Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

koltukta uyumuşum, çocuklar beni görmüyor evde ariyor tabi ilk durak balkon , acaba spor mu yapıyorum diye
haha bildiğin uyuyorum yahu koltukta :KK48: başlamış kayra ağlamaya tövbe yarabbim ne kadar kuculmussem siz düşünün :KK70: :KK70: neyse buldular beni götürüp yatırdım biraz onun yanında horuldama , biraz diğerinin yanında derken kalktım, 2 sepet çamaşır katladım yerleştirdim, bulaşık makinesi boşalttım. .

denizin canı krep istemiş onlara krep yaptım enerji aldım demekki kaybolsam da :KK70: :KK70:

ben artık hergün kefir içiyorum, wc için etkisi olduğunu düşünüyorum kv mayaliyor iki seferdir; )

KB bugün akşama kadar benim yagdanliktan aramış :rolleyes: ay manyak bu kadın ya hersryimiz aynı bardağımiz, kaşığımiz, yagdanligimiz

koltukta uyumuşum, çocuklar beni görmüyor evde ariyor tabi ilk durak balkon , acaba spor mu yapıyorum diye
haha bildiğin uyuyorum yahu koltukta :KK48: başlamış kayra ağlamaya tövbe yarabbim ne kadar kuculmussem siz düşünün :KK70: :KK70: neyse buldular beni götürüp yatırdım biraz onun yanında horuldama , biraz diğerinin yanında derken kalktım, 2 sepet çamaşır katladım yerleştirdim, bulaşık makinesi boşalttım. .

denizin canı krep istemiş onlara krep yaptım enerji aldım demekki kaybolsam da :KK70: :KK70:

Anaaaaam koltuklarda kayboluyorsun artık banu :KK70::KK70:

Yok kız haha onların arkası dönüktür bana hiç arkaya bakmadan gitmişler ay çok güldüm, ne kadar savunmasizlar ya , yalnız kaldıklarını anladıkları anda bitiyor herşey

Kıyamammm:KK200: ... ben bi gün yusufla saklambaç oynuyorum ... yani saklanmışım işte oyun oynuyoruz ... bulamadı .. pis yere de saklanmıştım ... sesi titremeye başladı .. çıktım hemen

biz bi kez büyük markette , saklandik napim napicaklar diye izliyoruz, anlayınca yokluğunuzu direk birbirlerinin elinden tutup doğru danışmaya , sonra biz çıktık tabi deniz diyor ki , ağlar halde ne biçim anne babasınız insan çocuğunu alışveriş için bırakır mı :KK70: : D yaş 4.5

Bir sekilde basarmam lazim. Cok lazim oluyor. Her yere esim kosusturuyor. Bu sene nasip olursa kizim ana okuluna basliycak. Mecburiyetten ogrenmek zorundayim. Aslinda biliyorum da o korkuyu yenmem lazim oncelikle. Jillian yaptim bunu da basaracagim :-)

Halledersin canım içimi ferah tut sen, dediğim gibi bayan hoca desteği ya da bir cesaretle kendi kendine dolaşa dolaşa o stresi atacaksın. :)

Canım o tartıyı bende hep taşıdım listedeyken ... 3 seyahatim oldu..hepsinde valizin baş köşesine aldım :confused::confused:

Olsun canım battı balık dediğin 62-63 leri geçmesin ... buralarda olalım hep ... hoop iki hafta yarış toparlarız ... biz sistemi oturduk hacı :KK71:

Canım irmae da yazmış ... bende daha senesi dolmadı kaza yaptım , ilk kazamdı .. oğlumda arabadaydı .. herkes artık binemez dedi .. ben ilk fırsatta bindim ... korkunun üzerine gitmek lazım

Doğum gerçekleşmiş , anne ve bebek iyilermiş , bebek şu an kuvözde :KK200:

Ooooo mamamiya nefsimmm ... öğle tam gün modu olmuş .. liste dışına çeyrek sopa tarifisinden faydalanacaksın tabii ki de :duduk:

Canım benim sen ne izni ? vermeyiz :stop::stop::stop:

Şimdi baktım hedef kilona 4 kilo kalmış ... Mezun olmak için gereken %80 ne de 65.5 lar yetiyor ...
Bu hafta ve belki de önümüzdeki haftadan sonra istersen mezun bile olursun .. izin yok canom ... :KK19: kelebek çok doğru demiş ... yüzdün yüzdün kuyruğundasın

Jillian örneği süper olmuş irmae :super:

Yaşadığın kaza içinde çok geçmişler olsun , Rabbim yakınına da rahmet eylesin :KK68:

Sorma zaten kavimler göçü gibi ilerliyoruz, her gittiğimiz eve bir hediyeydi çikolata derken, eşim diyor artık beni de port bagaj olarak tepeye bağlar tartıyı yanına oturtursun diye:olamaz: Dedim kaçamak isteyince kızlar ne der bu cıss bir düşün istersen demeyi biliyorsun, cuma günü de tartı günübde ne diyeceğimi sen düşün o tartı gidecek dedim.:KK70: Yalnız tartıyı da görünce kayınvalidem evi kapattık onlara taşınıyoruz diye korkabilie. Bayram bayram yüreğine inmesin kadıncağızın açıklaya açıklaya çıkaralım bari.:rolleyes:

evde olduğunu bildiği halde dimi, ay yazik ya

evet canım bile bile :KK36:

biz bi kez büyük markette , saklandik napim napicaklar diye izliyoruz, anlayınca yokluğunuzu direk birbirlerinin elinden tutup doğru danışmaya , sonra biz çıktık tabi deniz diyor ki , ağlar halde ne biçim anne babasınız insan çocuğunu alışveriş için bırakır mı :KK70: : D yaş 4.5

