Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

eveeet canım , uyku ile aram yok .. burdan iyi geceeler diye çıksam da genelde 2 yi 3 ü bulur yatmam ..eşimde öyledir ..
Ara ara leptin hatırına gider uyurum işte :))

Ona puan yok canımmmm ya :confused:

Sen nasıl mutlu oluyorsan onu seç canım ... birileri canını sıkacaksa hiç başına dert alma .. birileri canımı sıkacak endişesi ile de duvarlarını yükseltme ... bul işte arada orta şekerli bir yol :KK19:
Senin yüzünden yaptım biliyor musun. Bi baktım coşturmuşsun bugün sporu. Abovv dedim goş hayriş goş. Bu kaptan turbo moda geçmiş:KK70:

Bütün evi temizledim mutfak dolaplarına giriştim. Çamaşır yıkandı ütü yapıldı, Günlük devriye de tamam. Nası yorgunum bittim resmen. 1+1 evi temizlerken böyle oluyorum. Ahu060812 Ahu060812 'yu düşünemiyorum :KK23: Kahvemi alıp kurulayım şöyle çamaşır suyu kokusu eşliğinde keyif yapam accık:confused:Yarın spor yapmayacam. dinleneyim az:ıslık:
kız bu saatte kahve olur mu hiç. vallahi hortlak gibi oturursun sabaha kadar:KK70::KK70::KK70:

eveeet canım , uyku ile aram yok .. burdan iyi geceeler diye çıksam da genelde 2 yi 3 ü bulur yatmam ..eşimde öyledir ..
Ara ara leptin hatırına gider uyurum işte :))

Ona puan yok canımmmm ya :confused:

Sen nasıl mutlu oluyorsan onu seç canım ... birileri canını sıkacaksa hiç başına dert alma .. birileri canımı sıkacak endişesi ile de duvarlarını yükseltme ... bul işte arada orta şekerli bir yol :KK19:
Akışa bıraktım .... çok şükkür o romanlar küçük depremlerle geride kaldı kuzum acıp bakmak bile canımı yakıyor acmak dahi istemiyorum sadece zamana bıraktım...
Tekrar iyi geceler .....

Bende ufaktan kactım yorgulukla ödeme iyice davetye cıkarmıyayım.....

hadi bakalım iyi geceeler canımmmm
:KK15:
Bütün evi temizledim mutfak dolaplarına giriştim. Çamaşır yıkandı ütü yapıldı, Günlük devriye de tamam. Nası yorgunum bittim resmen. 1+1 evi temizlerken böyle oluyorum. Ahu060812 Ahu060812 'yu düşünemiyorum :KK23: Kahvemi alıp kurulayım şöyle çamaşır suyu kokusu eşliğinde keyif yapam accık:confused:Yarın spor yapmayacam. dinleneyim az:ıslık:

Miiiis gibi evde miskinlemek ..en bi sevdiğim :KK51:

sen ev hanımısın ama eşin işe gidiyor. ona geç olmuyor mu? şaşırdım:-)

bakma ben yarın tatil diye oturuyorum yoksa gidip çoktan yatmıştım:KK73:

Ben ondan az uyurum ama .. evdeyim diye geç kalktığımı ya da kalktıktan sonra uyuduğumu bilmem .
O da 4 saat ile zıpkın gibi olur .
Böyleyiz bizde işte :))))

Ahu060812 Ahu060812 canım 2 mil Leslie yaptim

ooohhhh leslie ile buluşmalar başlamış :halay:

Senin yüzünden yaptım biliyor musun. Bi baktım coşturmuşsun bugün sporu. Abovv dedim goş hayriş goş. Bu kaptan turbo moda geçmiş:KK70:

Harbiden yaptıkça yapasım geliyor .... azıcıkta şundan yapayım derken ...

bir de benim spor çok keyifli ablası ..mesela plank kronometremi yusuf tutar :)) wall sit beraber yaparız ... onun ki kaytırık usül tabii :rolleyes::KK70:

Sizin bu tatlış rekabetinizi heyecanla takip eden bir ben miyim acaba :rolleyes:

geçen sefer ki kapışmalarında ne capsler hazırlamıştı lunya ... inan her gün bekliyordum bugün ne gelecek diye ... sonuç kazanan hep lunya oldu :deli: rakibi hep psikolojik olarak çökertti önce :rolleyes::rolleyes:

Harbiden yaptıkça yapasım geliyor .... azıcıkta şundan yapayım derken ...

