Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende çok mutluyum gerçekten sizleri tanidigima ♡♡♡Evkenmek istiyordun bence iyi düşün
Evlenince artık asla kendi duzenin olmuyor
MAAŞALLAH
ben is yaparken ara vermekten hic hoslanmam bitecek öyle sonra başlaması zor geliyor tabi benim bıcırlar sayesinde zorunlu ara oluyir artık
Seni tanımaktan kendi adıma cok mutluyum pozitif öğretmenim
Oyy oruçsun demii ondan istiyor olabilir canın...Acayip istah var ya![]()
Neden oldu bilmiyorum .
Meyve yiyesim var.
Armut ve seftali.
Allahim az kaldi yardim et.
İç canım iç şifa olsun ödemlereCaylara geri döndüm yeşil beyaz cayları ılıtıp ılıtıp içiyorum bakalım![]()
♡♡♡
sigara toksin maddedir vücutta. zararlı yani. kilo vermeye olsa olsa olumsuz etkisi olur.
bende bile fark etti. geçen eylül sonundan bu yana 10-11 kilo. şöyle bir düşünüyorum da daha rahat hareket ediyorum ki vermem gereken 20 kilo daha var.
Bonus kuzum nerdesin yaa seni bekliyoruz
yeni vücudun hayırlı olsun
haklı yani bence de
sana da sevgiler kuzu
beyaz çay ve yeşil çay çok güzel ödem söküyor canım. ben de çok etkili![]()
İyi akşamlar
İkindi vakti 8/4 tansiyon ile baş döne döne geçirdim ... şu anda da baş ağrısı kaldı .
bi geçmiş yapayım da , dinleneyim müsadenizle .
en son 9.5/5 e çıktı şükür .
Kasım 2016 da başladım 85 kiloydum bu hafta 63 ü gördüm şükür toplam 22 kilo verdimo da olur canım. biraz egzersize bakar. ne kadar zamanda kaç kilo verdin?
Cok gecmis olsunİyi akşamlar
İkindi vakti 8/4 tansiyon ile baş döne döne geçirdim ... şu anda da baş ağrısı kaldı .
Kasım 2016 da başladım 85 kiloydum bu hafta 63 ü gördüm şükür toplam 22 kilo verdim
Teşekkür ederim canım darısı herkese inşallah
Cokkk güzel yaa maşallah![]()
![]()
![]()
Yaaa şaka maka bitti koca tatill..
Çokkkk güzel bir yaz geçirdim kaliteli kendim için faydalı tabii ki baştaAusencia ve 7. Takımımın güzel hatunlari sayesinde...
![]()
![]()
![]()
![]()
Öyle yazasim geldii icimdenn
Bu cuma bildirim yapacak mıyız ben kaçırdım![]()
Canım beni listeden çıkarsan bayramdan sonra inşaallah yapıcam
Ausencia kaptanim cuma sabahı erkenden çiftliğe kurban kesmeye gidicez inşallah orada internet te yok
Onun için kilo bildirimi c.tesi öğle vakti yaparım inşallah
Acayip istah var ya![]()
Neden oldu bilmiyorum .
Meyve yiyesim var.
Armut ve seftali.
Allahim az kaldi yardim et.
Az sonra otogara gidiyoruz arkadaşımı yolcu edeceğim. Sonra da birkaç ay dinlenirim artikanca kendime gelirim.
Regl de kendini gösterdi bugün. Daha tam sayılmasa da. Reglin gelmesiyle benim kilo verme konusunda da rahatlık geliyor biliyorsunuz. Bakalım artık. :)
Bugünkü adsız menüm
Sabah
1 k.k peynir
Yarım tam tahıllı susamsız simit
Salatalık domates
Yeşil çay
Ara 1 avuç fınduk 3 gün kurusu 1 beyaz çay
Spor öncesi 1 kahve
Ögleyle ikindi arası
5 küçük köfte
1 dilim elma dilim fırınlanmış patates
1 büyük bardak ayran
1 soda
Ara 4 minik badem salatalık
1 hisbiskus çayı
Bugünkü sporum
30 dak. Koşu bandı =60
30 dak. Eliptik bisiklet =90
30 dak. Egzersiz =90
240 puan
Ausencia
Merhaba hanımlar bugünkü menüyü paylaşayım hemen
Uyanınca 2 kuru kayısı şu
07.30 sabah
2 haşlanmış yumurta 5 zeytin 1 ceviz 5 badem
12.00 ara
4 hurma (öğle yemeği biraz gece kaldı diye çok acıktım mecbur kaldım bu araya)
13.30 öğle
Balık salata
16.30 ara
2 incir dalından
Akşam 18.30
Yeşil fasulye yogurt
Spor yok maalesef
Ausencia
Antepia27
aeben
igdedali
Aaa geçmiş olsun noldu kii..
Regl ağır mi geçiyor acaba.
sağolasın tatlımCok gecmis olsun
Olabilir ayran iç fazla tuzlu olmasın birde ayaklarının altına yastık koyarak uzan..
Cuma listeler takımlar arası hazırlanmıyor iğdecim .
Biz kontrol amaçlı yine takım içinde alacağız kiloları .
Haftaya 8 eylülde yüzdeler 2'ye bölünecek çünkü . O yüzden kimse bu hafta bildirim yok diye salmasın .
Haftaya kuş kadar eksileri 2 ye bölünür sonra
canım listeden isim çıkarmıyoruz artık ... her iki takımda da sıfır puanlı spor yapmayanlar eşit şu anda. bayramdan sonra tam teşekküllü düzenleriz
tamamdır fatmacım .
