Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aaa bende aynenn , çok konuştugum için normalde
onunda canı sıkılırrr ve sustugumda anlar birlşey oldugunu:KK70:
Benimki hiçbirşey olmamış gibi davranır
Neymiş o küsmemiş miş

Babamın evine çekip gidesim var bugün çok istedim ama orda da huzur yok
Evinde en azindan cocuklarina babalık eden biri var onan baba evinde hem çocukların hem sen huzursuz olursunuz

gözlerim kapanıyor resmen .
gün içinde uyumayı sevmem ama ..havuz saatine kadar biraz uzanacağım kızlar .
hatta bugün babası ile gitse ne güzel olur havuza ..dur bakayım bi arayım iş durumu ne alemde ?

aaa olurmu canım hiç
paylaşıyoruz biz burda herşeyimizii
keşke elimizden bişiy gelse düzelir inşşallah herşey

kaç yaşında evlendin ? görücü usulü mü ?
24 yaşında, yok görücü usulü değil çok severek
eflal iki tane eşinden ayrı arkadaşım
var bir taneisinin yenilit , yutulur şeyleri yoktu ona ragmen acaba eşime sabır mı etseydim diyorlar ikiside
çok zor cnm , gerçekten zor :KK43:
Evet çok zor :(

Benimki hiçbirşey olmamış gibi davranır
Neymiş o küsmemiş miş

Evinde en azindan cocuklarina babalık eden biri var onan baba evinde hem çocukların hem sen huzursuz olursunuz

şuna yorum yazmadan çıkmayayım ... Nego Nego geçen gün babanın çocuk sesine tahammülü bile olmadığıı yazmıştın .
muhtemeldir hiç huzurlu olmazsın orada da .
Ve yanlışım varsa düzeltin ... iyi, gerçekten iyi bir baba ... eş olarakta çekilebilir mayadadır bence .. bir şeylerin ayarı ile oynamak gerek sadece .

gözlerim kapanıyor resmen .
gün içinde uyumayı sevmem ama ..havuz saatine kadar biraz uzanacağım kızlar .
hatta bugün babası ile gitse ne güzel olur havuza ..dur bakayım bi arayım iş durumu ne alemde ?

ayy ausssss bi gözerim kapanıyorki sormaaa:uykucu::uykucu:
keşke evde olsamda yatsam dedim bende :uykucu:

şuna yorum yazmadan çıkmayayım ... Nego Nego geçen gün babanın çocuk sesine tahammülü bile olmadığıı yazmıştın .
Ve yanlışım varsa düzeltin ... iyi gerçekten iyi bir baba ... eş olarakta çekilebilir mayadadır bence .. bir şeylerin ayarı ile oynamak gerek sadece .
Yok canım zaten baba evinde asla huzurum olmaz . Kendime öfkem bir mesleğimin olmaması. O zaman kimseye eyvallahım olmazdı

154 mesaj okuyacağım inşallah .

Geldim eve .. Ahu ile haber yollamıştım , girip yazabildi mi bilmiyorum da ... arkadaş apar topar ameliyata alınmış.

Sabah başka bir arkadaştan telefon geldi ... ameliyata alıyorlarmış bugün ben çıktım yola diye . apar topar koştum hastaneye bende .
Çok samimi bir arkadaşım değil aslında ama kalabalıkta yalnızlardan ... eş var , evlat var boyunca ... ana var ... ama tek başına ameliyat için hastanede ..gittik sevindi ..ama hala gidin yahu siz sabah sabah işiniz gücünüz vardır diyor . kızım narkozla çıkacaksın , naralar atıp ameliyat önlüğünü parçalarsın falan ... neme lazım onun için burdayız dedim :)

Zor yahu .. hani bazen burada sıkıntılar yazıyoruz tırı vırı çoğu .. zor arkadaş zor ... insan ameliyata girerken evde uyuyan eş :KK62:

rahim ağzı yaraları kistlere dönüşmüş , yoğun kanamalar başlamış . Zaten annesi de rahim kanseri :KK43:

Valla güzeller , eşine ,sevdiğine , sevildiğine ... ana babaya ..çocuğumuza ... bize omuz veren , varlığı bile iyi hissettiren insanlara sıkı sıkı sarılmak lazım ...

Neyse işte ... biraz buruldum . Neşeli bir kadındır çok ... Ameliyattan çıkışta yoktum ...yusufu alma vaktim gelmişti ... diğer arkadaş kameraya çekmiş narkozlu halini ... beni sormuş .. hemşire demiiş arkadaşın burda ... yooook bu değil diyor .... hemşire zayıf olan mı :rolleyes: diyor .... eveeet afrikalı olan diyor :confused:
seni afrikalı seniiii:-) Biyiyordum zaten aslında bir cenci olduğunu :rolleyes:

Ve yanlışım varsa düzeltin ... iyi, gerçekten iyi bir baba ... eş olarakta çekilebilir mayadadır bence .. bir şeylerin ayarı ile oynamak gerek sadece .
Güzel tespit ..
Ayar eflalin tahammülünde gizli bence ...
Şu an kafasında bitirmiş bazı şeyleri , minik bir olayda köprüleri hemen atmaya hazır ...
Eflalim bence senin olaylara bakışını değiştirmeli
Açık yazıyorum hakkını helal et ..
Eşin iyi baba . Sana piskolojik eziyeti var onun dışında ihtiyaçlarını karşılıyor .
Çoçukları bırakıp baba evine gidebikecekmisin ?hayır .

O sana çoçukları verecekmi? hayır

Baba evinde çoçuklarla olabilecekmisin ?hayır.

Burda iş sende bitiyor bence . üç maymunu oynaya bilirsin. biliyorum bu zor ama yapabilirsin ... Şu an sana eşin öte git dese dünya başına yıkılıyor biliyorum ama süresiz eşini umursama moduna girmeni tavsiye ederim ..
Ama bu dediğim gibi süresiz !

Menüm

Sabah
1 yumurta , peynir, domates, salatalık

Ara . Küçük ayran

Öğle:
Hindi ızgara ,domates,1 br. ayran ,5 badem

Ara:
1hurma , 5 fındık

Akşam:
2 kayısı , karpuz , peynir .

Su 2 lt.