Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Herkescikler temizlik yapmış. Biz anamla dün bitirdik o işleri. Güya bugün dinlenecektik. Çarşıya çıktık eve bi döndük ki aboo. Babam banyoda bi yeri delmiş batırmış. Çocukların canı yumurtalı köfte istemiş mutfağa dalmışlar. Her yer yeşillik her yer maydanoz.
Biz de saf saf hayal kurduk ki akşam yemegimiz hazır gider bi yorgunluk kayfesi içeriz deyu :deli:
Ben bu kül kedisi modunu hiç sevmedim. Bi an önce gitmem lazım burdan :confused:
Ayy annenin halini düşünemiyorum bayram öncesi bu kaosta :rolleyes: gerçeklerden kaçamazsın güzelim eninde sonunda sende evleneceksin, mu ha ha Erol Taş gülüşü :KK73:

Herkescikler temizlik yapmış. Biz anamla dün bitirdik o işleri. Güya bugün dinlenecektik. Çarşıya çıktık eve bi döndük ki aboo. Babam banyoda bi yeri delmiş batırmış. Çocukların canı yumurtalı köfte istemiş mutfağa dalmışlar. Her yer yeşillik her yer maydanoz.
Biz de saf saf hayal kurduk ki akşam yemegimiz hazır gider bi yorgunluk kayfesi içeriz deyu :deli:
Ben bu kül kedisi modunu hiç sevmedim. Bi an önce gitmem lazım burdan :confused:

çalış bakiiimmm hayrişim:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

kız yumurtalı köfteyi siz nasıl yapıyorsunuz????

Motor takmış aus işleri bitti nihayet ...

iç işler ..dış işler ... derken bi kahveye bile vaktim kaldı şu an .. Çünkü sevgili eşim son dkya berber bıraktı ... hazır nazır onu bekliyoruz .

sonra ver elini köy :halay:

dönüş muhtemelen pazar olur ...

yediklerinde yapıyor olabilir .. yediklerini öğrenirsem yorum yapacağım da ... hani menü yazmak kural gereği ya ???

benden de 60 point geldi ... 65 hatta :)) ama benimki çarpı 2 siz :)

böğürtlen gece gece ..akıbetini bilemedim ama acıktırır sanki ..şeker dengesini oynatır ... uyku tutmazsa açlıktandır :)

he sıkı pazarlıktı harbiden ya :)
ama çok çok çok harika işler çıkardın :KK200:

sen adapte edecen evdekileri çekirgem ...öğrendiklerini öğretecen :):deli:

wooow nehirime bak hele ...:halay:

:KK15::KK15::KK15:
Kaptanım bugün de 2 saat yüzme :KK49::KK200:suyun içinde takıldım aşırı yüzemesem de spor yaptım bol bol saat 1 den beri sudayım :KK45:

Ayy annenin halini düşünemiyorum bayram öncesi bu kaosta :rolleyes: gerçeklerden kaçamazsın güzelim eninde sonunda sende evleneceksin, mu ha ha Erol Taş gülüşü :KK73:
Anamın halini görünce niye evlenmediğimi hatırlıyorum:deli:Anam cinnetlerdeydi de sen otur ben hallederim dedim. Kızlardan birine süpürge diğerine viledayı verdim. Babamı postaladım dışarı ben de banyoyu hallettim. Bitti ama ben de bittim. Yogum ben :ruh:

Anamın halini görünce niye evlenmediğimi hatırlıyorum:deli:Anam cinnetlerdeydi de sen otur ben hallederim dedim. Kızlardan birine süpürge diğerine viledayı verdim. Babamı postaladım dışarı ben de banyoyu hallettim. Bitti ama ben de bittim. Yogum ben :ruh:
Hayırlı evlat :KK36: benimde olaydı bir kızım :KK37: e feylozof beklemez önünde sonunda evlenicen :KK53: babsnin5ki de iyi cesaret kaç senelik karısının cinnet getireceğini bilmiyor mu:KK45:

Hayırlı evlat :KK36: benimde olaydı bir kızım :KK37: e feylozof beklemez önünde sonunda evlenicen :KK53: babsnin5ki de iyi cesaret kaç senelik karısının cinnet getireceğini bilmiyor mu:KK45:
Evde durunca canı sıkılıyor illa birşeyle uğraşacak. Bak mesela geldi 5 dk önce. Kapının zilini begenmiyormus onu degistiriyoruz şu an. Çünki neden degismeyelim :süslü:

31 ağustos menü şeysi :)

Kahvaltı : 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim tam buğday ekmeği, 5 zeytin, domates, salatalık, azcık peynir

Ara: 2 keçi boynuzu, 6 fındık

Öğlen : Yeşil mercimek salatası, ayran

Ara: Dibek kahvesi, 1 keçi boynuzu

Akşam : 1 tavuk but , 1 kase yoğurt

Su: 2 litre olur heralde
Dukan gazozu

Anaaa babaynan kavgamı olurmuş :sopa: benim gıkım çıkmaz korkumdan 42 yaşındayım ama :KK70::KK70:

Olur öyle şeyler üzülme unutmuştur şimdi babacık :KK66:.
Yaşlandıkça huysuz oluyorlar dimi bizde öyle oluruz zannımca :ıslık:

Olmayız inşallah diyelim ...:deli:

:KK74: sen nerdesin bayramda

Sizin koy neredeydi Ausencia Ausencia

Köy dedidiğim buranın köyü ... 20 dk sürer sürmez :)

Selam kızlar bende durumlar baya yoğun
Kaptaniçem de yazmış ya kızım hemen düğün sonrası hastalandı hastane tahlil uğraştım yoğun idrar yolu enfeksiyonu çıktı ağrısı 3 gündür devam ediyordu dün akşama kadar hiç bişey yiyemedi bu sefer mide kabul etmedi 3 günde 2 kiloya yakın kilo kaybetti nerdeyse ama bugün toparlar inşallah
Bide ablamlar burda malum Bayramı bekliyorlar 5 çocuk yedir topla içir anca yetişirken bide araya kışlık girdi ablamada konserve domates yapayım götürsün diye pazara gittim 6 kilo fasulye 3 kilo bamya 25 kilo domates aldım gece 3 e kadar fasulye bamya yaptık bi postada domates şimdi de kalan domatesler var bide kahvaltı seramonisi sonra arefe etkinlikleri yarın zaten bayram telaşı derken koşturmaca devam yani..
Şimdiden hepinize mutlu bayramlar diliyorum özlendiniz ..:KK15:

:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

sende çok özlendin ve bayramdan sonra 4 eylül dedi miydi tependeyim :KK49:

Adım: Kajupi
Yaşım: 29
Boyum: 163 cm
Kilom: 60.9
Hedef kilom:55
Kilo alma sebebim: düzensiz ve sağlıksız beslenmek.
Evliyim 1 kızım var. Çalışmıyorum.
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :)))

tekrar hoş geldin ... kaju :)
ben aus ... bölüm editörü , 7 takım kaptanı ... yaş 39 a ramak kala ... eş , anne ...mutlu huzurlu ... hamdolsun :)
90 lardan 80 lere ... sonrasını takımla 52 lere inen ... bir süredir 54-55 dolanan bir kaptan ...
daha detaylı tanışırız şu bayram telaşı bir geçin hele .

Selamlar, arefeniz hayırlı olsun. İlk defa bayram hazırlığı yapmıyorum, büyük bir boşluktayım :confused: bugün şöyle bir sil süpür yaparım inşaallah. Eşim ikna olursa azcık kendime alışveriş yaparım :confused: sonra götüreceklerimi hazırlarım unutmamak için.
Yarın inşaallah kurbanları uğraşırız, belki dayanamam yarın az sarma sararım :deli: ertesi gün annemlere gider orda dururum akşama kadar. Ertesi günde Çermik inşaallah.

sarma sar ...
sarma yeme ...
slogan bu :deli:

Selâmün aleyküm gençler.. Nerde kalmıştık?

en son banlıydın ....şimdi enerjin düşük ...

beni özlemişsindir sen ondan :KK200:

Temizlik isi bitti benim ama ben de bittim

bugün biten bitene :ruh::ruh::ruh:
Turşu caiz mi kizz sordun mu ausa ne didiii :-) :-)

cıks su tutar ...ödem yapar
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Aboooo resmen mesaj kalabalığı yaptimm kendi kendime....
Bu kadar yeterr ben giderrr :21::21::21:

senin mesaj kalabalığını severim ben ya :KK200:

:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

ve aleyküm selam ....

naber lily ? 69 oldun mu :rapci:

Ben hala regli olamadimmm guleyim mi aglayayim mi bilmiyoreeee :KK66:

gel beraber sevinek beeee ...arkandan beni de al :KK68:

Ne demek gıybet sevmem:KK42:
Böyle bişeyi kabul edemem yooo:KK42:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
arefe arefe :rolleyes:

Bir rivayete göre değil :KK70:

aferin çalışkan öğrencim :KK68:

Selamlar :KK3:
Evde kalacaktim ama vazgeçtim bu bayram yine yeniden köydeyim bende. Evde tek başıma bunalirim diye düşündüm . Telefon çekerse girmeye çalışırım buraya. Gorusemezsek herkese iyi bayramlar şimdiden. Buyuklerimin de kucuklerimin de minnoş yanaciklarindan öperim :KK60:

bizde seni öperiz ...ceee demeye gir ama he ... kilo bildirmedin . yarın bi bakaydık

O

O senin güzel görüşün:KK200:

Ay o nasıl kv

Al bendende o kadar mutlu olmaya utanıyorum İnş zulmünde zaliminde bittiğini görürüz insanlar ne kadar ac gözlü aslinda bu dünya herkese yeter insanca yaşasak

dünya tatlısı bi kayınvalide :confused::confused::confused::confused::confused:

oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy manzara ve annen gözümün önünde ...
amaaaaaaaaa süpergırl hayriş bitirmiş işleri:21:

Back
X