- 28 Mayıs 2009
- 5.906
- 21.861
- 348
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman insanlardan incelik bekleme sen engelle takılma o tiplereMaşallah kaptanım
Evet sosyal medya hesaplarım var hić a o amaclı kullanmadım bir tanesini tarif vermek amaclı kullandım
Ama acık büfeden bir birin üzerine yatak yorgan yapacak yiceklerle dodurup bakın demedim çünkü korkarım bende hoş estedikte durmuyor yani nesini cekilir onuda bilmem
Heŕşeyi bir kenara bıraktım bakın kum saati gibi kadınım deyip homoni gırtlak yemesi benim sinirimi oynatı yani şurda vermek için 100 gr ma1000 takla acan insanlar varken onun orda yemesi sinir bozdu.....
Bari aman nazar degmesin dese olan var olmayan var desede çekmese
Sen hızlı gell ziplayarak hoplayarak sekerek gel yavrumm![]()
Kahvemi ictim yemegimi yapayımigdedali ve kaptan ve sarayca deyin hele nasil incelirim 10günde
Ay saraycayi etiketlemek zor oluyor
Görecez onu gülüm
Kız 30 dk değil mi ozaten öyle geliyorum
canım sende jillianın 30 day programına başla 25 dk bir şey ama çok inceltiyor kısa zamanda, kilonda müsait
okudum![]()
Takip bile etmiyorum sadece takılıyor insanın gözüne nasıl tipler deyip bakıyorsunAman insanlardan incelik bekleme sen engelle takılma o tiplere
28 dk sanırım eğer yaparsan 30 dk yazdırtmam bilesin 2 dk puanını kırptırırımKız 30 dk değil mi o5 dk 5 dk dır bizim için
![]()
Benim tartım da King, 9 yıldır kullanıyorum maşallah
2 dk da şınav çekerim canısı28 dk sanırım eğer yaparsan 30 dk yazdırtmam bilesin 2 dk puanını kırptırırım![]()
Maşallah kaptanım
Evet sosyal medya hesaplarım var hić a o amaclı kullanmadım bir tanesini tarif vermek amaclı kullandım
Ama acık büfeden bir birin üzerine yatak yorgan yapacak yiceklerle dodurup bakın demedim çünkü korkarım bende hoş estedikte durmuyor yani nesini cekilir onuda bilmem
Heŕşeyi bir kenara bıraktım bakın kum saati gibi kadınım deyip homoni gırtlak yemesi benim sinirimi oynatı yani şurda vermek için 100 gr ma1000 takla acan insanlar varken onun orda yemesi sinir bozdu.....
Bari aman nazar degmesin dese olan var olmayan var desede çekmese
Demek ki tipi böyle hep zayıf yese de almıyor en sinir olduğumnehirnil111 yok diyete spora son derece karşı bir cins ama gör fit bir şey
İnstagram da ben yemek paylaşırım ama nasılyemediğim davet menülerini, detokslarımı, diyet yemeklerimi, bir çeşit amme hizmeti
Ayran detoksu da ön numara gidiyor. Birde 6 da yerim tamam. Üç kere yemiş olucam.
Yarın aksilik olmazsa pikniğe gidicez eşimlebana dua etmeye devam edin , adamın kafaya tuğla düşmüş
![]()
Canım en son 6 aylık hamile iken görmüşler, sen zaten şimdi ince görünürsün onlaraKahvemi ictim yemegimi yapayımigdedali ve kaptan ve sarayca deyin hele nasil incelirim 10günde
İyi tatiller Begüş bizim Kadıköy yalan olacak gibi 15 Temmuz töreni için köprü kapatılacakmış başka yerden geçiş var oradan da metrobüs geçmiyor vapurla geçelim dedik bu sefer de ya dükkanlar da kapalıysa diyoruzkızlar ben çıkıyorum,herkese güzel bol dinlenmeli stres atmalı hafta sonu diliyorum
kaptanım sanada allah kavuştursun,oğlunla keyifli bir hafta sonu geçir anın tadını çıkar derim
hepinizi![]()
Tuzu kuru ondan ye babam yeDemek ki tipi böyle hep zayıf yese de almıyor en sinir olduğum
Cuma gününün hürmetine Rabbim aranızı bal etsin inşallah![]()
Uyuz tipler yese de almayan aman alamıyorum diyenler AhhahaTuzu kuru ondan ye babam ye![]()