Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

La sabah sabah plasiyerler gibi bütün marketleri dolaştım ... Bi ananas bulamadım . Son girdiğim markette kıza psikolojik taciz bile yaptım ... hayır yani her yerde yok ama sizde kesin olur diye geldim ... diye .:confused::confused::confused: maalesef ...dedi ... öyle kuru kuru ...
İnsan bir daha bakalım hanımefendi , belki bir tane kalmıştır der :KK70:

oyyyy neyse bende ananassız 53 olurum napalım :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Tüh ya bak Allah'ın işine. Ben olsam bütün motivasyonum yerle bir olurdu. Ananassız diyet düşünemiyorum şahsen:KK70:

Ayy bu arada ben üşüttüm mü ne yaptım. 2 gündür başım ağrıyor diyordum ya meğer ateşim varmış benimm. Bu 30 days shred den sonra çok terleyip soğuk suları indirdim mideye kaç gündür. Ondan oldu kesin. İnşallah kolay atlatacam. Daha bugün dank etti burnum tıkalı. Öksürük var ateş var e bu migren atağı değil soğuk almışım dedim. Çok zeki kızım vesselam. 3. günde anladım nihayet hasta olduğumu:KK70:
Geçmiş olsun canım biraz geç anlamışsın ama :KK70:soğuk soğuk terli su içilmediğini çocukken öğrenmiştik oysaki :rolleyes::rolleyes:
La sabah sabah plasiyerler gibi bütün marketleri dolaştım ... Bi ananas bulamadım . Son girdiğim markette kıza psikolojik taciz bile yaptım ... hayır yani her yerde yok ama sizde kesin olur diye geldim ... diye .:confused::confused::confused: maalesef ...dedi ... öyle kuru kuru ...
İnsan bir daha bakalım hanımefendi , belki bir tane kalmıştır der :KK70:

oyyyy neyse bende ananassız 53 olurum napalım :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Canımı ananas çektirdin yeminle kaptanım gidip bakacağım :KK70::rolleyes:

Gunaydinnnn kizlar..

Triplimelek Megi Triplimelek Megi hosgeldin canim.cogu gitmis azi kalmis kilonun..onu da burada ucuruverirsin..

@eflalim azcok okudum yazilanlari yazdiklarini..aslinda uzun uzun yazilabilirde sadece sunu soylemek istiyorum..cok sevdigim bir soz vardir "su akar yolunu bulur"bacim..sen dur olaylari durumlari akisina birak biraz..Rabbim büyük.

@masumm yahu sen oglen 1 de yemek yiyip günü kapatan kadinsin..iradeye bak..bu surectd gececek biliyorsun..aksamlari bozuluyorsa diyetin kalorisi cok az olan ne bileyim salatalik olur 1 etimek olur onlari bulundur elinin altinda..suyuna cubuk tarcin at inan istahi kapatiyor..birde kafana cok takma bu artilari biliyorsun bu bile vucudu depolamaya itiyor.

Canım kendimi hiç düşünmüyorum desem, ben öyle de böyle de gıdım gıdım vericem ama sana listeye karşı sorumluluk beni üzüyor. Bu hafta kısır dışında bir şey olmadı cumadan beri, o da zaten taa pazar günü öğlen. Keşke yemeseydim barbunya, hayır bayıldığımdan değil mecburen yedim biliyorsun.
Ben bu cuma ne olursa olsun liste dışı devam edicem, liste zora girmesin.

Bakarıııız ...hemen bir liste dışı ...
sen şu iki gün elinden geleni yap hele .

BU arada valla durup durup aynı konuyu açmak istemiyorum ama ... eşine bir kez farklı bir pencereden bak...
Hastanede dün yalnız ameliyata giren arkadaşımı düşün ... bir de yürürken kıskançlıktan yanından araba ile gelen eşini ...

Gecmis olsun yavyu. Bisey sorayim bu callanatics miydi ne zikkimsa nasil bisey sen yapiyomuydun? Baslik var kk da biraz okudum ama tam anlayamadim.
10 saatte 10 yas genclesme falan diyodu anliyomusun :KK70:
Hee ben şu an 15 yaşımdayım meselaaaa:rolleyes:Aynen onu yapıyordum. Sıkılaştırdı falan ama bana biraz hareketli sporlar lazım. O pilatesle yoga karışımı bişey zannımca. Mıy mıy mıy konuşuyor. Yalnız ne gömdüm callan ablayı:KK70:Şaka bi yana tavsiye ederimmm. Nette videosu yok ama bulabilirsen hemmen başla. 10 günden falza yaptım ben

Alıntı yapma gözlerimizin ayarları ile oynama dediler , tek tek geliyorum ona göre :deli:

başla kesinlikle .... inan o kadar spor yapmama rağmen bu bambaşka geldi bana :KK49::KK49::KK49::KK49:

karnımda mısır hiyeroglifleri gibi bi şeyler vardı 3 günde toparladı:rapci::rapci::rapci:
Jillianın hangisi kaptanım leslie ya başlamadan buna mı başlasam göbek kısımlar benimde sıkıntı :deli:

En kısa sürede tanışmalıyız

ömürsünüz:KK70:

Aşkolsun ne demek istiyorsun kaptanım surda 40yaşındaki ben spordan zor yuruyorum puanlarımı hic ettirmem
Vampirin puanlarında gözüm yok AllahSabhibine bağışlasın:KK70:

