Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben baklavayı hazır aldım.
eğer kızlardan fırsat bulursam haşhaşlı Amasya burması yapmayı düşünüyorum.
daha markete gideceğim. ev deseniz baştan sona temizlenmesi lazım da kim yapacak?
3 kız var, beraber oynarlar işime gücüme bakarım diyordum ama nerdeee?
hepsi paçamda. yemeği bile onlar uyurken yapıyorum.
Kolay gelsin canım, geçen bayram bende hazır aldım ama zaten ben baklava açmam iki üç tane farklı tatlı yaparım, tuzlu bir şeyler yaparım, yemekler vs. Çocukla hazırlık çok zor gerçekten

İyi olmuş eşinle başbaşa olursun :KK66:
Rabbım muhabbetinizi artırsın inş ...
İnşaallah canım amin
Hadiii inşallah güzel geçer canısı
Amin canım inşallah

@masumm ada81 ada81 :KK15: 4 eylülde sinemalarda diye fragman döndürüyorum o vakit :halay:

@Kajupi Merhabalar .... ilk sayfadaki formu doldurup başlayabilirsin ... deneme süren başlamış olur .
Bayram üzeri çok buralarda olamam . Bayramdan sonra tam teşekkül başlamış olursun .

@MiuLego Annemmmmm gıybet hiç sevmemmm yahu ... bana geyikle gel :deli:

@Bonus Geçmiş olsun .
Menülerin fazla karbonlu . Özellikle patatesi hayatındann uzuncaaaa bi süre çıkarmalısın .

igdedali igdedali
Efser Efser
nar_cicegim nar_cicegim
aeben aeben
Nego Nego
Size de günaydınnnnnnnnn :KK200:
Ne demek gıybet sevmem:KK42:
Böyle bişeyi kabul edemem yooo:KK42:

Temizlik bitti , küçük uyusun da çantaları hazır edeyim inşallah
Ohhhh ellerine saglik bende yeni bitirdim is ... simdi yemek haz basliyacak offf esim evde olunca is bitmiyorr...

Ayyy kizlar bide camasir makinam bozuldu :(( servis sali gününe geliriz dediler ayyy ben ne yapacam renklileri yikamisti Allahtan biraz beyazlarim duruyor canim cook sıkıldi sabah.. insallah sali gunu gelip bi gunde yaparlar

Ohh ne güzel canım iyi olmuş.
Eline sağlık :KK66:

Allah kabul etsin canım..
Ayy benim kız hiç bir şey yapmaz yapmiyorda zaten ellemiyorum ama çok beceriksiz olacakk hiç anlamıyor hiccc :-) :-) :-)
Benimki de arkamdan dagitiyor sagolsun:110:

Turşu caiz mi kizz sordun mu ausa ne didiii :-) :-)
Sormadim inan. Tursular olana kadar korumaya gecseeem baaariiii:KK76:

Bende durumlar karışık. Memleketteyim. Daha öncesi bir pislik yüzünden bir zavallı yüzünden yüzyıl banlı kaldım zaten. O saydırdığım başka bir mevzu.
Şu andaki durum Arakan. Arakan için dua edin arkadaşlar. Ben hiçbirşey yapamam demeyelim duadan başka silahımız yok elimizde. Allah kahretsin zulüm edenleri. Nasr inşirah ayetel kürsi yasin okuyalım. Okuyalım ve niyetimizi ordaki kardeşler için edelim.
Üç dört gündür üzerimizde bir ağırlık var manevi anlamda. Kızımın sürekli başına bir kaza geliyor. Allah beterinden korusun. Başka mavzularda var aile içinde. Onlarda saydırdığım başka mevzular gibi kalsın kenarda.
Dün sabah sekizden akşam beşe kadar yoldadık. Urfadan Hatay'a geze geze geldik. İskenderun sahilde kızım ilk kez denizle tanıştı :) Korktu biraz dalgalardan. Dün gece uyuyamadım doğru dürüst. Kendimi çok ağır hissediyorum. Yorgun bitkin. Enerjik değilim. Yediklerime dikkat etsem de kendimi bin kilo hissediyorum. Hibiskus Yeşil çay chia keten hepsini aldım yanıma. Bakalım inşallah yolun verdiği yorgunluğu atarım üstümden. İki günlük ayran detoksu yapıyorum dün gece ve bu gece için. Inşallah faydası olur.
Tartı durumu için şu an burda tartı yok. Ne olacak bilmiyorum. pazar veya pazartesi eve döneceğim.
Benden bu kadar.

Bende durumlar karışık. Memleketteyim. Daha öncesi bir pislik yüzünden bir zavallı yüzünden yüzyıl banlı kaldım zaten. O saydırdığım başka bir mevzu.
Şu andaki durum Arakan. Arakan için dua edin arkadaşlar. Ben hiçbirşey yapamam demeyelim duadan başka silahımız yok elimizde. Allah kahretsin zulüm edenleri. Nasr inşirah ayetel kürsi yasin okuyalım. Okuyalım ve niyetimizi ordaki kardeşler için edelim.
Üç dört gündür üzerimizde bir ağırlık var manevi anlamda. Kızımın sürekli başına bir kaza geliyor. Allah beterinden korusun. Başka mavzularda var aile içinde. Onlarda saydırdığım başka mevzular gibi kalsın kenarda.
Dün sabah sekizden akşam beşe kadar yoldadık. Urfadan Hatay'a geze geze geldik. İskenderun sahilde kızım ilk kez denizle tanıştı :) Korktu biraz dalgalardan. Dün gece uyuyamadım doğru dürüst. Kendimi çok ağır hissediyorum. Yorgun bitkin. Enerjik değilim. Yediklerime dikkat etsem de kendimi bin kilo hissediyorum. Hibiskus Yeşil çay chia keten hepsini aldım yanıma. Bakalım inşallah yolun verdiği yorgunluğu atarım üstümden. İki günlük ayran detoksu yapıyorum dün gece ve bu gece için. Inşallah faydası olur.
Tartı durumu için şu an burda tartı yok. Ne olacak bilmiyorum. pazar veya pazartesi eve döneceğim.
Benden bu kadar.
Portim kafam döndü kız dur :-).

