Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğru tespit canım. Niye yanlış anlıyım, akıl akıldan üstündür. Bir keresinde bana keşke bu kadar akıllı olmasaydın demişti. Elimden her iş gelmesi, onun tabiri ile dik başlı olmam işine gelmiyor. Kısacası ben ona yaranamıyorum
ay inanmıyorummmm yaa, nasıl yani yaaa eşe bak sen
geçmişler olsun cnm arkadaşınaaa
Baska bir şehirde düzeleceğini mi düşünüyorsunBak onu çok yapıyorum, bana yaşattığı onca şeyi kenara koyup ağam paşam moduna giriyorum, her seferinde beni itiyor uzak durmamı istiyor, başka biri mi var diye dr düşündüm, bor falsosunu bulamadım.
Kp de kv de biliyor. Kv de zaten bildiği halde beni sırtımdan bıçakladı. Kp e açıkça dedim ben sizden medet umdum siz görmezden geldiniz, bu yuvanın vebali sizin boynunuza, bu şehire çeke çeke bizi siz getirdiniz dedim. Hakkımı zerre helal etmiyorum bizi bu hale getirenlere dedim
Ya insan hem eş hem anne hem baba hem evlat hem kardeş olabilmeli, dengede tutabilmeli, ne anneci, ne esci, ne evlatçı değil. Bu sıfatları aynı anda aynı dengede tutabilmeli. Eşim annesi gibi anaç saçını süpürge eden kocayı unutan bir kadın istiyor bence. Kv kp eve gelsin istemiyor mesela, hayatı çocuklar temizlik. Eşim de öyle olmamı istiyor. Ben bu adamı hiç memnun edemiyorum ki , temizlik düzen takıntım var diye çok şikayetçi idi, antidepresan sonrası normal bir ev hanımı oldum, adam şimdi düzen temizlik takıntılı biri oldu...Bence biraz daha dikkatli bakman lazim
Burda bi anket yapsak emin ol en az %80 erkeklerin önceliğinin kendileri oldugunu söyler onlar icin önce can sonra cocuklar çevre sorunu yoksa eş
Bak onu çok yapıyorum, bana yaşattığı onca şeyi kenara koyup ağam paşam moduna giriyorum, her seferinde beni itiyor uzak durmamı istiyor, başka biri mi var diye dr düşündüm, bor falsosunu bulamadım.
Kp de kv de biliyor. Kv de zaten bildiği halde beni sırtımdan bıçakladı. Kp e açıkça dedim ben sizden medet umdum siz görmezden geldiniz, bu yuvanın vebali sizin boynunuza, bu şehire çeke çeke bizi siz getirdiniz dedim. Hakkımı zerre helal etmiyorum bizi bu hale getirenlere dedim
Nerde o dengeYa insan hem eş hem anne hem baba hem evlat hem kardeş olabilmeli, dengede tutabilmeli, ne anneci, ne esci, ne evlatçı değil. Bu sıfatları aynı anda aynı dengede tutabilmeli. Eşim annesi gibi anaç saçını süpürge eden kocayı unutan bir kadın istiyor bence. Kv kp eve gelsin istemiyor mesela, hayatı çocuklar temizlik. Eşim de öyle olmamı istiyor. Ben bu adamı hiç memnun edemiyorum ki , temizlik düzen takıntım var diye çok şikayetçi idi, antidepresan sonrası normal bir ev hanımı oldum, adam şimdi düzen temizlik takıntılı biri oldu...
Canım taşınmıyor, inada bindirdi. Ki buraya gelmeyi ben teklif ettim birikim yapıp ev alırız diye. Onu da yapmadıNego baska bir yerde oturma sansiniz varmi? Yer degisikligi yani?
Birde kim dedi en buyuk ceza umursamamak diye dogru aslinda.
Umursadikca alindikca seni incitme gucunu artirarak kullanicak.
Haklısın canım. Umursamaz bir insan olsam bu kadar canım yanmaz, benim hatam çok çok umursamak.İşte aynı yere geldik ... evde yuvarlak masa toplantıları ile dünya işlerini halletmeye çalışmıyorsunuz sonuçta .
Sen yine akıllı ol tabii ....ama bırak kıymet vermediği aklından o faydalanmasın .
Bir durum mu var ? o yanlış mı yapıyor ? ses etme ... bırak yanlışı yapıp yapıp çıksın içinden .
hee eş olmak bu mu ? değil tabii ki ... ama bazen burun sürtmesi için gerekli
sorma canım ya ...
aeben de de varmış öyle bir arkadaş .
görsen dünya yansa hasırı yanmaz kadının dışardan ..hep güler ..
Biz olsak ... yani benim için direkt ayrılma sebebi böyle bir eş.
Evet ,gerçi bunca yaşanmışlıktan sonra eşim düzelir mi emin değilimBaska bir şehirde düzeleceğini mi düşünüyorsun
10 olacak canım. İlk evlendim kütahya ya gittik, memur eşim. 4b liydi tayin hakkı yoktu. Babası sürekli buraya gelmemiz için beynini yıkadı, becayiş denediler 4 yıl boyunca. Ben asla gelmek istemedim ama o memleket dedi durdu hep gidecek gibi yaşadı, sonunda sa kadrolu oldu tayin hakkı çıktı hemen geldik.eflall kaç yıllık evlisin
birde daha önce neredeydin ?
Ay ben kızdığım zaman susma orucu yaparım susarım sadece
Onu da çok yaptım kiAy ben kızdığım zaman susma orucu yaparım susarım sadece
Bende var o denge, anne oldum diye eş olmayı kadın olmayı hiç unutmadım, lohusayken bile kendime baktım. Oysa sadece baba olmayı seçtiNerde o denge
Canım taşınmıyor, inada bindirdi. Ki buraya gelmeyi ben teklif ettim birikim yapıp ev alırız diye. Onu da yapmadı
Haklısın canım. Umursamaz bir insan olsam bu kadar canım yanmaz, benim hatam çok çok umursamak.
Bu arada bende o arkadaşın gibiyim çok neşeli çok gülen. ..
Evet ,gerçi bunca yaşanmışlıktan sonra eşim düzelir mi emin değilim
10 olacak canım. İlk evlendim kütahya ya gittik, memur eşim. 4b liydi tayin hakkı yoktu. Babası sürekli buraya gelmemiz için beynini yıkadı, becayiş denediler 4 yıl boyunca. Ben asla gelmek istemedim ama o memleket dedi durdu hep gidecek gibi yaşadı, sonunda sa kadrolu oldu tayin hakkı çıktı hemen geldik.
Burayı da meşgul ediyorum![]()
Babamın evine çekip gidesim var bugün çok istedim ama orda da huzur yok
Burayı da meşgul ediyorum![]()