Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gunaydin guzeller..

Balkonda oturup kahve icerken oyleee hesapta yokken birden kalktim salonun perdelerini makineye attim..ne zorum varsa simdi cam sil hali sil..bunun sonu bildigin bahar temizligi olacak yine..kendime kiziyorum simdi perdeler daha deterjan kokuyordu alirken :KK43:(

dayy sen izindemisin?
bacım kendi kendine kaşınmışsın,dediğin gibi bunun sonu derin bi temizlik,biyerden başlayınca çorap söküğü gibi devam ediyor:temizlik:,huyumuz kurusun :kızgın:

Benim cok yakin bir arkadasim dostum 2003 te bu yuzden vefat etti..8 kilo yag almislar 4 kilo alınıyormuş en fazla..yaglari alindi sonra cok sıkı diyet verdiler..islemden 10 gun sonra karin agrisiyla tekrar ameliyata alindi ve fazla narkozdan kaybettik gencecik yasinda..

başınız sağolsun :KK43:
ölümün her türlüsü acıda böyle sebeplerden olunca insan daha bi üzülüyo:KK43:

Oyy yorulduuummm:uykucu:
Ödevler bitti.
Kahvaltı yapıldı
Ara öğün yapıldı.
30 days shred yapıldı
duj alındı.
Şimdi kahveyle ders saatine kadar dinlenmeeeee:rolleyes:

igdedali igdedali sana birşey sorucam
bi arkadaşımın kızı sözel bölüm mezunu,lys de 83 binde,tercih yapıcak ama kararsız sen ne önerirsin:KK64:

dayy sen izindemisin?
bacım kendi kendine kaşınmışsın,dediğin gibi bunun sonu derin bi temizlik,biyerden başlayınca çorap söküğü gibi devam ediyor:temizlik:,huyumuz kurusun :kızgın:

bi arkadaşımın kızı sözel bölüm mezunu,lys de 83 binde,tercih yapıcak ama kararsız sen ne önerirsin:KK64:
Ben sayısal görünümlü eşit ağırlıkçıyım. Maalesef sözel bölümleri hiç ama hiç bilmiyorum. Keşke yardımcı olabilseydim:KK51:

O ter her daim:halay: alıştım diyorum ama kirpik diplerime kadar terliyorum daha. Devam et 3. günden sonra hareketler o kadar yormayacak. Başta ben bunu yapamam bana ağır bir program dediydim ama dün o yorgunluğa rağmen nası başladı nası bitti anlamadım:rolleyes:
MAAŞALLAH

Ne kadan düşünceli bir morti:KK70:
öyleyimdir bilen bilir mortilikte üstüme yok
Ahuya delye eglalime sherye saydın a kelebege daha burda yazamadığım nicelerine sor beni
Benim cok yakin bir arkadasim dostum 2003 te bu yuzden vefat etti..8 kilo yag almislar 4 kilo alınıyormuş en fazla..yaglari alindi sonra cok sıkı diyet verdiler..islemden 10 gun sonra karin agrisiyla tekrar ameliyata alindi ve fazla narkozdan kaybettik gencecik yasinda..
Ne acı Allah rahmet etsin

Kaptan ne zaman döner Ausencia Ausencia simdi ben bu 30 gün seysini yaptimya nerden drvam edecegim ilk egzersiz deneyimim lesli teyzeyi saymazsak
canım ben o 30 günü yıllar önce ı yapmıştım, 15- 20 kg verdiğim halde onu bir yaptım, her gün iş yerinden iltifatlar yağmaya başlamıştı, çok güzel incelmiştim. sonrakilerde pek öyle olmadı ama .. şimdi vaktim olsa jillianın nmtz diye bir videosu var onu yaparım, 2-3 gün üst üste yapıyorum ve incelmeyi kendim hissediyorum o derece güzel diyeyim, :KK45:

Selan kızlar...nasılsınız canlar?bu baktım her kea iyiymiş çok şükür.bende iyiceledim sankim.bi haftalık gürcistana tatile gittim o güzel cennet gibi yerlerin tadını çıkaramadım miydem yüzünden.eve geldim sakinledim sanki.şimdi daha iyiyim çok şükür.kilom 68oldu.miyde bulantılarım yüzünden ne yiyorum ne kadar yiyorum bilmiyorym ama yiyorum yani orası kesin:D Ağustosda da kendi memleketime gidicen inşallah.o zamana daha da iyi olurum inşallah...sizleri sağlıklı beslenmeyi burda paylaşmayı çok özledim yaaa

Başın sağolsun ablacım. Allah rahmet eylesin. İşini bilmeyen insanlar yüzünden maalesef böyle pırıl pırıl insanlar ölüyor ...
sagol hayrisim..

dayy sen izindemisin?

begumum ben nisan ortası biraktim işi..kafa dağıtmak icin gidip geliyordum zaten..evet salonu yapip birakayim yok bense butun ev kirklanacak..bassagligi dilegin icinde sagol bacim..

MAAŞALLAH

öyleyimdir bilen bilir mortilikte üstüme yok
Ahuya delye eglalime sherye saydın a kelebege daha burda yazamadığım nicelerine sor beni

Ne acı Allah rahmet etsin
sagol ececim..

Kaptan ne zaman döner Ausencia Ausencia simdi ben bu 30 gün seysini yaptimya nerden drvam edecegim ilk egzersiz deneyimim lesli teyzeyi saymazsak
bu 30 gun 3 leveldan oluşuyor..10 gun 1.yi 10gun 2.yi1p gun 3.yu yapacaksin canim..

dün beni sıcak çarptı sanırım.akşam 8den 11 kadar koltukta baygın yattım .
gecmus olsun doktorcumm..

_AYNURA_ _AYNURA_ m hosgeldin..

sagol hayrisim..

begumum ben nisan ortası biraktim işi..kafa dağıtmak icin gidip geliyordum zaten..evet salonu yapip birakayim yok bense butun ev kirklanacak..bassagligi dilegin icinde sagol bacim..

sagol ececim..

bu 30 gun 3 leveldan oluşuyor..10 gun 1.yi 10gun 2.yi1p gun 3.yu yapacaksin canim..

gecmus olsun doktorcumm..

_AYNURA_ _AYNURA_ m hosgeldin..

aa ben kaçırmışım iş olayını,hayırlısı olsun,az kafa dinle sonra yine çalışırsın
çalış çalış nereye kadar,çalışan kadınlar gerçekten çok yıpranıyor:ruh:

Back
X