Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Adım: Kajupi
Yaşım: 29
Boyum: 163 cm
Kilom: 60.9
Hedef kilom:55
Kilo alma sebebim: düzensiz ve sağlıksız beslenmek.
Evliyim 1 kızım var. Çalışmıyorum.
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :)))

Hoşgeldin canım

Selâmün aleyküm gençler.. Nerde kalmıştık?

Aleykum selam canım
Aleykum selam canim

Ben hala regli olamadimmm guleyim mi aglayayim mi bilmiyoreeee :KK66:

Hadi hayırlısı inşallah

Herkescikler temizlik yapmış. Biz anamla dün bitirdik o işleri. Güya bugün dinlenecektik. Çarşıya çıktık eve bi döndük ki aboo. Babam banyoda bi yeri delmiş batırmış. Çocukların canı yumurtalı köfte istemiş mutfağa dalmışlar. Her yer yeşillik her yer maydanoz.
Biz de saf saf hayal kurduk ki akşam yemegimiz hazır gider bi yorgunluk kayfesi içeriz deyu :deli:
Ben bu kül kedisi modunu hiç sevmedim. Bi an önce gitmem lazım burdan :confused:

Ayy bizim yemeklerimiz güzel dur ama
Yumurta li köfteyi bir urfalnin elinden yemek gerek bana göre veren çok severim

Bende öyle inanıyorum, zaten okul koşturması, kışın meyve azlığı gün kısalığı beni daha motive edecek eminim. Birde oruç borçlarıma niyetim var. Tam karatay olacak inşallah. Ocak da 55 olursam hiç şaşırmayın :KK66:

Canım benimde inşallah oruç tutmak gibi bı planım var kısmet inşallah tutariz kazalarimizi

Adım: Kajupi
Yaşım: 29
Boyum: 163 cm
Kilom: 60.9
Hedef kilom:55
Kilo alma sebebim: düzensiz ve sağlıksız beslenmek.
Evliyim 1 kızım var. Çalışmıyorum.
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :)))

Hoşgeldin canım

Selâmün aleyküm gençler.. Nerde kalmıştık?

Aleykum selam canım
Aleykum selam canim

Ben hala regli olamadimmm guleyim mi aglayayim mi bilmiyoreeee :KK66:

Hadi hayırlısı inşallah

Herkescikler temizlik yapmış. Biz anamla dün bitirdik o işleri. Güya bugün dinlenecektik. Çarşıya çıktık eve bi döndük ki aboo. Babam banyoda bi yeri delmiş batırmış. Çocukların canı yumurtalı köfte istemiş mutfağa dalmışlar. Her yer yeşillik her yer maydanoz.
Biz de saf saf hayal kurduk ki akşam yemegimiz hazır gider bi yorgunluk kayfesi içeriz deyu :deli:
Ben bu kül kedisi modunu hiç sevmedim. Bi an önce gitmem lazım burdan :confused:

Bende öyle inanıyorum, zaten okul koşturması, kışın meyve azlığı gün kısalığı beni daha motive edecek eminim. Birde oruç borçlarıma niyetim var. Tam karatay olacak inşallah. Ocak da 55 olursam hiç şaşırmayın :KK66:

Canım benimde inşallah oruç tutmak gibi bı planım var kısmet inşallah tutariz kazalarimizi

Hoşgeldin canım

Aleykum selam canım

Aleykum selam canim

Hadi hayırlısı inşallah

Oyy kısmet olursa yapar yeriz birlikte inşallah :KK19:

Menümü bildirem de az dolaşmaya çıkayım.

