- 2 Eylül 2012
- 41.590
- 141.627
- 598
Bu hatirlatmalar iyi oluyor sessizce elimdekini bıraktım vee 60 a hedef koydum :))
tam da bu sebeple aklıma estikçe koyuyorum listeyi triplim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu hatirlatmalar iyi oluyor sessizce elimdekini bıraktım vee 60 a hedef koydum :))
Anlıyorum ben seni.
Yasamadigim seyleri yasiyorum.
Beni aglatmadigini ne biliyosun acaba?
Uzulmek kirilmak rencide olmak bana iyi gelmedi yillarca gelseydi kilo verirdim zaten.
Kimine basit gelen seyleri kendi icimde cok buyuk yasadim. Kisir dongu oldu yasadikca dibe git, dibe gittikce tekrar yaşa.
Simdi farkli hersey ben kirilsamda dibe falan gitmiyorum yemisim dibi zaten hakimim oralara.
Kisa sureli bi sarsiliyorum diyim en duzunden. Bilirsin balik burcunun sarsintisini.
Gecen hafta 400 un bana yetmesi bu yuzdendi. 1,5 gunume mal oldu fazla uzulmem.
Ben artik bunu kendime yapmak istemiyorum yapmiyorum zatende bazen ince bi yere denk geliyor.
Niye bu kadar yazdim cunku hala anlatamadigimi dusunuyorum. +90 vurgusuna uzuluyorum ben orayla burayi asla kiyaslamiyorum adi ustunde burda bi yarisma var.
Oradakilerin bende dahil iradesiz ve bahane ureten olarak gorulmesinide istemiyorum. Kac kisiyiz ve her birinin neler neler yasadigini ben biliyorum sayfalarin dili olsada anlatsa.
Yasanan seyler bazen cok agir oluyor.
Birde ustune beden yuku ekleniyor.
Biz kirmadan guclendirmeye calisiyoruz siz takim kaptanlari kirip dokuyorsunuz bazen.
Buda gerekli belki biseylerin duzelmesi, duzenin devam etmesi icin.
Bu sert geliyor evet ama benim gucsuzlugumden onuda biliyorum.
Ben kendi adima alinsamda kirilsamda bunun neden oldugunu biliyorum sonra durup sakinliyorum.
O an hassasken hep bunu dusunmeye calisiyorum asla senin hakkini odeyemem.
Oyle cunku odeyemem. Ben ayda bir dr kontrolune gidicem ama dr dan cok sana soruyorum. Kimsenin bu kadar hakki gecmemistir.
Oyle cevaplar verip oyle seyler yakaliyosunki sana bosuna guvenmedigimi bu hassaslikla beni neyin buraya cektigini tekrar tekrar anliyorum.
Bu gercegi bilince gerisi daha az onemli oluyo gozumde.
Ayrica o x arkadas kimmiş acaba?allah iradesine zeval vermesin ne diyim.
Oyle iste...
Uzunmu oldu sanki? Yok be ne uzunu bir kac yüz cümle sadece.
Servis ücreti az ki 80 olur hadi 100 olsun, etkilemez benimkini. Yeter ki dediği olsun taşınmayalımSu eslerin ilerde bakariz lafina gicik oluyorum. Bence haklisin servis ucretlerini duyunca belki tasinir ama sende abart biraz![]()
Yaptım şimdi içtim. Ben çok fevriyim anı çıkışlarım var maalesef, uzun zamandır kendimi eleştirmediģimi farkettim.Nego yaptın mı kahveniiiii ..... ben ancak yapıp geldim ? sıkma canını . olduğuna varıyor , sıksan da sıkmasan da ... ha çok dellenince , sen sıkılacağına karşındakini sık ... düzen böyle oldu napak deriz
Bonus kırıla kırıla annem kırıla kırıla ...minnoş minnoş 30 kişiye kilo vermesi için destek olmak kolay değil .. biraz sen kırılacan biraz ben ... ama ne ben sopamı unutacağım ne sen kaçamak yapmadan kilo vermeyi ... sıkıntıya mahal yok .... az yiyince dünya gülllük gülistanlık sana da bana da burda .
Çok söze de gerek yok , kaçamak mı yaptın ? dibine telafisini yapıştırıp , haftada 1 kg altını görmemek hedefin ... Amerikanın keşfini beklemiyorum yani ...![]()
Ekmek sana yariyorsa montignac yaramiyorsa Karatay bence eflalim. Bir de karataya öğün aralarin en az 4 5 saat olacakO bu hiç de adam bana kilolusun diyor artıkkendi 100 kilo bir gün bile demedim ben ona. Hiç umrumda değil yani ne bileyim dış görünüş önemli değil öyle benim için.
Şimdi ben karatay mı yapsam montignac mı neyse onu mu denesemkararsız kaldım.
