Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bu arada eşimi de en az 3-4 kişi güreşçi sanmış :confused::confused::confused: vitilogosu var güneşte korunmak için bandajlı idi elleri :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
bosörlükten terfi sandılar herhalde ...ya da benim dövüp gitti :skandal::skandal::skandal::skandal::skandal:

eşimin telinde canım , yolllarım akşam

:KK70::KK70::KK70:
allahtan sadece sanmışlar değmemişler,hızlarını alamayıp bide güreşe tutsalardıya:confused::confused::confused:

aa eşinin telindeyse uğraşma babam:cool:,ben hani hali hazırda varsa görelim dediydim o kadar zahmete gerek yok :KK60:

Nare83 Nare83 @auscencia begum75 begum75 teşekkürler kızlar.
ciddi bi aksaklık yok yahu ofis dışından çalışınca beni ilk karşılayan bomboş bir masa oldu da :)
bir de odamda klima yok. taşınılıcak diye pek özenilmemiş ama en kısa zamanda eksiklikler tamamlanacak. neyseki bugün çok sıcak bir gün değil

yeni yere taşınınca başlasaydın keşke
burda düzen kur sonra hoopp yeni yer zor olur

Gidip şu evi topla aus ... bi sil süpür diyen çıkmayınca kendi kendime demeye karar verdim :deli::deli:

Bugün şahane menüler bekliyorum herkesten akşam .. ona göre ...

ve tabii ki sporlar :halay:

AHUNUN FIRTINALARI :halay:

AUSUN KASIRGALARI :halay:

Hadi bakalımmmmmmmmm ...

He bi de

şunu iliştireyim ...

14-21 Temmuz Yarışları

nehirnil111 nehirnil111 & begum75 begum75 ..............

Antepia27 Antepia27 & @Lunya ....................

Efser Efser & Betulina Betulina ...................

igdedali igdedali & ecemavi ecemavi ErSeSi ErSeSi .............

Ausencia Ausencia & kelebekolacam kelebekolacam ............

Ahu060812 Ahu060812 & suspushanimcim suspushanimcim ................

Başka ortilik isteyen varsa ... bugün isim yazdırmak ve rakip seçmek için son gün :halay:

Gidip şu evi topla aus ... bi sil süpür diyen çıkmayınca kendi kendime demeye karar verdim :deli::deli:

Bugün şahane menüler bekliyorum herkesten akşam .. ona göre ...

ve tabii ki sporlar :halay:

AHUNUN FIRTINALARI :halay:

AUSUN KASIRGALARI :halay:

Hadi bakalımmmmmmmmm ...

He bi de

şunu iliştireyim ...

14-21 Temmuz Yarışları

nehirnil111 nehirnil111 & begum75 begum75 ..............

Antepia27 Antepia27 & @Lunya ....................

Efser Efser & Betulina Betulina ...................

igdedali igdedali & ecemavi ecemavi ErSeSi ErSeSi .............

Ausencia Ausencia & kelebekolacam kelebekolacam ............

Ahu060812 Ahu060812 & suspushanimcim suspushanimcim ................

Başka ortilik isteyen varsa ... bugün isim yazdırmak ve rakip seçmek için son gün :halay:

21 Temmuz begum75 begum75 ne durumdasın :deli:

:KK70::KK70::KK70:
allahtan sadece sanmışlar değmemişler,hızlarını alamayıp bide güreşe tutsalardıya:confused::confused::confused:

aa eşinin telindeyse uğraşma babam:cool:,ben hani hali hazırda varsa görelim dediydim o kadar zahmete gerek yok :KK60:

Şimdi bunlara yer ayarlayan buralı bir eski güreşçi ..şimdi ntv de güreş yorumcusu ... yerleri falan 10 numara idi ama kalmada bir sorun çıktı ve son dk .. güreşçilerin kaldığı yerde ağırlanmışlar :halay:

Neyse odaya girmişler ...çantalar var ... güvenlik demiş .. abi odaları güneş alıyor diye burası da boş diye bilmem hangi odanın güreşçileri buraya geçmiş ..geldiklerinde söylerisiniz odalarına dönerler :confused::confused::confused::confused::confused:

akşam kapıda 6 güreşçi :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Birader burda biz kalıyorduk :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

ayyy yeminle gözümün önüne geldikçe gülüyorum .... tabii ki de güreşçiler tpış tıpış kendi güneşli odalarına geçmiş ... :KK59:

Kahvaltı yapalı bir saat oldu ve ben acıktım :KK34: niye ki ya güzel bir menüydü

ara yap yoğurt tarçın

Pazar günü kayıptım... Cumartesigecesi sabahladık, pazar da uyayamadan abimler gelecek diye hazırlık yaptık.. Uykusuz bir haftasonu idi, ama yediklerime kesinlikle betülün normal haline göre çokkk iyiydi... Ama bu sabah tartıya çıktım ve şok oldum ... Gerçekten bu tartı işi tuhaf.. bir gün -1 çıkıyorsun diğer gün + 1,5 .. :oha: böylebir şey olabilir mi ya..:mad::mad::mad:
Tamam iki gündür wc çıkmadım aam yine de böyle olmasına şaşırdım :KK43:

ay bi başladım yazmaya 2 saaat sonra anca devam edebiliyorum. İşler biraz yoğun
Ne diyecektim:KK64:
Hatırladım SÖZÜM SÖZ, Cuma sabahı o 78,5 tartıda görüneceeeeeeekkkkkkkkkkkkkkk:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

