Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

şery gün dogmadan neler dogar burası benim evime çok yakın

uzak bir yere bina yaptırdılar oraya taşıncaktık biz agustos gibi ve 45 dk uzaktı eve
ama evdeki hesap , çarşıya uymadı orası iptal oldu hemen
iki sokak alttaki ofise taşınıyoruz benimde işime geldi açıkcası :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ay ne iyi olmuş ne iyi :KK49:
bizde evi taşicaz aslında ama eşimle henüz neresi olacağına karar vermedik.
ben yeni yere braz daha yakın olsun diyorum. onun da işi zaten gebzede. ben tuzla tarafında olacaktım.
bakalım ne olacak. ev alma rafa kalktı. düşünüp taşınırken tam karar verdik krediye baçvurun dedi başvurduk emlakçı ihanet eti evi başkasına sattı. hayırlısı olsun biraz daha pşinat biriktirelim bakalım. paranın bi kısmı ile eşim kendisine bir araba aldı. işi için lazımdı da. iyi oldu iyi.

neyse ben biraz çalışayımbari :eğlence:

Ersesiiii sana yazdığım son mesajı bul oku canım .
Etiketlendiğin mesajları lütfen oku .
Hadiiii start verildi.
Akşam senden bomba menü ve spor bekliyorum .
Bu arada etiket bildirimi geliyır di mi ?
B5nun için tüm geçmişi okumak zorunda değilsin .

:KK36:

Betül bu hafta 78 olacak diyolaaaaa :confused:
78,5 olacağım onun inşallah çok pis gard aldım :KK62: 78 i de düşünelim bakalım :süslü::süslü::süslü:

78,5 olacağım onun inşallah çok pis gard aldım :KK62: 78 i de düşünelim bakalım :süslü::süslü::süslü:
Ausencia Ausencia ausum bunu derken de bu sabah 80 çıktım ve şok olduğumu itiraf edeyim. Cumartesi sabah 78,8 çıkmıştım :mad::mad::mad: ama bir şey farketmeyecek bu dört gün kendi canıma okuyacağım :cool:

betül ben çok sık tartılmıyorum artık
ve bende 4 gün kıtlık orucundayım gel beraber kıtlayalım:KK70::KK70:
:confused::confused::confused::confused::confused: kıtlayalım şekerim. Ben pro devam edeyim diyorum.

Sabah
yumurta, peynir, salata ,iki cevuz
öğlen
et, sebze ,salata/ayran
Akşam
yoğurt smothie (otlarla ve az meyve ile)

veya
peynir, domat, ayran (:lülülü:@Efser den gördüm, kaptan da çok beğendim demiş :lülülü:)

böyle bir şey düşünüyorum.
Senin kıtlık nasıl olacak ?

:confused::confused::confused::confused::confused: kıtlayalım şekerim. Ben pro devam edeyim diyorum.

Sabah
yumurta, peynir, salata ,iki cevuz
öğlen
et, sebze ,salata/ayran
Akşam
yoğurt smothie (otlarla ve az meyve ile)

veya
peynir, domat, ayran :-)lülülü:mad:Efser den gördüm, kaptan da çok beğendim demiş :lülülü:)

böyle bir şey düşünüyorum.
Senin kıtlık nasıl olacak ?

500-600 kalori alıcam
salata-yogurt -pro şeklinde

betül ben çok sık tartılmıyorum artık
ve bende 4 gün kıtlık orucundayım gel beraber kıtlayalım:KK70::KK70:
ben de sık tartılmam normalde... Ama şimdi yeni yeni başlıyorum ya, bi bakayım dedim.. ama yok bundan sonra eskisi gibi cuma sabahından cuma sabahına :KK12:

N Nana ve @igdedali
Bacilarim sizin isiniz gucunuz yok mu yav:ıslık:
Gencsiniz yeterince de fitsiniz gezin yiyin icin.:cool:
Bi daha genc olmayacaniz.
Tadini cikarin hayatin bide sporla yormayin narin bedenlerinizi.
Siz spirlariniz yazdikca burda bi baciniz olarak cok cok uzuluyorum.:KK53:
Hele o 2.5saat tempolu yuruyus nedir ya :KK57::KK57:aynen boyle oldum ha.
İşim gücüm yok :KK53:

Görüntü zayıf olabilir ama daha sıkı değil, keşke benimde kondisyon bisikletim olsada yapsam :(
Yahu bu yürüyüş sadece bana mı çok görünmüyor :KK64:

ben yeni yere braz daha yakın olsun diyorum. onun da işi zaten gebzede. ben tuzla tarafında olacaktım.
bakalım ne olacak. ev alma rafa kalktı. düşünüp taşınırken tam karar verdik krediye baçvurun dedi başvurduk emlakçı ihanet eti evi başkasına sattı. hayırlısı olsun biraz daha pşinat biriktirelim bakalım. paranın bi kısmı ile eşim kendisine bir araba aldı. işi için lazımdı da. iyi oldu iyi.

daha iyi bir fırsat çıkar cnm inşşş karşınaa
içine sinen başka bir ev mutlaka bulursunn

arabanızda hayırlı olsun:KK68:

Hayırlısı olsun canım, krediler düşecek deniliyor, daha iyi olmuş almamanız. Bizde düşünüyoruz da nasip

Back
X