Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hep böyle olur zaten sabah boş dururken enerjik zamanda iş gelmez,çıkışa doğru işler yoğunlaşır :kızgın:
işyerinde öyle yatacak yer mi var o_O
allah kolaylık versin kuzum,ramazanda en basit iş bile dağ gibi büyüyo insanın gözünde inşallah işlerin ras gelsin çabuk çabuk halledersin
Ofislerde kullanılan modern koltuk ve 2 tane tekli var canım 2li koltuğa uzandım iyi oldu vallahi:halay:yarın millet gittikten sonra da planlıyorum akşam evde işlerimi yapabilirsem:KK53:
Amin amin ....

Ya rakam bile aklımda ikinizde bir 400 gr daha hesabı yapıyordunuz :KK71::KK71: ama sanki mezuniyete idi :KK71:

Ya sizin diyaloglarda bizim baba ile olanları aratmıyor . bu arada sen dik suyunu kapa o gelen iştahııı annem mübarek perş. 100 gr . a ihtiyacımız var . bu hafta maalesef güzel sonuçları parmakla sayacağız

kolay gelsin saydıncım ... olduğu kadar ..hiç sıkma kendini ... dünya işi dünyada kalıyor .. hızlandırıp yapsan da sırf yapmak için olacak ve o da içine sinmeyecek .

Bak yaaaaa al birini vur diğerine :KK71::KK71::KK71::KK71:

Amanınnnnnnnnnnnnnnnnnnn son dk golü ... ama bende boş değilimmmmm mortimmmmmmmmmmm :cool::cool::cool:

@eflalim
yapmak istiyordu sanki .... hatta modifiyesini denedi de :KK70:

ahudan 400 gr bir gece de gider mi arkadaşlar ??????

Gideeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer.

Duyamadımmmmmmmmmmmmmmmm.

Gideeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer :KK71::KK71::KK71::KK71:

hadi ahu göreyim seni güzelim ... takım bu hafta düşüşte ... elimizden geleni yapıp nota aldırmayalım yeter

iş yeri sıkıntılarına kolay gelsin ersesim .....
Görüşemedik bu hafta hiç ...
Tartıdan güzel sinyaller var sanki ... şova gerek yok ... 700-800 candır :KK71:

baaaaak yukardakilere +1 daha ekleeeee ...uyanınnnnnnnnnnnnnnnnnn yahu

Sıkı pazarlıkla verdiğimiz karar ... sanki iyi gelecek sana ... hala emin değilim anneeeem :KK71::KK71:
Kaptanım yazını daha yeni okudum 1 buçuk saat uyudum :deli:

Halsızlik hat safada bir türlü bir güç gelmedi aksılik yardımcımda yok bayram için memlekette... ev almış başını gidiyor nasıl toplanır bilmiyorum üstelik yemek hazırlıkları tatlı hazırlıklarıda var kara kara düşünüyorum
Yarın 11 diyetisyen randevüm de var :))))

İftar öncesi son bir selam bırakayım ...
Perşembe hatırına çok yemeyin güzeller ... akşam sahur .. listemiz bu hafta karalar bağladı zaten ... bir de nota almayalım ... derece merece geçtim de ... onun için bile en kötü 300-400 gitmeli ... bir iki heroda olursa ancak

Bu arada izin ve mezuniyet harici ...

Bayram öncesi , ben diyete dikkat edemem , alırım .. yerim ... artılarla gelirim ...(diyete dikkat etmemenin altını çiziyorum , bunun dışında uğraşılsa da zor giden kilolardan bahsetmiyorum ) diyen varsa ..bu gece düşünsün ... olmadı min. 3 hafta izinli olurlar ...
Bayram sonrası da can sıkıntısı yaşamayalım listede ...

Ben herkesten Ramazan bitimi tam motive bekliyorum ... Bunu sadece değerlendirilebilir teklif olarak yazıyorum ... Bu son zamanlar zaman zaman menüler yazılmadı bile ... ramazan bitiyor ...artık 7.takımın eski gücünü tam konsantre görmek istiyorum lütfen :KK200:

Ahu060812 Ahu060812
mimu88 mimu88
Nare83 Nare83

saydin78 saydin78
ecemavi ecemavi
ada81 ada81

Efser Efser
irmae irmae
exmadon exmadon
@eflalim
ErSeSi ErSeSi

Listede olup çizginin altı zaten kural gereği henüz izne ayrılamıyor ...
Yukarıdan da saydını mezun edeceğiz nasipse ... masumm izne ayrılıyor ...

Listeye girme hakkı bu hafta @White Lily de var ....

igdedali igdedali na da özel mesaj gönderdim ..umarım Urfa da görür .

