Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ausun arkadaşına geçmiş olsun , rabbım şifa versin ...

Valla kiraz dalı malı ama bu konularda eşim dünyayı ayagıma serer o nası bir koça eşi ameliyat olurken evde uyumak :KK43:.
Allah sabır versin kadına :KK43:.

Ya onun hayatı roman gibi zaten ...
Habire gülüyor ,işi deliliğe vurmuş ... görsem hep mutlu ... hep kahkaha .. içi nasıl Allah bilir tabi .
ve tesadüf öğreniyoruz ... yahu niye haber vermedin diyoruz ? amaaan ne var , hemşeriler giydirirdi beni çıplak mı bırakacaklar diyor ...

Barbunya ya mecbur kaldım inşaallah şişirmez, yarın tartılıcam çünkü
Bana böyle, kişiliğime huyuma suyuma hayata bakışıma her şeye söylüyor, ağır şeyler olmasa hani söylenme şeklinde olsa umursamam ama çok çok ağır konuşuyor

Yanlış anlama sakın beni .
Haddimi de aşmak istemem ama ... genelde kompleksli erkek profilidir bu. belirli özellikleri ile kendinden üstün gördüğü eşini bu şekilde pasifize etmek .
bence ayakların yere sağlam bassın .
bunun seni üzmediğini görsün .
ne keçi gibi inatlaşıp dikine dikine dik ..ne kahrından depresyona gir .. hiç umursama ...konuşuyorsa eleştiriyorsa da ... doğru söylüyorsun de geç

Menümü yazayım kaptanım şimdiden akşam ekleme yapmayı düşünmüyorum planım bu :deli: Ausencia Ausencia

Sabah; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Ara; 10:30 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Öğle; 12:00 - Yarım kase yoğurt çorbası + 1 ad.fırın but + 2 dilim fırın patates + 180 ml ayran
Ara; 15:15 - Malatyadan abi kayısı göndermiş 7-8 tane :KK17: + 1 kupa sade şekersiz nescafe
Akşam; 20:00 - 1 porsiyon soslu fırın tavuk(tavuğu buzluktan çıkardım bugün tavuk oldu ama ne yapayım mecbur yapacağım):deli: + 1 kase cacık

:super::super::super: patates yemeseydin iyiydi .. kayısı adedine bi şey demeyeceğim :) malatyadan gelmiş ...çerez gibi yenmiştir :rolleyes:

Menümü yazayım kaptanım şimdiden akşam ekleme yapmayı düşünmüyorum planım bu :deli: Ausencia Ausencia

Sabah; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Ara; 10:30 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Öğle; 12:00 - Yarım kase yoğurt çorbası + 1 ad.fırın but + 2 dilim fırın patates + 180 ml ayran
Ara; 15:15 - Malatyadan abi kayısı göndermiş 7-8 tane :KK17: + 1 kupa sade şekersiz nescafe
Akşam; 20:00 - 1 porsiyon soslu fırın tavuk(tavuğu buzluktan çıkardım bugün tavuk oldu ama ne yapayım mecbur yapacağım):deli: + 1 kase cacık
kahvaltı yapmıyor musun canım

afiyet olsun

:super::super::super: patates yemeseydin iyiydi .. kayısı adedine bi şey demeyeceğim :) malatyadan gelmiş ...çerez gibi yenmiştir :rolleyes:
1 tane orta boy but düşün onunla da hayatta doyamazdım yoksa güzelde değildi patitis:işsiz:Çerez gibi gitti vallahi mübarek ne güzel şeyler :KK70:
kahvaltı yapmıyor musun canım

afiyet olsun

Normalde yapıyorum canım ama bu sabah pek zamanım yoktu meyveli süt içecektim oda sağlıklı değil diye vazgeçtim :deli:

Ya onun hayatı roman gibi zaten ...
Habire gülüyor ,işi deliliğe vurmuş ... görsem hep mutlu ... hep kahkaha .. içi nasıl Allah bilir tabi .
ve tesadüf öğreniyoruz ... yahu niye haber vermedin diyoruz ? amaaan ne var , hemşeriler giydirirdi beni çıplak mı bırakacaklar diyor ...

Yanlış anlama sakın beni .
Haddimi de aşmak istemem ama ... genelde kompleksli erkek profilidir bu. belirli özellikleri ile kendinden üstün gördüğü eşini bu şekilde pasifize etmek .
bence ayakların yere sağlam bassın .
bunun seni üzmediğini görsün .
ne keçi gibi inatlaşıp dikine dikine dik ..ne kahrından depresyona gir .. hiç umursama ...konuşuyorsa eleştiriyorsa da ... doğru söylüyorsun de geç

Doğru tespit canım. Niye yanlış anlıyım, akıl akıldan üstündür. Bir keresinde bana keşke bu kadar akıllı olmasaydın demişti. Elimden her iş gelmesi, onun tabiri ile dik başlı olmam işine gelmiyor. Kısacası ben ona yaranamıyorum

Evet ausum öyle sürekli gülerek konuşam bi arkadaşta bende var .. Hayatı o kahkahaların arkasında gizli asla affetmediği durumlar var . Depresanlarlada anca bu kadar işte :(.
Allah yardımcıları olsun ...

Efserim rabbımdan ümidini kesme . Duanıda asla bırakma , kün feyekün ...

Bakmışsın rabbım sana kapılar açmiş, eşinin kalbini yumşatmış ...
Olmaz diye birşey yok .
Ausun dediği gibi o yokmuş gibi davran kulakların duysada sağır olsun gülüp geç işte o vakit bi değişiklik olabilir ..
Biliyorum için dolu tahammul süren kısa ama bir süre o hayaletmiş gibi davran . Erkeklere yapılan en büyük cezalardan biridir onu görmezden gelmek ..

Sen ıslık çal ben de kurban bayramında çalacağım

elhamdulillah iyiyim Begümüm :KK200:diyete uyduğum sürece ve İŞTAH ve NEFSİZLİK kerataları bana musallat olmadığı sürece çok iyiyi çokkk, elhamdulillah :rolleyes::rolleyes:
Nihayet dişlerimi dişlerimi de yaptırdığım için extra mutluyum. Tüm arkalar bitsin önleri de yenileyeceğim inşallah. bi de zayıflayıp göğüslere de ayar çektirirsem, bayılacam kendime, deymeyin keyfime :KK70::KK70::KK70:
Mutlaka kilo vermelisin o vakit yojsa bi ver bi al otür ameliyatlar tehlikeli arkadaşımda oldu ama memnun

154 mesaj okuyacağım inşallah .

Geldim eve .. Ahu ile haber yollamıştım , girip yazabildi mi bilmiyorum da ... arkadaş apar topar ameliyata alınmış.

Sabah başka bir arkadaştan telefon geldi ... ameliyata alıyorlarmış bugün ben çıktım yola diye . apar topar koştum hastaneye bende .
Çok samimi bir arkadaşım değil aslında ama kalabalıkta yalnızlardan ... eş var , evlat var boyunca ... ana var ... ama tek başına ameliyat için hastanede ..gittik sevindi ..ama hala gidin yahu siz sabah sabah işiniz gücünüz vardır diyor . kızım narkozla çıkacaksın , naralar atıp ameliyat önlüğünü parçalarsın falan ... neme lazım onun için burdayız dedim :)

Zor yahu .. hani bazen burada sıkıntılar yazıyoruz tırı vırı çoğu .. zor arkadaş zor ... insan ameliyata girerken evde uyuyan eş :KK62:

rahim ağzı yaraları kistlere dönüşmüş , yoğun kanamalar başlamış . Zaten annesi de rahim kanseri :KK43:

Valla güzeller , eşine ,sevdiğine , sevildiğine ... ana babaya ..çocuğumuza ... bize omuz veren , varlığı bile iyi hissettiren insanlara sıkı sıkı sarılmak lazım ...

Neyse işte ... biraz buruldum . Neşeli bir kadındır çok ... Ameliyattan çıkışta yoktum ...yusufu alma vaktim gelmişti ... diğer arkadaş kameraya çekmiş narkozlu halini ... beni sormuş .. hemşire demiiş arkadaşın burda ... yooook bu değil diyor .... hemşire zayıf olan mı :rolleyes: diyor .... eveeet afrikalı olan diyor :confused:
Taa kalbim sızladı
@igdedali sen olmuşsun artık kuzum.rüyanda aus u gören oldu demek.
Sende gör o vakit

Ausun arkadaşına geçmiş olsun , rabbım şifa versin ...

Valla kiraz dalı malı ama bu konularda eşim dünyayı ayagıma serer o nası bir koça eşi ameliyat olurken evde uyumak :KK43:.
Allah sabır versin kadına :KK43:.
Kayısı dalı degilmiydi

Evet ausum öyle sürekli gülerek konuşam bi arkadaşta bende var .. Hayatı o kahkahaların arkasında gizli asla affetmediği durumlar var . Depresanlarlada anca bu kadar işte :KK43:.
Allah yardımcıları olsun ...

Efserim rabbımdan ümidini kesme . Duanıda asla bırakma , kün feyekün ...

Bakmışsın rabbım sana kapılar açmiş, eşinin kalbini yumşatmış ...
Olmaz diye birşey yok .
Ausun dediği gibi o yokmuş gibi davran kulakların duysada sağır olsun gülüp geç işte o vakit bi değişiklik olabilir ..
Biliyorum için dolu tahammul süren kısa ama bir süre o hayaletmiş gibi davran . Erkeklere yapılan en büyük cezalardan biridir onu görmezden gelmek ..
Ablaları dinle bencede bide böyle dene
Aslında mutlu olmanız için ne crok şeyiniz var neden böyle oluyor cocuklar sağlık iş
Rabbim yardım etsin

Doğru tespit canım. Niye yanlış anlıyım, akıl akıldan üstündür. Bir keresinde bana keşke bu kadar akıllı olmasaydın demişti. Elimden her iş gelmesi, onun tabiri ile dik başlı olmam işine gelmiyor. Kısacası ben ona yaranamıyorum
Aus geçenlerde bişi yazmıştı hatırlarsın eflalim .
Erkekler akıllı kadın sever ama asıl akıllı kadın aklını erkeginin önüne sürüp ondan önce ortaya atlamaz .

Bu hatayı bende çok yapıyorum . Bazan der hanım herşeyi bilmek zorundamısın diye :45:
Erkekler akıllı fakat onlara ihtiyacı oldugunu hissettiği kadınları el üstünde tutuyor. Çünki erkek üstün olmayı seviyor. eşinin ona ihtiyacı oldugunu hissetmek istiyor .
İstisnalar kaideyi bozmaz tabi ...

Sen ıslık çal ben de kurban bayramında çalacağım

Mutlaka kilo vermelisin o vakit yojsa bi ver bi al otür ameliyatlar tehlikeli arkadaşımda oldu ama memnun

Taa kalbim sızladı

Sende gör o vakit

Kayısı dalı degilmiydi
Evet ya kiraz nerden çıktı :D:D:D
Canım kiraz çekti sanırım :D:D:D

Aus geçenlerde bişi yazmıştı hatırlarsın eflalim .
Erkekler akıllı kadın sever ama asıl akıllı kadın aklını erkeginin önüne sürüp ondan önce ortaya atlamaz .

