Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Selam ben geldim. Gece 12 civarı anca geliyoruz ve duş al uyu sabah erkenden yine git derken gelemedim bir süredir. Menüler konusunda sıkıntı yok. Su zaten dehşet seviyede içiyorum. Günde kaç km yürüdüm haberim yok zaten. Tirmandigim dağ tepe bayırın haddi hesabı yok. Bugün 1 km dağ tırmandım olymposta, yanartaş için. Dk olarak bildiremem ama ciddi boyutta yürüdüm bu hafta.

Arkadaşım yarin gidiyor. Sonrasında eskisi gibi burada olurum. Yarında dahil olmak üzere yani.

Tek sıkıntım hala adet olmadım ve 4 gün geçti. Bu durum canımı sıkıyor.

Etiketleri okudum aus. Kusura bakma basta bahsettiğim tempoda olunca ben sanki takıma dün girip yazmisim gibi geliyor ama birkaç gün olmuş. Ausencia Ausencia

he ne edek ? sende kaptan gibi hedef kilon 65 iken mezun ol ...sonra onu beğenme 58 indir hedefini ... ama 52 ol ... yine mezun ol ... sonra çikolata ye ....

cıks ...ben korumadayım ki ... korurken de yemiyeceksek ölelim mi ?
size ara ara yedim diye yazıyorum ki ; insan korurken de hep diyet yapıyor sanmayın ..

evet dolu dolu ama biliyorsun ki hep böyle gitsen yine de verirsin ... bundan fazla olmasın da fulya.

yumurta , peynir , tavuk ... protein günü olmuş canım .güzel de olmuş .

gayeeet güzel fatmacım ...
öğle ve akşam ekmeği kaldırman gece acıktırmıyor değil mi?

:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

çokmuş canım ya .
etüt olmasa çok mu erken geliyorlar eve , o yüzden en azından etütte olsunlar senin çıkışına kadar diyorsun galiba.
ama çok ya ...kp alıyordu geçen sene sanki ?

:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
Kaptan kızmış bana galiba halbuki sadece şaka yapmıştım :KK17:

Sıcak bir Urfa akşamından herkese selamlar...
Anamın istekleri bitince bacımla çarşıya çıktık. Sonra eve geldim üstümü değişip babamla yürüyüşe. Sonra ufaklığın gönlünü yapmaya derken bu saat oldu... Daha yeni oturuyorum desem abartmış olmam. Herkescikler iyidir umarım... Geçmiş yapamıyorum pek. Aus kaptanım tatilden erken dönmüş. Bonus hala uğramıyormuş. Efser abla 3 gün bi molaya almış kendini... Bunları gördü gözüm. Hee @Portakal Sulu Ordek nerede ban noldu ban?:deli:
Biraz öyle oldu kuşum :KK19:ben yokken sende Urfa 'ya kaçmışsın :rolleyes:bana yakın gelmişsin :KK73:bizde ortada bir yerde buluşak Adıyaman nasıl :-)

Ooo mortiye bak sen :nazar:
Bugün azıcık ta yuzeyimde acigi kapatayim bari
Yüzdün mü morti :deli:ben dün de yarım saat yürüdüm bugün şimdi leslie yapmaya kalkıyorum akşama da cardio zamanı iyice sıkı tutmalıyım bu işi o kilo kırılacak :KK76:Planladım bugün spor yarın bayağı bir gezmeyle yürüme perşembe hava güzel olursa yüzme artık bayram da yapabildiğim yürüme olur herhalde :KK53:

Yok kaptanım benim pazar günü 30 dakika yürüyüş var :KK55:bugün leslie ve cardio geliyor yapınca akşama yazarım:KK60:

Back
X