Allah kabul etsin şimdiden
oruçtandır nisam .insanın aklına sadece serin serin meyveler geliyordur .
cuma günü tartı var lily unutma .
bir de karataya devam edemedin değil mi bu 4 gün ?
ödemin varken , tam tahıllı da olsa simit , patates ... karbondan uzak dur efser. zaten artın var .. menülerin minimalize efser menülerine ...bol salata yoğurt sebzeye dönmeli.
gayet güzel makbule . ya ben kaçırdım bu monti değil , değil mi ?
galiba canım .
sersem gibiyim.
biraz işler vardı . baktım duvalar üzerime geliyor . az uzandım , yok gözümü kapatınca daha da dönüyor . eşim tnsiyona bakalım dedi 8/4 ...
şimdi de üzerimden kamyon geçmiş gibiyim .
ANIMSATALIM ...UNUTMAYALIM ....ÖNEMLİ :) !
Ahu060812 66.5 (66)
Efser 74.5 (73.7)
White Lily 72.5 (72)
igdedali 60.8 (59.9)
suspushanimcim 65.8 (64.9)
Triplimelek Megi 61.4 (60.9)
GunesinKizi35 47.7 (47)
Bonus 99.9 (99.2)
caytabagi 60.8 (60.3)
@Portakal Sulu Ordek 55.8 (55.5)
nar_cicegim 67.5 (REVİZE)
saydin78 59
@masumm 65
@eflalim 72
@grill 72.5
@Makbule007 62
Nefs 54
aeben 66
Sekercikiz 70.5
ecemavi 64.5
Antepia27 106.5
ada81 68
60kiloyum 79
nehirnil111 52.8
begum75 56
@_SARAYCA_ 55.2(BİLDİRM YAPMASAN DA DURSUN BURADA PSİKOLOJİK)
Bayram sonrası 8 Eylül için hedefleri unutmayın güzeller .. 1 eylüldeki bildirimleriniz yarışmaya dahil olmayacak ve 8 eylüldeki kilolarınız 2 ye bölünecek unutmayın listedekiler için geçerli bu uygulama ...
Yüzdeniz 2 ye bölüneceği için sadece listedekiler özellikle parantez içinde rakama ulaşmaya gayret etsin , yoksa dediğim gibi bayram sonrası .... nasıl olsa 15 gün var derken duvara toslamayalım![]()
hayır karatay yapamadım. Yarından itibaren yaparım yine. İki hafta birlestirilmedi mi?
Cuma listeler takımlar arası hazırlanmıyor iğdecim .
Biz kontrol amaçlı yine takım içinde alacağız kiloları .
Haftaya 8 eylülde yüzdeler 2'ye bölünecek çünkü . O yüzden kimse bu hafta bildirim yok diye salmasın .
Haftaya kuş kadar eksileri 2 ye bölünür sonra
canım listeden isim çıkarmıyoruz artık ... her iki takımda da sıfır puanlı spor yapmayanlar eşit şu anda. bayramdan sonra tam teşekküllü düzenleriz
tamamdır fatmacım .
Allah kabul etsin şimdiden
oruçtandır nisam .insanın aklına sadece serin serin meyveler geliyordur .
cuma günü tartı var lily unutma .
bir de karataya devam edemedin değil mi bu 4 gün ?
ödemin varken , tam tahıllı da olsa simit , patates ... karbondan uzak dur efser. zaten artın var .. menülerin minimalize efser menülerine ...bol salata yoğurt sebzeye dönmeli.
gayet güzel makbule . ya ben kaçırdım bu monti değil , değil mi ?
galiba canım .
sersem gibiyim.
biraz işler vardı . baktım duvalar üzerime geliyor . az uzandım , yok gözümü kapatınca daha da dönüyor . eşim tnsiyona bakalım dedi 8/4 ...
şimdi de üzerimden kamyon geçmiş gibiyim .
Günaydın hayırlı cumalar
Salı günü ani bir kararla memlekete gittik, dün gece geldik. Tabiki benden beklendiği üzere diyete uygun davranmadım. Simit görünce, köy ekmeği görünce vs vs vs görünce dayanabilecek irade neden yok bende! Cuma olacak kilo bildiricez diye korkuyorum her hafta. Bir arpa boyu yol alamadım. Yok yok yok olmuyor ya karar verdiğim hiçbirşeyde sebat edemiyorum. Ne desem ne yapsam bilemiyorum. Devam etmiyorum deyip kaç defa bozdum, devam ediyorum deyip kaldım hep aynı...hiç ilerleme olmuyor.
Kilom sabit
Kaç haftadır 79dan aşağı gr inemedim. Tiroid dengesizliği de etkliyor bir yandan. Her hafta mahçup olmak istemiyorum artık. Kk'ya da giresin kalmıyor böyle oldukça. KaptanımAusencia hep hoşgörülü davrandın teşekkür ederim sana canı gönülden.
Antepia27 fatma ablam sana da hiç iyi orti olamadım maalesef
Bakkkk işte dinlensene senn yahuuu..
Uzanmann lazım
hayır karatay yapamadım. Yarından itibaren yaparım yine. İki hafta birlestirilmedi mi?
NŞimdi yürüyüşe çıkıyorum 2 saatten fazla yürumem lazım ziraa II. Camis gibi yeme vakası gerceklesti bugün
![]()
Oyy kıyamam sana minnak kaptanım. Geçmiş olsunnİyi akşamlar