Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Suyu tamamlarsın canım , senin regl yakın değil değil mi ?
sanki hafif bir tatlı krizi kokusu aldı niçinse burnum ?
meyveler ..den kapılmış olabilirim o hisse ...
güzel menü canım .

Yok değil baya var hatta, sadece yaz meyvelerine biraz zaafım var benim, yemeği azaltıp öğünleri meyve ile geçiştirmeye çalışıyorım yanlarına peynir, yoğurt ya da kefir ekleyerek.

kız seyahate canın niye sıkılıyor... orada ne yaşayaağını ne süprizlerin beklediğini ne öğreneceğini ne ile karşlaşacağını bilmiyorsun. İllaki bir tecrübe olacak senin için al yanına bir kitap kafan dağılsın.. Seyahatler bir romanla daha egzantrig oluyor :confused:
Ne zamandan ne zamana nereye gideceksin. Belki peşine takılırım :KK66:
Yok ben bu işi 79 baglamalıyim bir aksilik cıkmaz ise kitap okumayı severim benim kafa bu ara musayit degil :deli:canim cok tatil degil eşimin iş seyahati benide yanında götürüyor o toplatıdan toplantıya kosarken bende biraz sagı solu karıstırımım gibime geliyor pek cazip bir yer degil tatil için istanbul sahil kenarı degil olmasını isterdim yürüyüs icin eşimin islerine terst mevki o yüzden etrafı kolacan etip otele dönerim :işsiz:

Ausencia Ausencia Kaptanim ben ortimden Ahu060812 Ahu060812 den korkmustum.
Ama ortadan kayboldu.
Acaba o bu benden korkt:KK47::KK47:
:KK70::KK70::KK70:

Bu pastanın büyük payı sensin kuzum demki hissediriyosun ve hissediyoruz cidden öyle verdigim her kiloyu arkadaslarımda versin istiyorum diyorum ya artık kilolu insanların yollada görünce gel kilo verelim çünkü kilo verdikce kendine vedigin deger artıyor sende bu duyguyu yaşa demek istiyorum..
Sorunlar paylastıkca yüküde azalır biz birbirimizi anlıyoruz ve sorunlarımizi paylaşarak azaltıyoruz benim gibi yanlız bir insanın burası cennet gün icerisinde cocuklarla olan diyologumun dışında paylaşarak anlatığim kimsem yok o yüzde ilk geldigimde biri söylemisti bir abartmanda otursak ne güzel olur burası benim komşularimin oldugu iyi niyetli insalar dolu bir abartman gibi hayal ediyorum....

efsercim bulunduğun yerde hiç arkadaşın yok mu?

:KK70::KK70::KK70:

efsercim bulunduğun yerde hiç arkadaşın yok mu?
Benim hiç arkadasım yok bazen eşime diyorum bir dertleşecek insan bile olmaz mı diye o da ben varım diyor :KK53:bu nasıl anlatılır bilmiyorum aile abatmanindan dısarı ancak ihtiyac dogrultusunda cıkıyorum çocuklar icin bazen dr icin eskiden o da yoktu kv kp kızardı yanız cıklmaz diye yeni yeni kabugumu kırıyorum hatta suanda esimle yanız tatile çıkmam bile abes karşılana bilirdi o dönemde
Biz evligimizin 8. senesi ikimiz el ele tutuşup karlarda yürüdük ondan önce hic yürümemistik :)))izin verilmiyordu... arkadaş işi cok zor şimdi olur mu olur ama benim alışmadıgim tatmadıgim bir duygu o yüzden alısmam kaynasmam zaman alır ...

Efser Efser canım bak burada bir dolu arkadaşın var :KK200: çıkarsız .... samimi .
Ama bunca yıl üzerine kabuğunuzu kırmışsınız , bence bir tık daha ilerle ... ilgi alanınla alakalı bir kurs vs.. mesela ..
Ben evlenip buraya geldiğimde , Allahım dedim n'oluyo ?
İlk işim bir kurs bulmak oldu ... 12 senedir buradayım ... buradaki en yakın dostlarım hala o kurstandır.

