cool::cool::cool:

bayramdan sonraki 4 gün
çarşamba-perşembe-cuma-cumartesi

hurma diyeti yapıcam
benimle birlikte kim yapacaktı ?

burda aşçı ile birlikte yapıcaz biz

@eflalim
yapmak istiyordu sanki .... hatta modifiyesini denedi de :KK70:

Ay kızlar bende oruç bırakınca gelen artılar gitmedi bi türlü spor ve su dengesi gelince vücut bi topladı kilo değilde su dengesi düzeldiği için sanırım böyle oldu yarına kadar toplayım diyorum ama bu yoğunlukta nasıl olcak bilmiyorum :cry: :cry: şu an için Nur topu gibi bi artı 400 üm var yarın ola hayrola

ahudan 400 gr bir gece de gider mi arkadaşlar ??????

Gideeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer.

Duyamadımmmmmmmmmmmmmmmm.

Gideeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer :KK71::KK71::KK71::KK71:

hadi ahu göreyim seni güzelim ... takım bu hafta düşüşte ... elimizden geleni yapıp nota aldırmayalım yeter

selam hanimlar kac gundur gelemiyorum.is yerimde siknti var. durumlar karisik aksama gelebilirim ins opuldunuz
dunku menum
sahur bir parca tahilli pide
1 yumurta
3 4 tane ceri
maydanoz
ve 1 adet papya biber ile yesilcay icildi

aksam
bir kase ayran asi
1 tne. minik biber dolma
bir iki kasik kizartma biber ve kabak
bol yesil salata

2 lt ye yakin su

iş yeri sıkıntılarına kolay gelsin ersesim .....
Görüşemedik bu hafta hiç ...
Tartıdan güzel sinyaller var sanki ... şova gerek yok ... 700-800 candır :KK71:

Uyudum uyuyacağım zaman yine durmuş sanki ya geçmek bilmiyor :bicak:

baaaaak yukardakilere +1 daha ekleeeee ...uyanınnnnnnnnnnnnnnnnnn yahu

Sıkı pazarlıkla verdiğimiz karar ... sanki iyi gelecek sana ... hala emin değilim anneeeem :KK71::KK71:

Amin amin ....

Ya rakam bile aklımda ikinizde bir 400 gr daha hesabı yapıyordunuz :KK71::KK71: ama sanki mezuniyete idi :KK71:

Ya sizin diyaloglarda bizim baba ile olanları aratmıyor . bu arada sen dik suyunu kapa o gelen iştahııı annem mübarek perş. 100 gr . a ihtiyacımız var . bu hafta maalesef güzel sonuçları parmakla sayacağız

kolay gelsin saydıncım ... olduğu kadar ..hiç sıkma kendini ... dünya işi dünyada kalıyor .. hızlandırıp yapsan da sırf yapmak için olacak ve o da içine sinmeyecek .

Bak yaaaaa al birini vur diğerine :KK71::KK71::KK71::KK71:

Amanınnnnnnnnnnnnnnnnnnn son dk golü ... ama bende boş değilimmmmm mortimmmmmmmmmmm :cool::cool::cool:

@eflalim
yapmak istiyordu sanki .... hatta modifiyesini denedi de :KK70:

ahudan 400 gr bir gece de gider mi arkadaşlar ??????

Gideeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer.

Duyamadımmmmmmmmmmmmmmmm.

Gideeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer :KK71::KK71::KK71::KK71:

hadi ahu göreyim seni güzelim ... takım bu hafta düşüşte ... elimizden geleni yapıp nota aldırmayalım yeter

iş yeri sıkıntılarına kolay gelsin ersesim .....
Görüşemedik bu hafta hiç ...
Tartıdan güzel sinyaller var sanki ... şova gerek yok ... 700-800 candır :KK71:

baaaaak yukardakilere +1 daha ekleeeee ...uyanınnnnnnnnnnnnnnnnnn yahu

Sıkı pazarlıkla verdiğimiz karar ... sanki iyi gelecek sana ... hala emin değilim anneeeem :KK71::KK71:

anam canım anammm
mutlu ol be....
ben kilo verip gelecegim bu takımaaaa:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Özelden yazan (bir çoğu başarı hikayemi okuyor , o yüzden katılım topiğinden birilerini çağırma fırsatı olmuyor bana ) 2-3 arkadaş var ... takıma gelebilir haberiniz olsun ..
Exma nın durumu belirsiz :KK43: dua edin hakkında hayırlı olsun ... Biraz karışık bir dönemde .

Kaptanım exma nin nesi var,ben kaçırdım sanırım

Kaptanım exma nin nesi var,ben kaçırdım sanırım

yok canım kaçırmadın ... burda yazmadı zaten ... bu ara bazı sorunları var .. gelemiyor .. diyetine devam ediyor ama takıma gelme durumu şu an sallantılı ... bakalım ... hakkında hayırlı kararlar olsun da .

yok canım kaçırmadın ... burda yazmadı zaten ... bu ara bazı sorunları var .. gelemiyor .. diyetine devam ediyor ama takıma gelme durumu şu an sallantılı ... bakalım ... hakkında hayırlı kararlar olsun da .

Hakkında hayırlısı olsun inşallah, sorunlarını halletsinde takım işi kolay

heeee kimlik bunalımındayım iyice :KK71:

Hepsine biraz biraz burunursun,bizde payımıza düşeni alırız

Exma nın durumu belirsiz :KK43: dua edin hakkında hayırlı olsun ... Biraz karışık bir dönemde .

Exma İnşallah sorunlarını halledip döner

Kızlara da yazayım .... :KK70::KK70:

Banu ile annem muhabbetimiz şu ... izne ayrılmak istiyor ya ... ben ona dedim ki ; yahu beni anlamıyorsunuz .... gecenin bir yarısı çocuğumu sokağa salmak gibi sizi izne çıkarmak :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
sokaklar tehlikeli annem :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Ay cok güldüm

İdrar yollarında enfeksyon varmış 3 iğne vermiş ondan sonra abtibiyotik tedavisi vermiş bugün şükkür iyim
Ama kafamın içi boşalmış gibi halsizlik var
Bu gün azami dikkat kuzum benimde gülüyor çok şükür artılar temizledi bugün bir atak yaparsam en az - 500 gr görürüm inşallah
gecmis olsun canim

Hadi canlar ben çıktım ...
İftar sonrası damlarım nasipse ...

Bugünkü iftar prog. son anda değişikliğe uğradı ... Eşim başka bir yerde iftarda olacak ... bende bir arkadaşı çağırdım .. yabancı değil .. Allah ne verdiyse yeriz ... O akşam teravihe gidiyor , ben koca Ramazan bir dün gece gittim ...

Gidince gelirim nasipse :KK15:

Back
X