Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

geçmiş olsun canım.

harikasın. nasıl özendim bak şimdi. ben de eylül sonunda 89.5 kiloyla başladım. ama kopuk kopuk kilo verdim. 2 kilo verdim 1 geri aldım. durdum falan. öyle böyle 78.5 a kadar indim. 11 kilo verdim yani. ama geçen cuma 80.4 tüm. hem yedim. hem de halam var. öyle yani. ama 11 kilo bile çok farkediyor yaaa gerçekten:halay: sen 63 kiloyla süper olmuşsundur megicim:KK19:

dökülün bakalım neler hüplettiniz:sinirli::sinirli::sinirli:

afiyet olsun güzel menü. benim de canım bu aralar hep çorba çekiyor. yarın yapayım bari:lülülü::lülülü::lülülü:
Açlıktan karnım gurulduyor şu an. Gur gur gur gur vir vir vir vir:ıslık:

geçmiş olsun canım.

harikasın. nasıl özendim bak şimdi. ben de eylül sonunda 89.5 kiloyla başladım. ama kopuk kopuk kilo verdim. 2 kilo verdim 1 geri aldım. durdum falan. öyle böyle 78.5 a kadar indim. 11 kilo verdim yani. ama geçen cuma 80.4 tüm. hem yedim. hem de halam var. öyle yani. ama 11 kilo bile çok farkediyor yaaa gerçekten:halay: sen 63 kiloyla süper olmuşsundur megicim:KK19:

afiyet olsun güzel menü. benim de canım bu aralar hep çorba çekiyor. yarın yapayım bari:lülülü::lülülü::lülülü:
En önemlisi kararlı olmak canım bende önceleri çok denedim 2 verdim 1 aldım falan bıraktım sonrasında hamilelik derken aldı başını gitti.
En sonunda dedim vericem ve bırakmayacağım yine burda verdim takimlarda değil normal diyet topigindeydim. keşke baştan burda olsaymıştım şimdiye coktaan hedefimi geçerdim kesin.
Sende iyi vermişsin canım bıraktığın için böyle oluyor maalesef :( lütfen vazgeçme inan insan çok daha mutlu oluyor.

Nerde bende o yürek :KK43:
Ay çok tirsiyorum , bütün sinirlerim harap oldu :KK43: sabahtan misafir gelecek ev leş gibi , valla bı damla bile gelse üstünden yük kalkacak :KK43: ağrım var geldi diyorum tık yok

Olursun canım bakk herkesin gecikmiş bu ayy

Adaaaa gel sarılıp aglaşak

Valla ben yemin ettim bı regli olayım
Bayram sonunda 4 gün , ağzıma Kh lokma koyarsam ne olayım :KK43: 4 gün pro dan baska bir şey yemiycem
Gel bacimm :KK19::mad: ben yavas yavas basladim kh birakmayi spora basladim artik bundan sonra hergun en az 1.5 saat spor yapacam ..

geçmiş olsun canım.

Aslında fazla yemedim ama artık o kadar az yiyorum ki bugün fazla geldi..
Fazla olan da 2 yk bulgur pilavı ve ince bir lavaş

çok geçmiş olsun güzel kaptanım aman dikkat et ama mesela senin düşük tansiyonun benim normal tansiyonum biliyor musun benim tansiyon 10 olduğunda baş ağrıları oluyor bende normal tansiyonu 8-9 (büyük için bu ) düştü mü 5-2ye falan düşüyor bazen bigün öyle acile gittim sen nasıl geldin demişti doktor :KK53::KK53::KK53::KK53:

Benim de tansiyonum hep düşüktür 9/6 bazen 8/5 kadar düşer...
Ama 5/2 çokk düşük yahuu ve tehlikeli o kadar amann dikkat

hipotansiyon mu ne öyle bi tanım var ama bende bilmiyorum tam adını hatırlamıyorum sanırım önemsemiyorum :deli:

Evetttt canım hipotansiyon senin ki..
Hipo : Düşük , az demek
Hipertansiyon da yüksek tansiyon demekk

Bu arada onemse canım evet hipertansiyon kadar tehlikeli olmasada oda tehlikeli kii seninkii bayağı düşük

hipotansiyon mu ne öyle bi tanım var ama bende bilmiyorum tam adını hatırlamıyorum sanırım önemsemiyorum :deli:
Dusuk tansiyon cok zor ve tehlikeli aslinda. Benim de genelde cok dusuktur. Tuz da tuketmem pek. Insallah duzelir canim seninki baya dusukmus ama.

İyi akşamlar :KK54:

İkindi vakti 8/4 tansiyon ile baş döne döne geçirdim ... şu anda da baş ağrısı kaldı .

bi geçmiş yapayım da , dinleneyim müsadenizle .

en son 9.5/5 e çıktı şükür .
Geçmiş olsun canım, şimdi nasılsın

İyi akşamlar :KK54:

İkindi vakti 8/4 tansiyon ile baş döne döne geçirdim ... şu anda da baş ağrısı kaldı .

bi geçmiş yapayım da , dinleneyim müsadenizle .

en son 9.5/5 e çıktı şükür .
Aaaaa nasıl kayıt yaptirmadin
Bencede skandal kız , yapılmaz mi bu vakte kadar kayıt
Eşim öyle ağır ayak ki. Eşimin arkadaşının müdür olduğu okulda oğlumun adı çıkmadı. Önceden müdürler kabul edince yine de kayıt oluyordu şimdi valilik yazı göndermiş asla olmuyor. Adresi farklı göstermenin de cezası var. Abimlerin adresi göstermek için orda oturduğumu gidip nüfusa bildirmem lazımmış. Bende yalan söylemek istemiyorum hiç sevmem yalanı, ayağıma dolanır elbet. Eşime taşınalım diyorum yok diyor. Diğer okulda iyi değil diyorlar. Valla sinir bastı bana. Yani benim elimde hiç bir şey yok. O okul olsaydı ben hallederdim çoktan kayıt işini.

Eşim öyle ağır ayak ki. Eşimin arkadaşının müdür olduğu okulda oğlumun adı çıkmadı. Önceden müdürler kabul edince yine de kayıt oluyordu şimdi valilik yazı göndermiş asla olmuyor. Adresi farklı göstermenin de cezası var. Abimlerin adresi göstermek için orda oturduğumu gidip nüfusa bildirmem lazımmış. Bende yalan söylemek istemiyorum hiç sevmem yalanı, ayağıma dolanır elbet. Eşime taşınalım diyorum yok diyor. Diğer okulda iyi değil diyorlar. Valla sinir bastı bana. Yani benim elimde hiç bir şey yok. O okul olsaydı ben hallederdim çoktan kayıt işini.

Ay Efser okul için herkes yapıyor kayıt olayını gidip başka adreste kayıt gostercen ne var bunda ? Bizde yaptık ayni şeyi yine yapicam seneye

Back
X