Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Triplim senin bayram temizligim neyim yok mu da hergun hergun spor yapiyorsun:KK12:
Yapıyorum canım temizlik her zaman pazar günü 6 tane yolluk yikadim gece perdeleri yikadim.
Bugün de camları sileceğim sonra ütü var 2 saatimi alır.
Zaten rutin her gün ev süpürülür silinir toz alınır: )
Sporumu ne olursa olsun yapmaya gayret ediyorum hepsini tek seferde değilde sabah öğle ikindi gece arayla yapıyorum sonrasında da :ruh: bu haldeyim.
Hee bu arada 2 de çocuk var biri daha 18 aylık cadı onun da peşinden koşturuyorum :KK70:

Günaydın canlar :68:

Fatmam yerleşik hayat , ıhh bana göre değil ben göçebe oldum bu yaz :D:D:D
Yarında eşimle eskişehire galiba çoçuklarıda alayım o sahaya gider bizde eskişehiri turkarız günü birlik . Tabi plan değişikliği olmazsa :45:

Şimdi temizlik zamanı .
Akşam üstde kuaförde randevum var . Bayram arifesi zor buldum randevu anjarada zor bayan olan bayan kuaförü tesettürlü olunca :(

upload_2017-8-29_10-9-14.webp

upload_2017-8-29_10-10-6.webp

Yapıyorum canım temizlik her zaman pazar günü 6 tane yolluk yikadim gece perdeleri yikadim.
Bugün de camları sileceğim sonra ütü var 2 saatimi alır.
Zaten rutin her gün ev süpürülür silinir toz alınır: )
Sporumu ne olursa olsun yapmaya gayret ediyorum hepsini tek seferde değilde sabah öğle ikindi gece arayla yapıyorum sonrasında da :ruh: bu haldeyim.
Hee bu arada 2 de çocuk var biri daha 18 aylık cadı onun da peşinden koşturuyorum :KK70:
Massallah nazar degmesin. Su bi kac gundur yapabildiklerime ben de sasiriyorum. Ev de hic durmadim geldigimdrn beri. Bugun de mutfak dolaplarina goz diktim:hamarat:

White Lily White Lily hoş geldin .... regl normal düzenin şaştı ya şimdi , ondan gecikmiştir ...

epey puan eder o yürüyüşler ama ben olimposu bildiğim için onu 3 le çarptım 1 saati ... diğerlerini de istersen ortalama yazarsın bi ara ...

yarından sonra tam gaz bekleniyorsunuz o zaman :KK200:

Antepia27 Antepia27 en doğru yoldasın ... tabağını yemeğinle dolu doluuuu doldur ... salatanı da ... inan o zaman gece canın bir şey istemeyecek zaten ... 3-4 kaşık yemek koyunca tabağa ..ekmeğin önü alınmıyor :KK12:

o yüzden koca koca tabakalara sebzeni , salatanı yoğurdunu koymaya devam

Back
X