bir de benim spor çok keyifli ablası ..mesela plank kronometremi yusuf tutar :)) wall sit beraber yaparız ... onun ki kaytırık usül tabii :rolleyes::KK70:
Bizim öyle imkanlarımız yok tabi henüz. Kronometremizi de biz tutuyoruz napalım:confused: Yerim ben onu:KK30:Senle spor didişmelerimizden ötürü bende de var bi duramama durumu açıkçası :confused:

:110::110: :110:
Ben geldim.
Yoruldum ama ne yaptım sadece Yatak Odası temizlendi..
Dolap içi baza içi çekmeceler ayiklandı...
Camları silindi perdesi yikandı.
Süpürdüm sildim..
Bazayi itip altını süpürdüm sildim.
Kizin odasının dolabı bazasi ayiklandı.
Gerisi yarına.

Kaç puan alırım kaptanım :KK53::KK53::KK53:
Ausencia Ausencia
Valla leslie yapılmış gibi her yerim ağrıyor

geçen sefer ki kapışmalarında ne capsler hazırlamıştı lunya ... inan her gün bekliyordum bugün ne gelecek diye ... sonuç kazanan hep lunya oldu :deli: rakibi hep psikolojik olarak çökertti önce :rolleyes::rolleyes:
Hep derim psikoloji çoh önemli çoh :rolleyes: Fatma abla öğrenilmiş çaresizlik şeysine tutulmasa bari :KK73:

Ben geldim.
Dolap içi baza içi çekmeceler ayaklandı...
Süpürdüm sildim..
Kizin odasının dolabı bazasi ayaklandı.
Gerisi yarına.

Ausencia Ausencia
Valla leslie yapılmış gibi her yerim ağrıyor.
Kaptan bugün deli spor yapmış. Yarın telafi eder misin acabasına :KK8:

Yok ben koymuyorum. Adı kurabiye aslında. Amacım nefsi köreltmek. Bi de ara öğün bulmakta zorlanıyorum ona bi seçenek. Boyutlatı da ceviz kadar oluyor. Hatta daha ufak top top.
boyutları iyiymiş.

Ben ondan az uyurum ama .. evdeyim diye geç kalktığımı ya da kalktıktan sonra uyuduğumu bilmem .
O da 4 saat ile zıpkın gibi olur .
Böyleyiz bizde işte :))))

uyumlu çift:KK28::KK28::KK28:

Zaten 2-3'ten önce uyumuyorum. Okunacak kitaplarım var. Manito ödev verdi. Yetiştirmem lazım. :kahve:
aslında biliyor musun gece kitap okumayı ben de çok severim. ama artık yapamıyorum. bazen 1-2 sayfa ancak okıuyabiliyorum yatakta. önceden deli gibi okurdum.

Bizim öyle imkanlarımız yok tabi henüz. Kronometremizi de biz tutuyoruz napalım:confused: Yerim ben onu:KK30:Senle spor didişmelerimizden ötürü bende de var bi duramama durumu açıkçası :confused:

Amaaaaaaaaaaan durduk durduk nereye kadar be canımmmm ... bu sene de durmayalım :confused::confused::confused:

benim ortam yoktur pek , sen gelmeden önce takıma sakatlandım spordan ... günde 3 saat bir prog. uygulamıştım .:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:işin gaitasını çıkarmıştım anlayacağın ....

ayyy bak yine mi yapsam onu :KK71:

Ben geldim.
Dolap içi baza içi çekmeceler ayiklandı...
Süpürdüm sildim..
Kizin odasının dolabı bazasi ayiklandı.
Gerisi yarına.

Ausencia Ausencia
Valla leslie yapılmış gibi her yerim ağrıyor

yaaaa o gardolap baza vs... lere girilince çıkılmıyor harbiden . puan yok tabi ki :KK70: eline sağlık , güle güle dağıt çekmeceleri der çekilirim :confused:

boyutları iyiymiş.

uyumlu çift:KK28::KK28::KK28:

aslında biliyor musun gece kitap okumayı ben de çok severim. ama artık yapamıyorum. bazen 1-2 sayfa ancak okıuyabiliyorum yatakta. önceden deli gibi okurdum.
Geçmiş dönemde kafam çok doluydu. Özel hayatımda problemler... okul bitmiyordu bir türlü. Uzadı da uzadı. Sağlık problemlerim derken bırakmıştım okumayı. Erkek arkadaşım filozoftur accık. Hatta kendisine feylesof derim. Sohbetlerimizin çoğu şiirden edebiyattan, din ve felsefeden oluşur. E hal böyle olunca kendimi geliştirmem gerekiyor sürekli. 1-2 sayfa da olsa okumak iyidir

Back
X