Bu hatayı bende çok yapıyorum . Bazan der hanım herşeyi bilmek zorundamısın diye :KK45:
Erkekler akıllı fakat onlara ihtiyacı oldugunu hissettiği kadınları el üstünde tutuyor. Çünki erkek üstün olmayı seviyor. eşinin ona ihtiyacı oldugunu hissetmek istiyor .
İstisnalar kaideyi bozmaz tabi ...
İşte bu eşim açısından iki yüzlülük, beni böyle tanıdı sevdi kabul etti, ben hep böyleydim ama o hep onü tanıdığım gibi kalmadı, beni aldattı resmen. Üstelik 5 senedir böyle. İlk dört sene çok iyiydik, bu şehire gelmeden önce. O benden geçti, önceliği olmaktan çıktım artık.

İşte bu eşim açısından iki yüzlülük, beni böyle tanıdı sevdi kabul etti, ben hep böyleydim ama o hep onü tanıdığım gibi kalmadı, beni aldattı resmen. Üstelik 5 senedir böyle. İlk dört sene çok iyiydik, bu şehire gelmeden önce. O benden geçti, önceliği olmaktan çıktım artık.
Bence biraz daha dikkatli bakman lazim
Burda bi anket yapsak emin ol en az %80 erkeklerin önceliğinin kendileri oldugunu söyler onlar icin önce can sonra cocuklar çevre sorunu yoksa eş

154 mesaj okuyacağım inşallah .

Geldim eve .. Ahu ile haber yollamıştım , girip yazabildi mi bilmiyorum da ... arkadaş apar topar ameliyata alınmış.

Sabah başka bir arkadaştan telefon geldi ... ameliyata alıyorlarmış bugün ben çıktım yola diye . apar topar koştum hastaneye bende .
Çok samimi bir arkadaşım değil aslında ama kalabalıkta yalnızlardan ... eş var , evlat var boyunca ... ana var ... ama tek başına ameliyat için hastanede ..gittik sevindi ..ama hala gidin yahu siz sabah sabah işiniz gücünüz vardır diyor . kızım narkozla çıkacaksın , naralar atıp ameliyat önlüğünü parçalarsın falan ... neme lazım onun için burdayız dedim :)

Zor yahu .. hani bazen burada sıkıntılar yazıyoruz tırı vırı çoğu .. zor arkadaş zor ... insan ameliyata girerken evde uyuyan eş :KK62:

rahim ağzı yaraları kistlere dönüşmüş , yoğun kanamalar başlamış . Zaten annesi de rahim kanseri :KK43:

Valla güzeller , eşine ,sevdiğine , sevildiğine ... ana babaya ..çocuğumuza ... bize omuz veren , varlığı bile iyi hissettiren insanlara sıkı sıkı sarılmak lazım ...

Neyse işte ... biraz buruldum . Neşeli bir kadındır çok ... Ameliyattan çıkışta yoktum ...yusufu alma vaktim gelmişti ... diğer arkadaş kameraya çekmiş narkozlu halini ... beni sormuş .. hemşire demiiş arkadaşın burda ... yooook bu değil diyor .... hemşire zayıf olan mı :rolleyes: diyor .... eveeet afrikalı olan diyor :confused:

ay inanmıyorummmm yaa, nasıl yani yaaa eşe bak sen :(
geçmişler olsun cnm arkadaşınaaa

Erkekler övgüyle ,kadinlar ilgiyle,çocuklar sevgiyle mutlu olurmuş
Bak onu çok yapıyorum, bana yaşattığı onca şeyi kenara koyup ağam paşam moduna giriyorum, her seferinde beni itiyor uzak durmamı istiyor, başka biri mi var diye dr düşündüm, bor falsosunu bulamadım.
Aslında aile büyükleriniz ikna etse belki gider eşin danışmana

Kp de kv de biliyor. Kv de zaten bildiği halde beni sırtımdan bıçakladı. Kp e açıkça dedim ben sizden medet umdum siz görmezden geldiniz, bu yuvanın vebali sizin boynunuza, bu şehire çeke çeke bizi siz getirdiniz dedim. Hakkımı zerre helal etmiyorum bizi bu hale getirenlere dedim

Back
X