@_SARAYCA_ iyi geceler canım sana da :KK200:

irmae irmae tatlım meyve beni olumsuz etkilemez , seni de etkilemiyorsa devam :))

bir iki işim var pc de ... onları halledeyim ...
Sonra niyetim kitap okumak ... Sonra da kös kös uyumak bi başıma :KK61:

Neyse ki bu gece Yusufun yanında sızıp tutulmadım :rolleyes:

Benim hiç arkadasım yok bazen eşime diyorum bir dertleşecek insan bile olmaz mı diye o da ben varım diyor :KK53:bu nasıl anlatılır bilmiyorum aile abatmanindan dısarı ancak ihtiyac dogrultusunda cıkıyorum çocuklar icin bazen dr icin eskiden o da yoktu kv kp kızardı yanız cıklmaz diye yeni yeni kabugumu kırıyorum hatta suanda esimle yanız tatile çıkmam bile abes karşılana bilirdi o dönemde
Biz evligimizin 8. senesi ikimiz el ele tutuşup karlarda yürüdük ondan önce hic yürümemistik :)))izin verilmiyordu... arkadaş işi cok zor şimdi olur mu olur ama benim alışmadıgim tatmadıgim bir duygu o yüzden alısmam kaynasmam zaman alır ...

hımmm senin için gerçekten çok zor bir durum canım yaa. depresyona girmen gayet normal yani. canım şehir merkezinde misin yoksa ilçede küçük yerde falan mı? fazla mutahasıp bir çevredesin sanırım. Allah kolaylık versin.

senin bu yulaf kepeği kurabiyesinin tarifi nasıl?
Bizim kaptanın yaptığı tarife benziyor aslında
1 su bardağı yulaf kepeği(ben kaşıkla da ölçüyorum günlük sınırı geçmemek için)
2-3 tane muz
tarçın
iri çekilmiş fındık ya da ceviz(yarım çay bardağı)
az biraz kuru incir küçük küçük doğrayıp ekliyorum onu da(ya da gün kurusu)
Muzu ezip tüm malzemeleri ekliyorum. minik minik kurabiyeler yapıyorum. 170-180 derecede pişiriyorum. Hepsini buzluğa atıp yiyeceğim zaman çıkarıyorum. Çok tatlı olmuyor en azından benim için yeterli değil ama tarçından mı neyden bilmiyorum o tatlı krizlerim kalmadı. Bu arada senin poğaçayı yaptımm. Daha tadına bakmadım yarın test edecem ama harika koktular:KK68:Minnoş poğaçalarım da hazır:hamarat:

Bizim kaptanın yaptığı tarife benziyor aslında
1 su bardağı yulaf kepeği(ben kaşıkla da ölçüyorum günlük sınırı geçmemek için)
2-3 tane muz
tarçın
iri çekilmiş fındık ya da ceviz(yarım çay bardağı)
az biraz kuru incir küçük küçük doğrayıp ekliyorum onu da(ya da gün kurusu)

Muzu ezip tüm malzemeleri ekliyorum. minik minik kurabiyeler yapıyorum. 170-180 derecede pişiriyorum. Hepsini buzluğa atıp yiyeceğim zaman çıkarıyorum. Çok tatlı olmuyor en azından benim için yeterli değil ama tarçından mı neyden bilmiyorum o tatlı krizlerim kalmadı. Bu arada senin poğaçayı yaptımm. Daha tadına bakmadım yarın test edecem ama harika koktular:KK68:Minnoş poğaçalarım da hazır:hamarat:

oooo hadi bakalım afiyet olsun. çok tok tutuyor o. ben yanında domates salatalık yeşillikle yiyordum.
tarif için teşekkür ederim canım. not alayım. bu arada kurabiyenin içinde yumurta yok mu?