Bende tam bunu yazacaktım isinize karismak istemedim kaptan ve senin bak bende mezun oldum ama hala motiveyim bir morti bul iğde gibi kıyasıya yarış

Kaptan o fairplay ödülünü daha onceden bizede verdiydi ama iğnelisinden:KK61::confused:

İğde mortim beni unuttun mi burdayım hazır ve nazır
Nette sıkıntı var ondan pek şeyedemedim 2 gündür. Bi de ödev mödevle uğraştım. aha bugün evdeyim.Bir menü hazırlamışım kendime bir spor programı yapmışım görmeeeeee:KK45:

Hoşgeldiiiiiiiin:halay::halay::halay: Ne güzel yolun yarısından çoğu bitmiş gitmiş. Kalan kiloları da burada hep birlikte veririz hiç meraklanma. Ama sana bi tüyo vereyim eğer hemmen eski kilona gelmek istiyorsan bi spor takımımız var. Orda kasırgalara değil de fırtınalara girmek istediğini söyle kaptana. Bu zayıflaman i.in şart. Kasırgalardan uzak dur:KK70::KK70::KK70:(Hayriş kaybedeceğini anlayınca çirkefleşir:KK70:)

Ausencia Ausencia kaptanım arkadaş yürüyüş dedi. Bizim takıma alalım onu lütfen:KK53: Zaten sizde bi vampir var maşallah bi amuda kalkmadığı kalmış. İki gündür yazmayacam diyorum ama tutamadım artık kendimi. Tekrardan diyimmm maşallah @MorVampirella.
He bi de Bonus Bonus abla kız sen kadan tatlısın çok komiksin yahu. Sabahtan beri yazdıklarına paylaştıklarına gülüyorum:KK70:
@eflalim aeben aeben ablalarımmm bu yumurtalı tarifi ilk defa sizden duydum deneyecem hemen yarın. Domatesli salçalı olanlardan bıktım az. Bi de geçen sene ev arkadaşım vardı bi tane. Sağolsun haftada 3 gün taze fasulye yapardı. Kız evden gittiğinden beri ağzıma sürmedim öyle bıkmışım:KK70: Bu tarifle tekrardan yemeye başlayacam:-)
Hoşbuldum canım teşekkür ederim.
Evet sporu daha konuşmadık aslında en çok da onun için hirslanmam lazım. Yürüyüş yapmadan asla kilo veremiyorum ben: (

Yok artik ya ananassizlik bu devirde 2017 nin ortasinda :KK70:

En son bi banu alkan unluler ciftliginde ananassiz kalmistida icim parcalanmisti :KK70:
Ausencia Ausencia un marketteki kıza attığı bakış:KK70::KK70::KK70:
ananas.webp

Hee ben şu an 15 yaşımdayım meselaaaa:rolleyes:Aynen onu yapıyordum. Sıkılaştırdı falan ama bana biraz hareketli sporlar lazım. O pilatesle yoga karışımı bişey zannımca. Mıy mıy mıy konuşuyor. Yalnız ne gömdüm callan ablayı:KK70:Şaka bi yana tavsiye ederimmm. Nette videosu yok ama bulabilirsen hemmen başla. 10 günden falza yaptım ben

Nette videosu yok ama bulursan hemen basla he mi vay arkadas ya kucuklerde saygi kalmamis :D
Olmayan videoyu bulmami bekleyen igde senide unutmiyacam ulan

tel den zor oldugu için sabahı bekledim canım
burası gibi kimse anlamıyor bizi , iradesiligin dibini yaşıyorum şuanda inanın
ama sayenizde toparlayacagım inş

protein candır diyorum , her sabah başlayıp akşam bırakıyorum
iki gün sebze suyu gibi bir şey yapabilirim
yada zaten kh yemesem bu ödemler şişlik gidecek belki 1 kilo filan kalacak sabit olan

:KK200::KK200::KK200:

canım şimdi ne yapıyoruz biliyor musun ? sana yeni üye muamelesi yapıyoruz :KK53: çömez görüp ezikliyoruz seni :KK70::KK70::KK70::KK70: hiiiiiiiiiiiiiççççççççççççççççççççççççç 63 olmadın sen ...:rolleyes::rolleyes::rolleyes: 67 ile takıma bugün girdin öyle düşün ...
bu cumada ilk bildirimini yapacaksın .

Bak arkadan gelir gelmez kilo almış dedirtme ... ilk sayfadaki kuralları da oku :rolleyes:

hadi hadiiiii başladık bile :rapci::rapci::rapci::rapci: hissediyorum has bahçemin gülü olacaksın verdiğin kilollarla :KK15:

Hoşgeldin canım aramıza :KK68:uzun soluklu diyetlerde benim gibi bazı dönemler ver al olayları oluyor sıkılıyor insan özellikle yazları oluyor o yüzden yılmak yok devam :KK37:
Hoşbuldum teşekkür ederim canım.
Aynen bırakmak yok bir daha inşallah.

Hoşbuldum canım teşekkür ederim.
Evet sporu daha konuşmadık aslında en çok da onun için hirslanmam lazım. Yürüyüş yapmadan asla kilo veremiyorum ben: (
Ne sporlar yaparız beraber gel sen fırtınalara geeeel. Hepsini halledecez :halay:

Back
X