Bu dört günü fena sıkacağım çok fenaaaaaaaaaaa :sopa::sopa::sopa::sopa:Efser hanım gibi akşam domat peynir ayran yiyeceğim ve en az 78,5 i göreceğim inşallah :KK62::KK62::KK62:

Nare83 Nare83 banuş bizim de taşınacağımız söyleniyordu. burası benim eve yakın taşınılacak yer ise 2 katından daha uzak
durum biraz canımı sıkıyordu ama en az 6 ay ila 1 sene burdaymışız. iyi iyi

şery gün dogmadan neler dogar burası benim evime çok yakın

uzak bir yere bina yaptırdılar oraya taşıncaktık biz agustos gibi ve 45 dk uzaktı eve
ama evdeki hesap , çarşıya uymadı orası iptal oldu hemen
iki sokak alttaki ofise taşınıyoruz benimde işime geldi açıkcası :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

HAYALLER :halay:/ HAYATLAR OLMASINNNN ....:işsiz:

Eveeeeeeeeeet herkes hafta sonu ....bir kilosunu hatırlasın bakalım ...

Stres yapmadan kilo vereceğiz eyvallahta ... önlem ve plansızda tökezlemek kaçınılmaz son oluyor , bu yarışta :deli:

Neymişiz bakalım son kilo bildiriminde ....

***7.TAKIM 527. ETAP***

Ahu060812 Ahu060812 71.3 69.7
mimu88 mimu88 65.5 64
Efser Efser 81.3 79.5
irmae irmae 71.9 70.5
Nego Nego 71.5 70.5
ErSeSi ErSeSi 69.4 68
White Lily White Lily 81 79
@_SARAYCA_ 57.7 56.5
igdedali igdedali 69.8 68
Ausencia Ausencia 54.2 53
Nefs Nefs 56.1 55.5
suspushanimcim suspushanimcim 73.1 71
kuzularinannesi kuzularinannesi 78 76.5
Kedibochi Kedibochi 73.2 72
Antepia27 Antepia27 111.4 109
Bonus Bonus 104.6 103
60kiloyum 60kiloyum 80.6 79.5
@MorVampirella 63.5 62.5
ecemavi ecemavi 66.2 65

DelyDoly DelyDoly 82.4 81
Betulina Betulina 79.9 78.5
@Lunya 64.3 62.5
@mirjam 66.9 66
ada81 ada81 68.6 68

kelebekolacam kelebekolacam 71.4 70
Nare83 Nare83 66.6 65.5
saydin78 saydin78 63 62

nehirnil111 nehirnil111 55.2 54.5
begum75 begum75 56.8 56

Üzerine güzel hayaller kurun bu haftanın ...

Eveeeet evet benim klasik oooohhhhhmmmmmmmmmm felsefesi :confused::confused::confused:

Sonra adınızın yanındaki yeşil rakamlara bakın ve uçuuuuuuuuuuuuuun :KK71:

Hadi hayal kurun ....siz kurun , uğraşın .. o size gelmezse onun ayıbı olsun :KK19:
evet kaptaniçemmmm seninle hedefimiz aynı olmuş.. Bak bu sefer olmaz demiyorum, o hedef cuma sabahı inşallah eksisi ile ellerimizden öpecek :KK19:

Pazar günü kayıptım... Cumartesigecesi sabahladık, pazar da uyayamadan abimler gelecek diye hazırlık yaptık.. Uykusuz bir haftasonu idi, ama yediklerime kesinlikle betülün normal haline göre çokkk iyiydi... Ama bu sabah tartıya çıktım ve şok oldum ... Gerçekten bu tartı işi tuhaf.. bir gün -1 çıkıyorsun diğer gün + 1,5 .. :oha: böylebir şey olabilir mi ya..:mad::mad::mad:
Tamam iki gündür wc çıkmadım aam yine de böyle olmasına şaşırdım :KK43:

ay bi başladım yazmaya 2 saaat sonra anca devam edebiliyorum. İşler biraz yoğun
Ne diyecektim:KK64:
Hatırladım SÖZÜM SÖZ, Cuma sabahı o 78,5 tartıda görüneceeeeeeekkkkkkkkkkkkkkk:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

Bu dört günü fena sıkacağım çok fenaaaaaaaaaaa :sopa::sopa::sopa::sopa:Efser hanım gibi akşam domat peynir ayran yiyeceğim ve en az 78,5 i göreceğim inşallah :KK62::KK62::KK62:

betül ben çok sık tartılmıyorum artık
ve bende 4 gün kıtlık orucundayım gel beraber kıtlayalım:KK70::KK70:

Back
X