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: yerim yaaaaa ...annelerin adı gibi masumiyetleri :KK68:

Halledersin canım içimi ferah tut sen, dediğim gibi bayan hoca desteği ya da bir cesaretle kendi kendine dolaşa dolaşa o stresi atacaksın. :)

Sorma zaten kavimler göçü gibi ilerliyoruz, her gittiğimiz eve bir hediyeydi çikolata derken, eşim diyor artık beni de port bagaj olarak tepeye bağlar tartıyı yanına oturtursun diye:olamaz: Dedim kaçamak isteyince kızlar ne der bu cıss bir düşün istersen demeyi biliyorsun, cuma günü de tartı günübde ne diyeceğimi sen düşün o tartı gidecek dedim.:KK70: Yalnız tartıyı da görünce kayınvalidem evi kapattık onlara taşınıyoruz diye korkabilie. Bayram bayram yüreğine inmesin kadıncağızın açıklaya açıklaya çıkaralım bari.:rolleyes:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

ay her birine ayrı güldüm ....

Senin kayınvalide fit kadın Allahtan ... anlar halden :confused:

Hadi bakalım ben gider ...

Güzel bir Cuma olsun inşallah .... Hep derim tartı bu belli olmaz .. suyuna gidersen bir gece ne eksiler gelir :halay::halay::halay:

Sabah çıkmadan bir selam sabaha girerim ... sonra 10-12 gibi dışarda olacağım ..

Sonrasında nasipse demir atarım buraya :KK71::KK71::KK71::KK71:

İyi sahurlar ... ,iyi gecelerrrr:KK200:

Hayırlı geceler az yemeli sahurlar kızlar

İftarda bi iki kepçe yoğurt çorbası içtim tıkandım resmen

Şimdi de sahurda 1 dilim ekmek lor peyniri 1 yumurta ve biraz meyve fındık yedim sahurda acıkmıştım

Allah yarın yardımcımız olsun bana bugün çok zor geçti. Bir gün kaldı diye düşünüyorum artık :) işe erken kalkmak olmasa rahatım :)

Oncelikle merhabalar
Ben Nisa
29yasindayim , 4 yillik evliyim, bi tanecik oglum var.
Daha onceden bi kac arkadasimdan duymustum KK yi...
Sonrasinda da oylece arastiramadim kaldi.
Bi ara uye oldum sonrasinda unutuldu gitti.
Taki suana kadar !!!
Artik ya bu benim kaderim demiyorum.
Kilolu olmak kader degil!!!
Bu yaz bu isi halletmek istiyorum.
Ortaokuldan beri gormedigim 65i gormek istiyorum.
Tesetturluyum ve giydiklerimi kendime yakistiramiyorum.
Eylul ekim gibi ogluma kardes dusunuyoruz.Diger dogumdaki gibi 92 ile doguma girmek is-te-mi-yo-rum!!!!
Bu sayfayida zayiflama azminden ve tesviginden etkilendigim kaptaniniz onerdi.
Kendisini burdan tebrik ediyorum.
Beni de buraya davet ettigi icin tesekkur ediyorum.

Bir keresinde otabanda aldim arabayi. Calisma varmis tek serite düştü arkada 2 kucuk cocuk ve esim. Oyle tedirgin oldum ki. Duracak yerde yok. Ondan sonra bir daha kullanmadim araba. Ozguven sıfır :(
Üstüne gitmelisin korkunun saraycam yoksa kullanamazsın ...

Oncelikle merhabalar
Ben Nisa
29yasindayim , 4 yillik evliyim, bi tanecik oglum var.
Daha onceden bi kac arkadasimdan duymustum KK yi...
Sonrasinda da oylece arastiramadim kaldi.
Bi ara uye oldum sonrasinda unutuldu gitti.
Taki suana kadar !!!
Artik ya bu benim kaderim demiyorum.
Kilolu olmak kader degil!!!
Bu yaz bu isi halletmek istiyorum.
Ortaokuldan beri gormedigim 65i gormek istiyorum.
Tesetturluyum ve giydiklerimi kendime yakistiramiyorum.
Eylul ekim gibi ogluma kardes dusunuyoruz.Diger dogumdaki gibi 92 ile doguma girmek is-te-mi-yo-rum!!!!
Bu sayfayida zayiflama azminden ve tesviginden etkilendigim kaptaniniz onerdi.
Kendisini burdan tebrik ediyorum.
Beni de buraya davet ettigi icin tesekkur ediyorum.
hoş geldin nisacın :68:
Burda aradıgın motiveyi bulacagını ,incecik bir anne olacagını umuyorum canım :68;

Back
X