- 30 Kasım 2014
- 29.914
- 132.043
- 798
Dagilmisken bitmisken gecmis okuyorum vicdansizlar az konussaniz ya biraz![]()
Sesli guldum 2,5 metreye
Allahta sizi guldursun.
Cok stresli bi gun gecirdim her acidan ve lanet olasi yeme aliskanligimi tam toparladim derken bugun abur cubur yedim.
Zaten canim dar birde bu yeme isine bozuluyorum moral falan kalmiyo.
Doymak bilmeyen bir ailedeyim her birimiz ayri manyagiz ve hastayiz aslinda.
Yemin ediyorum tas tasisam daha az yipranirim.
Cok yesem hani diyete girmistin olur.
Az yesem o kadarda kisma herseyden olur.
Gorunen bir kilo degilki verdigim ramazanda 2 sonrasinda 3 kilo.
Her sarti zorluyorum yuruyup hareket edeyim diye ama yuruycem dedimmi bi tip tip bakmalar bi yarim agizla tamm demeler.... Ulan bi destek olun be zaten agrim oluyo zor yapiyorum bunada ayri uzuluyorim bu yasta boyleyim diye
Yani ben bunu basarirsam gercekten sadece kilo vermis olmiycam kilo vermenin cok ustunde bisey olucak benim icin.
Herseye ragmen herkese ragmen yapmis olucam.
Ramazan sonrasinda 3 gun oldu sanirim boyle duzensiz yedigim ve acayip rahatsiz oluyorum artik nefes alisim degisiyor.
Boyle yasamak istemiyorum yasamiycam 10 bin kere tokezlesemde tokezlemeyecek hale gelene kadar ugrasicam.
Öyle yani öyle iste.
Bonuscanım ... bir tek senin başında sanma o mendebur yorumlar ... diyete başladım , teyzem ...o şuh kahkahası ile ..niye başlıyorsun ki nasıl olsa yine alacaksın demeler ...
valla zaten insanların o olumsuz konuşmaları ve bakışları yıpratıyor moral bozuyor. destek olacaklarına köstek oluyorlar. halbuki hata bile yapsan olumlu yorum olumlu sonuç veriyor insanda. ben de mesela çok hassasım. o yüzden kimseye zayıflamaya çalıştığımı söylemiyorum. 85 ten 80 lere inince 2 aydır zayıfladın diyorlar. yok canım birkaç kilo keşke versem diyorum. biliyorum uğraşıyorum desem birebir takip edip yorum yapacaklar. hiç gerek yok. zaten 3 haftadır takılı kaldım. bir ileri iki geri.aynen dediğin gibi az yesen , aaaaaaaaa böyle olmazcılar ... biraz kaçamak yapsan hani diyetteydin alaycı bakışları
epey bir takıyorsun bunları kafaya .. yani boş ver sallama demiyeceğim ..desem de takacaksın .
Ne vakit gözle görülür bir kilo gidecek ... o zaman öyle de bir güzel kulak tıkıyorsun ki hepsine ...
az sabır ...
hele bir görek şu 90 ları ... hele bir be gülüm .. sabır![]()
yani

Son düzenleme: