Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Unutmadan PAZAR MENÜMÜ de vereyim :deli:
Efser Efser Ausencia Ausencia

Cumartesiyi pazara bağlayan gece 1 de dondurma yedim :işsiz::işsiz::işsiz: Herkes yiyince dayanamadım. Sabah 6 da uyuduğum için umarım erimiştir.

PAZAR MENÜMÜ
SABAH
1dl ekmek, yumurta, peynir, domat, salatalık

Öğlen
Ayran, yeşil erik (10 tane)

Akşam
patlıcan kebap (üç köfte, domates köz ile)
salata
karpuz, kavun

2 lt su

Gidip şu evi topla aus ... bi sil süpür diyen çıkmayınca kendi kendime demeye karar verdim :deli::deli:

Bugün şahane menüler bekliyorum herkesten akşam .. ona göre ...

ve tabii ki sporlar :halay:

AHUNUN FIRTINALARI :halay:

AUSUN KASIRGALARI :halay:

Hadi bakalımmmmmmmmm ...

He bi de

şunu iliştireyim ...

14-21 Temmuz Yarışları

nehirnil111 nehirnil111 & begum75 begum75 ..............

@Antepia27 & @Lunya ....................

Efser Efser & Betulina Betulina ...................

igdedali igdedali & ecemavi ecemavi @ErSeSi .............

Ausencia Ausencia & @kelebekolacam ............

@Ahu060812 & @suspushanimcim ................

Başka ortilik isteyen varsa ... bugün isim yazdırmak ve rakip seçmek için son gün :halay:

Herkes korktu zannımca    :süslü: :süslü: morti falan çıkmaz bu hafta bana anladım :KK30::KK30:

anaaam kahvede bozuyor muydu leptin ?

ben musluk gibi dayanıyorum kahveye ..şu kahveyi içtiğim kadar maydanoz kürü yeşil çay flan içsem , görünmez kıvama gelirdim herhalde :confused:
Yapma etme kaptan

benmimdeee bugün öyleee
ya sabah bi köpek takıldı peşimizeeee rahat vermedi
arabanın arkasına saklandık , köpek bizi arıyorrrr , gül gül yarıldıkk
sonra gitti başka birini buldu :KK70::KK70::KK70::KK70:
Ay güldüm ama kopek kovalamasana değil saklanmaniz gözümde canlandı
ayyy bazen bana oluyo bu:bicak:
mesela dün :işsiz:süper güzel kahvaltı yaptım çok kısa sürede acıktım:kızgın:
Ay bu begumde görülmemiş bir durum
Şaka bir yana bence senin.meta hızlı

Left bezleri mimum. . Geçen sene eşimide kabarmışlardı .
Yinede geçmezse bi dr görün :KK66:
İlk digumumda benimde kolumun altı yumru yumru şişmişti lenf çıktı bir baktir derim

Anam grup ikiye ayrılmış yaaaaaaaaaa :KK53::KK53::KK53:
Herkes diğerinin diyetine çomak sokmaya çalışıyor :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Yok diyet değil spora çomak o

Ay eflalim seni görmüşken bırak cocuk gitsin kv ye (eger kötü huy edinmiyorsa ve tabi sana karşı doldurulmuyorsa)
Sen gitme.dedikce ters teper ama sen hic onlar hakkinda kötü konuşmazsan büyüdükçe gercekleri daha iyi görüp sana hak veriyorlar
Sonucta senin kv ama onun babannesi

Sarayca Sarayca Ex mortim pas vermiyorsun hiç :110:
Sen ve Betulina Betulina beğendiniz manidar mesajımı, mortim mi olacaksınız yoksa :KK8::KK8:
kuzum sana pas vermemek olur mu mortilerin güzeli:KK37:

bu hafta tek takılayım, haftaya ecemavi ecemavi ile kapışacağız, sonraki haftaya seninle morti olup, bireysel 1. lik ile mezun olayım diyorum:rolleyes:

Yapma etme kaptan

İlk digumumda benimde kolumun altı yumru yumru şişmişti lenf çıktı bir baktir derim

Aaa benimde ikinci doğum sonrası kol altım şişmişti. Sezeryanlıyım ben . Yataktan doğrulueken kendimi çok zorlamışım ondan olmuştu

kuzum sana pas vermemek olur mu mortilerin güzeli:KK37:

bu hafta tek takılayım, haftaya ecemavi ecemavi ile kapışacağız, sonraki haftaya seninle morti olup, bireysel 1. lik ile mezun olayım diyorum:rolleyes:
Vayyy plana gellll
  • Bende hazir igdedali igdedali ortada yokken planımi deşifre edeyim son gun ayran aşı yapmayı planliyorum:rolleyes::rolleyes:

Ay eflalim seni görmüşken bırak cocuk gitsin kv ye (eger kötü huy edinmiyorsa ve tabi sana karşı doldurulmuyorsa)
Sen gitme.dedikce ters teper ama sen hic onlar hakkinda kötü konuşmazsan büyüdükçe gercekleri daha iyi görüp sana hak veriyorlar
Sonucta senin kv ama onun babannesi
Canım huyu illa ki değişiyor, babannesi her dediğini yapıyor, hayır diyemez o. Çok denedim gitmesine izin verdim vazgeçer diye bekledim ama yok. Birde ben taşınmak istiyorum, oğlum babasının yanında ağlıyor taşınmayalım diye. Eşimon ekmeğine yağ sürüyor.
Benim kv gil ile görüşmeme sebebim, büyük görümcemin kızını benim oğlumdan sakınmaları, köşe bucak kaçırmaları, oğlum oynamak istiyorum diye ağladıkça ben sinir harbi yaşadım. Kendi ablam neyse öyleydi görümcem, çok severdim, her gün kendi isteğimle giderdim kv gile, yemekler hazırlayıp çağırırdım. Sonra bu çocuk meselesi yüzünden beni istemediklerini farkettim. Çok zoruma gitti, kv ye söyledim kırıldığımı, öyle bir şey yok diye inkar etti ama yine de görümcem geldiği zaman benı çağırmadılar hiç. Eşim de hak verdi bu konuda bana. Kp de hak verdi, kızım onlar cahil idare et falan dedi ama ben sildim hepsini. İşin tuhafı, o görümcem bir kere bile sen niye darıldın ne oldu demedı. Ki o eşiyle boşanma aşamasına geldi, ben onunla oturup ağlardım hep destek oldum.
Onlara göre bir sorun yok ama ben çok kırgınım. Beni kullanmışlar.
İki görümcem yüzünden oğlumun oraya gitmesini istemiyorum.

Metamı ezdin geçtin ama :KK70:Evet spor yapamayacağım :silah::KK60:
o zaman görelim bu hafta metanı :KK49:

İşler kızıştı diyet başka dostluk başka gibi oldu ahahaha :KK70:

yok morticiğim yaa seni gaza gelsin diye yaptım yoksa kıyamam biliyosun:KK200::KK19::KK60::KK36:

Yapma etme kaptan

demi demi hiç görülmemiş bir durum,ben ve acıkmak:confused::KK70:
bencede metam hızlı :rolleyes:

FB_IMG_1500281823926.webp

Tunaydin mutlu haftalar :KK200:

Bu ile çok sevinmişşin galiba saydınım ama kursagında bırakayım senide ben alayım :KK70::KK70::KK70:
Nasıl olsa ikimizdede cici artı var :KK45:
Aynen kuzum artılar malum :duduk: kilon neydi geçen hafta kaçırdım mortim galiba :-) hadi bakalım yarış baslasın o halde :KK71::KK71:

Back
X