- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
Burda Çermik var canım sıcak olana gidicez iki gün inşallahbi kaç bayramdır bende bişi yapmıyorum eflalim yoksam baklava yaprak baya iş güç oluyordu .
Sen nereye gidiyorsun ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burda Çermik var canım sıcak olana gidicez iki gün inşallahbi kaç bayramdır bende bişi yapmıyorum eflalim yoksam baklava yaprak baya iş güç oluyordu .
Sen nereye gidiyorsun ?
Ben de her bayrama yakın aman arefe gününe hiçbişey bırakmayacağm diyorm o gün rahat raht oturcam diyorm ama bi nasip olmadı. :)ben baklavayı hazır aldım.
eğer kızlardan fırsat bulursam haşhaşlı Amasya burması yapmayı düşünüyorum.
daha markete gideceğim. ev deseniz baştan sona temizlenmesi lazım da kim yapacak?
3 kız var, beraber oynarlar işime gücüme bakarım diyordum ama nerdeee?
hepsi paçamda. yemeği bile onlar uyurken yapıyorum.
İyi olmuş eşinle başbaşa olursunBurda Çermik var canım sıcak olana gidicez iki gün inşallah
Ve alayküm selam portimSelâmün aleyküm gençler.. Nerde kalmıştık?
Kolay gelsin bacım ..ben baklavayı hazır aldım.
daha markete gideceğim. ev deseniz baştan sona temizlenmesi lazım da kim yapacak?
Oooo Mapushane Gülleri gelmiş...ben baklavayı hazır aldım.
Aleyküm Selam portakalım.Selâmün aleyküm gençler.. Nerde kalmıştık?
Ohh ne güzel canım iyi olmuş.Temizlik isi bitti benim ama ben de bittim
Allah kabul etsin canım..Kolay gelsin bacım ..
Benimde iki kız var ama oynamalık degiller
Ben dip bucak süpürdüm küçük yerleri sildi büyükte ince tozları aldı . Her zaman yapsalarya cadılar.
Niyetliyim diye kıyamadılar analarına ..
Iyi yolculuklar kaptan ve de kolay gelsin.
Benim sabah yuruyudum ve alisverisim tamamdir harika tursu konservelerim oldu. 5 tane gorunce bi musteri napcaksin bu kadar diye sasirdi baya. Bize gelen giden tursu seven cok olunca hal boyle
Adım: Kajupi
Yaşım: 29
Boyum: 163 cm
Kilom: 60.9
Hedef kilom:55
Kilo alma sebebim: düzensiz ve sağlıksız beslenmek.
Evliyim 1 kızım var. Çalışmıyorum.
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :)))
Selam kızlar bende durumlar baya yoğun
Kaptaniçem de yazmış ya kızım hemen düğün sonrası hastalandı hastane tahlil uğraştım yoğun idrar yolu enfeksiyonu çıktı ağrısı 3 gündür devam ediyordu dün akşama kadar hiç bişey yiyemedi bu sefer mide kabul etmedi 3 günde 2 kiloya yakın kilo kaybetti nerdeyse ama bugün toparlar inşallah
Bide ablamlar burda malum Bayramı bekliyorlar 5 çocuk yedir topla içir anca yetişirken bide araya kışlık girdi ablamada konserve domates yapayım götürsün diye pazara gittim 6 kilo fasulye 3 kilo bamya 25 kilo domates aldım gece 3 e kadar fasulye bamya yaptık bi postada domates şimdi de kalan domatesler var bide kahvaltı seramonisi sonra arefe etkinlikleri yarın zaten bayram telaşı derken koşturmaca devam yani..
Şimdiden hepinize mutlu bayramlar diliyorum özlendiniz ..![]()
Selamlar, arefeniz hayırlı olsun. İlk defa bayram hazırlığı yapmıyorum, büyük bir boşluktayımbugün şöyle bir sil süpür yaparım inşaallah. Eşim ikna olursa azcık kendime alışveriş yaparım
sonra götüreceklerimi hazırlarım unutmamak için.
Yarın inşaallah kurbanları uğraşırız, belki dayanamam yarın az sarma sararımertesi gün annemlere gider orda dururum akşama kadar. Ertesi günde Çermik inşaallah.
Turşu caiz mi kizz sordun mu ausa ne didiii![]()
![]()