Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

31 ağustos menü şeysi :)

Kahvaltı : 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim tam buğday ekmeği, 5 zeytin, domates, salatalık, azcık peynir

Ara: 2 keçi boynuzu, 6 fındık

Öğlen : Yeşil mercimek salatası, ayran

Ara: Dibek kahvesi, 1 keçi boynuzu

Akşam : 1 tavuk but , 1 kase yoğurt

Su: 2 litre olur heralde
Dukan gazozu

:super::super::super::super::super::super:

keşke hep böyle devam etsen

ANIMSATALIM ...UNUTMAYALIM ....ÖNEMLİ :) !

Ahu060812 Ahu060812 66.5 (66)
Efser Efser 74.5 (73.7)
White Lily White Lily 72.5 (72)
igdedali igdedali 60.8 (59.9)
suspushanimcim suspushanimcim 65.8 (64.9)
Triplimelek Megi Triplimelek Megi 61.4 (60.9)
GunesinKizi35 GunesinKizi35 47.7 (47)
Bonus Bonus 99.9 (99.2)
caytabagi caytabagi 60.8 (60.3)
@Portakal Sulu Ordek 55.8 (55.5)

nar_cicegim nar_cicegim 67.5 (REVİZE)
saydin78 saydin78 59
@masumm 65
Nego Nego 72
@grill 72.5
@Makbule007 61.5 (Revize)
Nefs Nefs 54
aeben aeben 66
Sekercikiz Sekercikiz 70.5
ecemavi ecemavi 64.5
Antepia27 Antepia27 106.5
ada81 ada81 68
60kiloyum 60kiloyum 79
nehirnil111 nehirnil111 52.8
begum75 begum75 56
@_SARAYCA_ 55.2(BİLDİRiM YAPMASAN DA DURSUN BURADA PSİKOLOJİK)

Bayram sonrası 8 Eylül için hedefleri unutmayın güzeller .. 1 eylüldeki bildirimleriniz yarışmaya dahil olmayacak ve 8 eylüldeki kilolarınız 2 ye bölünecek unutmayın listedekiler için geçerli bu uygulama ...

Yüzdeniz 2 ye bölüneceği için sadece listedekiler özellikle parantez içinde rakama ulaşmaya gayret etsin , yoksa dediğim gibi bayram sonrası .... nasıl olsa 15 gün var derken duvara toslamayalım :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:super::super::super::super::super::super:

keşke hep böyle devam etsen
Kaptaniçem bu alışma menüsü, bayram sonrası tam gaz karatay inşaallah ;)gaz demişken çok sisim karnım fena, karnımda ağrı var iki gündür göbek deliği etrafı kıvrandırıyor, ondan sanırım.
Adam beni gaza getirdi haberi yok, güya beni kızdırmaya uğraşıyor :confused:

Olmayız inşallah diyelim ...:deli:

Köy dedidiğim buranın köyü ... 20 dk sürer sürmez :)

:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

sende çok özlendin ve bayramdan sonra 4 eylül dedi miydi tependeyim :KK49:

tekrar hoş geldin ... kaju :)
ben aus ... bölüm editörü , 7 takım kaptanı ... yaş 39 a ramak kala ... eş , anne ...mutlu huzurlu ... hamdolsun :)
90 lardan 80 lere ... sonrasını takımla 52 lere inen ... bir süredir 54-55 dolanan bir kaptan ...
daha detaylı tanışırız şu bayram telaşı bir geçin hele .

sarma sar ...
sarma yeme ...
slogan bu :deli:

en son banlıydın ....şimdi enerjin düşük ...

beni özlemişsindir sen ondan :KK200:

bugün biten bitene :ruh::ruh::ruh:

cıks su tutar ...ödem yapar

senin mesaj kalabalığını severim ben ya :KK200:

:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

ve aleyküm selam ....