Canım herşey burda yazılmıyor dualarımız onlarla malefes elden başka bişi gelmiyor ...
Tek tesellim onların şehid oluşu . Asıl sınav sanki bizlerde...

Sıkıntıların herne ise geçer inşallah ..
Birde şuna inanırım ben . Bişi var diyip üstüne çekme kötü enerjileri ;)

O
yediklerinde yapıyor olabilir .. yediklerini öğrenirsem yorum yapacağım da ... hani menü yazmak kural gereği ya ???

benden de 60 point geldi ... 65 hatta :)) ama benimki çarpı 2 siz :)

böğürtlen gece gece ..akıbetini bilemedim ama acıktırır sanki ..şeker dengesini oynatır ... uyku tutmazsa açlıktandır :)

he sıkı pazarlıktı harbiden ya :)
ama çok çok çok harika işler çıkardın :KK200:

sen adapte edecen evdekileri çekirgem ...öğrendiklerini öğretecen :):deli:

wooow nehirime bak hele ...:halay:

:KK15::KK15::KK15:
O senin güzel görüşün:KK200:

Eline emeğine sağlık şimdiden ...

Ben tembel gelin :) turşu salça konserve tarhana ... aklına ne gelirse kv dem yapar verir :KK49:
Ay o nasıl kv

Benden bu kadar.
Al bendende o kadar mutlu olmaya utanıyorum İnş zulmünde zaliminde bittiğini görürüz insanlar ne kadar ac gözlü aslinda bu dünya herkese yeter insanca yaşasak

Ben hala regli olamadimmm guleyim mi aglayayim mi bilmiyoreeee :KK66:
Test patlat bir tane ;)
Ohhhh ellerine saglik bende yeni bitirdim is ... simdi yemek haz basliyacak offf esim evde olunca is bitmiyorr...

Ayyy kizlar bide camasir makinam bozuldu :KK43:( servis sali gününe geliriz dediler ayyy ben ne yapacam renklileri yikamisti Allahtan biraz beyazlarim duruyor canim cook sıkıldi sabah.. insallah sali gunu gelip bi gunde yaparlar
Benimki de evdeydi bir ara, o olunca çocuklar tepesinde oluyor bende rahat rahat iş yapıyorum :KK48: büyük oğlanla kurbanlık için gittiler, bir geldiler amaan ne koku :olamaz: gidin banyoya dedim, oğlanı yıka sen ben bur saha gidicem diye temizlik arası iş çıkardı gerçi :KK53:
Makina kötü olmuş, inşallah basit bir sorundur
Benden bu kadar.
Canım bu bayram da diğer bayramlar gibi Müslümanlara zehir ediliyor, ya Filistin ya doğu Türkistan mutlaka bir yeri karıştırıyorlar. Bizde fetih süresi okuyoruz. Allah onların yardımcısı olsun bizleri de affetsin nasıl vericez hesap :(
Ağırlık var diye kötüyü çağırma, güzel şeyler düşün.

merhaba kızlar. sabah kahvaltıdan sonra gidip azcık yürüyüş azcık alışveriş amaçlı dışarı çıktım. biraz market alışverişi yapıp geri geldim. arife suyuyla bir duş aldım oturdum. yaaa ben suya girince hemen uyku çöküyor sizde de oluyor mu:işsiz::işsiz::işsiz: yatsam uyurum şimdi valla o kadar yani:uykucu:

Herkescikler temizlik yapmış. Biz anamla dün bitirdik o işleri. Güya bugün dinlenecektik. Çarşıya çıktık eve bi döndük ki aboo. Babam banyoda bi yeri delmiş batırmış. Çocukların canı yumurtalı köfte istemiş mutfağa dalmışlar. Her yer yeşillik her yer maydanoz.
Biz de saf saf hayal kurduk ki akşam yemegimiz hazır gider bi yorgunluk kayfesi içeriz deyu :deli:
Ben bu kül kedisi modunu hiç sevmedim. Bi an önce gitmem lazım burdan :confused:

Yaşım: 29
Boyum: 163 cm
Kilom: 60.9
Hedef kilom:55
Kilo alma sebebim: düzensiz ve sağlıksız beslenmek.
Evliyim 1 kızım var. Çalışmıyorum.
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :)))

hoş geldin canım aramıza:KK19:

ben baklavayı hazır aldım.
eğer kızlardan fırsat bulursam haşhaşlı Amasya burması yapmayı düşünüyorum.
daha markete gideceğim. ev deseniz baştan sona temizlenmesi lazım da kim yapacak?
3 kız var, beraber oynarlar işime gücüme bakarım diyordum ama nerdeee?
hepsi paçamda. yemeği bile onlar uyurken yapıyorum.

canım haşhaşlı amasya burması dediğin haşhaşlı cevizli çörek mi:rolleyes::rolleyes::rolleyes: ben de çok severim eğer oysa:KK68:

kızlar çok mu küçük canım?

Ben hala regli olamadimmm guleyim mi aglayayim mi bilmiyoreeee :KK66:
kız teyze mi oluyoz yoksam:KK66::KK66::KK66::KK73::KK73::KK73:

Back
X