Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gel bacım ama ben diyettekilere ikram etmiyorum. Sonra baslarsin bayram gelmiş neyime anam anam garibem demeyeküstüm
ben size misafir gelem bu bayrampayımı ayır
uyumadım ama sersem gibiyimniye ki??? protein menü ne güzel
![]()
Adım: Kajupi
Yaşım: 29
Boyum: 163 cm
Kilom: 60.9
Hedef kilom:55
Kilo alma sebebim: düzensiz ve sağlıksız beslenmek.
Evliyim 1 kızım var. Çalışmıyorum.
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :)))
Selâmün aleyküm gençler.. Nerde kalmıştık?
Aleykum selam canimSelam kizlaaaar![]()
Ben hala regli olamadimmm guleyim mi aglayayim mi bilmiyoreeee![]()
Herkescikler temizlik yapmış. Biz anamla dün bitirdik o işleri. Güya bugün dinlenecektik. Çarşıya çıktık eve bi döndük ki aboo. Babam banyoda bi yeri delmiş batırmış. Çocukların canı yumurtalı köfte istemiş mutfağa dalmışlar. Her yer yeşillik her yer maydanoz.
Biz de saf saf hayal kurduk ki akşam yemegimiz hazır gider bi yorgunluk kayfesi içeriz deyu
Ben bu kül kedisi modunu hiç sevmedim. Bi an önce gitmem lazım burdan![]()
Bende öyle inanıyorum, zaten okul koşturması, kışın meyve azlığı gün kısalığı beni daha motive edecek eminim. Birde oruç borçlarıma niyetim var. Tam karatay olacak inşallah. Ocak da 55 olursam hiç şaşırmayın![]()
Adım: Kajupi
Yaşım: 29
Boyum: 163 cm
Kilom: 60.9
Hedef kilom:55
Kilo alma sebebim: düzensiz ve sağlıksız beslenmek.
Evliyim 1 kızım var. Çalışmıyorum.
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :)))
Selâmün aleyküm gençler.. Nerde kalmıştık?
Aleykum selam canimSelam kizlaaaar![]()
Ben hala regli olamadimmm guleyim mi aglayayim mi bilmiyoreeee![]()
Herkescikler temizlik yapmış. Biz anamla dün bitirdik o işleri. Güya bugün dinlenecektik. Çarşıya çıktık eve bi döndük ki aboo. Babam banyoda bi yeri delmiş batırmış. Çocukların canı yumurtalı köfte istemiş mutfağa dalmışlar. Her yer yeşillik her yer maydanoz.
Biz de saf saf hayal kurduk ki akşam yemegimiz hazır gider bi yorgunluk kayfesi içeriz deyu
Ben bu kül kedisi modunu hiç sevmedim. Bi an önce gitmem lazım burdan![]()
Bende öyle inanıyorum, zaten okul koşturması, kışın meyve azlığı gün kısalığı beni daha motive edecek eminim. Birde oruç borçlarıma niyetim var. Tam karatay olacak inşallah. Ocak da 55 olursam hiç şaşırmayın![]()
Oyy kısmet olursa yapar yeriz birlikte inşallahHoşgeldin canım
Aleykum selam canım
Aleykum selam canim
Hadi hayırlısı inşallah
Ayy bizim yemeklerimiz güzel dur ama
Yumurta li köfteyi bir urfalnin elinden yemek gerek bana göre veren çok severim
Canım benimde inşallah oruç tutmak gibi bı planım var kısmet inşallah tutariz kazalarimizi
evet.hoş geldin canım aramıza
canım haşhaşlı amasya burması dediğin haşhaşlı cevizli çörek miben de çok severim eğer oysa
![]()
kızlar çok mu küçük canım?
kız teyze mi oluyoz yoksam![]()
büyüsünler hiçbir işe el sürmeyeceğim :))))Kolay gelsin bacım ..
Benimde iki kız var ama oynamalık degiller
Ben dip bucak süpürdüm küçük yerleri sildi büyükte ince tozları aldı . Her zaman yapsalarya cadılar.
Niyetliyim diye kıyamadılar analarına ..
en son banlıydın ....şimdi enerjin düşük ...
beni özlemişsindir sen ondan![]()
ÜzGünüm ama malesef öyle olmuyorbüyüsünler hiçbir işe el sürmeyeceğim :))))
tamam verom söz beraber alış verişe çıkıcazAblam arefen şerefen hayrolsun. Ankara da ailem ablamlar amcamlar kurban kescek biz. Burdayız. Tayin ilisik kesme muhabbeti dolayısıyla bitliste inşallah son günlerim. Bi heyecan var ben de de. Baklava yapiyim diorum
Et alıp kavurma yapiyim yarına. İnsan nasıl da buruk oluyir. Burda hic ama hiç kimsemiz yok bayram kutlayacak. Olanlarda zaten memleketinde.
Ben olmuşum 70 71 kilo . Karnım sankim dersin 37 haftalık . Yavrum ömer. Pek yaramaz . Nasıl yaptiysak bilmiom . Şımarık bi ogluş oldu çıktı. .
Kış hazirligi yapmak isterim ben de. Domates vs. Şart. Dimi. Hele iki bebeyle. Kışın k.Valide gelmem dedi. Ben de hiç ustelemedim. İnsanın evi gibi yok baban hasta ( beyin kanamasi gecirdi yarı felç oldu) vs. Bahaneler sununca bakıcı bulcam İnşalllaaahhh. Ben de çok memnun değildim zaten yaşlılar la kalmaya. Hasta olmasna rağmen gel demiştim ama kendileri bilir. Şimdi gelmek istiolar mis da ben olmaz dedim.
Neyse hasılı . Sen buraya demirbasim ben deyince . Gözünü sevem. Doğumdan sonrada burda ol. Kilolari vermem lazim. Koca bi çöp Poseti kıyafet ayirdim atıcam falan . Kuçuk beDenler öylece kalmış . Atıcam hepsini vericem yani ihtiyacı olanlara. . Yeniden forma girince sen beğenirsın ankaralarda ben alırım gonlume göre![]()
Hani beraber ciğer yiyecektik hemen kaçmışsın memlekete
Megim menün çok az olmuş. Özellikle mi böyle şeyettin ki
Daha ben diyecektim. Burda büyümüşü var bi işe yaramıyoruz. Senede 10 gün o da belkiÜzGünüm ama malesef öyle olmuyor![]()
çok fena oldun sen kaptan yardımcısı oldum olasıGel bacım ama ben diyettekilere ikram etmiyorum. Sonra baslarsin bayram gelmiş neyime anam anam garibem demeye![]()