Hadi şu haftayı da bir atlatalım da ... :dua::dua::dua::dua::dua:

Bugünkü menüm
1 yumurta 1 yumurtanın beyazi
1 k.k peynir
2 dilim tam tahıllı ekmek
Hibuskus cayı
Ara yok
Öğlen
1 salatalık
5 kaşık yogurt
1 dilim tam tahıllı ekmek
Ara bir avuç kiraz
1 soda
Kiraz sapı çayı
Akşam
Salata
Biraz mantının yogurtundan
Midem kötü ondan bugün böyle oldu yarın inşallah biraz daha toplarım

Menüm
Sabah + Öğle
2 dilim Tam buğday ekmeği ve süzme peynirden tost
Yeşil biber
1 tatlı kaşığı yoğurt

Akşam
Taze fasulye salatası
1 bardak çay
1 dilim ekmek
Biraz patates kaçtı haşlanmış

Dünkü menümü yazmamıştım gecikmeli de olsa yazayım

Sabah
2 dilim civarı beyaz peynir
1 sahanda yumurta
2 dilim kızarmış ekmek
Yeşil biber

Akşam
Fırında sebzeli tavuk (sebzesinden bol yedim)
Salata
Yarim kaseden az çorba

Bu hafta menülerim çok özensiz oldu farkındayım. Sanırım yarin azıcık artıda çıkıcam. o_O su içemiyorum birkaç gündür fazla.

sahur 03.00
1 dilim peynir
5 zeytin
domates salatalık
1 çk tereyağ
2 dilim tbe

iftar 20.50
2 kepçe tarhana çorbası
3 yk biber patlıcan kabak kızartması (actyfry da)
1 yk sarımsaklı yoğurt
2 yk taze fasulye
salatalık domates
1 parça pide

ara
10 kiraz
1 kayısı
2 yudum kefir

1,5 lt su
40 dk yürüyüş

Screenshot_2017-06-22-20-23-51.webp
Aklıma DelyDoly DelyDoly geldi

İyi akşamlar güzel takımım :KK54: Ben geldimm :)
@Ausencia Kaptanımm sonunda sınavlardan kurtuldum ve annemin kucağındayım birkaç gün hasret gidermekle meşguldüm ve geldim.:KK68:
Gelirken de boş gelmedim kendime dambıl aldım. Spor konusunda kararlıyım inşallah yarın başlayacağım. Bunun için de biraz araştırma yapmam lazım. Program yapmam lazım, bana yardım edebilecek öneri verebilecek spor güzelleri varsa öneri de istiyorum.
Jillian yapıcam bu kesin kararım daha önce de yaptım ve çok güzel sonuçlar aldım hatta o zaman @_AYNURA_ ablam açmıştı sanırım spor konusunu. Ben ek olarak da bir şeyler yapmak en az 1-1,5 saat spor yapmak istiyorum. Öneri varsa lütfen yazın özellikle üst bacak ve kalça-basen üzerine :)

İftar öncesi son bir selam bırakayım ...
Perşembe hatırına çok yemeyin güzeller ... akşam sahur .. listemiz bu hafta karalar bağladı zaten ... bir de nota almayalım ... derece merece geçtim de ... onun için bile en kötü 300-400 gitmeli ... bir iki heroda olursa ancak

Bu arada izin ve mezuniyet harici ...

Bayram öncesi , ben diyete dikkat edemem , alırım .. yerim ... artılarla gelirim ...(diyete dikkat etmemenin altını çiziyorum , bunun dışında uğraşılsa da zor giden kilolardan bahsetmiyorum ) diyen varsa ..bu gece düşünsün ... olmadı min. 3 hafta izinli olurlar ...
Bayram sonrası da can sıkıntısı yaşamayalım listede ...

Ben herkesten Ramazan bitimi tam motive bekliyorum ... Bunu sadece değerlendirilebilir teklif olarak yazıyorum ... Bu son zamanlar zaman zaman menüler yazılmadı bile ... ramazan bitiyor ...artık 7.takımın eski gücünü tam konsantre görmek istiyorum lütfen :KK200:

Ahu060812 Ahu060812
mimu88 mimu88
Nare83 Nare83

saydin78 saydin78
ecemavi ecemavi
ada81 ada81

Efser Efser
irmae irmae
exmadon exmadon
@eflalim
ErSeSi ErSeSi

Listede olup çizginin altı zaten kural gereği henüz izne ayrılamıyor ...
Yukarıdan da saydını mezun edeceğiz nasipse ... masumm izne ayrılıyor ...

Listeye girme hakkı bu hafta @White Lily de var ....

igdedali igdedali na da özel mesaj gönderdim ..umarım Urfa da görür .

Hadi şu haftayı da bir atlatalım da ... :dua::dua::dua::dua::dua:
Kaptanim bende bu hafta izine ayrilmak istiyorum kararliyim.... liste gerginligi yasamadan diyetime devam etmek istiyorum ..... yeni seyler denemek istiyorum sonuclar nasil gelir bu deneme yanilmadan bilemiyorum bu yuzden simdiden onlem aliyorum ... yarin kilo bildirimi ile birlikte benide izinli yazarsan sevinirimmmm:KK200::KK200:

Back
X