4 eylül yeni başlangıç inşaallah. Kilo aldım kesin![]()
Onda da öğün arası 4.5 saatmis canım. Bilemedim ki ekmekli de veriyorum karatayla da. Karatay daha iyi geldi ama, kısa süre denedim gerçiEkmek sana yariyorsa montignac yaramiyorsa Karatay bence eflalim. Bir de karataya öğün aralarin en az 4 5 saat olacak
Montignac da öyle bir şey yok galiba
O bu hiç de adam bana kilolusun diyor artıkkendi 100 kilo bir gün bile demedim ben ona. Hiç umrumda değil yani ne bileyim dış görünüş önemli değil öyle benim için.
Şimdi ben karatay mı yapsam montignac mı neyse onu mu denesemkararsız kaldım.
4 eylül yeni başlangıç inşaallah. Kilo aldım kesin![]()
Tam kendime sade kahve yaptım yanına sade soda açtım. Ay en güzel tepsimize özenle yerleştirdim serçe parmagimi kaldırıp kahvemi yudumluyordumki yine misafir gelecekmiş. Arkadaş ne bu ya ne valiz bitti ne ortalığı toplayabildim günlerdir pazar yeri gibi odam. Misafir agirlamadan işimi bitireyim o arada bı keyfi yapayım dedim yalan oldu.![]()
Ausencia yine bi cok yazdin imalari biseyler
![]()
Yeşile boyayacagim burayı o olucak
Karamsar olmadigima ne vakit ikna olacak acep![]()
Ben 50 kilo olunca görecek o. Şişt ne zaman doğuruyorsun diyicemHer diyeti bıraktığında bu gazı hatırla ... 100 kilosuna bakmadan sana kilo aldın diyen göbekli adamla gaza geleceksin belki de
bu arada geçmiş olsun , muhtemelen hatalı olduğunu bildiği için sakindir .
sizin evi bayramda çok merak ediyorum
%36 çok ötesi yahu ...
Adamlar demiş bize her yol roma...
Bana her yol kilo ...
8 eylülde 99 ol ..
Sonra her hafta 98...97..96..95..94....93...92....91...90....
bak nasıl aydınlık oluyorsun gözümde ....
Masallah buyumuste okula basliyor ayyy ne guzel duygular bu sene sen biraz yogun olursun onunla derse orurma ilgilen falan derken zaman gecer..Şükür iyisin :)
Yapacam canım konuştuk sabah eşimle. Allah hayırlısını versin. Ben normalde çok didiklerim şöyle olsun böyle olsun diye yönetmeye çalışırım her şeyi. Bu sefer işin açığı akışına bırakmıştım nere olursa olsun demiştim , biraz da eşim düşünsün yeter dedim :) o da illa gidelim bildir adresi diyor, e tamam dedim bende.
Birde fenalık mi ediyorum bilmem, bu okul olursa ilerde onun yanına taşınmak daha kay olur, diğer çıkan olursa hep bu evde kalırım diye düşündümeşime de dedim, okulun yanında olmak istiyorum kendim götürüp getirmek istiyorum, servis ana okulunda ki gibi değil elinden tutup indirip bindirmiyor dedim. İlerde bakarız dedi
![]()
Canim hemsommm durumlar karisik bi gun diyey bi gun farkli es evde uyanma farkli düzen farkli bi tatil bitsede duzene girse...Aynen bende öğretmenine takılıyım bir belli olsa
Temizlik yok mubende var hemen bitter bugün
Vayyy hemşomdurumlar nasıl
![]()
Öyle canım şimdiden ödevleri düşünüyorumMasallah buyumuste okula basliyor ayyy ne guzel duygular bu sene sen biraz yogun olursun onunla derse orurma ilgilen falan derken zaman gecer..
Bizde haftaya carsamba basliyacak ... ilk vesikalik resmimizi cektirdik kres istedi ayyy cook duygulandimmmbakalim ben cook heyecanliyim sanki ben başlıyorum
![]()
Ben 50 kilo olunca görecek o. Şişt ne zaman doğuruyorsun diyicemaz kas yapsan iyi olur diyicem
görür o gıcık
![]()
Ausencia sana caliyorum bu sarkiyi artik gerekli igne ima her turlu gizlenmis mesaji şifreyi sen anlarsin
![]()
Masallah buyumuste okula basliyor ayyy ne guzel duygular bu sene sen biraz yogun olursun onunla derse orurma ilgilen falan derken zaman gecer..
Bizde haftaya carsamba basliyacak ... ilk vesikalik resmimizi cektirdik kres istedi ayyy cook duygulandimmmbakalim ben cook heyecanliyim sanki ben başlıyorum
![]()
selam kızlarbugün biraz yürüdüm. eve gelince de duş aldım. şimdi nasıl bir uyku bastırdı anlatamam
Bonus um gelmişsin. hoş geldin
sanırım yoğunsun kolay gelsin canım.