Kahvaltı (06:30)
1 yumurtayla peynirli omlet
Az daha peynir
Domates,salatalık
Közlenmis biber
1 dilim karpuz

Öglen (13:00)
1 kase yoğurt
1 tabak kabak yemeği

Akşam (17:30)
1 tabak sögürme
Bostana
2 bardak ayran

Yiye yiye anadolu programımızda bu hafta urfa daydık efenim :rolleyes:

Şu 3 lt geçti
Spor:
120 dk yürüyüş =240
30 dk kond bisiklet= 60
Toplam=300
Ausencia Ausencia

hoş geldin canım aramıza:KK19:

canım haşhaşlı amasya burması dediğin haşhaşlı cevizli çörek mi:rolleyes::rolleyes::rolleyes: ben de çok severim eğer oysa:KK68:

kızlar çok mu küçük canım?

kız teyze mi oluyoz yoksam:KK66::KK66::KK66::KK73::KK73::KK73:
evet.
sarı haşhaş ve ceviz karışık olur :)
ama ben siyah haşhaşı daha çok severim.

images

bu cevizli haşhaşlı :)

images

bu da siyah haşhaşlı :)

kızlarım ufak :)

4 - 2,5 - 1 yaş.

Son düzenleme:
unutmadan menümü yazayım

sabah
peynir
bal
tereyağ
3-4 dilim tam buğdaylı ekmek
3-4 bardak şekersiz açık çay

arada
rezene çayı

öğlen
dondurma

akşam
çorba
yoğurt

2 saat ağır tempoda yürüyüş

Kolay gelsin bacım ..

Benimde iki kız var ama oynamalık degiller :KK70::KK70:
Ben dip bucak süpürdüm küçük yerleri sildi büyükte ince tozları aldı . Her zaman yapsalarya cadılar :-).
Niyetliyim diye kıyamadılar analarına ..
büyüsünler hiçbir işe el sürmeyeceğim :))))

Ablam arefen şerefen hayrolsun. Ankara da ailem ablamlar amcamlar kurban kescek biz. Burdayız. Tayin ilisik kesme muhabbeti dolayısıyla bitliste inşallah son günlerim. Bi heyecan var ben de de. Baklava yapiyim diorum
Et alıp kavurma yapiyim yarına. İnsan nasıl da buruk oluyir. Burda hic ama hiç kimsemiz yok bayram kutlayacak. Olanlarda zaten memleketinde.
Ben olmuşum 70 71 kilo . Karnım sankim dersin 37 haftalık . Yavrum ömer. Pek yaramaz . Nasıl yaptiysak bilmiom . Şımarık bi ogluş oldu çıktı. .
Kış hazirligi yapmak isterim ben de. Domates vs. Şart. Dimi. Hele iki bebeyle. Kışın k.Valide gelmem dedi. Ben de hiç ustelemedim. İnsanın evi gibi yok baban hasta ( beyin kanamasi gecirdi yarı felç oldu) vs. Bahaneler sununca bakıcı bulcam İnşalllaaahhh. Ben de çok memnun değildim zaten yaşlılar la kalmaya. Hasta olmasna rağmen gel demiştim ama kendileri bilir. Şimdi gelmek istiolar mis da ben olmaz dedim.
Neyse hasılı . Sen buraya demirbasim ben deyince . Gözünü sevem. Doğumdan sonrada burda ol. Kilolari vermem lazim. Koca bi çöp Poseti kıyafet ayirdim atıcam falan . Kuçuk beDenler öylece kalmış . Atıcam hepsini vericem yani ihtiyacı olanlara. . Yeniden forma girince sen beğenirsın ankaralarda ben alırım gonlume göre ;)
tamam verom söz beraber alış verişe çıkıcaz :-).

Bencede kendin bakarsın bebene çagırma . Daha kötü oluyorsun onlarla :(.

Seneye sende inş burda kesersin kurbanını ;)

Hani beraber ciğer yiyecektik hemen kaçmışsın memlekete:-)

Iyi akşamlar herkese

Bugünkü menüm

Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 tane Salatalık
1 bardak çay

Ara
Sade türk kahvesi
1 kuru kayısı

Akşam
Yoğurt
1 domates

Su 3 lt

Ausencia Ausencia igdedali igdedali
Megim menün çok az olmuş. Özellikle mi böyle şeyettin ki

ÜzGünüm ama malesef öyle olmuyor :KK70::KK70:
Daha ben diyecektim. Burda büyümüşü var bi işe yaramıyoruz. Senede 10 gün o da belki :halay:

Back
X