Efser Efser canım bak burada bir dolu arkadaşın var :KK200: çıkarsız .... samimi .
Ama bunca yıl üzerine kabuğunuzu kırmışsınız , bence bir tık daha ilerle ... ilgi alanınla alakalı bir kurs vs.. mesela ..
Ben evlenip buraya geldiğimde , Allahım dedim n'oluyo ?
İlk işim bir kurs bulmak oldu ... 12 senedir buradayım ... buradaki en yakın dostlarım hala o kurstandır.

@_SARAYCA_ iyi geceler canım sana da :KK200:

irmae irmae tatlım meyve beni olumsuz etkilemez , seni de etkilemiyorsa devam :))
Bu gibi konularda bir belgeselin fragmanı gelir aklıma yaşlı bir adam görmüş gecirmiş derki yüreginin en derinden gelen bir sesle "ben hayatımı anlatsam roman olurrrrrr filim olurrrrrr " işte o ses kulagımda cinlar bir an
Eskiden sorguluyordum simdi vaz geçtim böylede yaşanılıyor kuzum dedigin gibi ben bu duygularımi burda tanıya tanıya doyurdum evet olsa iyi ama canım çok yandı sağdan soldan şimdi kendimi korumaya alan zıhralarım.var o yüzden hemen kaynaşamıyorum ...

oooo hadi bakalım afiyet olsun. çok tok tutuyor o. ben yanında domates salatalık yeşillikle yiyordum.
tarif için teşekkür ederim canım. not alayım. bu arada kurabiyenin içinde yumurta yok mu?
Yok ben koymuyorum. Adı kurabiye aslında. Amacım nefsi köreltmek. Bi de ara öğün bulmakta zorlanıyorum ona bi seçenek. Boyutlatı da ceviz kadar oluyor. Hatta daha ufak top top.

sen genelde gece çok geç yatıyorsun herhalde.

eveeet canım , uyku ile aram yok .. burdan iyi geceeler diye çıksam da genelde 2 yi 3 ü bulur yatmam ..eşimde öyledir ..
Ara ara leptin hatırına gider uyurum işte :))

Ahu060812 Ahu060812 sporuma callan'ı da eklemenizi rica ediciğim :KK70:

Ona puan yok canımmmm ya :confused:

Bu gibi konularda bir belgeselin fragmanı gelir aklıma yaşlı bir adam görmüş gecirmiş derki yüreginin en derinden gelen bir sesle "ben hayatımı anlatsam roman olurrrrrr filim olurrrrrr " işte o ses kulagımda cinlar bir an
Eskiden sorguluyordum simdi vaz geçtim böylede yaşanılıyor kuzum dedigin gibi ben bu duygularımi burda tanıya tanıya doyurdum evet olsa iyi ama canım çok yandı sağdan soldan şimdi kendimi korumaya alan zıhralarım.var o yüzden hemen kaynaşamıyorum ...

Sen nasıl mutlu oluyorsan onu seç canım ... birileri canını sıkacaksa hiç başına dert alma .. birileri canımı sıkacak endişesi ile de duvarlarını yükseltme ... bul işte arada orta şekerli bir yol :KK19:

Bütün evi temizledim mutfak dolaplarına giriştim. Çamaşır yıkandı ütü yapıldı, Günlük devriye de tamam. Nası yorgunum bittim resmen. 1+1 evi temizlerken böyle oluyorum. Ahu060812 Ahu060812 'yu düşünemiyorum :KK23: Kahvemi alıp kurulayım şöyle çamaşır suyu kokusu eşliğinde keyif yapam accık:confused:Yarın spor yapmayacam. dinleneyim az:ıslık:

eveeet canım , uyku ile aram yok .. burdan iyi geceeler diye çıksam da genelde 2 yi 3 ü bulur yatmam ..eşimde öyledir ..
Ara ara leptin hatırına gider uyurum işte :))

sen ev hanımısın ama eşin işe gidiyor. ona geç olmuyor mu? şaşırdım:-)

bakma ben yarın tatil diye oturuyorum yoksa gidip çoktan yatmıştım:KK73:

Back
X