naber lily ? 69 oldun mu :rapci:

gel beraber sevinek beeee ...arkandan beni de al :KK68:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
arefe arefe :rolleyes:

aferin çalışkan öğrencim :KK68:

bizde seni öperiz ...ceee demeye gir ama he ... kilo bildirmedin . yarın bi bakaydık

dünya tatlısı bi kayınvalide :confused::confused::confused::confused::confused:

oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy manzara ve annen gözümün önünde ...
amaaaaaaaaa süpergırl hayriş bitirmiş işleri:21:
Neyse ki sarma sevmem ben. Olmuş mu diye tadını bakarım o kadar . Ama sarmıycam amaan bu bayram da bana bayram olsun

igdedali igdedali ben okurken keyif alıyorum yahu ... babamla maceralar özellikle :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Nego Nego bi bomba patlayacak senden sanki 2017 sonuna kadar .... :KK71: o gazı gördüm sende
Bende öyle inanıyorum, zaten okul koşturması, kışın meyve azlığı gün kısalığı beni daha motive edecek eminim. Birde oruç borçlarıma niyetim var. Tam karatay olacak inşallah. Ocak da 55 olursam hiç şaşırmayın ;)

Kendimce karar aldım. Sen 75 kiloyu yargıda görmeden yemek tarifi paylasmayacam burada :deli:
küstüm:KK12::KK12::KK12::lülülü::lülülü::lülülü:

Bizde pek yemek olmuyor kaç senedir. Sicaklardan sanırım. İç pilav ve zerde diye bi tatlı olur. Baklava olur. Bazen sarma olur.
ben size misafir gelem bu bayram:KK53::KK53::KK53: payımı ayır:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

60kiloyum 60kiloyum fulyaaaaaaa uyudun muuuuuuu ?
yumurtalı köfte cızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

uyumadım ama sersem gibiyim:uykucu::uykucu::uykucu: niye ki??? protein menü ne güzel:KK64::KK64::KK64:

ekşinsız bi mesajın olsaya ahumm :-).

Kuzuya geçmiş olsun , yemeye başlayınca düzelir kilosu :KK66:.

Düğünde hayırlı olsun rabbım damatlıgınıda göstersin inş .

Bu hafta çok güzel domtis vardı ayaşın . Gözüm kaldı benimde ama yapacak zaman yok birde niğdedeki domatlara bi bakayım ne çıkacak ...
Ablam arefen şerefen hayrolsun. Ankara da ailem ablamlar amcamlar kurban kescek biz. Burdayız. Tayin ilisik kesme muhabbeti dolayısıyla bitliste inşallah son günlerim. Bi heyecan var ben de de. Baklava yapiyim diorum
Et alıp kavurma yapiyim yarına. İnsan nasıl da buruk oluyir. Burda hic ama hiç kimsemiz yok bayram kutlayacak. Olanlarda zaten memleketinde.
Ben olmuşum 70 71 kilo . Karnım sankim dersin 37 haftalık . Yavrum ömer. Pek yaramaz . Nasıl yaptiysak bilmiom . Şımarık bi ogluş oldu çıktı. .
Kış hazirligi yapmak isterim ben de. Domates vs. Şart. Dimi. Hele iki bebeyle. Kışın k.Valide gelmem dedi. Ben de hiç ustelemedim. İnsanın evi gibi yok baban hasta ( beyin kanamasi gecirdi yarı felç oldu) vs. Bahaneler sununca bakıcı bulcam İnşalllaaahhh. Ben de çok memnun değildim zaten yaşlılar la kalmaya. Hasta olmasna rağmen gel demiştim ama kendileri bilir. Şimdi gelmek istiolar mis da ben olmaz dedim.
Neyse hasılı . Sen buraya demirbasim ben deyince . Gözünü sevem. Doğumdan sonrada burda ol. Kilolari vermem lazim. Koca bi çöp Poseti kıyafet ayirdim atıcam falan . Kuçuk beDenler öylece kalmış . Atıcam hepsini vericem yani ihtiyacı olanlara. . Yeniden forma girince sen beğenirsın ankaralarda ben alırım gonlume göre ;)

Back
X